Komentari

kokodakalica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Miss Piggy

    Super priča! Daj sad jednu o izgubljenim kokošima...

    avatar

    19.03.2008. (18:00)    -   -   -   -  

  • Obožavatelj Farme!

    Genijalno! Hoćemo još!!!

    avatar

    20.03.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • Lhassa

    ... i onda je svizac zamotao cokoladu u omot!
    citam taj tvoj blog vec neko vrijeme. pocela si kokodakati o toj farmi jos i prije nego je pocelo emitiranje pa sam te, pravovremeno, zamolila da prestanes. sad mi vec dodje da ti preporucim pomoc strucnjaka ili progresivnu grupnu terapiju institucionalno zatvorenog tipa!
    pises brate kao da se radi o ekranizaciji romana jane austin, a ne o stjupidnom reality formatu koji je vjerujem osmislio neki napuseni luzer danima buljeci u TV!
    uzmi si malo vremena pa procitaj to sto si pisala zadnjih dana - da ne znam o cemu se radi, sudeci samo po tvom blogu, cekala bi da se odnekud pojavi mr darcy glavom i bradom!
    daj se malo sastavi sa zemljom, odi se nekam napit, popricaj s nekim neobavezno za sankom i tek onda se vrati na blog, oplemenjena uvidom u neke nove horizonte lisene svizaca, patetike i ekraniziranog nedostatka pameti!

    avatar

    20.03.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • Kokodakalica

    Hvala ti Lhassa na komentaru. Već te dugo nije bilo i strašno si mi nedostajala. Istina, na vrijeme si me upozorila da prestanem mljeti o Farmi, ali čini se da je moja teška ovisnička bolest uzela maha i da se zaustavit ne mogu, čak ni pomoću alkohola, šanka, dobronamjernih prijatelja i pokoje ružičaste tabletice. Ono što mogu učiniti je pak potruditi se da bude što je zabavnije moguće kako bi ti imala više štofa za otrovne, ali inteligentne i duhovite komentare. Hvala ti još jednom :-)

    avatar

    21.03.2008. (09:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...