Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

1. nagrada skluptura

blablablablabangbangnonoheadbangheadbangthumbupthumbupthumbupthumbupthumbup.zadnja pomoć ako bolje pogledate moj blog i to samo box garantiram da bude otkriven predmet, znaći samo box i to što je u boxu vidljivo.
nooooooooooooooo sada je lako.




1. pomoć )). 22. 01. 09. Predmet mnogi vole držati u ruci i upravo se samo rukom koristi , kada ga nabavimo postaje nam jako drag kao kućni ljubimac, više ga mazimo nego svojeg dragog-dragu.

2.pomoć)))) 23.01.09. Gladak je, jako "PAMETAN" voli kada se sa njim nježno postupa, okretao sam ga mislim da je muškog roda i od plastike je .

3. pomoć ))) pod domačinstvom nisam mislio kuhnju i to nije nigdje spomenuto pod domačinstvom mislio sam u kući , ima ga dvije vrste više oblika, moće biti bez "žice "i sa "žicom" ovaj je bez žice. ali traži se ime a nije važno imali li "žicu ili ne. a ime jeeeeeeee
najbolja pomoč popodne kada ste kući ako nešto primite u ruku tih dimenzija (opisano dodatno dolje u odgovorima ) pogledajte na sekundu to što primite pa garantiram da se morate sjetiti, a onda i mene ha ha.
Važno)))))) drži se sa šakom a šaka se nalazi iznad njega , a joj.
.
sada znate?




potrudite se nagrada je od poznatog kipara Keče.!!!!
)))))):::))))



Odlučio sam raditi dvije sklupture jednu sam namjenio dragoj blogerici naravno ako joj se dopadne a, radi se o tužnom događaju.
Druga ide pobjedniku ove igre. potrudite se što prije odgonetnuti o kojem se predmetu radi ali ne prebrzo tako da ja stignem završiti sklupturu.

predmet je veličine` 12 cm dužine 8 cm u najširem dijelu crne je boje iako može biti i u drugoj boji
predmet je uporaban, i koristi se u mnogim domaćinstvima i ne samo u domačinstvima koriste ga mladi i stari svih spolova i sexualne orjentacije

krenite ako imate želju se igrati , imate pravo po jedno pitanje po komentaru, odgovor dobivate na svojem blogu, uz upozorenje da Vaša pitanja pomažu i drugima.

Mislim da se trebate potruditi jer jednog dana kada me više ne bude tj. za 50 do 100 godina ta skluptura bude velike vrijednosti jer ja tada budem velika faca.

1 slika.




svaka 2 dana dodavao budem po jednu sliku,

idemo se malo igrati tako nam je dosta život tmuran zar ne!!

Bagabundo čeka.....

2 slika

zadnja strana predmeta POSEBNA POZORNOST NA ONE DVIJE ŽUTE MRLJE ONE SU OD BAKRA ILI MESINGA.I SLUŽE ZA ??????



3 slika:)))))



Post je objavljen 21.01.2009. u 15:32 sati.