četvrtak, 28.02.2008.

Dezinformirani ste!
















Farma ne kreće 3.3. ipak!

Duboke i iskrene isprike, ali nisam ja kriva. Izgleda da su je odgodili, neki kažu zbog strašnih oluja i nevremena koji se navodno spremaju idući tjedan. Valjda ne žele jadne natjecatelje odmah smrznuti, pa da onako osjetiljivi i urbani kakvi jesu, navuku kakvu gripu ili nedobog upalu pluća.

Također, ako bude prehladno, možete zaboraviti na hopa cupa u sijenu. Kad je zima, sve se stisne i smežura, tako da nije nešto atraktivno... Čak bi se i Slađa vjerojatno ohladila. Ili ipak ne?

Druga varijanta je da je Grdićka slupala auto i usput zgazila neke nevine ljude, pa eto, pričekat ćemo da vidimo što će biti s njom. Hoće li u zatvor ili na Farmu. Ja se nadam da će ipak na Farmu, već mi se toliko stopila s njom da je ne mogu zamisliti bez nje. S kim će se Slađa tući, tko će kokice čerupati, tko će recitirati Shakespearea?

Ovim putem apeliram na MUP da puste Alex u ime viših ciljeva, tj. dobrog programa na TV. Tolikima su progledali kroz prste, pa mogu valjda i njoj.

Trenutno mi je najuzbudljivije pratiti utrku između Celebrity Big Brothera (u daljnjem tekstu CBB-a) i Farme. Oboje taje datum početka kao zmija noge, a imena celebritija daju nam na kapaljku, pa se jadni moramo sami snalaziti po Internetu i čupati informacije od producenata i njihovih bližnjih.

Ovom prilikom otvaram kladionicu: Tko će biti gledaniji i bolji? Farma ili CBB?

Tko bude u pravu, dobije zadovoljštinu da je faca i može sam sebi čestitati kak se kuži u telku i žderati se što nije direktor programa neke TV.

Tko fula, može biti ponosan na sebe što nema pojma o televiziji i što je vjerojatno puno korisnije utrošio vrijeme nego ga bacio na buljenje u ekran.

Navalite!

- 16:44 -

Komentari (19) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.02.2008.

Procurio datum početka Farme!

Evo novih vijesti! Tko nije vidio, obavezno kliknuti!

Natjecatelji komentiraju Farmu.


Bogović je fora - "svi ćemo bit zajedno u dreku" Kako istinito.

Iako Svilan i dalje najavljuje uskoro, po Internetu kola datum 3.3. Dosad sam više vjerodostojnih informacija pronalazila po forumima, nego po novinama, pa sam sklona i povjerovati da je datum točan.

A među kandidatima, našao se i ...... NENO BLOODY PAVINČIĆ!!! Čovjek s iščašenim laktom!
(sjetite se njegove nenadmašene poze dok je vodio onaj sačuvajmebože kviz)

O moj bože, o moj bože, o moj bože... zar je on još živ? Divno, divno, ovo me skoro još više razveselilo nego Yo!

Pravila Farme me također oduševljavaju - dvoboj istospolnih kandidata. Ovo nije fer. Radije bih gledala kako Drviš mlati Grdićku, ali čini se da to neću doživjeti. Yo će mlatiti Grdićku, što je vjerojatno više seksi, ali manje zabavno (barem ženama).

Uloga sluge ili sluškinje budi maštu. To je očito osoba nad kojom će se svi iživljavati i koja bi prva trebala puknut i nabit bližnjega svoga motikom. Po mogućnosti, dok spava.

I očito, krava je glavna! Tko ima kravu, na konju je! Kandidati se trude kako bi došli do svete krave i mogli konačno nešto pojesti. Mogu raditi sir i vrhnje, ementaler, kajmak i ostale delicije, pod uvjetom da to znaju.

