Free JavaScript from
Rainbow Arch

P o t j e r n i c a

blablalazerolleyes

Molim !!!!, ako je netko imao tu sreću da sretne ove dvije osobe (veća kuma)
manja (kumče) kako mrakom hodaju i mole za spas svijet ,, putujući iz daleke Indije. Prošle godine primio sam ih na, spavanje u apartman na moru. zahvalile su mi se molitvom za spas dupina u Jadranskom moru.

Kako su mi obje prirasle srcu molim onoga ko ih sretne da svakako,javi komentarom, kako da stupim sa njima u kontakt.

Upozorenje!!!!
ne pokušavajte ih zadržati!!!!!!!!!!!!!!!!ludheadbangwave

one su totalno otkaćene!!! iako jedna ima malo godina , a druga ima ih!!!
Molim za pomoć jer ih svakako moram do 29.06 . 2008 dovesti u crkvu , u sjevernu pokrajinu Austriju


28.05.2008. u 16:00 |

ostavi trag… (2) | printaj. | x | ^

Posjet jednoj starini a, povodom rođendana Jane

Uvijek mi je poseban doživljaj kada mogu vidjeti i posjetiti staru drvenu kuću
kojoj nije uzeta duša davnih vremena, Stoje drvene grede i danas na plafonu
iste one koje su postavili stari,a pritom proslaviti na tom mjestu rođendan 4. ili 5. generacije.

Raduje me da će ova starina, (iako se mladi Halužani spremaju nadograditi ) , ,biti djelom uklopljena u novi, ali isto drveni dio, ostati sa svojim starim gredama pod kojim su generacije odrasle, ali i nove se vračaju pa makar vikendom.

Možda bi to trebalo porušiti i sagraditi potpuno novi dio tako neki misle. i oni su u pravu ako se to samo gleda iz ovog vremena. Sagraditi novu, pa ju iznutra uređivati skupljajući stare stvari, stavljati stare grede, i ostalo jer je to sada in!!
pogotovo za vikendice ali zašto onda rušiti?????????????? kako neki predlažu , iako slušajući njihove argumente možemo se složiti, ali samo, kada nebi bilo u svemu tome i malo sentimenta, i poštovanja prema starini pa makar ona ne vrijedila novčano gledajući ništa,,.zašto nešto porušiti, pa iz novoga stvarati starinu kada ona već postoji ona je tu,vjekovima!!!!!,
samo ju treba znati uklopiti, i iskoristiti , njezinu unutrašnjost i vanjštinu, upravo kao izvorni interijer u sklopu novog , kako vanjskog tako i unutrašnjeg dijela
kuće, Ja to imam u glavi , a tehnički je izvedivo, a, mislim da plemeniti grof Tuheljski Halužan se bude složio sa mnom.

[url=http://imageshack.us][/url

Lijepo je imati na Zagorskim bregima svoju malu kuriju (vikendaču) uređenu kao što ju imaju rodbina poštovane obitelji Halužan, uređenu i stvarno lijepu u modernom stilu, ali vjerujte da je i lijepo imati na tim Zagorskim brežuljcima i drvenu kuću a, pogotovo uređenu starinu, koja se ni ne mora izgraditi hooo ruuuuukkkkkk već pomalo uživati u gradnji i uređenju, dio po dio, jer to ,više veseli nego uzeti novce, platiti, i sve za til čas gotovo, ili uzeti nekog stručnjaka za unutarnje uređenje, platiti ga a, , poslije živjeti u tome, što nam se činilo taj trenutak ok ali kada počnemo to koristiti onada vidimo da je papir jedno a stvarni užitak nešto sasvim drugo.,naravno ako se ima dovoljno vremena za takav način gradnje.,Zato ne treba obeshrabrivati naše buduće graditelje nadam se lijepe drvene kuće, sa uklopljenom starinom, gdje su rođene i danas prisutne gazdarice Ana I Ivanka rođene Oršić plemenite Zagoske obitelji upravo stoga treba sačuvati starinu! koja ih bude podsječala na njihove korijene,Da ne bude sve posvečeno drvenoj kući , gore smo došli u posjet mladoj
Janicikiss povodom njezinog rođendana, okupilo se gore uvijek veliko društvo posebno ugodno je biti u njihovom društvu pogotovo, u društvu Vesne , Tomice i Ivane koji su pekli roštilj, i počastili nas u svojoj lijepoj vikendici (bez njihovog pristanka njihove fotke ne želim staviti na blog) u društvu mnogo djece , što daje nadu da se i dalje na tom bregu bude čula cika i graja dijece. Šteta što nije mogao biti i prisutan tata Branko na rođendanu svoje Janice njemu i posvečujem ovaj post na blogu da si ga pogleda u dalekoj Švedskoj.

