31.12.2005., subota

Silvestrovo

Silvestrovo je počelo već u 7 ujutro. Nije mi trbuh nešt bil posebno dobre volje pa sam odmah išel jesti na kat. Temperatura je bila niska, vjetar je puhal ko lud pa smo novogodišnju zabavu odlučili preseliti na kat. Starci se budu spustili u prizemlje, a ekipa bude gore.

Nisam ujutro ništ posebno napravil, očito iz navedenih razloga. Popodne sam imal zadatak da složim svoju sobu, ako bude neko i dolje došel! Onda sam malo se igral na kompu i polako je prošel dan.

U 8 sam krenul po ekipu i kad sam ih sve skupil u devet smo bili doma.

I počela je zabava koja je potrajala do dva ujutro. Malo smo pričali, jeli, pili, kartali mau-mau, slikali se, ispaljivali rakete, čestitali i opet jeli i pili. Kak je kome bilo, nisam siguran, al nadam se da O.K. Ovaj put mi je bilo loše pa nisam baš dizal atmosferu, al valjda je bilo dobro.

U dva sam ih vozil doma i kad sam došel natrag moral sam zvati suseda kaj makne auto neki njegov frend jer mi je preprječil cestu. Tak da sam zaspal tek u pola četiri!

- 20:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

30.12.2005., petak

Snijeg u čizmi, snijega svud okolo!

Današnji dan počeo je s ranim dizanjem jer je mama naredila pokret cijeloj obitelji. Ona i sestra su kupovale, a tata i ja nosili stvari doma!

Do ručka sam još odbacal snijeg kaj sam dvorište napravil prohodnim.

Poslije ručka sam pogledal malo Sam u kući 4, al sam začas odustal jer je očajan i otišel odbacati ostatak snijega da mogu s autom van.

Čim sam bil gotov otišel sam s dedom i sestrom u vinograd da odbacamo snijeg jer sutra je feštica gore! I malo mi je snijega ušlo u čizmu pa mi se skoro noga smrzla dok smo doma došli!

Onda sam s sestrom išel auto tankirat i po malo pirotehnike za sutra u ponoć. Par raketa i petardi, onak da i mi neke ispalimo!

I večera i sad sestra čeka da završim jer poslije Bitanga gleda BB do kraja. Nada se da bu naš zagorac pobijedil! Pozdrav ekipa

- 19:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.12.2005., četvrtak

Vrućina

I u ove zimske dane hvata me vrućina. Nije od topline radijatora ili odma ni sam ne znam čega, već od čišćenja snijega. Čistil sam ga ujutro prije nego je počel iznova padati i evo čistil sam ga 10 min sad navečer. Sutra moram rano u Ivanec pa mi se neda gaziti po snijegu pa sam ga evo sad riješil.

Ujutro je bil Mihael kod mene malo pa smo pogledali skijanje i evo odmah super dana. Janica je završila utrku ko treća preuzela vodstvo u slalomu, a još važnije i u svjetskom kupu.

I krenem ja čistit snijeg, a baka mi veli nek usput upalim i pećnicu da bu pekla štruklje. I nakon 10 min dere se baka kak si pozabil, a sad se s kumom vani spominam!

Popodne sam u biti provel unutra jer snijeg nije dozvoljaval izlazak van, al i sam nadobudan izvukel sam bicikl i napravil dva kruga po ulici sve dok nisam bil mokar.

Opet malo na komp i sad sam s sestro pogledal TV malo i idem još malo na net da se ispišem na blogu pa spavanje. Još 2 dana i u 2006. smo!

Kad pitaš ljude kaj bi u novoj veliki dio bi htel mir u svijetu, prestanak rasizma, antisemitizma........... Pa budimo realni toga uvijek bude, zato zaželite neku normalnu želju koja ima šanse da se ostvari!!!

- 22:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.12.2005., srijeda

Snijeg

Današnje jutro sam opet provel na istom mjestu. Prvo sam otišel si po par stvari, a onda sam išel doma po jedan cd s programom za flashanje BIOS-a i onda smo muku mučili s tim zake ploča Semprona 2500 prepoznaje kao Athlona 1600!

Doma sam malo snijeg odbacil, a onda na ručak koji je bil super. Janica je osvojila 6. mjesto u skijanju danas i onda sam nastavil odbacanje snijega.

Opet instaliravanje programa i poslala me mama u pola 6 u ljekarnu i naravno išel sam.

Sad opet net i onda idem sa sestrom neki film pogledati pa CSI i idem čorit.

Noć!

- 19:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.12.2005., utorak

I'm back

Evo cijelo sam jutro sve do 13 provel slažući taj komp. Na kraju smo moj SATA disk spojili na drugi komp na koji smo prenesli sve kaj imam i onda formatirali ga i evo proradil je. Prenio sam podatke natrag i gotovo.

Doma sam slagal cijelo popodne programe, tj. instaliral sve kaj mi treba i uz oneke prekide još i sad nisam gotov. Ima toga, al mi se više neda. Malo sam nadrobil ovog teksta i gledal listu po broju objavljenih postova i ispada da sam točno 100ti!