Kad sam bila klinka, imala sam frendicu koja je odrasla na selu. Znala mi je satima pričati kako je nastala ta predivna hrana od koje uglavnom živim - sir. Ja sam fascinirano slušala dok mi je tumačila kako se jedan dio mlijeka pretvara u vrhnje, drugo u sir, kako se sir ponovno pretvara nekim mističnim, samo seljacima poznatim metodama u tvrdi sir, a vrhnje u maslac, kajmak... čuda... Meni je to bilo fenomenalno i znale smo satima, umjesto o dečkima, pričati o siru. Patetično.

Nadam se da su i kandidati imali takvu prijateljicu.. ili da barem sada, mahnito kopaju po Internetu u potrazi za receptima i uputama kako od krave preko mlijeka doći do sira, koje će im ubrzo dobro doći.

Kokoda!


- 18:20 -

Komentari (13) - Isprintaj - #

petak, 22.02.2008.

Vrli voditelji Farme

Mia Kovačić i Drele - ljepotica i seljak.

Okej, moram priznati da sam navijala za Vlatku Pokos, ali i Mia mi je simpa. A Drele je urnebesan. Ako o nekom imam puno lipih stvari za reć, onda je to Drele. Bio mi je genijalan kao Vox populi U sridi, ali kad sam ga osobno upoznala...

Svojedobno sam imala priliku upoznati dosta slavnih, zvijezdica, voditelja i slično... I obično, slika koju vidite u novinama ili na TV i slika u stvarnosti, prilično se razlikuju.

Drele je pak jedan od onih rijetkih koji kad ga vidite na ekranu i uživo, nema razlike. Čovjek je privatno strašno simpa, normalan, opušten, easy going, duhovit i ništa mu nije teško. Milina za raditi. Zato mi je strašno drago što će on biti voditelj Farme. Plus to, ako netko paše u Farmu, on paše... nema boljeg seljaka od njega!

Onu žensku iz Big Brothera -a nikad nisam uspjela svariti. Naprosto, nije mi legla. Toliko mi nije legla da nisam uspjela ni zapamtiti kako se zove. A čula sam to ime milijardu puta. Zapamtila sam je u gaćama, s velikom bijelom pozadinom iz prve sezone BB-a i takva mi je ostala. Može obući Guccija i Pradu, meni je ona i dalje u gaćama... Ne mogu si pomoći.

I konačno, vidjela sam jučer na Dnevniku snimke Farme. Izgleda odlično! Kad završe, razmišljam da ju kupim i napravim elitni agro - turizam.

Jadni, bogati menadžeri će sigurno plaćati silne novce da mogu provesti vikend bez struje, vode, mobitela, laptopa, stresa.. i da se vrate majčici zemlji i prirodi. Da osjete kako je to fizički raditi, da zaborave na mučnu svakodnevicu gdje obrću milijune...Bar u Americi to tako funkcionira, vidjela sam to u nekom dokumentarcu. Plate hrpu para da smiju musti kravu. Genijalno!


- 13:28 -

Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 20.02.2008.

Objavljene fotke Farme!

24 sata se uspio dokopati fotki farme. Bacite pogled.

Objavljene fotke farme!

Meni malo baca na Snjeguljicu i sedam patuljaka - naročito spavaonica s krevetićima. Dizajner interijera se čini se odlučio za shabby chic varijantu, što apsolutno podržavam. Malo, doduše izgleda nedovršeno - na slici 4 čini mi se da su do pola daske, a onda tapete... Da li je to namjerno ili propust? I trebamo li to prihvatiti kao novi trend?

Također, kao da fale madraci. Neće se valjda jadne princeze žuljati na daskama. I na šta će ličiti taj seks? "Jao, joj, pazi, tvrdo, žulja, daj ti radije budi dole.. i slično." Doduše, imaju valjda sijeno u štali, a to je na filmovima uvijek izgledalo vrlo ugodno i romantično. U stvarnosti se ne bi baš kladila....Nekako mislim da škaklja, grebe i smrdi, da ti se sijeno zabija svugdje i svagdje... ali dobro. Vidjet ćemo valjda, pa ćemo bit pametniji.

