Free JavaScript from
Rainbow Arch

PUČIŠČA klesarska škola

Ostvarila mi se želja da posjetim klesarsku školu jedinu u našoj domovini a i puno šire.



sam ulaz toliko puno govori o tom biseru mislim na školu i kamen,



ovg lava učenici rade tri godine , po gipsanom modelu koji stoji pokraj.



moja Grofica je bila jako zainteresirana kako se to radi.



a, ovo?




malo smo se poigrali sa predivnim kamenim ostvarenjima u školi



ima još ali za sada dosta, volio bih ostati godinu dana in učiti raditi sa kamenom, ali ostaje mi glina dalje. no nikad ne reci nikad?<

19.06.2008. u 23:31 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

Grof je umjesto na sjeveru završio na jugu!!!!!!!!!!!!

Kako je Grof slab u navigaciji pa je umjesto u Klagenfurt svojim brodom pristao na jugu u Bol na Braču, no kako je pivce djelovalo a spremaan za navijanje,
dotjerao se Grof za tekmu,...........



a Grofica je pomislila da je u Klagenfurtu pa krenula u šoping,



a, nakon što je Grofu bilo sumnjvo kako je more dospjelo do Klagenfurta,pa se pobojao da više Austrijanci neće dolaziti na na naše more kada imaju svoje.
Razočaran jer se našao na stadionu od 127 cm naravno u vip loži , sa dostavom pivice svakih nekoliko faulova , a, bogme bilo ih je dosta, prespavao na klupi..



naravno nakon proslave pobjede naše repke u baru do kasno u noč.


a, danas se je Grof usprkos velikim valovima kupao, i hladio glavu.

sutra nešto više o nastavku putovanja po Klagenfurtu, na Braču.

17.06.2008. u 17:11 |

ostavi trag… (2) | printaj. | x | ^

ZASLUŽENI ODMOR

Ponekad je potrebno brda zamjeniti našim predivnim morem.
Grof je sa svojom Groficom stigao sa svoga ranča svojim "brodićem" sretno na Bol



No kako nije mogao pristati jer mu je taj kajić malo preveliki, iskrcavao se sa
malim kajićem i vozeći velikom brzinom završio u moru "lavande.



Zet Ive rekao da je to preveliki brod za voziti kontinentalcu, ipak kod Grofa i Grofice prevladala je želja da posjeti između ostalog i zetov rodni grad Split.

Doček bio na visini iako je bila izvješena zastava grada Zagreba, sve je
prošlo u redu.zahvaljujući njihovoj sijesti oko podne, kada čak i bankomati ne žele raditi, a ja mislio da samo "dalmoši" ne žele raditi a sada i njihovi bankomati ne rade, svaka čast treba se odmoriti,
mislim na bankomate.
Ipak stalno da ti netko gura nešto u rupu i to tako čitav dan ,ipak nebi išlo , zar ne.!!!!!!!!!



Sve u svemu ipak nam se je zetov grad jako dopao, a pogotovo riva iako se domicili ne slažu sa time, no prekrasna je .

No ipak desio se atak na Grofa i Groficu, prilikom ispijanja kavice na splitskoj rivi a, ubrzo poslije izmjenjenih poruka sa zetom,(vrlo čudno!) pala ogromna grana sa palme, tik pokraj glave Grofa, sumnjivo do daske , možda je i taj šok kriv što se je Grof sparkirao u lavandu.
ima još toga no za sada je dosta!!!!!!!!!!

pozdrav dalmatincima u Zagrebu, gdje bankomati rade non-stop. no dobro!


16.06.2008. u 14:53 |

ostavi trag… (0) | printaj. | x | ^

kada te stisne

kada tuga uđe u srce.................
kada pomisliš da ni ljubavi , prijatelja pa čak ni neprijatelja više nema,
reci Bože..............

Kada pomisliš da je život prošao pokraj tebe,kada pomisliš da ni prijatelj više ne možeš biti,suprug, ljubavnik, otac, ili samo putnik suputnik, pomisliš da možda ni ne postojiš. A tu si postojiš, samo pitanje gdje , i u čijem srcu.Postojiš jer osječaš, osječaš jer boli. boli što postojiš......................... što si tu , pitaš se? zašto uopče postojim ,? samo zbog toga da osječam,? koga briga što ja osječam, a osječam bol.... bol što uopče postojim.


I kada pomislim da postojim sa razlogom pitam , Bože s kojim razlogom ?
i kada prihvatim da razlozi postojanja polako nestaju, iz dana u dan ,jedan po jedan,a, bol sve veća i jača reći ću Bože oprosti ali ne mogu ..više................................!!!!!!!!!!!.