Idem neki film pogledati jer neda mi se više biti pred kompom! Noć!

- 20:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Popravak

Sad evo kreće operacija popravak. Čekam već 40 min, al evo samo kaj nije krenulo. Bar u međuvremenu more koristit net kaj nadoknadim vrijeme izgubljeno zbog kvara. Nadam se samo da nije disk krepal!
- 10:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.12.2005., ponedjeljak

Krepo mi komp

Ujutro sam spaval do pola 11. Malo sam skočil do Lele i Nineka prek kaj se još malo vidimo prije noego odu. I danas je Štefanje! Tata mi ima imendan, doduše krsno mu je to ime, al ga slavi.

I popodne sjednem ja pred komp, igram NFS i primila me "policija" i kad sam stisnul restart komp se lijepo dizal sve do welcome screena. Onda crnina!¨Nema slike i nakon provjere svih uređaja, restarta prek cd-a, recovery console - ništa! Malo sam ludil, al evo budem to sutra riješil s frendom.

Još sam na kat skočil i onda na rođendan k frendici. Tam sam videl frendove iz razreda pa imaš o čem pričati s obzirom da se neko vrijeme nismo vidli.

Doma sam sa starcima gledal Gladijatora i onda sam sam gledal

UMRI NA TAJ DAN! E ovakvo sranje od filma nisam gledal 100 godina. Pa Dolph Lundgren je glumčina prema njima! Gluma, radnja i animacije su tolko loše da je to nevjerojatno!

I onda spavanje jer komp mi još hoda po glavi!

- 10:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.12.2005., nedjelja

Dogodilo se i to

Eh, jučer samgledal neki glup film na RTL-u do 1 pa sam zaspal u pola 2, a digel se u pola 11. I sad me pitaju zake tak dugo spavam, a vraga pa spavam ko i svi, al u drugo vrijeme!

Malo prek k susjedima i došel ručak kad su mi se smijali jer sam uz francusku salatu još i majonezu tražil.

Popodne sam išel kumima čestitat, a onda s Dabiom otišel na kavu.

Kad sam doma došel okrenul se i kam? Na misu!!!

Rekla mama da je to family tradition! Ma da jer se ja ne zmislim da sam i lani bil al evo ove sam išel!

I sve je O.K malo pomalo ide to, al iza mene neka banka pjeva na sav glas. Zvučala je ko 2.1 sustav u samim počecima. Neki problemi s basom i visokotoncima!

I sad slijedi Božićna noć koja će čini se proći pred TV-om! Ekipa pozdrav svima!

- 19:36 - Komentari (3) - Isprintaj - #

B O Ž I Ć

Sretan Božić svima na blogosferi!
- 00:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

24.12.2005., subota

Božić dolazi

Badnjak je kaj ne!!!

Danas sam bil na kavi s frendicom i srednje s kojom se čujem tu i tam. Dva sata su brzo prošla pa su me zvali od doma da kasnim na ručak i nek se žurim.

Popodne sam imal razvoženje svojih kam je ko trebal jer tata je bor slagal. I kad sam došel da ga okitimo onda se čekalo da se sestra vrati jer bez nje se ne može!

Onda sam čak i sobu složil u međuvremenu i divil se novom digitalcu Lela i Ninia!

Sad ženske kite bor, a ja evo zbrisal! Malo da napišem pa rečenica na blogu.

A kaj navečer?! Neki film, zabava s ekipom. Pomalo se osjeti da su ljudi ipak dobre volje jer skoro kod svih svira ili radio ili gledaju neku galzbenu emisiju, slušaju cd s božićnim pjesmama!

Svima sve najbolje za Božić!


I gore na slici je TAXI u zemljama trećeg svijeta!
- 17:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.12.2005., petak

Ivica

Za vrijeme jednopartijske demokracije pita učiteljica Ivicu:
- Ivice, tko je najveći ratnik za kojeg si ikada čuo?
Ivica odgovori:
- Josip Broz Tito.
Na to ga učiteljica pohvali i kaže:
- Sjedi, petica.
Ivica sjedne, skrivećki izvuče ispod klupe jednu sliku, pogleda je i šapne:
- Izvini Rambo, ali karijera je karijera.

- 19:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Rad i rad, al opet nije rad

Od ranog jutra nešt radim, al na kraju mi vele da to nije rad.

Mama je klincima zaključivala ocjene tj. upisivala ih je u knjižice, a ja pratil da ne pogrješi. Onda sam ju vozil u školu i otišel s tatom na pranje auta. Tam je tata srel nekog frenda pa smo bili na kavi i spominali se o lovu.

Doma sam još usisal auto, stuširal se i išel van. Sestra je častila u povodu rođendana. Kasnije sam ju doma otfural pa sam onda ostal s curom koja mi veli da nike kaj sam napravil od ovog gore nije posao!

