Free JavaScript from
Rainbow Arch

litica.....pepeo..

Jednostavno dođu takvi dani kada bih najradije postao pepeo i sam ga rasuo sa neke litice.

Zastanem pred zbiljom kao maleno dijete i nisam spremam odreći se svake unaprijed stvorene predođbe, ne želim ponizno slijediti bilo kuda ili bilo koga do kojeg ponora da me samo emocije vode , u suprotnom nikada sam neću stići na rub litice sa svojim pepelom i gledati ga kako ga vjetar raznosi.
U suprotnom nikada ništa neću naučiti.
Moj me put ovih dana vodi u promjenu stvarnosti od "ja ne mogu " u ja mogu, iz uskog horizonta do bez horizonta, jednostavno moram se osloboditi svojeg uma i svojeg pepela, i postati to što ostane, samo da nisam više ja to što jesam, želim pretvorbu. pa makar i u pepeo.

Pomalo sam umoran.........a litica...


31.01.2009. u 18:20 |

ostavi trag… (8) | printaj. | x | ^

Radni naziv: Otrov s tvojih usana

Tako to dođe, uđe u glavu u jednom danu nekoliko ideja i ako ih odmah ne počinjem realizirati treba čekati danima da se nečega primim.

Ovih dana muze rade sto na sat kao što i vrijeme leti brzo.

Želja mi je da komentirate naziv sklupture i da predlažete svoje nazive)::)) .
evo Zarinu sam poslušao ,


bangnononononono





Joj samo da Vam kažem danas sam vidio prvi puta radove jedne divne blogerice stavila ih je u box... jojjj prekrasne su .
Ne želim otkriti ime ali ja ju imam u mojim omiljenim blogovima , pa ju potražite slike su u boxu kod nje,

Sory draga moja ali to se ne smije skrivati to je stvarno nešto preljepo da bi ostalo iza tvojih zidova , tako si uostalom meni sugerirala,i govorila.



29.01.2009. u 20:13 |

ostavi trag… (10) | printaj. | x | ^

Rađa se nešto novo i tužno...


nova verzija morao sam napraviti preinaku








Želja mi je sa Vama djeliti od početka dojmove za moje sklupture
dok su u izradi.





Neka za sada ostane na tome, uh ......

Hvala mojoj dragoj što mi je dozvolila da radim u jednoj kupaonici, nisam mogao čekati da odem na ranč a, kada je vidjela i ona je postala jako tužna .a i sretna jer zna na koga mislim dok ju radim.

Ma dobro šalim se za moju dragu..naravno da mi da raditi gdje želim no malo i zeke u ovom tužnom raspoloženju.

27.01.2009. u 17:55 |

ostavi trag… (22) | printaj. | x | ^

SANTEA i "ZNAM ZNAM" su odabrale..

Santea pobjednica moje igre odabrala je jednu od ponuđenih skluptura i to je: "Slap života "



način isporuke je u procesu dogovaranja :



Evo danas je i "Znam Znam" odabrala svoju nagradu evo je a, zove se pec-pec
hu hu vruća je neka u ovo zmsko vrijeme godi !! ha ha





Bagabundo je svoju riječ održao::


26.01.2009. u 19:18 |

ostavi trag… (8) | printaj. | x | ^

MOJA PRVA IZLOŽBA

OVO SAM ZAMISLIO KAO MOJU PRVU IZLOŽBU ,PA NEKA TAKO I BUDE.

80% MOJIH SKLUPTURA I SLIKA POSVEĆENO JE NAŠEM ANĐELU SILVESTRU KOJEG VIŠE NEMA SA NAMA ALI DO KRAJA ŽIVOTA JE U NAMA
I U MOJIM SKLUPTURAMA PA I SLIKAMA KOJE SU I NASTALE VELIKIM DJELOM U TRENUCIMA OČAJA TUGE I BOLA . ŽELJA MI JE PODJELITI SA VAMA OVDJE NA JEDNOM MJESTU, IAKO ME MNOGI NAGOVARAJU NA PRAVU IZLOŽBU TO NE ŽELIM JER VEČINU NJIH SMATRAM DJELOM SEBE I SVOJOM OSOBNOŠČU PA IH ŽELIM SAMO PODJELITI SA VAMA KOJI STE U MNOGIM TREN
UCIMA BILI SA NAMA .




dolaskom strelicom na sliku ona se zaustavlja ))))...

