Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokodakalica

Marketing

Kako je propao CBB

Ajde hvala bogu. Ipak ima nade za ovu zemlju, koliko toliko. Nevjerojatan uspjeh prošlih BB-a dovodio me u sumnju da nešto sa mnom nije u redu jer očito cijeli svijet gleda te morone u toj kući kako ne rade pod milim bogom ništa osim mene, ali sad mi je lakše.

CBB je propao i ima nade. S druge strane, Farma je hit. Pa što to govori o našem narodu?

Naš narod očito ne voli pedere, stiliste, transvestite, žene koje žele izgledati kao žene, ali ipak izgledaju kao transvestiti.

S druge strane, vole seljačine, uplakane manekenke, raspjevane imitatore, spletkarošice, bosanske princeze i pobožne rokere.

Naime, naši se farmeri usrdno mole. Preko dana spletkare, svađaju se, izazivaju požare, opanjkavaju ljubavnike, podmeću si, psuju, piju i pjevaju, a onda se pomole i odu mirno spavati. Pravi Hrvati.

To je naš narod. Farmeri , iako selebritiji a neki i Bosanci, pravi su izdanci svekolikog Hrvatstva. Vole tuči žene, ne vole raditi, gledaju gdje bi kome podmetnuli, kuju urote i cmizdre i zato se većina s njima identificirala.

CBB stanari su ipak previše egzotični. Većina Hrvata se ipak ne može identificirati s transvestitima i stilistima, ma koliko se god trudili. Hrvati ipak u prosjeku više vole žene, a Hrvatice ipak u prosjeku više liče na žene nego izabrani primjerci u BB kući.

I zato, jer naprosto nemaju veze sa životom i jer su zabavni kao infekcija urinarnog trakta, zato je propao CBB.

A Farmeri idu dalje...






Post je objavljen 21.03.2008. u 09:16 sati.