I doma sam još pogledal kad sam došel Matrix do kraja i zaspal jer jedva sam oči držal otvorene!

- 17:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.12.2005., četvrtak

Fajrunt

Jučer navečer sam gledal tolko dobro epizodu Ekipe za očevid da je ova serija samo potvrdila status meni najdraže, ako izuzmemo Star trek koje se trenutno ne prikazuje.

I tak smo danas po zadnji put ove godine Mihael i ja došli na faks, na matku. Pisali smo kratku provjeru i dobil budem sva tri boda! Onda smo otišli na "svečani" ručak i doma. Neko mi je na parkiralištu kad je izlazil preklopil retrovizor prema napred, al ga nije strgal, hvala Bogu!

Malo sam još skočil do dućana i doma. U skijanju je Janica danas bila druga kaj je super jer se probila i na drugo mjesto ukupnog poretka!

I onda malo NFS i još par stvari kaj se dela na kompu i čuvanje Nine i stigla večer. Danas smo gledali BB 50 min, al nije više išlo!

Sad pem gledat neki film i spavat. Sutra imam par poslića pa sve treba stići.

I evo napokon došli praznici. Doduše kratki su, al bi trebali biti dobri.

- 21:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.12.2005., srijeda

WAS THE NIGHT BEFORE BOZIC - CRO STYLE

'Twas the night before Bozic and all through the kuća,
the air smelled of spicy sarma and rakija vruca.
By the dimnjak the slapice were hung kinda krivo,
In hopes that Sveti Nikola would soon bring some pivo.
Tata was in his soba & he was snoring pretty hard,
Tired from stealing the tree from our neighbor's backyard.
Mama was in the basement cooking like a fool,
Adding just the right amount of Vegeta to the juha and fazol.
When out on the lawn there arose such galama,
Tata yelled from his room "Pa, koji je kurac vama!!!"
There was a knocking on the front door with such a loud barrage,
I yelled through the window "This is a Croatian house, come in through
thegarage!"

And standing in the garage right next to my car,
Was my drunk Tetak Joza coming home from the bar.
"Ajde, odi spavat," I told him with might,
Don't ruin my chances of seeing Sveti Nikola tonight.
About 2 hours later I heard a noise downstairs,
So, I jumped from my krevet to see who was there.
Standing by the tree and eating some leftover pizza,
Was good 'ol Sveti Nikola reeking of homemade sljivovica!
He was all dressed in red and big as an ox,
And wore some brown sandale along with black socks.
Smelling like a gypsy that's been drinking for days,
He wasn't what I expected, I was actually amazed.
"U pizdu materinu, kako mrzim ovaj posao," he said,
And then muttered something about his wife and how he wished she was dead.
He put the presents under the tree while whistling a Christmas beat,
They were wrapped up kinda shitty with paper bags from Ottawa Street.
12 carape for me and 12 for my brother,
3 pairs of gace for my dad and a can of turska kava for my mother.
This Croatian Santa was crooked - he was nothing like the fable,
I should of known it when he swiped my pack of smokes from the table.
I yelled "Hey!" as Sveti Nikola turned around like a car,

Throwing his slapa at me as if it were a ninja star.
The look in his eyes was nothing but fright,
He said "Jebo ti pas mater" and dashed out of sight.
Up through the dimnjak I heard a loud shriek,
Sveti Nikola had just farted like some wild bik.
He got in his kaput, made for hladne zime,
And he yelled at his jelene, ime po ime.
"Naprijed Marko i Darko, Petar i Ante,"
"Ajde Josip i Nenad, Ivo i Mate."
And then he yelled, "Ajdemo brzo, moramo poc,"


Kupio covjek novio BMW. Vozi se i uziva...
Stao na semafor, kad iza njega doleti fico i zabije se straga u njega...
Covjek u BMW-u oporavlja se od soka, pogleda display, kad tamo pise:
"FOUND NEW HARDWARE. DO YOU WANT TO INSTALL?"


Poslao mi Mihael!

- 20:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Napokon jedan normalan dan!

Nakon podosta vremena dan je napokon prošel normalno!

Digel sam se sam u pola devet bez ikakve prisile. Složil krevet i otišel do grada i kad sam doma došel ručal i mamu vozil u školu!

Malo sam igral nakon tjedan dana NFS pa gledal skijanje! Janica je napokon pobjedila u veleslalomu! Ko zna kak je krenulo možda bude opet svjetska prvakinja!

Malo na net, tj. sestra je bila ja sam BUG čital i onda opet malo NFS-a!

Sad evo opet drobim do BB kojeg nismo gledali već par dana. Poslije napokon gledal CSI: Las Vegas jer nakon dugo vremena se ne moram dići prije 6. Sutra mi seminar počinje sat vremena kasnije!
- 19:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.12.2005., utorak

Jad

I nakon pizze smo bili na statistici točnije na lab. vježbama koje za divno čudo uvijek brzo prođu pa tako i danas. I onda na expres. informatiku!