No, više me interesira dio s pranjem. Dakle, imaju bunar i to je to. Imaju li ručnike? Spužvice? Sapun? ili se sve svodi na hladnu vodu? Brrrrrr. I toalet papir? S čim će si guze brisati sirote zvjezdice? S lišćem? Nadam se da dobro razlikuju koprive od ostalih biljaka...

A čini se da smo dobili i novu možebitnu kandidatkinju: kraljicu aerobika, Natašu Bebić koja je odlučila Slađi konkurirati s briljantnim izjavama:

"Na školjci ližem dupli king. Naravno, tu je i križaljka. Zato ću, ako odem na ‘Farmu’, uzeti stolicu i na njoj napraviti rupu, uzeti kanistar vode i lončić za održavanje higijene”, veli Nataša.

E sad, vizualizarajte si to. Žena kaki na stolici s rupom, drekec (da prostite) pada na pod, a kad završi, zalije ga s kanisterom vode (i kuda onda drekec ode?) te si mirno opere guzu u lončiću.

Ne znam što fali poljskom wc-u??

Kokoda!



- 11:33 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.02.2008.

Slađa će kravama nabijati komplekse!

Nadam se da ste jučer u Red Carpetu vidjeli Slađu u svoj svojoj raskoši. Ako ona ne uđe na Farmu, ne znam što ću od jada.

Žena em piše, em čita. Čudo jedno! I da su je pitali jel teži kilogram perja ili kilogram zlata, sigurna sam da bi točnije odgovorila od gospodične Plastike.

U stvari, Slađa i ja imamo puno toga zajedničkog. Obje volimo lijepu književnost, stvaramo i pišemo, obje smo neshvaćene... Ljudi, napose muškarci, imaju predrasude prema ženskim piscima. Uglavnom misle da ništa ne valjaju, da trabunjaju o ljubavnim jadima i zanovijetaju o svojim emocijama i menstruaciji. Ja stvarno ne znam zašto čovjek ne bi mogao imati dobre sise i dobro pisati. Gdje je tu problem? Podsjetimo se i da je najprodavaniju knjigu današnjice napisala žena. Pa se vi smijte Slađi... Muškarci su, što je općpoznato i priznato, ugroženi od ženske inteligencije i ženskih sisa, tako da nisu uračunljivi kritičari i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Osim Raosa, kojeg obje obožavamo, ako ništa, onda zbog najnovijeg brilijanta: "Slađa će kravama nabijati komplekse!" Raos rules!

Poštujem Slađu i jer je prava emancipirana žena - zna što hoće i kako to dobiti. Eto, koliko žena poznajete da će otvoreno reći na TV da im se sviđa taj i taj i da ga žele odvući u krevet pošto - poto. Slađa se ne srami ni svog tijela, ni svog duha, ona je bog i u nju bi se svaka prava feministica trebala ugledati. Prije svega ja. Kad se meni neki frajer sviđa, moja je legendarna taktika pobjeći od njega ko državni činovnik od rada. A ako mi se slučajno obrati, zanijemim ko šljiva i eventualno izustim nešto kao "grmblj". Mislim da Slađa tih problema nema.

Uostalom, žena je uspjela u onome za čim ja težim od malena - radi dvije večeri u tjednu, a ostatak vremena čita. Pa tko je tu onda lud?

Što se Deena tiče, on me malo razočarao. Samo se hihoće ko neka curica i sve mu je neugodno. I nisam baš shvatila, jel se on to ženi za tu Paris Hilton il je plaća il je gay? To još ostaje kao velika zagonetka koja će se sigurno rasvijetliti ukoliko uđe u Farmu.



- 09:38 -

Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 16.02.2008.

Yo nam stiže!

Yo!

nakon što jučer pročitah poziv na bojkot Farme i načisto se raznjupah, danas me ipak smiri najnovija vijest da će se Farmi pridružiti i predraga mi Yo.

No, krenimo od jučer....

Nema mi ništa gore od zagriženih ljudi i fanatika bilo koje vrste. Ako se s njima i donekle slažem u nekim stvarima, u momentu kad pređu granicu zdravog razuma, postajem njihov najljuči protivnik.