Bokić tataaaaaaaaakiss
pozdrav grof Karllo pl. Medicci

Grofovija "KEČOLAND"kisspartynjamipartynjamipartynjamiparty

27.05.2008. u 13:02 |

ostavi trag… (0) | printaj. | x | ^

Glancanje grofovije "KEČOLAND" "


,

,

Grofica se ove godine potrudila oko cvjeća, nadam se da Vam se dopadakisskisskiss
,

Naravno svi koji budu pohvalili komentarima cvijeće moje grofice imaju šansu dobiti komad domaćih štrukli zapečenih u krušnoj peći i posluženi osobno od Grofice !! nemojte sada baš svi navaliti, ali ne zafrkavam se grof je ozbiljan kada se radi o poslovima važnim za Grofoviju

njaminjaminjaminjaminjaminjami

Ako budete pohvalili štrukle poštovane grofice mogli budete odigrati partiju pikada sa vrlom gospodom plemenitašima ,.

partypartypartypartypartypartypartyparty

a poslije sa grofom popiti po jednu medovaću iz njegove vlastite proizvodnje
ako Vam se bude dopala možete još po jednu trgnuti na njegovom šanku sve na veresiju.


ako se budete nacugali medovaće najeli štruklih pa Vam se bude prispalo nekako Vas budemo zgurali po štengama gore da si malo prispite. ak ste razmeli o čemu govorim ?ako se ne budete mogli riješiti djece, pak ju budete poveli sa sobom dok mi budemo sprobavali medovaću mladi se budu zabavljali igrajući nogomet

nutnutnutnutnutnutnutnutnutnut

,
ili baciti partiju na kuglaniwavewavewavewavewavewavewavewavewavebeljbeljbeljbelj

E sada sve ovisi koliko nas budete hvalili da smo se trudili oko uređenja, toliko budete popili medovaće i , pojeli štrukla , a i kupali se u bazenu,ako budete imali kaj ispod hlaća ,nemojte nikoga sada kriviti, na Vama je sada sve ,Vi odlućujete svojim komentarima , pak se potrudite isplati se!!!!!

Vaš Grof Karll von Medicci

Grofovija "KEČOLAND"

(blizu Zagreba)

mahmahmah

20.05.2008. u 22:14 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

ONI SU PALILI............... A MI KRIVI!!!!!!!!!!!!! ZAŠTO?

Lokacija uz Bosansku granicu, vrijeme ,neposredno nakon "OLUJE" 1995, godina.Free Image Hosting at www.ImageShack.us.,

Na ovo me potaklo što do sada nisam uspio nigdje pročitati ili čuti na nekoj emisiji sa ratnom tematikom a, koja se odnosi na palenje kuća poslije "Oluje" da su veliki dio kuća popljačkali i zapalili Bosanci muslimani koji su živjeli uz granicu.

Kao zapovjednik izvidničkog voda zatekao sam se u području uz BIH granicu
na potezu od Dvora na Uni pa do Katinovca I Crnog Potoka cca linije oko 100 km .

Na stotine smo ih presreli neke vratili preko granice neke nismo mogli uhvatiti
sa nekima puškarali, a, sve u sprečavanju njihovog prelaska granice u cilju pljačkanja i paljenja kuća.