Čim sam doma došel sel sam s tatom u auto i k Mihaelu. Išli smo po bor za kuću. Naime Mihael i njegov tata se bave uzgojem borića pa mi je Mihael ko frendu poklonil jedan bor. Malo smo se još spominali i pravac doma. Istovarili smo bor i odem ja u knjižnicu po knjigu o Narnii! I sad kinder surpirse. Zatvoreno zbog preuređenja! Napokon imam vremena da knjigu pročitam i sad ne radi!!! Jao!

Večera i evo pisanje bloga pa BB i idem spavat. Umoran sam ko konj! Noć svima koji se i malo potrude da ovo čitaju!

- 19:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Bla bla

Bla bla?

Bla bla!

- 19:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kill me

Teško dizanje 10 do 6 znači i naporno jutro. Gledanje TV-a do 1 stajalo me jutarnje slabe opažljivosti. Kad sam u pola 7 pobral promrznutog Mihaela, krenuli smo za Vž. Kupili vrećice za usisavač i na matku. Nije to baš povezano s matkom, al mama dala zadatak.

I onda je počela matka. Mihael krepava, ja na izdisaju, a onda upal tip koji je nakon nekog vremena izašel jer je promašil predavanje. I sad evo sjedimo u knjižnici u kojoj još uvijek je zabranje skidanje i badava nam stickovi, čak su i firefox maknuli! Al bez brige na stat. situacija se mijenja!

I da ujutro smo vidli auto u grabi na krovu. Neko je s Golf IV sletel s ceste i okrenul se na krov. Kaj je bilo pojma nemam, al valjda je sve O.K Ajd sad bok do navečer kad dolazim s novim sočnim detaljima!

- 10:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.12.2005., ponedjeljak

Narnijske kronike

U 9 sam se probudil, još pomalo iscrpljen, al opet bil sam O.K. Krafna je dala želucu posao pa je opet malo bolio. Skočil sam prek Ireni čestitati rođendan i kad sam došel doma skočil do grada jer su deda i baka kupili tepih pa ga je trebalo dofurati doma. Do ručka neki sitni poslovi i prošlo jutro.

Popodne sam mamu otfural na posel pa do tata, tankal auto, uzel film u videoteci i doma. Sad sam sestri lestital 17. rođendan i onda složil sobu koja je nakon kaj sam izvadil stvari iz torbe poprimila nemoguć izgled. Malo odigral NFS i onda po mamu i sestriu kumu koja je došla na ročkas, a onda i po pizze. I došlo 19 pa na net i onda smo od 20 gledali Papparazi! eh da, taj film se pogleda ako vam se da. Naime nije film tolko loš jer prikazuje tužnu istinu o toj vrsti novinara koji mogu uništiti život, al opet gluma i nije neka pa ko voli nek izvoli.

I evo me opet na netu. Od Zagreba neki dan me muči trailer Narnijskih kronika. Radnja se čini poznata i malo istražival po netu i ispalo pa gledal crtić ko mali. I našel zanimljiv web site NARNIA koji opisuje radnjju svih sedam knjiga i slaže ih po najlogičnijem redu čitanja koji nije složen po godinama izdavanja, nego po događajima kako se oni kroz knjige događaju. I sad pucam od želje da vidim film za kojeg na forumima pišu da je dobar i makar je snimljen u Disneyevoj produkciji gledljiv je i starijima!

- 22:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.12.2005., nedjelja

Povratak

Nakon neprospavane noći u 8 sam već krenul doma. Za čudo opće mi se nije povraćalo u busu i kad sam u 10 i 10 došel u VŽ-a ispalo je da prvi bus ide tek u 12:15 pa je tata došel po mene tak da sam u 11 bil doma. Pogledal kak Janica skija i do ručka malo gledal taj sestrin novi mob.

Malo neke pojel, pogledal Everwood, Školske tajne, opral kosu i zaspal.

Kad su mi u sobu ušle mama i baka i rekle da je ponedjeljak ujutro nisam mogel dojti k sebi! Pa kak bi mogel spavati 15 sati i još biti ne ispavan. Ispalo je da me zezaju i da je tek 19 i vrijeme da neke pojedem. I smažem sendvič i na net. Čak je i sestra malo umorna kad je gledala BB samo 40 min. Još evo napišem ovaj post i polako se sve vraća u rutinu.

Jučer sam videl da je u kinima Narnia i sad nisam siguran jel su prije koji otprilike 8 godina bili crtići na HTV-u s tim sadržajem tj. onim kaj je snimljeno u film. Tak me trailer podsjetilna neke kaj sam ko klinac gledal. Nisam siguran baš, a ak se neko sjeća nek napiše!

- 21:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

17.12.2005., subota

Harry Potter i plameni pehar

Noć s petka na subotu je bila zanimljiva. Naime cura je ujutro imala kolkovij i nije najbolje spavala pa ni ja, a u tri ujutro se čak probala učiti, al je odustala nakon 15 min. Na kraju sam se digel u 10 kad se već vratila.