25.01.2009. u 13:42 |

ostavi trag… (11) | printaj. | x | ^

Pobjednik je....

SANTEA ..

bravo!!!!!!



Traženi predmet u ovom zanimljivom igranju jeeeeeeeeeee






miš..........


Anonimka pod imenom "Znam Znam" pogodila da je to miš ukoliko se i ona javi na moj maill koji ima sa strane dobiće isto nagradu u vidu sklupture,


Santea je osvojila nagradu jer je pogodila traženi predmet, i pogodila je gdje se u boxu nalazi odgovor a on je bio zadnji u redu mojih omiljenih blogova kao Micky Maus, bravo Santea.


Imam dvije sklupture za ponuditi kao nagradu, stavio ih budem za tri dana na blog pa Santea izaberi jednu ili pričekaj da napravim novu.



Anonimci nisu isključeni iz igre no kako su dvije osobe iz mog okruženja znale koji je to predmet nisam siguran da nije jedna od njih taj anonimac.
pa nebi bilo fer prema mojim blogericama s kojima sam se stvarno opustio i igrao da na taj način ne osvoje nagradu, zato Vam od srca hvala svima koji ste u tome učestvovali .blogerima i anonimcima.

do nečeg novog pusa od Vašeg Bagabunda!


24.01.2009. u 16:17 |

ostavi trag… (9) | printaj. | x | ^

1. nagrada skluptura

blablablablabangbangnonoheadbangheadbangthumbupthumbupthumbupthumbupthumbup.zadnja pomoć ako bolje pogledate moj blog i to samo box garantiram da bude otkriven predmet, znaći samo box i to što je u boxu vidljivo.
nooooooooooooooo sada je lako.




1. pomoć )). 22. 01. 09. Predmet mnogi vole držati u ruci i upravo se samo rukom koristi , kada ga nabavimo postaje nam jako drag kao kućni ljubimac, više ga mazimo nego svojeg dragog-dragu.

2.pomoć)))) 23.01.09. Gladak je, jako "PAMETAN" voli kada se sa njim nježno postupa, okretao sam ga mislim da je muškog roda i od plastike je .

3. pomoć ))) pod domačinstvom nisam mislio kuhnju i to nije nigdje spomenuto pod domačinstvom mislio sam u kući , ima ga dvije vrste više oblika, moće biti bez "žice "i sa "žicom" ovaj je bez žice. ali traži se ime a nije važno imali li "žicu ili ne. a ime jeeeeeeee
najbolja pomoč popodne kada ste kući ako nešto primite u ruku tih dimenzija (opisano dodatno dolje u odgovorima ) pogledajte na sekundu to što primite pa garantiram da se morate sjetiti, a onda i mene ha ha.
Važno)))))) drži se sa šakom a šaka se nalazi iznad njega , a joj.
.
sada znate?




potrudite se nagrada je od poznatog kipara Keče.!!!!
)))))):::))))



Odlučio sam raditi dvije sklupture jednu sam namjenio dragoj blogerici naravno ako joj se dopadne a, radi se o tužnom događaju.
Druga ide pobjedniku ove igre. potrudite se što prije odgonetnuti o kojem se predmetu radi ali ne prebrzo tako da ja stignem završiti sklupturu.

predmet je veličine` 12 cm dužine 8 cm u najširem dijelu crne je boje iako može biti i u drugoj boji
predmet je uporaban, i koristi se u mnogim domaćinstvima i ne samo u domačinstvima koriste ga mladi i stari svih spolova i sexualne orjentacije

krenite ako imate želju se igrati , imate pravo po jedno pitanje po komentaru, odgovor dobivate na svojem blogu, uz upozorenje da Vaša pitanja pomažu i drugima.