10.06.2008. u 22:44 |

ostavi trag… (2) | printaj. | x | ^

MILORAD kod kuće dere pere i MILORAD u gostima dere pere

Kako nešto pisati o manjinama ovaj put o našim građanima srpske vjeroispovijesti, a da se ne uvrijedi do suza gospodin Milorad Pupovac, a isto tako da izbacim iz sebe osječaj da se o građanima srpske nacionalnosti kod nas u Hrvatskoj nije dobro pisati, jer bi se mogli naći ugroženi, a time valjda po logici Milorada i sami autori koji pišu krtitički o nekim njihovim potezima, naravno o potezima njihovih vođa kod nas.

No kako sam se usudio i u svojoj mladosti izjašnjavati o onome što je u onom režimu bilo zabranjeno tako se i sada jednostavno ne mogu ušutkati , iako bi za moje živce stradale u ratu za domovinu to bilo kud i kamo bolje

No gosp
odo ovo je, Vukovar



Milorade ne možete se jednostavno rasplakati u emisiji "Otvoreno" zbog pisanja i reakcije u našoj javnosti, i istu napadati,
i reći ne! to nije izgovoreno na skupu kojeg ste Vi oraganizirali i pozvali svoje goste naravno svojega Milorada!
Kaže Vaš Milorad opet svojem Miloradu( Vama na skupu) da je primjetio suze u očima zbog teške situacije
pripadnika Vaše manjine u Hrvatskoj.

Ovdje su pale potoci suza i još padaju gospodo Miloradi! ovdje leže oni koje je Vaš gost želio poniziti a, mi to nećemo dozvoliti nikome i nikada gospodine Pupovac!!



Tisuće slika bi se trebalo staviti ali dovoljno govore i ove za one koji žele čuti i gledati i ove dvije simbol su svih stratišta i grobišta diljem Hrvatske MILORADI.

Gospodine Milorade kako Vam nije bilo neugodno ,pred tolikim gledateljstvom u emisiji izjaviti da takve rijeći
koje su povrijedili našu javnost nisu izgovorene na tom skupu, Lažete gospodine Pupovac,

Danas u Dnevniku HRT prikazano je što je to Vaš Milorad u srcu Hrvatske na grobištima naših junaka (i u Zagrebu ako se sječate zvončića i mrtvih ali Vi to brzo zaboravite ako se ne tiće vašeg naroda) govorio na Vašem skupu.

Kako to da ste upravo pozvali svoga Milorada da nam to kaže i to u našoj i vašoj kući.

Gospodine Pupovac branitelj sam i invalid domovinskog rata, posjetio sam skoro sva grobišta i plakao nad njima
a, Vama poteknu suze jer su se mediji usudili u Vas dirnuti ma tko ste Vi da se o Vama ne smije u našim medijima kritički pisati,i govoriti,

Ma tko ste Vi da se usudite u srce naše domovine pozvati Milorada koji popljuje nas a Vi kao da se nije ništa desilo
a, kada neki mangup ili bitanga ukrade ovcu Vašoj manjini tražite da to objave svi mediji pa i strani , za to se onda znate pobrinuti.

A kada treba reći Vašem Miloradu " stani bre Milorade ne možeš to tako govoriti u mojoj državi i o mojem narodu mislim pardon večinskom" ako Vam je teško izgovoriti HRVATSKOM NARODU .Slažem se da nas zovete večinski ali
valjda mislite na "pečinski" zato se tako drsko ponašate .

Kada ste krenuli u politiku pomislio sam za Vas,ovaj je opasniji od onih sa puškama mislim po ,domovinu točno ste znali dozirati nabijanje tenzije o ugroženosti Vaše ,manjine taman koliko Vam je trebalo da se popnete na vrh, računajući na našu glupost i popuštanje sve u strahu da nas Europa ne ukori. Iskoristili ste politiku šutnje naše vlade pa i dijela našeg naroda iskoristile ste našu želju (nakon komunističkog mraka)za demokracijom i to iskoristili da jednostavno,, preokrenete priču o domovinskom ratu i krivcima
.Uspjeli ste skoro u tome da izjednaćite žrtvu i agresora,non stop veličajući žrtve samo jedne strane, porušene kuće samo jednih vlasnika tu i tamo progovoriti i o našim žrtvama ,ali nikada baš nikada samo o njima a, da nema Vaš ali!!!!!!!!!. na kraju svih Vaših nastupanja.

Iskreno mi je žao , za sve nedužne žrtve,na strani ,Vašeg naroda,, ali stvarno mislim samo na nedužne koje nisu uzeli pušku u ruke.i ubijali.