Skočili smo do SC-a na ručak, koji veze s ručkom nema jer je hrana loša, a onda na trg. Našli smo se S Lelom i Ninijem i skočili do Brodwayea. išli smo gledat HP. Nisam prvi put bil u tom kinu, al evo opet me fasciniralo. Mekani stolci i to taman oblika kak tijelo tak da kad se jednom uvališ neda ti se više dići kak ti je super. Film mi je osobno bil dosta dobar i toplo ga preporučam, a posebno svima koji su fanovi, makar oni ga ne budu propustili. Poslije na sok i na trg. Pjevala su dijeca iz TLS-a i doma.

Napravili smo web site i onda je počela jedna gorka noć. Naime počel me boljeti želudac i nisam spaval od 22 - 04 ujutro! Šest sati samo misliš kak te boli, kak te boli, a zaspati nemreš. Zaspal sam napokon u 4 pa do 6!

- 21:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

16.12.2005., petak

Postevi

Sljedeća dva dana posteva neće biti jer je autor bloga na službenom putu u Zagrebu! Pozdrav svima koji ovo čitaju od srca!

I još da dodamo da nam je jako super jer mi ne vjeruju!

Live long and prosper!

Let the force be with you!

- 19:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Petak

Nakon buđenja u 8 i spremanja stvari te ručka otišel sam na bus. Išel sam malo u Zagreb.

Malo se provozal tramvajem, našel se s curom, skočil na večeru, složl komp dan je prošel.

- 11:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.12.2005., četvrtak

Conclusion

... večera prošla i na net, al prije malo NFS-a. Malo pomalo i napredujem, al polako kad ga malo i igram!

Surfanje pa biljar prek ICQ-a kaj razbija monotoniju neta.

Sad bum sa sestrom pogledal neki film i onda još TV do pola noći i u krevet. Idem sutra u Zagreb!

- 19:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VIPme

Naglo dizanje potpuno promjeni cijeli dan. Kad se ujutro sat vremena ustajem, onda sam nikakv do ručka, al ekspresno dizanje makar u 5 i 50 ujutro odmah učini dan boljim. I ko i svaki četvrtak išli smo na matku ujutro. I bili su rezultati iz kolokvija koji su bili zadovoljavajući, nike posebno. I onda me prozvala zadaću. Pogledala ju je i dala mi da riješim zadatak i riješil sam ga, a onda i još jednog dodatnog. Kad sam bil gotov, a napomenimo da nije ni zucnula dok sam ga rješaval je još jednom pogledala i našla sitnu greškicu, a onda se vratila čak dvije zadaće natrag! Eh i dala mi 8 od 10. Nije to strašno s obzirom da niko nije dobil više od 8, al je fora u tome kaj bilo je bar za 9!

Skočil sam sestri po mob i kupil joj Sony Ericcson K300i u VIPme paketu. Čist O.K mob, a i ljubazni prodavači. E ekipom na doručak i onda sam s Braneom skidal, kad je sad cijeli faks pod wirelessom, a on ima laptop, a Mihael je za to vrijeme bil na statistici. Skočil sam kasnije kaj sam još stick kupil i doma.

Kak sam sestri dal mob. Upalil sam ga i dok je ona pričala kak je bilo u školi, nazval sam na mob i onda se čudila koji vrag to zvoni, a onda sreće kolko hoćeš! Novi mob! Juhuuuuu! I onda naravno aktivacija tarifa, friends broja, podešavanje i evo 17 je uri. Još malo pogledaš po netu kaj si možda zaboravil. Nastavak slijedi...

- 17:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.12.2005., srijeda

Hej, hej prođe ovaj dan

Danas sam se prvo posvađal s bakom ujutro jer me zgnjavil dok sam još bil u krevetu. Onda sam otišel na ispovijed! Nisam baš neki crkveni tip, no za Božić ipak odem. Skočil sam do tate na posao kaj sam spustil komp na pod jer kak mu je na stolu tak mu zuji i smeta mu.

I za ručkom me baka i dalje gnjavila pa sam otišel na kat i tam ses pominal s mamom i sestrom jedno sat vremena! Kupila je sestra Elite pa smo dobili cd od Nine Badrić!

Malo sam špilal NFS i onda napisal malo zadaće iz matke!

Večera pa na net i nadam se da budem gledal Con-Air, al upitno je jer sestra hoće BB! možda sila prevlada, ko bi znal! A kasnije idem spavat jer sutra u šest se dižem. Mrzim četvrtak!

- 19:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

13.12.2005., utorak

Popodne

Evo nastavljam jutarnji post.

Usput sam skočil do KTC-a i kad sam kretal doma fora dana. Tam se neki tip parkiral i kad je on doma išel krenul je napred, a ispred auta mu je bil još metar snijega kaj se nije otopil i onda je frajer valjda ga htel prejti s autom i kad je došel s autom na snijeg kotači su ostali u zraku, a auto nikam. Smješno je u tolko kaj stvarno genijalac jer je parkiralište ogoromno! Vratil sam Fafici digitalca i onda išel na ručak.