Mislim da se trebate potruditi jer jednog dana kada me više ne bude tj. za 50 do 100 godina ta skluptura bude velike vrijednosti jer ja tada budem velika faca.

1 slika.




svaka 2 dana dodavao budem po jednu sliku,

idemo se malo igrati tako nam je dosta život tmuran zar ne!!

Bagabundo čeka.....

2 slika

zadnja strana predmeta POSEBNA POZORNOST NA ONE DVIJE ŽUTE MRLJE ONE SU OD BAKRA ILI MESINGA.I SLUŽE ZA ??????



3 slika:)))))

21.01.2009. u 15:32 |

ostavi trag… (32) | printaj. | x | ^

ovo je stvarno zadnje platno koje sam našao doma ...

Evo prije nego sam pospremio sve boje kistove oprao i sve spremio u garažu do daljnega našao sam još ovo malo platno i u nekoliko poteza kistom i njega potrošio i sada se suši na zidu.

Sreća da je neka serija pa moja draga gleda seriju dolje u boravku a,ja sam tu sliku sa još svježim bojama stavljao na zid u hodniku da se suši a,inače kako sa ja aljkav i nemaran pala mi je i u padu zafarbao sam štokove i pod , srećom pa je boja svježa pa sam uspio obrisati inaće bi stvarno naj...

No šalim se nije moja draga tako opasna samo ne voli kada tu u civilizaciji sve namažem bojama od štekera pa do kvaka , ali dobro zna ona kakav sam pa joj je to normalno da za mnom mora čistiti a ,ja joj za uzvrat dam lijepu pusicui više se ne može ljutiti na mene,


Sada stvarno ostavljam do daljnega slikarije , idem u Likum kupiti glinu i naparaviti jednu sklupturu koja mi je već duže u glavi.



Jučer sam rekao da Vas više neću gnjaviti sa mojim mazarijama ali još ovu otrpite pa do daljnega nemaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

pusa od Vašeg Bagabunda

20.01.2009. u 19:33 |

ostavi trag… (6) | printaj. | x | ^

mislim da si uzimam duži odmor.. od slikarija

Danas sam cijeli dan u svom priručnom ateljeu, ali sam morao na pod staviti najlon jer sam dobio jezikove juhe.Iako imam dozvolu da radim u ovoj sobi kada sam u civilizaciji, to je moja ka ti radna soba , od tu i Vas mučim sa svojim laptopom, ali ipak mi je naređeno da pazim,
Kada mi dođe uzmem boje i gas, pa stradaju i tepisi , a to baš mojoj dragoj nije drago, tako je i bilo danas, ja jednostavno kada mi dođe uzmem i stavim platno na štafelaj i krenem, ne stignem maknuti ni tepih, no ovaj put uspjelo je staviti barem najlon ispod štafelaja.





Psssssssssst!!! tepih sam okrenuo da se ne vidi da je stradao barem dok ga ne rastegnem, a dobio je s obje strane, joooooj meniii kada ga skuži draga!

ovo je danas ispalo!! kao posljedica sna prije nekoliko dana!!





a ovo je nastavak male crvene haljinice, još nije gotovo ni jedna od njih samo ih stavim na zid da ih promatram i popravljam!




mislim da sada sljedi odmor od boja , kreće tarakota (glina) a i Vama malo odmora od mojih črčkarija.

a moram i na jahanje Delboy me čeka... da me zbaci sa sedla,

19.01.2009. u 20:56 |

ostavi trag… (4) | printaj. | x | ^

haa haaa haaaa vidi ..vidi


ohooooooooooo profile editor

profile editor





Evo i u " civilizaciji " dobijem inspiraciju.
Pogledam kroz prozor na ranču vidim konje, mačkice , vjeverice, srne a kada se spustim u civilizaciju tamo prorade muze kada sjednem na kavicu u King Krosu i gledam tu našu lijepu mladost kako prpošno šetaju prekrasno zriktane ,i tako ja sjedim i sjedim i "pasem " li "pasem" i padne u bulju (glava) neka slika i evo me za štafelajem, a kako bude ispalo pokazao Vam budem ako uopče ispadne , možda završi iza ormara.