Nije važno radi li se o vjerskim fanaticima, feministicama, vegetarijancima ili pak ljubiteljima životinja. Moja je maksima, "tko je lud, ne budi mu drug". A svi su fanatici ludi po definiciji.

I zato, kad vidjeh da fanatični zaljubljenici u životinje pozivaju na bojkot Nove TV jer će tamo kao mučiti životinje, meni se digla sva kosa na glavi (a imam je hvala bogu, prilično, pa mi frizura sad i nije neka..).

Znači, u redu je sirote koke, svinje, krave i ostale živine držati u nehumanim uvjetima (svi smo vidjeli dokumentarce kako se uzgajaju pilići - jedu vlastita govna, ne vide nikad ni sunca ni mjeseca, šopaju ih ko zna čime tako da vjerojatno kad im i dođe vrijeme, pilići jure prema nožu s vjerom u neki bolji svijet, jer gori od ovog u kojem jesu ne može biti), ali nije u redu pustiti kokice da trčkaraju po dvorištu i barem prožive koji dan ili sat sretnog kokošjeg života, samo zato što će im glavu skinuti poznata osoba, a ne robot i što će se to emitirati na TV.

Također, da sam ja krava, radije bih mjesec dana pasla travu po pašnjacima, uživala u suncu i bubama, meditirala o ljepoti svijeta i cvijeta, pa makar me i muzla neka nemušta plavuša u štiklama, nego da sam čitav život prikopčana vimenom za neki aparat koji me cijedi iz dana u dan, dok se ne mičem s mjesta i isto tako ne vidim ni trave, ni kolegice krave, već samo bijeli zid i mrsku muzalicu.

Dakle, stvar je u kvaliteti života. Svaka životinja koja živi na Farmi, odnosno, u prirodnom okruženju, daleko je sretnija od životinje koja živi u industrijskom postrojenju gdje je eksploatiraju na najnehumaniji mogući način. Jadne životinje već odavno žive u tom vrlom novom svijetu.

I zato se tih par živina koje će par mjeseci provesti na Farmi mogu smatrati sretnicama među svojom vrstom. Jer, bolje je živjeti tri mjeseca kao životinja, nego tri godine kao stroj....

A što se Yo tiče, razveselila sam se jer ću je se konačno dobro nagledati i možda napokon skužim po čemu se razlikuje od Nikoline Pišek. Naime, meni su njih dvije na prvi pogled skroz iste i oduvijek sam ih miješala. Možda zato što imaju istog plastičnog kirurga? I druga velika zagonetka koja me muči vezana za tu slavnu osobu - po čemu je ono ona u stvari slavna?

U svakom slučaju, još jedan dobar razlog da se veselim Farmi...




- 12:49 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 15.02.2008.

Bombardirana foršpanima s Nove TV, odlučila sam se očitovati o Farmi – novoj zvijezdi uzdanici na televizijskom nebu u koju polažem nade da će me barem malo zabaviti.

Sudeći po natjecateljima, možda im i uspije. Ovo je trenutni popis koji sam uspjela sakupiti: (ukupno će ih biti 14 – sedam žena i sedam muškaraca)

Potvrđeni sudionici:
Stefani Hohnjec
Dvina Meler
Aleksandra Grdić
Stipe Drviš
Davorin Bogović
Rafo
Lupino

Možebitni sudionici:
Deen
Slađana Petrušić
Ivana Marić
Boris Kosmač
Drele

Kao prvo, jedan citat od kojeg sam se zagrcnula:

Slađana Petrušić mogla bi se pojaviti kao nova sudionica realityja Nove TV. Folk zvijezda u usponu na “Farmu” želi ići isključivo radi boksača Stipe Drviša.
- Tamo se zapravo idem boriti za Stipu. On mi je vrjedniji od pola milijuna kuna. Iskreno se nadam da će nas poslati zajedno da čuvamo ovce u planinama, a onda je samo moj - odrješita je Slađa.

Prsata pjevačica svjesna je da su na boksača “oko bacile” Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec. Kaže da joj ne stoje na putu jer ona, ipak, ima najveće grudi.
- Sreća da me Stipe naučio boksati, jer ću to primijeniti ako mu se koja od cura pokuša približiti - dodaje.