Malo NFS-a popodne pa igranje s Ninom i onda večera. Nešt se sestra s mamom svađala pa sam se smijal izrazima!

Inače danas je mojoj sestrični Luciji imendan pa sam ga išel čestitati! I onda na net, no blog nije radil.

I gledamo sestra i ja BB i kad je završil okrene ona NMK jer sam ja zaboravil!

Idem još malo TV gledat i spavat jer sam se danas prerano digel!

- 22:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Statistika

Evo me malo sam na statistici pa pošto sam gotovo sa zadatkom čekam dok ga drugi završte pa pritom koristim vrijeme pišući ovo svoje čudo.

Eto budan od pola 7 jer nisam znal dal budem išel s autom, al ipak cesta se otopila pa smo Mihael i ja išli. Bili smo na predavanju iz matke gdi ga je danas malo produžila pa pritom i rasrdila dobar dio ljudi.

Malo u knjižnicu na net i na doručak. Skočili smo do VIP-a jer namjeravam sestri za ročkas pokloniti mob pa odabirem koji jer trenutno vip ima najbolji omjer cijene i dobivenog.

I nakon kaj smo još malo čitali novine sad smo na statistici. Za sad je baš super, ko bi rekel da ipak i stat. nije tolko dosadna!

- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.12.2005., ponedjeljak

Na spavanje

Još jedan dan je prošo. Zadnjih par dana se tak teško budim da me samo neka sila vuče iz kreveta. Evo danas sam se digel u pola 10 i to zbog toga jer su me moji trebali nešt. Pročital sam novine, obrisal suđe na katu i onda sedel pred kompom!

Popodne sam gledal emisiju iz Haaga i mislim da je ovo prvi puta da su sve tri televizije prenosile istu stvar! Opet malo pred komp jer sam išel gledat skijanje i onda malo čuvat Ninu. Malo je bila loše volje pa me grebla i čupala.

Večera i onda sam sa sestrom umjesto BB pogledal Američku pitu 4! Ok film, al slabiji od prethodnih! malo NFS-a i idem spavat. Ne znam još dal sutra idem s autom na faks zbog ove ledene kiše vani koja se možda smrzne, al vidli bumo, ko zna. noć svima!

- 23:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

11.12.2005., nedjelja

Flightplan

E da nastavim gdi sam stal. Malo sam igral još NFS pa večeral i sa sestrom u kino.

Film, pa nemrem reći da sam očaran, al je definitivno film koji se isplati pogledati. Možda je malo prerano otkriven zaplet, al je s obzirom da se radnja odvija u avionu najbolji koji je u avionu i snimljen.

Pogledal sam skijanje i jao Janica je nesretno druga, al to nije ništ kaj se još ne stigne popraviti. Počel je sad na drugom Prljavi Harry.

I gledal sam popodne Red Carpet i na kraju daju neke nagrade ak se točno odgovori na pitanje i ide ovak!

Koje je godine rođen Jimmy Hendrix?

I sad ti odgovori na pitanje o osobi koja nije nikad postojala! Nije Jimmy Hendrix, nego Jimi Hendrix! Mislim ak već traže točan odgovor, mogli bi postaviti i točno pitanje!

Noć ekipa!

- 22:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sunday ili ti ga nedjelja

Digel sam se 20 do 10 kad sam Nineku i Leli trebal zanimiti slike kad se vraćaju u Zagreb. Usput smo donesli stol i onda prek kod njih jeli kolače. Taman pred ručak se tata sjetil da bi bilo vrijeme da skuteru skinemo akumulator zbog zime! Biser! I naravno nek mu pomognem.

Onda malo smo sestra i ja gledali Everwood pa ručali, a onda Školske tajne koje su danas imale začuđujuće dobru radnju. Nisu ostale epizode loše, al ova je bila super. Skočila je sestra na net dok sam krevet slagal jer me mama ubija ak nije složeni do ručka! Malo NFS i pišem blog kad me sestra špota zake nisam stavil nju i Ninu pa ipak je onda kuma! E pa evo je sad.

Idem u kino gledati Flightplan i to pišem na eng. jer mi je prijevod glup: Red letenja! Al dobro. Nadam se da bude dobar kaj ga pohvalim nvečer! Bok!

- 16:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.12.2005., subota

Krštenje

Ujutro sam se budil čak 4 puta. Prvo u pet, pa u 6 i 7 i na kraju u 9. Naime popodne imam kolokvij pa sam se mislil malo učiti, al kak sam bil preumoran odustal sam.

I prođe doručak, pročitam novine, i krenem ja napokon učiti. I sednem si i sjetim se još nisam Ninu videl i skočim prek. I u 11 vratim se ja u sobu. Učil sam do 11 i 20 kad sam opet na 10 min odlutal. I u 12 kad sam trebal na ručak si mislim još samo 5 min i evo prelistal sam sve.

