Komentari

kokodakalica.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • umorni konj

    simpa ti je novi dizajn...jelda je fartma bolja od ove sa konkurentske televizije..jelde...dođi kod mene i komaj....supika....

    avatar

    10.03.2008. (13:17)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, slažem se... no, kako si vidjela obje emisije istovremeno??

    avatar

    10.03.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    @sidila-;))))))))

    avatar

    10.03.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • luzer

    Jebiga... veselio sam se idiotarijama famera al bas su me iznenadili. Pogotovo Paris koja je genijalna. Jedva cekam da vidima kad ce po noci ici pisati u pojlaski WC iza kuce i koji ce od hetero muskaraca biti pri ruci da zenski dio otprati u crnu noc do zahodske rupe. :)
    Mislim da ce ih pola umrijeti u tim uvjetime... he-he

    avatar

    10.03.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • svinjce

    najzanimljivije će mi biti raditi nešto, a ne gledati druge kako rade nešto, bili hetero ili homo, na farmi ili BB kući.

    avatar

    10.03.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Najzanimljivije će mi biti nešto raditi, a ne gledati druge kako nešto rade, bilo na farmi ili BB kući, hetero ili homo.

    avatar

    10.03.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  • Fresh 'n' Fit

    Bas me zanima po kojim si kriterijima odabrala ove s "Nešto soli u glavi"?

    avatar

    10.03.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • Fresh 'n' Fit

    Bas me zanima po kojim si kriterijima odabrala ove s "Nešto soli u glavi"?

    avatar

    10.03.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Mene samo zanima hoćeš li ti umrijeti od tuge kad završi Farma s obzirom na to koliko si napaljena na nju.

    avatar

    10.03.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • Tedica

    E, a čitam da je gledanost Farme deeebelo podbacila u usporedbi s BB. Kako to tumačiŠ?

    avatar

    10.03.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • vanilla

    ah sirota, hočeš li nadam se.. umrijeti od tuge, radi tedičibnih riječi

    avatar

    11.03.2008. (07:35)    -   -   -   -  

  • Marino

    CBB je odlično krenuo, ali je već druga emisija pala na dno... Farma ide put gore s gledanošću, zasad. Ja to tumačim s tim šta likovi na Farmi ipak nekog vraga rade, a CBB je j...o dosadan

    avatar

    11.03.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Čujem da su Zvijezde pjevaju (ili kako se to već zove) potukli oba debilana šoua. Kaj sad? pothitno se netko treba poševiti na toj farmi pa možda gledanost poraste.

    avatar

    11.03.2008. (13:24)    -   -   -   -  

  • Kokodakalica

    Moram odgovoriti na silne provokacije koje je izazvao moj blog.

    1. Gledanost Farme ne da nije podbacila, već je prešišala i nadmašila sva očekivanja... šer je u jednom trenutku došao i do 60 posto (izvor Jutarnji list), a Nova TV pije šampanjac već danima (izvor pouzdani izvor)

    2. Umrijeti od tuge neću, draga Vanilla koja me neprekidno usrećuješ svojim frustriranim komentarima na račun mog bloga. Ne znam što te ždere, ali potraži pomoć. Ja volim Farmu, ti voliš dobermane. Farmu gleda preko 40 posto svih gledatelja, dobermane mrzi preko 90 posto normalnih i zdravih građana kao nacističke, okrutne pse kojima u jednom trenutku urasta kost u mozak te proždiru sve oko sebe, a posebno malu djecu i budale.

    3. Tedica, jebiga, dezinformiran si.

    4. seoska idila, vrlo jednostavno. CBB je bio u petak, Farma u nedjelju. A postoje i reklamni blokovi, dušu dali za čekiranje drugih programa.

    Hvala puno na komentarima i samo vi dajte.

    avatar

    11.03.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  • CBB rocks

    3 riječi - FARMA je SRANJE

    avatar

    11.03.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Dragi, varaš se, vrlo sam informirana i zato mi je pravi gušt zezat te ovdje. Ja bih se hitila sa Zagrepčanke da moram pisati ovakva sranja. Da ti barem dobro plaćaju, ali znam, vidiš, vidiš, da je Nova TV čak i tu podbacila.
    Ej, daj mi učini uslugu pa pitaj glavonje zašto su me maknuli s Almost Cool liste, to me muči danas baš jer imam jedan super post a malo ljudi će ga vidjeti!