Gospodine Milorade sada mislim da ste konačno razotkriveni i kod onog djela naše vlade i institucija a, nadam se i kod dijela Vaše manjine. Prešutjeti i ne odbaciti i ispričati se građanima naše domovine što ste napravili
pogrešku pozIvom D. Milorada u Zagreb, na taj skup, kako Vam vjerovati da niste znali i odgovorni za to što je ,izgovoreno pa makar ne i na skupu, ali izgovorio je Vaš gost jedino ako ga ne smatrate samo gostom!!!!!!!!!

Vjerujte gospodine pokušali su takvi kod nas postati domaćini , ali znate sa puškama, znali smo sa takvima ,
vjerujte da u krvlju uspostavljenoj demokraciji i slobodi znati ćemo i sa takvima koje Vi pozivate,naravno demokratskim putem.
Radite medvjeđu uslugu svom narodu koji je slušajući upravo takve goste koji su stizali sa strane i takvom retorikom se obračali u ne tako davnoj prošlosti, prošli kroz teška vremena , a i danas im nije lako barem onima koji su sami sebi priznali što se desilo na ovim prostorima, Nadam se da takvi nisu uz Vas.

Pomislio bih za Vas ,da ste se ispričali što ste u goste pozvali takvu bitangu ,da ste ipak iskreni i možda bi požalio što sam o Vama mislio kako sam mislio !!!
Ali naravno nikada Vi niste krivi, jer Vas , kada Vam to zatreba uvijek proganjaju "ustaše" koji slušaju koncerte ,tako i
sada u emisiji vukli ste paralelu Milorada sa koncertom, ma pobogu Milorade kakve to veze ima, koncert je bio u Zagrebu ne u Bosni i ne u Srbiji čovjeće!!!!!!!!!!!!!!! i nije vrijeđan ni jedan narod ni jedna manjina.

Zašto pobogu (to samo vi znate) opet stvarate napetost, zar nije vrijeme da nama i našoj Srpskoj manjini kojoj smo velikodušno ponudili ruku,,pomognete,da rane što prije zacijele ako je to uopće moguće pa kome ,takve izjave služe ,
osim Vašoj promociji i blačenju našeg večinskog naroda.

Nadam se da Vam nisam natjerao suze na oći zbog toga što sam se usudio kritizirati ono što Vi mislite da mi nemamo pravo, kritizirati jer vi ste kao jedini koji ima pravo govoriti o djelu naših građana ! ali vjerujte meni ste uspjeli natjerati suze, ali suze bijesa. zato Milorade breee samo nastavi tako pa mi budu potekle i suze radosnice ,jer sami sebe takvim posupcima polagano eliminirate iz politike i ekrana u našoj Domovini!






hrvatskawavemah

03.06.2008. u 20:10 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

OTVORENJE SEZONE na "KEČOLANDU"

Jučer je svećanim programom biranje "miss trudnica" upriličeno otvaranje turističke sezone na "Kečolandu"

Bazen je obnovljen i dezinficiran , uklonjene su žabe kojima je bio tijekom zime iznajmljen a, sve kako bi se rentabilno poslovalo tijekom cijele godine.



od ranih jutarnjih sati pristizali su gosti iz raznih krajeva svijeta, umorni od puta i čekajući prijevoz do samog bazena odmarali su se na za to predviđenim mjestima.



Domaćin je uložio dodatni trud da svi pristigli umorni posjetitelji koji su rezervirali još u 12 mjesecu prošle godine karte za biranje naj trudnice da što lakše i uz njamanji trud stignu do bazena ,

Upravo zato je domaćin samo u tu svrhu unajmio limuzinu samo za vip goste.
gosti su bili zadovoljni prijevozom , makar se po izrazu njihovog lica to nebi moglo primjetiti ali. grof Vas uvjerava da izraz lica nije odraz nezadovoljstva prijevozom več je to rezultat umora od čekanja do početka programa.



Nakon silnog truda da se svi smjeste konačno je započelo ovogodišnje finale za naj trudnicu.



Kako su sve trudnice učesnice finala svojim izgledom fascinirale organizatora ali ne i žiri , desilo se prvi puta , da su članovi žirija

odbili proglasiti naj trudnicu zbog neprimjerene druge nagrade .
Žiri je mišljenja da predviđena nagrada nije u stanju pokrenuti se pred prevelikim teretom te se ove godine nagrada ne dodjeljuje. kako za prvo mjesto tako ne i za drugo mjesto zbog sporne druge nagrade.




druga nagrada trebao je biti nesretni skuter!!!!!!!!