Brzo se spremil i natankiral auto tak da smo MIhael i ja na faks došli u 13 i 10. Kak sam bil prvi u dvorani zauzel sam najbolje mjesto. Počel je kolokvij i sam iznendađen znal sam nešt. U 10 do 3 sam izašel jer više nisam imal kaj unutra raditi.

Doma sam se brzo istuširal, složil sobu i po curu. Mala Nina je imala krštenje i moja sestra je kuma, a ja eto sam slikal. Bil je i jedan mali klinac, al on je to sve prespaval. Krštenje je bilo brzo gotovo, za 20 min. Doma je onda bila mala zabava, na kojoj nisam dugo ostal kad je ipak subota. I naravno vani je bilo super, a kome nije!

I nadam se spookie da ova slika zadovoljava!

- 16:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.12.2005., petak

Moja leđa

Naslov mi je u toliko super da je povezan s trenutnim bolovima u leđima!

Budan sam od 9 i ujutro sam provel čitajući novine i onda u slaganju diskovnog prostora. Naime , tolko tih malih fajlova imam po kompu da se više nemrem snaći pa sam ih sad ujutro razvrstaval i nakon dva sata uspješno završil. Malo sam Ninu počuval i otfural mamu u školu.

Popodne sam malo igral NFS, ručal i odonda hodal okolo, malo slikal s digitalcem i neke serije pogledal i sad idem gledat izvlačenje skupina svjetskog prvenstva, skijanje i BB!

Laku noć!

- 20:03 - Komentari (3) - Isprintaj - #

08.12.2005., četvrtak

!!!Nagrade!!!

I stvarno digel sam se ujutro 15 do 6. U 6 i 30 već smo Mihael i ja bili na pola puta prema Vž-u, a na samom ulazu u grad cijelu kolonu je s BMW-om preticala jedna budala i to ko na igrici. Matka je prošla relativno brzo, čak sam zaradil prvi plus iz javljanja kaj je veliki uspjeh jer sam za dlaku izbjegel pregled zadaće. Skočili smo na doručak i opet na faks. Malo sam skidal u knjižnici i zbog toga promjenil tri kompa. Tek treći je imal instaliran Firefox, a to pišem zato jer su na u IE stavili zabranu jer se dolje skidalo jako jako puno. Brzina je takva da sam za 4 min skinul 101MB. I onda sam otišel do T-mobileove zimske patrole i od tri kupona nisam nike izvukel pa su mi dali vezice dvije i penkalo kao utješnu nagradu. Kasnije je i Mihael dobil jednu jer ni on nije nike izvukel.

Popodne sam malo vozil NFS, a onda sa starcima skočil do KTC-a. Kak je mama kupovala stvari za subotu tak je odigrala neku nagradnu igru i napoklon dobila toster za sendviče! Lijepo zgleda kad dobiš 100 Kn vrijedan poklon. Išel sam s curom van odmah poslije i evo došel doma do BB kojeg nisam gledal baš neke pažljivo, onda snimil na cd slike s digitalca i evo me na netu, pišem ovo svoje čudo i idem spavat. Hvata me umor!


I na slici je mala Nina, moja najmlađa sestrična!

- 23:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

07.12.2005., srijeda

Strah

Danas sam ponosno ustal u 10 do 9. Doručak i novine pa pogledati kaj je za ručak. Taman kad sam sobu složil mislil sam da uslikam Ninu kad se digitalac neće upaliti. Bil sam jadan, nije moj i ne radi. Navečer ga ugasil normalno, a sad ne radi, a onda mi sine jao pa možda baterija prazna. I taman je došlo podne sednem pred TV i nestane struje! Nije prošlo ni 10 min i došel je moj firmeni kum, a idemo na kavu. I spremim se i dođem u kafić i pokaže mi vozačku. Uzeli su mu ju na 4 mj. i to za B kategoriju! I onda gledam malo kad je to položil i ispada da je on položil na moj rođenda, a ja na njegov. Koja slučajnost!

Taman je sestra došla doma pa smo ručali. Onda sam skočil do njega da vidim kak sad soba zgleda i kasnije k Fafici po punjač koji je riješil problem i evo baš se digitalac napunil! Skočil sam usput po mamu i evo me na netu. Sad sestra dolazi na BB jer su Gobac i Dvornik ušli. Neke još malo NFS-a i spavanje. Sutra je buđenje u 5 i 50!

- 19:50 - Komentari (2) - Isprintaj - #

06.12.2005., utorak

Snagom ljubavi za prijatelja

Nakon knjižnice smo bili na statistici i to na laboratorijskim vježbama koje su za divno čudo brzo prošle. Krenuli smo doma i polako izbjegavali cestu pod vodom.

Posudil sam kod Fafice digitalac kad mi je treba za danas navečer, a i za krštenje Nine u subotu. Doma sam montiral cooler za kućište kojeg sam ujutro kupil, a kad sam završil taman je došla struja pa sad mi soba svijetli u četiri boje. I malo NFS i išel sam sa sestrom na koncert s temom iz naslova.