Teško mi pada kao dragovoljcu i časniku da svu krivicu maltene za svaku kuću opljačkanu i zapaljenu krive naše pripadnike.
Odgovorno tvrdim da u zoni odgovornosti moje 4. pukovnije od naših pripadnika nije zapaljena ni jedna kuća, a od strane Muslimana mnoge su zapaljene a još više njih opljačkane.
Mnoge smo sačuvali i po cijenu života, kao i mnoge starce koje su njihovi sunarodnjaci ostavili.sprječivši osvetu njihovih susjeda preko granice.


Free Image Hosting at www.ImageShack.usKlikni!!!!! tu!!!


Bilo bi ljepo kada bi svi koji imaju saznanja te vrste oglasili se, ne zbog toga da tvrdimo da sa naše strane nije bilo takovih stvari, već da se ne radi o jednoj kući koju su zapalili pljačkaši sa onu strane granice, već na stotine.
Na gore uvečanoj slici vidi se samo u jednom slučaju koji nismo mogli spriječiti i pohvatati palikuće i pljačkaše muslimane zapaljene su mnoge kuće, nadam se da barem za ove za koje postoje fotke i svjedoci ,,ne budemo krivi mi, iako me nebi čudilo da mnogi "Gojanoviči" ,i za to bi okrivili nas HV.
Stoga javite se sa svjedočanstvima i slikama ako ih imate da barem,, ne budemo krivi, za svaku kuću koju je zapaljena , pa bila zapaljena od onih koji su odlazili, ili onih koji su dolazili preko granice.

Nisam čuo da je to netko spomenuo u Hagu, ali "naši" svjedoće da smo mi palili i ubijali ,Nekako smo čak i mi zaboravili kao da nam nije dosta naših gluposti koji su neki počinili, več preuzimamo i tuđu krivicu .a, koju nam nameću bjelosvjetske kurve, opužujući nas i za to da smo krivi što smo ostali živi, nažalost mnogi nisu, zato mi živi branimo naše mrtve prijatelje i suborce,od tih bjelosvjetkih kurvi, što se love za svaku gredu koja je izgorjela u ratu ( naravno ne hrvatsku) kao da se je taj rat vodio kuglicama obojenim u boju.(Paintball) ali za sve ostale ostaju slijepi i gluhi, a mi na žalost postali smo jako tihi.::i razjedinjeni!!! žalosno!!.


pozdrav!klikni gore na pozdrav da se vidi ,da se ne skrivam za anonimnosti!Image Hosted by ImageShack.us
19.05.2008. u 21:24 |

ostavi trag… (1) | printaj. | x | ^

Krstarenje između Zaprešića i Samobora

Danas je Grof, Karll von Medicca ,povodom rođendana svoje predrage Grofice koji je proslavljen na imanju "Kečoland" uz prisustvo mnoštvo plemičkih obitelji,
kao obitelji plemenitog Grofa Zelengorskog, Grof Ivan, Grofica Ivanka sa mladima Grofom i njegovom mladom Groficom , obitelji plemenitih Halužan- Oršić,
sa mladim plemkinjama, obitelj plemenitog Denikena, I obitelji sa imanja preko Sljemena plemenitog brata Grofa von Papeca , naravno kčerka i zet plemenitog Grofa Karlla, koji uskoro očekuju mladog plemića, te mnogobrojni puk, poveo samo svoju milostivu Groficu na krstarenje od imanja u Zaprešiču do grada Samobora i to cruserom zvanom "SKELA".


,>KLIKNI
Brzinom od 28 čvorova krenuli smo na drugu obalu Save prije toga naravno ukrcavši grofičinu kočiju i grofovog žutog konja Longija.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
KLIKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nakon putovanja rijekom Savom pristali smo u mjestu zvanom Medsavom
te se uputili u Svetu Nedelju gdje je grof ostavio svog žutog pastuha u štali na servisu, a, sa Grofičinom koćijom uputli se na ručak povodom rođendana
poželjevši da u intimi zajedno proslave rođendan od kojeg je doduše već prošlo nekoliko dana, ali za nježnosti u Samoboru nikada nije kasno,


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usNa cruseru "Skela" ,o svojim gostima brine se brojna posada od tri (slovima tri) člana, kapetan Štef, njegov unuk i pesek kuštravi, te mora se priznati da svi rade svoj posao kao švajcarska vura , ŠTEF kormilari, unuk veže cruser ,a pesek kuštravi nadgleda pristajanje i obavlja carinski pregled, da nebi slučajno netko švercal iz Samobora kremšnite.