[/u

18.01.2009. u 21:58 |

ostavi trag… (5) | printaj. | x | ^

joj

Izdržao sam dva dana u civilizaciji a, rekao sam da neću na ranč barem dva mjeseca, no tko nebi išao pogledati ovu zimsku idilu na brijeg
Ovaj put uzjahao sam svijeg limenog pastuha i gas kroz debeli snjeg, uh što je uživancija voziti se po snjegu a znaš da sve što poželiš možeš učiniti sa tim limenim ljubimcem.



nigdje traga osim tragova srna














Samo malo da vam dočaram zimski ugođaj na "KEČOLANDU" a Vi koje ste osvojile nagrade razislite da li ste voljne provesti dan u tom raju.




17.01.2009. u 00:05 |

ostavi trag… (14) | printaj. | x | ^

Pobjednici konzumirajte nagradu))))))))

Zagonetan predmet iz kojeg je slučajno nastala ovaj dolje lik ili skluptura jeeeeeeeeeezujozujozujozujozujo




beljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbeljbelj

Krpa za pranje poda koja ide na onaj nekakav štap , a poslije ispiranja i žmikanja moja draga ostavila ju je vani i tako se smrzla, a ja inače samo promatram oko sebe gdje da kaj spazim i evo je tu.


Cure moje tko pere pod kod Vas? a jojojjjjjjjjjjjjooooooooooj!nononono


Bravo bile ste neke jako blizu, Žiri je odlučio svi-sve koje su se javljale dobitnice su nagrade naravno ako ju žele i u koje vrijeme same odlućite !

Ne zvao se ja Bagabundo ako ne stojim iza svojeg obečanja!!!!partykisskissmahmah


pusaa svima. i primite se krpe ha ha .naravno poslije masaže!!!!

15.01.2009. u 16:23 |

ostavi trag… (13) | printaj. | x | ^

?.......!.......?....,?!







Zanima me tko bude pogodio iz kojeg je materijala ovo nastalo danas,
u biti da vam pomognem priroda je tu pomogla. moje je bilo da primjetim i slikam .

1. materijal ?
2. što bi ta figura mogla predstavljati ? (ja neznam)!
3. kako je priroda pomogla


Tko da odgovor na 1. i 3. pitanje Ima na ranču Kečoland , roštilj, jahanje na konju, a u ljeti kupanje sa masažom (za ženske) .

može??

ajde krenite111 gassssssss

13.01.2009. u 18:07 |

ostavi trag… (24) | printaj. | x | ^

ljuta ?




?






Ostao sam bez papira pa sam radio na nekom starom

12.01.2009. u 12:27 |

ostavi trag… (13) | printaj. | x | ^

Duga lijepa kao žena ili....žena





Nekada davno usudio sam se okušavati u pisanju i to samo kada me je tema znala zainteresirati, pa čak sam to stavljao i na blog sve dok nisam dolazio do Vas znalaca u pisanju pa sam se povukao jer je to bilo besmisleno što sam pisao, no danas sam opet nadahnut jednom slikom pa sa pronašao u arhivi ovu stvar koju sam napisao i uredio pa evo je.

Baš me i ne interesira da se nekom dopadne ona je jednostavno stanje današnjeg mojeg duha.

11.01.2009. u 18:43 |

ostavi trag… (5) | printaj. | x | ^

BAGABUNDO na uviđaju...

Danas sam se rano probudio na ranču jer sam se bojao da me ne stigne klaun iz prethodnog mojeg posta pa da se prjetnja ne ostavri.