    avatar

    11.03.2008. (17:10)    -   -   -   -  

  • Kokodakalica

    Draga Tedica, ja sam na naslovnici jer pišem o temi koja zanima mene i još pola Hrvatske. Meni je jako zabavno gledati selebritije kako kopaju kanale, a tebe očito zabavljaju neke druge stvari. I pravo ti budi. Nitko me ne plaća, jednostavno pišem na zanimljiv način o temi koja očito zanima puno ljudi, a ti ne. I žao mi je, ne znam glavonje, a maknuli su te valjda jer nisi čak ni almost cool.

    avatar

    11.03.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ja se i dalje pitam što će biti s tobom kad završi Farma..... A isto tako me zanima još nešto: ako ne pišeš po zadatku odakle onda ta gotovo pa fetišistička opsjednutost Farmom?

    avatar

    11.03.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Maknuli su je jer nitko ne voli čitati istinu o sebi. A ne moraju se tvoji gospodari niti truditi, blogeri im masovno odlaze sami. Pa ćete ostati samo vi koji im ljubite guzice i dječica koja zovu da se dođe na njihov blog i ostavi komentar.

    avatar

    11.03.2008. (19:30)    -   -   -   -  

  • Bux.to

    Pridružite mi se u jdinstvenom programu zarade.

    Pomozi mi

    avatar

    11.03.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • vanilla

    mama ti je isfrustrirana, ljuta sam ko i ostali blogeri, jer je nova tv počela škart objavljivati na naslovnicama, ti si stavljena na cool listu jer reklamiraš novu tv, i farmu, pa idi slobodno glumit tele na farmu,

    čuj ja si ne planiram kupiti nikakvog dobermana, i ja sam samo pisala jer me zanimalo,
    i ne moraš govoriti o dobermanima jer si to negdje pročitala, pas je nakraju oličje svoga vlasnika, a oni su prilično zdrava pasmina, i moja cimerica je imala 3, koji su štitili kuću kako se spada i nisu nikoga ugrizli

    očito nisi tako popularna, jer si sad najedanput na almost cool, pitam se da li je to samo radi mene iliti hrpe oduševljeni blogera TVOJIM BLOGOM

    sorry kaj ne spadam koji dođu i samo pročitaju, ja izrazim svoje mišljenje

    i inače ljude zanima i BB i Zvijezde pjevaju, a to neće biti na naslovnici, a sigurna sam da zanima još više hrvatske, i ko uopće hvata signal nove tv da bi znao što je farma LOL

    avatar

    11.03.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    fora ti je postek...meni osobno farama zabavnija nek CCB jer je CCB već isfuran i dosadan a i kandidati su im..za pobljuvat...trebali su uvest kanidate od akcije...s kojim nebi bilo dosadno...npr.. Gobac, Severina, Pervan..i kompanija...........aj sam tak nastavi..,ppozz

    avatar

    12.03.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Hej, nemoj tako Vanilla, jučer je bila i na cool i na almost cool listi . I ona i Farma(ceut). I to sa jednim te istim postom. Predlažem administratorima da formiraju još jednu totaly mega extra fantastic cool listu jer nema smisla da se postovi o svetoj Farmi guraju s tamo nekim posve beznačajnim postovima o humanitarnim akcijama i ulasku Hrvatske u europsku uniju.

    avatar

    12.03.2008. (07:29)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Vanilla, nemoj tako. Zar nisi vidjela jučer da su i ona i Farma(ceut) s jednim postom i na cool i na almost cool listi?! Mislim da bi trebalo uvesti i mega super extra fantastic cool listu jer zaista nema smisla da se postovi o svetoj Farmi guraju s postovima o beznačajnim temama poput suđenja u Haagu, ZERP-a, ulaska Hr u europsku uniju, humanitarnim akcijama za pomoć djeci i sličnim trivijalnim sitnicama.

    avatar

    12.03.2008. (07:48)    -   -   -   -  

  • Kokodakalica

    Windfucker's sister - Nakon Farme, pisat ću o smislu života i ribljim konzervama. Samo svrati, bit će ultra!

    Vanilla - sve pet, ali da si samo jednom ili dvaput imala komentar na moj blog. Međutim, deset istih pljuvačkih komentara malo mi je diglo živac. Ne vidim zašto te toliko smeta moj blog. Nit hvalim Farmu bogznakaj, zajebavam se na tu temu jer mi je fenomen reality showova i njihove popularnosti nevjerojatan. Farma je interesantan psihološki eksperiment i zanimljiv TV show. Momentalno, jedino interesantno na TV. So fucking what? To što su me stavili na naslovnicu jer im tema odgovara nije moj problem. Ako imaš primjedbi na to kako pišem - izvoli, ali ako imaš primjedbi na to o čemu pišem jer nije ultra intelektualističko sranje o ZERP-u, molim te, suzdrži se od komentara.

    avatar

    12.03.2008. (10:48)    -   -   -   -  

učitavam...