Tako je bilo dobro da uskoro planiramo ponoviti to dugo putovanje cruserom Skela .
klikni!!!!!!!!!!


Do skorog javljanja Vaš grof pl.Karll Medicca
PS: Grof obznanjuje da je na referendumu povodom njegove želje da se grofovija nazove Kneževinom većina u 100% izjasnila protiv te naziv grofovija ostaje i dalje.

Na referendum je izašao 1(slovima) 1. glasać po imenu MARKUŠEVEČKI ZET koji je glasao protiv te se to smatra 100% rezultatom .
Grof zahvaljuje na velikom odazivu na referendum.
s; štovanjem!!!!!!!!!

Grof Karll pl Medicca ( rakija- lozovaća - med kes

14.05.2008. u 17:27 |

ostavi trag… (2) | printaj. | x | ^

Uskoro uređenje i dogradnja " kurije "Tuhelj

Uskoro čim grof Tuheljski velepoštovani gospodin Halužan, pogleda skicu i odobri nastavak izrade nacrta poćinje uređenje stare kurije koja se bude uklopila u novi dio.
Pa stoga velepoštovani grofe Tuheljski pogledajte skicu i komntirajte da možemo nastaviti sa izradom i relizacijom projekta.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


To je prva ,skica , a ne gotov projekt!!!

Stari dio ostati će uklopljen u novi dio, tako da se bude sačuvala starina , a ujedno i dogradila, sa materijalom isključivo drvom.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

stari sadašnji dio!!!!!!!!!!
kLIKNIblabla


Free Image Hosting at www.ImageShack.usklikni!!!!!!!!!!!!!!!

,

06.05.2008. u 18:06 |

ostavi trag… (3) | printaj. | x | ^

KEČOLAND-KNEŽEV brijeg!!!!!!!!!!!!

Konačno sam doznao kako se službeno zove brijeg na kojem je moj ranč ili kako ga zovemo "Kečoland"
Službeno u papirima zove se KNEŽEV brijeg, vrlo interesantan naziv odnosno ime našeg brijega.

Pa stoga mjenjam ime Grofovije "Kečoland" u Kneževinu "Kečoland"
stoga od danas nismo grofovi i grofice već Kneževi i Kneginje, moram priznati da mi se to jako dopada,
Surfajući po gruntovnici i česticama naletio sam da mi je prvi susjed kako u , papirima piše gospodin Sanader, odnosno njegova poštovana gospođa, i da se taj brijeg naziva Knežev brijeg. zgodno i simpatično.
Mislim da se sa pravom taj brijeg tako zove , jednostavno on je prekrasan.
Naša Kneginja .I. Zel. doputovavši iz daleke Kine sletjevši zrakoplovom u Zagreb, ostavivši stvari odmah se uputila u svoju kuriju, zajedno sa svojim Knezom,
na odmor nakon napornog puta, upravo zbog toga što takvog brijega nema nigdje pa ni u dalekoj Kini.

Znaći kako smo Grofoviju preimenovali u Kneževinu, "Kečoland" demokratskim putem 1. glas za od prisutnih (1). protiv i suzdržanih nije bilo. tako da sam od danas K N E Z od Kečolanda, pa prosim običan puk da mi se obraća sa gospodine Kneže od Kečolanda i dalje bla ,bla ,bla.

