Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

ONI SU PALILI............... A MI KRIVI!!!!!!!!!!!!! ZAŠTO?

Lokacija uz Bosansku granicu, vrijeme ,neposredno nakon "OLUJE" 1995, godina.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us



.



,

Na ovo me potaklo što do sada nisam uspio nigdje pročitati ili čuti na nekoj emisiji sa ratnom tematikom a, koja se odnosi na palenje kuća poslije "Oluje" da su veliki dio kuća popljačkali i zapalili Bosanci muslimani koji su živjeli uz granicu.

Kao zapovjednik izvidničkog voda zatekao sam se u području uz BIH granicu
na potezu od Dvora na Uni pa do Katinovca I Crnog Potoka cca linije oko 100 km .

Na stotine smo ih presreli neke vratili preko granice neke nismo mogli uhvatiti
sa nekima puškarali, a, sve u sprečavanju njihovog prelaska granice u cilju pljačkanja i paljenja kuća.

Teško mi pada kao dragovoljcu i časniku da svu krivicu maltene za svaku kuću opljačkanu i zapaljenu krive naše pripadnike.
Odgovorno tvrdim da u zoni odgovornosti moje 4. pukovnije od naših pripadnika nije zapaljena ni jedna kuća, a od strane Muslimana mnoge su zapaljene a još više njih opljačkane.
Mnoge smo sačuvali i po cijenu života, kao i mnoge starce koje su njihovi sunarodnjaci ostavili.sprječivši osvetu njihovih susjeda preko granice.






Free Image Hosting at www.ImageShack.us











Klikni!!!!! tu!!!


Bilo bi ljepo kada bi svi koji imaju saznanja te vrste oglasili se, ne zbog toga da tvrdimo da sa naše strane nije bilo takovih stvari, već da se ne radi o jednoj kući koju su zapalili pljačkaši sa onu strane granice, već na stotine.
Na gore uvečanoj slici vidi se samo u jednom slučaju koji nismo mogli spriječiti i pohvatati palikuće i pljačkaše muslimane zapaljene su mnoge kuće, nadam se da barem za ove za koje postoje fotke i svjedoci ,,ne budemo krivi mi, iako me nebi čudilo da mnogi "Gojanoviči" ,i za to bi okrivili nas HV.
Stoga javite se sa svjedočanstvima i slikama ako ih imate da barem,, ne budemo krivi, za svaku kuću koju je zapaljena , pa bila zapaljena od onih koji su odlazili, ili onih koji su dolazili preko granice.

Nisam čuo da je to netko spomenuo u Hagu, ali "naši" svjedoće da smo mi palili i ubijali ,Nekako smo čak i mi zaboravili kao da nam nije dosta naših gluposti koji su neki počinili, več preuzimamo i tuđu krivicu .a, koju nam nameću bjelosvjetske kurve, opužujući nas i za to da smo krivi što smo ostali živi, nažalost mnogi nisu, zato mi živi branimo naše mrtve prijatelje i suborce,od tih bjelosvjetkih kurvi, što se love za svaku gredu koja je izgorjela u ratu ( naravno ne hrvatsku) kao da se je taj rat vodio kuglicama obojenim u boju.(Paintball) ali za sve ostale ostaju slijepi i gluhi, a mi na žalost postali smo jako tihi.::i razjedinjeni!!! žalosno!!.


pozdrav!



klikni gore na pozdrav da se vidi ,da se ne skrivam za anonimnosti!Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 19.05.2008. u 21:24 sati.