U kasnijem razgovoru uz pivce, žiri je priznao da nije donio odluku zbog toga što je primjetio da među četvero finalista zapravo je samo jedna prava trudnica,a ostali sudionici imaju neke čudne izbočine u svojim badičima, te stoga, nisu željeli sudjelovati u prijevari,
Mada su to primjetili tek kada su neke od sudionika vidjeli na koji način izbacuju višak piva, to im je postalo sumnjivo ,,mada po drugim atributima nikako se nije moglo vidjeti da je zapravo u igri velika prijevara,
Stoga se organizator "KEČOLAND" i žiri duboko ispričava jedinoj pravoj trudnici, kojoj je bila namjera na pošten način doći do nagrade, iako se nagrada dobro primječuje kod nje. fala bogu!!!



prva nagrada




Nadamo se da taj nesretni događaj tj. neuspjela prijevara neće utjecati na ovogodišnju turističku sezonu na
"KEČOLANDU"

Sa štovanjem!!
Grof Karll von Medicci

02.06.2008. u 12:57 |

ostavi trag… (0) | printaj. | x | ^

desing by: dark sword dancer

< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (14)
Veljača 2010 (14)
Siječanj 2010 (32)
Prosinac 2009 (10)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (6)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (8)
Svibanj 2009 (9)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (9)
Veljača 2009 (11)
Siječanj 2009 (22)
Prosinac 2008 (19)
Studeni 2008 (28)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (17)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (15)
Veljača 2008 (16)
Siječanj 2008 (18)
Prosinac 2007 (22)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

da/ne?

Opis bloga

U ovom blogu može se naći svega , od neizmjerne tuge, i bijesa, zidanja do slikanja, smijeha
do suza , fešta do beda, smrti do rođenja, ne znam što me još može trefiti, sve me stuklo ali me još
uvijek


myspace layout codes

myspace layout
Naprijed majstore đihaaaaaaaaa

myspace backgrounds images

myspace backgrounds




BOX: MOJI SLIKARSKI RADOVI I SKLUPTURE
MOJ RANČ "kečoland"


I ZATO ČIM PRIJE GAS PREMA DOLJEEEE



AeonGraphix.Com

dpapec@net.hr










Anđeo naš među zvijezdama




-----------------------------------------------

Eng version of kecholand.blog.hr

------------------------------------------------

Mali anđeo unuk Roko spustio se sa zvjezdica fino



Free Web Counter
Free Web Counter



Ovaj prekrasan MORSKI KONJIC od školjkica je djelo moje drage blogerice "mrižaživota" ilti GALIJANUS

MOJE CRTICE

Kaži mi

Da me pustiš tako blizu
da u zjenici tvojega oka
Vidim sebe........

Da me pustiš tako blizu
Da te prstom mogu taknuti
Znao bih...............

Pustiš li me tako blizu
Da ti kosu mogu mrsiti
Znati ću.........

Smijem li tražiti...
Više, sve............
ili
ništa........
kaži mi...
ostaje li samo
zabluda..
kaži mi....
i rekla si....


ont size=3>VJETAR ŠTO VAPAJE NOSI




Ovo je taj BAGABUNDO



[url=http://imageshack.us][/url




ŠKICNI OVE BLOGOVE





SAMO GURAJ PREMA DOLJE DO KRAJA!!!









KOKO&TOMI



DANIELA

BLACK LILIY

NJOFRA

LJUBAV U MALOM

TEUTA

ZELENOOKA

MARCELINA

STELICA


SONATA

SANTEA

MELLYSANIJA

BUILDERICA

CRVENKAPICA

DECY

STUDENTICA


JOSIP

ZARINA

EMANUELE

PLAYLIFE


MRIŽA ŽIVOTA


Dream_Maker

[URL=http://palominezvijezdice.bl

MOJ RANČ







OVDJE HLADIM USIJANU GLAVU




NAKON ŠTO SE NABRIJAMO NA OVOM ŠANKU



ove slike sam stavio da vidite da osim što pišem blog da šljakam kao konj-plemeniti a, 90% vlasitim rukama
samo da se zna!



TO SU FEŠTE!! NA RANČU KOD NAS NEMA NUDIZMA
MI SE KUPAMO OBUČENI







NAJBOLJA FOTKA I NAJBOLJI SKOK



A NAIĐU I "STARI ZNANCI" BAREM JEDAN DIO NAJHRABRIJIH









Slike sa mog štafelaja..........


































MOJE SKLUPTURE

Ha radim ja i sa glinom












DRVO





sklupture 2009

SKRIVAČICA





stablo života i smrti



zagrljaj



skrivačica 2



Zauvijek zajedno


































,

http://s480.photobucket.com/albums/rr164/kecoland/?action=slideshow&sponsor=312