Učahurena stvarnost

23.11.2006., četvrtak

Još malo literarnog ostvaraja Biološkog odsjeka...

Mislim da razumijem Zlicu i njene probleme oko hranjenja i kompjuteriziranja. Sad sam upravo otpratio dva kineska rudara koji su mi došli otkopat laptop ispod brda mrvica od kruha. Mrvetina, bolje rečeno, jer je kruh izuzetno „svjež i pečen“ pa su se sve mrvice grupirale u jednu Mothership mrvu. No da...

Što htjedoh...? Oprat suđe? Ne, ne mogu, sudoper je začepljen. Oprat sebe? To ću poslije, kad cimeru pozaspu, ne želim bliske susrete osme vrste u banji... Zatvorit prozor jer je širom otvoren i hvataju mi se sige po plafonu? GLE, opet razmišljam preko tipkovnice, to nije dobro, zanemarite gornje opaske...

Dakle, kako posijah tako moram i požnjet tj. kako vam obećah tako će i bit. Evo priča o Uništenju kozjih bradavica, literarni ostvaraj Perverznog Dua (upozoravaju se svi koji imaju manje od 18 da ne čitaju jer tekst sadrži moralnoupitne, perverznojezive i odvratnouzbudljive dijelove. Također se ne preporuča ni srčanim bolesnicima, niti onima koji ne mogu kontrolirat slinjenje...)

Uništenje kozjih bradavica

Svrha svake koze je da ima bradavice. Bez bradavica, koza je samo obrijana ovca (bez bradavica:).
Jednom u dalekoj zemlji, gdje je svaka koza imala svoj mir, potajno, kroz sjenke zla, osvetnik Crnobradi Dabar, potomak Superkoze (tako su mu rekli), prerušio se u crnokosu kozu. Ta koza bila je jedinstvena: hodala je na dvije noge i imala 1 i po velik zub. Svi kozoljupci su slinili za tajnovitom kozom.

Popularne tri koze: Lepa Maja, Lena Tena:) i da, ovaj, Koza br. 3 (Irena)... Prema mitovima, kozje bradavice su slapovi Nijagare, med i mlijeko (a, šit, ne pričamo o tome...). Ovaj, da, tri koze su, politički gledano, najsuperiorniji dio imale u bradavicama. Ta drevna magija nikad oronulih bradavica njihov je izvor trajne ljepote. Dabar, koji zna za tu moć, otima Kozu br. 3 (Irenu) u lokalni kokošinjac kod svoje maćehe, NapolaPečenePomlađeneBljedopute Koke.

I kaže on njoj: „NapolaPečenaPomlađenaBljedoputa Koko, ima da joj odrežeš moćne bradavice i prišiješ mi ih na čelo!“ Jadna Koza br. 3 (Irena), nakon što je ostala bez bradavica, pretvorila se u ljepoticu iz snova (tj. NESTALA JE!!!).

Medo i Miško, saznavši za novoiskrsli problemčić kod koza, ujediniše moći da suspregnu širenje pomame za kozjim bradavicama. Katapultirajući se u univerzum, zalutaše u pivnicu...

Nekoliko godina kasnije:

NEMA KOZA!!! UPS!!! ŠTO SAD??? Crnobradi Dabar, uništivši kozje bradavice, nestaje bez traga. Miško i Medo ustanove: „A onda natrag u pivnicu, prošlo je puno vremena!“ Superjunaci su razmišljajući razbijali zube i pivske boce.

Kozji pakao:

Lepa Maja i Lena Tena:) morale su svaki dan zadovoljavati Kozivraga (na što vi to pomisliste, nismo mi tak bolesni!!!). Čistile su mu noge, točnije lovile odbjegle buhe iz raja koje su imale neku drugu misiju (ali o tome kasnije, inače, misija im propala...)

SVRŠETAK IZGUBLJEN U PRIJEVODU

(uskoro očekujte izvanredan izvještaj o ekspediciji u bespuća Medvednice, o gubljenju na terenu i o idejama kako pozvat upomoć [paljenje parka prirode jedna od opcija] te o preživljavanju s tri deca vode i few narančina na nas sedam...)

I, da, naravno da sam Gradonostalgičan, Boleslava, i ti ćeš bit, trust me. I kako to "otkad"? Pa kako sam mogo bit nostalgičan kad sam 19 jebenih godina živio u Gradu?? Tek kad ti nešto nestane primjetiš koliko ti znači...


- 20:57 - Vaše neprocjenjivo mišljenje (9) - Ubij još jedno drvo! - Dovedi se baš tu

<< Arhiva >>