Tek što sam se sa brda spustio na cestu kad vidim ovo.

nonononononononononono


Naravno da sam se spustio do auta da vidim da netko nije slučajno unutra i povrjeđen,crycrycrycrycry



nikoga nije bilo unutra i neznam kako je to završilo po vozaču i putnicima.




kako sam inače kauboj a u ratu bio izvidnik jednostavno nije mi dalo mira i potražio sam tragove kako se to desilo i evo rekonstrukcije...




Nalaz : Zbog nepoznatog razloga partypartypartyskrenuo desnim kotačem na povišeno tlo pokraj ceste i vjerovatno zbog brzine dignuo mu se auto i prevrnuo na krov.

Nadam se da je sve dobro prošlo s obzirom da su stakla sva polupana .

uviđaj obavio Bagabundo -izvidnik wave:wavewave

pozdrav

11.01.2009. u 13:44 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

Klaunovi ........ ubojice !?

Pročitaj..Ako ne želiš UMRIJETI!


Ako ne pošalješ ovo na 50 kontakta, u roku sat vremena nakon što dobiješ ovu poruku,
preporucujem ti da nejdes spavati, jer ako ne posaljes na tih 50 kontakta ispod kreveta
ce se nalaziti strasni klaun ubojica,
koji ubija svojim pogledom, i ubiti te!
-- Kristina Berin je ovu poruku dobila i poslala na samo 37 kontakta, ali sljedeceg jutra ju je
cimerica pronasla mrtvu ispod radnog stola.
Marko Vlačić je zanemario poruku,
misleci da je to samo bezazlena glupost,
i sljedeceg jutra ga je zena pronasla mrtvog na krevetu.
Ovo te upozorava da ovo nije šala, zato bolje požuri, i šalji čim dobiješ poruku!!



Ovo sam danas dobio na maill , moram priznati da mi nije jasno još od koga iako ima adresa, no to nije ni važno, več jednostavno mislim da takve stvari slati baš i nije u redu, iako znam da osoba koja je to poslala nije to učinila zlonamjerno več je jednostavno poslala , a da je taj tekxt je morbidan ...je..

Naravno Bagabundo nije dalje slao, pa ako se sutra ne javim onda znamo da sam bio u krivu.

Ako gdje u blizini vidite klauna znajte da dolazi valjda k meni , pa mu recite koju lijepo o Bagabundu.




kao da sam znao da po mene dolaze duhovi klauni pa sam prekjučer našarao ovu sliku.

10.01.2009. u 14:31 |

ostavi trag… (7) | printaj. | x | ^

?.......!.......?....,?!

!!!!!!???????nono:nononononononononononono





yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyes

09.01.2009. u 10:55 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

Novi znak... nove udruge

Pročitao sam post na blogu Santeje ( na mom blogu je u boxu) i toliko me oraspoložila ioduševila sa tim postom da sam predložio da se osnuje udruga za zaštitu guza od pipkanja, lupkanja, grickanja na javnom mjestu, autobusima, tramvajima itd te da se tretira samo kao kučni ljubimac i dozvoli pipkanje i lupkanje samo u kući i isključivo od supružnika.

Pa predlažem da se u autobusima kao i na javnim mjestima postave ovakvi znakovi.




crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrynononononononononutnutnutnutnutnutnutnutnut
Ma Santea zakon si bravo!!!!! i pusaa:postavi ovaj znak pa možda ostavi na miru tvoju guzu frendica na poslu
..

07.01.2009. u 22:14 |

ostavi trag… (4) | printaj. | x | ^

ima ......pa nema..

Ej pun kufer mi je slušati o plinu pogotovo kada o tome govore političari, ima plina za 7 dana pa za 21 dan pa onda za dva dana i tako redom kako se redaju političari i veliki znalci iz Ine. Ma jednostavno seru samo bi bilo fer da se prije nastupa usklade ovako djeluju kao raštimani orkestar što i jesu.