:-)))

Ovim putem šaljem izraze iskrene sućuti Stipi Drvišu, kojeg već vidim kako trči po pašnjacima, dok za njim vrište tri pomahnitale dame u štiklicama, međusobne se mlateći sisama. Bit će to prava pastorala...

Inače, ako niste čuli za Slađu, sram vas bilo... kliknite ovdje i obrazujte se Slađa :)

A ako ne znate tko je Deen, jadna vam majka.. Deen ;)

Deen navodno plaća bosanskoj Paris Hilton 400 eura da mu glumi curu. Nadam se da će na Farmu ponijeti dosta keša, inače bi moglo biti dosadno.

Borisa Kosmača i Ivanu Marić slobodno uguglajte... ni ja nisam imala pojma tko su ti ljudi...

U cijeloj ovoj priči, velika je zagonetka zašto se sve cure trgaju za Stipom, a nitko za Davorinom, Lupinom i Rafom. Cure drage, pa što njima fali? Razmislite još jednom...

Ili, ako ste već zapele, upotrijebite Deenov sistem: tko da više eura, njezin Stipe. Sudjelovati mogu i krave....

Drugi veliki problem koji se razbuktao oko Farme je koliko je ta čitava priča humana prema životinjama?

Jasno, ljubitelji i štovatelji životinja već su se pobunili jer sirote životinje nitko nije pitao žele li sudjelovati u tom showu. Također, sumnjam da će živine od toga imati neku financijsku dobit, a navodno im ni do slave nije naročito stalo. Sve što one mogu očekivati i čemu se mogu veseliti jest da će ih Stefani podojiti, a Grdićka im zavrnuti vratom.

Sad zamislite kravu kako u miru božjem preživa u svojoj stajici. Kad evo ti Stefani s kantom i stoličicom, zadigne suknjicu, sjedne se i veselo krene navlačiti sirotoj kravi vime. Petlja ona, vuče, gnječi, kao uspaljeni tinejdžer koji se prvi put dokopao sisa, pa ne zna što bi s njima. Krava koluće očima, mukne tu i tamo od muke, a zatim joj prekipi pa nogom opali Šteficu i zbriše u potrazi za boljim životom.

Kako Grdićka koku kolje, zamišljam kao blažu verziju Teksaškog masakra motornom pilom. Trčkara Grdićka sa sjekiricom po dvorištu, pokušavajući uloviti koku. Zamahne jednom i ups, ode krilo... Zamahne drugi put, opet fula i odreže joj nogicu. Zamahne treći put i..... jao, jao...

A sve zbog mene, da mi ne bude dosadno i da imam šta gledat na TV.

S Nove TV doduše tvrde da će prema životinjama u “Farmi” postupati humano:

»Sve je napravljeno u skladu s propisima Republike Hrvatske. Situacije u koje će se životinje dovoditi zadovoljavat će higijenske, zdravstvene i sanitarne uvjete. Životinje se na Farmi neće mučiti niti će se s njima nesavjesno postupati. Klanje će se obavljati prema propisima u skladu s veterinarskom inspekcijom, a tamo će biti stručnjaci i osobe s iskustvom koje će se brinuti o poštivanju pravila»

Živi bili pa vidjeli!

Znači, ono čemu se možemo nadati od Farme je puno krvi i seksa. Dodajte još i muke po slavnima i poznatima i gledanost je zagarantirana.

Više o Farmi i kokama za koji dan...


- 16:35 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (10)
Ožujak 2008 (10)
Veljača 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga


Brijem na Farmu, pa šta. Ubijte me!

Linkovi


Farma.novatv.hr
~
Farma natjecatelji
~
svi blogeri koji spominju Farmu na ovaj ili onaj način...
~
Farmaceut
~
TV kritičar
~
Black Arhchangel
~
Ribafish

Moj najveći obožavatelj:

AvantureMicha


Molim sve blogere koji pišu o Farmi da mi jave pa ću ih staviti među linkove. Fala.

Oil Rig Accidents