U Kneževini je naš vrli Knez unaprijedio sport u toj mjeri da je izgradio kuglanu, viseću, na kojoj je odigrao nekoliko partija sa svojom Kneginjom
kojoj jako dobro ide taj sport, pogotovo kada sa kuglom gađa,Kneza.
U ovih nekoliko dana Kneževinu su posjetili brojni prijatelji plemičke krvi ali i običnog puka, za koji je pripreman grah u kotlću a, za plemenitaše, prepelice, fazan, itd. Grah je pripremao ,odnosno uz kotlić se slikao sam Knez.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! target=_blank>target="_blank">Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mislim da su vrtlari kao i puk koji je pomogao u uređenju kurije u kneževini "Kečoland" zaslužili porciju graha sa kobasicom (narezanom na komadiće) što se vidi sa fotke okoliša. bili su jako vrijedni!!Free Image Hosting at www.ImageShack.us

06.05.2008. u 16:54 |

ostavi trag… (1) | printaj. | x | ^

desing by: dark sword dancer

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (14)
Veljača 2010 (14)
Siječanj 2010 (32)
Prosinac 2009 (10)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (6)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (8)
Svibanj 2009 (9)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (9)
Veljača 2009 (11)
Siječanj 2009 (22)
Prosinac 2008 (19)
Studeni 2008 (28)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (17)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (15)
Veljača 2008 (16)
Siječanj 2008 (18)
Prosinac 2007 (22)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

da/ne?

Opis bloga

U ovom blogu može se naći svega , od neizmjerne tuge, i bijesa, zidanja do slikanja, smijeha
do suza , fešta do beda, smrti do rođenja, ne znam što me još može trefiti, sve me stuklo ali me još
uvijek


myspace layout codes

myspace layout
Naprijed majstore đihaaaaaaaaa

myspace backgrounds images

myspace backgrounds
BOX: MOJI SLIKARSKI RADOVI I SKLUPTURE
MOJ RANČ "kečoland"


I ZATO ČIM PRIJE GAS PREMA DOLJEEEEAeonGraphix.Com

dpapec@net.hr


Anđeo naš među zvijezdama
-----------------------------------------------

Eng version of kecholand.blog.hr

------------------------------------------------

Mali anđeo unuk Roko spustio se sa zvjezdica finoFree Web Counter
Free Web CounterOvaj prekrasan MORSKI KONJIC od školjkica je djelo moje drage blogerice "mrižaživota" ilti GALIJANUS

MOJE CRTICE

Kaži mi

Da me pustiš tako blizu
da u zjenici tvojega oka
Vidim sebe........

Da me pustiš tako blizu
Da te prstom mogu taknuti
Znao bih...............

Pustiš li me tako blizu
Da ti kosu mogu mrsiti
Znati ću.........

Smijem li tražiti...
Više, sve............
ili
ništa........
kaži mi...
ostaje li samo
zabluda..
kaži mi....
i rekla si....


ont size=3>VJETAR ŠTO VAPAJE NOSI
Ovo je taj BAGABUNDO[url=http://imageshack.us][/url
ŠKICNI OVE BLOGOVE

SAMO GURAJ PREMA DOLJE DO KRAJA!!!

KOKO&TOMIDANIELA

BLACK LILIY

NJOFRA

LJUBAV U MALOM

TEUTA

ZELENOOKA

MARCELINA

STELICA


SONATA

SANTEA

MELLYSANIJA

BUILDERICA

CRVENKAPICA

DECY

STUDENTICA


JOSIP

ZARINA

EMANUELE

PLAYLIFE


MRIŽA ŽIVOTA


Dream_Maker

[URL=http://palominezvijezdice.bl

MOJ RANČOVDJE HLADIM USIJANU GLAVU
NAKON ŠTO SE NABRIJAMO NA OVOM ŠANKUove slike sam stavio da vidite da osim što pišem blog da šljakam kao konj-plemeniti a, 90% vlasitim rukama
samo da se zna!TO SU FEŠTE!! NA RANČU KOD NAS NEMA NUDIZMA
MI SE KUPAMO OBUČENINAJBOLJA FOTKA I NAJBOLJI SKOKA NAIĐU I "STARI ZNANCI" BAREM JEDAN DIO NAJHRABRIJIH

Slike sa mog štafelaja..........


MOJE SKLUPTURE

Ha radim ja i sa glinom
DRVO

sklupture 2009

SKRIVAČICA

stablo života i smrtizagrljajskrivačica 2Zauvijek zajedno


,

http://s480.photobucket.com/albums/rr164/kecoland/?action=slideshow&sponsor=312