Pa sam odlučio ostati na ranču u miru među svojim srnama, konjima kod Gabrijela , pticama koje hranim sa suprugom kojoj kuham čaj jer ju buba grlo, i tako polako pikam gitaru uz kamin otvorio su budem butelju Pelegrina.



donio sam drva sjeo uz kamin i j.. mi se za sve,



ja sam se vratio u 18 stoljeće pa i nije loše to kako to netko misli.završio sam sliku koja uskoro ide na put.



A danas sam dobio od Ornelle maill da vidim svoje dvije slike na njihovom novom zidu , dopada mi se kako to izgleda u lijepom su okruženju pa i one dobro izgledaju (joj kako sam skroman ha).





evo danas sam sve nešto udrobljen,, ako Vam nestane plina dođite kod mene na ranč ima drva ko u prići, kuhanog vina , i čekali budemo zajedno dok se politički orkestar dogovori kako dalje "ima li ili nema " plina.

07.01.2009. u 19:14 |

ostavi trag… (1) | printaj. | x | ^

DANAS JE KRENULO ...Đihhaaaaaaa

Ma mora da sam u prošlom životu bio kauboj, prvi put sjeo u sedlo i put pod noge naravno uz uputstva Gabrijela.




Ubrzo nakon što sam uzjahao osjetio sam povezanost sa konjem, prekrasan osjećaj kretati se a ispod sebe imati tako plemenitu i snažnu životinju.





Tu sam još pod paskom Gabrijela



Tu je kauboj otišao ostavio golubčiće da se drže za rukice i laganini me prate (Gabrijela i njegovu dragu)






a ovo me podsječa na kaubojske filmove , izvidnik na čuki promatra haha




Gabrijel i njegova ......učenica?



to Vam je moj prvi dan na konju , super..... svi koji ste u blizini Zagreba , dođite pogotovo kada bude lijepo vrijeme

imali budete fantastičnog profesionalca Gabrijela za učitelja , prekrasnu prirodu, i terene za jahanje a kod mene na Kečolandu dobar roštilj i peku, bazen, biljar, pikado, stolni nogomet sve Vas rado primam.

Vaš Bagabundo -kauboj




06.01.2009. u 17:14 |

ostavi trag… (6) | printaj. | x | ^

Pismo za La luz de Cuba

Neizmjerno sam zahvalan što me nisi ritnula iako sam ti se motao oko nogu.
Znam da si osjetila da mi je to prvi put da sam tako blizu ljepotici , a i znala si da sam imao malo trtu (strah) vidjevši tvoje duge vitke noge koje mogu jednim udarcem u nepovrat odnjeti svu ljubav i želju da te zajašem.
Vidjevši da sam neiskusan tek učenik bila si krotka i dobra te samo nekoliko puta si digla nos u vis dajući mi do znanja da si ti ipak netko tko me gleda sa visine.




Ostavši živ motajući se oko tvojih nogu i shvativši da smo postali prijatelji ohrabrio sam se i nadam se napravio ti lijepu frizuru iščetkajući ti rep i sapi.



Iako je Manuela glasno protestirala iz boxa što sam tebe osedlao i poveo u šetnju moram ti reći da sam proveo krasne trenutke s tobom u šetnji malo me je bilo prpa kada sam sa tobom morao nazad u mali i uski box no kako je šetnja dobro prošla i to sam hrabro obavio , naučio sam te osedlati, zavezati, istimariti, šetati, uvrsti u box staviti ti uzde sve sam to naučio na prvom satu škole jahanja upravo zahvaljujući tebi La Luz zato što si istrpjela moje šeptljanje oko tebe.



Manuela moram i tebe spomenuti i zahvaliti ti što si i ti bila strpljiva i što si mi dozvolila da te šečem i uvedem u box i skinem ular a sve to da me nisi ritnula hvala ti Manuela.




Maruška moram i tebe spomenuti što si me nasmijavala svojim skakanjem po dvorištu.




Ovim pismom zahvaljujem se što je prvi sat škole jahanja prošao bez lomova i gipsa, sutra se kreće sa jahanjem a on me čeka!!!! jer La Luz je pre živahna za početnika.



Điiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bagabundo se vratio








05.01.2009. u 20:06 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

desing by: dark sword dancer

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (14)
Veljača 2010 (14)
Siječanj 2010 (32)
Prosinac 2009 (10)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (6)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (8)
Svibanj 2009 (9)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (9)
Veljača 2009 (11)
Siječanj 2009 (22)
Prosinac 2008 (19)
Studeni 2008 (28)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (17)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (15)
Veljača 2008 (16)
Siječanj 2008 (18)
Prosinac 2007 (22)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

da/ne?

Opis bloga

U ovom blogu može se naći svega , od neizmjerne tuge, i bijesa, zidanja do slikanja, smijeha
do suza , fešta do beda, smrti do rođenja, ne znam što me još može trefiti, sve me stuklo ali me još
uvijek


myspace layout codes

myspace layout
Naprijed majstore đihaaaaaaaaa

myspace backgrounds images

myspace backgrounds




BOX: MOJI SLIKARSKI RADOVI I SKLUPTURE
MOJ RANČ "kečoland"


I ZATO ČIM PRIJE GAS PREMA DOLJEEEE



AeonGraphix.Com

dpapec@net.hr










Anđeo naš među zvijezdama




-----------------------------------------------

Eng version of kecholand.blog.hr

------------------------------------------------

Mali anđeo unuk Roko spustio se sa zvjezdica fino



Free Web Counter
Free Web Counter



Ovaj prekrasan MORSKI KONJIC od školjkica je djelo moje drage blogerice "mrižaživota" ilti GALIJANUS

MOJE CRTICE

Kaži mi

Da me pustiš tako blizu
da u zjenici tvojega oka
Vidim sebe........

Da me pustiš tako blizu
Da te prstom mogu taknuti
Znao bih...............

Pustiš li me tako blizu
Da ti kosu mogu mrsiti
Znati ću.........

Smijem li tražiti...
Više, sve............
ili
ništa........
kaži mi...
ostaje li samo
zabluda..
kaži mi....
i rekla si....


ont size=3>VJETAR ŠTO VAPAJE NOSI




Ovo je taj BAGABUNDO



[url=http://imageshack.us][/url




ŠKICNI OVE BLOGOVE





SAMO GURAJ PREMA DOLJE DO KRAJA!!!









KOKO&TOMI



DANIELA

BLACK LILIY

NJOFRA

LJUBAV U MALOM

TEUTA

ZELENOOKA

MARCELINA

STELICA


SONATA

SANTEA

MELLYSANIJA

BUILDERICA

CRVENKAPICA

DECY

STUDENTICA


JOSIP

ZARINA

EMANUELE

PLAYLIFE


MRIŽA ŽIVOTA


Dream_Maker

[URL=http://palominezvijezdice.bl

MOJ RANČ







OVDJE HLADIM USIJANU GLAVU




NAKON ŠTO SE NABRIJAMO NA OVOM ŠANKU



ove slike sam stavio da vidite da osim što pišem blog da šljakam kao konj-plemeniti a, 90% vlasitim rukama
samo da se zna!



TO SU FEŠTE!! NA RANČU KOD NAS NEMA NUDIZMA
MI SE KUPAMO OBUČENI







NAJBOLJA FOTKA I NAJBOLJI SKOK



A NAIĐU I "STARI ZNANCI" BAREM JEDAN DIO NAJHRABRIJIH









Slike sa mog štafelaja..........


































MOJE SKLUPTURE

Ha radim ja i sa glinom












DRVO





sklupture 2009

SKRIVAČICA





stablo života i smrti



zagrljaj



skrivačica 2



Zauvijek zajedno


































,

http://s480.photobucket.com/albums/rr164/kecoland/?action=slideshow&sponsor=312