Prije par mjeseci je kamion tresnul i 20 m vukel jednog klinca i sad se mali ooporavlja polako i naravno liječenje je skupo pa su mu učenici osnovne škole organizirali humanitarni koncert pa smo išli. Do karata je bilo teško doći jer su misleći da se ne bude toliko ljudi odazvalo org. to u manjoj dvorani za 400 ljudi, a na kraju je unutra bilo bar 500 ljudi. Al sve u svemu koncert je bil super. Vodila ga je moja mala sestrična i njene tri frendice. Trajal je 2 sata i bil je prava razonoda svima.

Došel sam taman na NMK i još neke pogledam i u krpe!

- 22:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Tko rano rani na matematici zaglavi

Ujutro mi stigla poruka od Majkla nek dojdem do njega jer kiša pada pa sam malo ranije renul. Sestru otfural do škole i nach Varaždin. Kad sam išel prem Majklu cesta je na tri mjesta bil pod vodom pa se auto dobro opral sa svih strana. Kad smo došli u Vž onda mi se strgala kišobran pa smo do faksa malo se namočili. I onda matka koja mi je nakon dugo vremena bila zanimljiva, jedino mi se čini da je Majkl išel kasno spavat pa nije bil baš raspoložen jer je samo čekal da predavanje završi! Sad malo koristim komp u knjižnici pa ručak. Nike, čujemo se navečer!
- 10:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

05.12.2005., ponedjeljak

Nemaštoviti naslovi, ko i ovaj

Ujutro me probudil tata koji je ostal na godišnjem da idemo dovrišiti posao do kraja. Nije mi se dalo, al nakon kaj sam se razbudil pristal sam. Do pola 12 smo bili gotovi i došli doma. Odigral sa malo NFS, počuval Ninu i vozil mamu na posao.

Taman kad sam se najel počel sam igrati opet malo NFS, al trebali me neke i moral sam prekinuti. Popodne sam nasnimaval kazetu za auto kad mojima cd player nije od životne važnosti i onda otišel s Irenom i sestrom po mamu. Naime sestra je krsna kuma Nini pa su kupovale ono kaj vć treba za kreštenje.

Večera pa na net. Spajam se malo kasnije pa taman kad idem pisati blog dojuri sestra nek se maknem jer bi ona gledal BB i onda naravno nemam kaj raditi pa i ja gledam. Ovo napišem i idem spavat jer je sutra rano dizanje!

- 21:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

04.12.2005., nedjelja

Sunday

Digli me danas 15 do 9 nek se spremim da idemo završiti pretakanje i nakon 20 minuta već smo bili gore. Kroz noć mi se otopila staza koju sam jučer složil i spuštal se s lopatom pa mi je tata rekel da je meni kod pretakanja glavni alat lopata. Polako, al sigurno je pumpica radila, tata je pral bačve, a ja držal cijevi. Napokon u pola jedan smo završili.

Ručak i bacil sam se pred komp malo NFS Most Wanted. Nakon kaj se komp zgasil sam od sebe (mislim da se napajanje pregrijava) otišel sam gledati tenis i nažalost Ljubo je izgubil. Skočil sam na večeru i opet malo NFS i na net.

I mislil sam pogledati BB, al ipak tenis je pobjedil. Usput malo skijanje na Eurosportu i evo došlo vrijeme da napišem post. Kaj budem dalje radil pojma nemam, ah sinulo mi pa Prljavi Harry počinje. Ciao ekipa!

I osvojili smo Davis cup! Ljubo, Mario, Goran, Karlo - koja ekipa! Svaka čast dečki!

- 21:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.12.2005., subota

Subota

Ujutro, odmah po dizanju sam išel s tatom i dedom do vinograda jer su išli „pretakat.“ Mošt se pretvoril u vino pa sad treba maknuti vino od taloga koji se stvoril na dnu bačve. To smo radili jedno dva sata jer nije bilo u planu sve pretočiti. Popodne sam malo neke radil na kompu, pogledal malo TV i došla večera, tuširanje i u 9 sam išel van s ekipom s faksa.

Vani je bilo super jedino je malo kiša padala, no s obzirom da nisi bili „vani“ nikom nije smetalo. U pola jedan sam doma došel jer ujutro ide nekamo.

I da, svi koji još niste pogledajte Djevojku od milijun dolara, ne bude vam žao!

- 21:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

02.12.2005., petak

Davis Cup

Probudil sam se u 10 i 15 i nakon doručka otišel odbacati to malo snijega kaj je palo kroz noć. Puhal je vjetar pa sam se malo i zmrzel.
Složil sam sobu i onda se posvađal s mamom jer je prehlađena, a neće k doktoru pa sam onda skočil u ljekarnu po neke lijekove.

Malo sam popodne gledal tenis pa jedan film do pola i na večeru. Net i prvo Bitange pa BB i skijanje. Janica kreće u nove pobjede pa da vidimo!


I evo igra se finale Davis cupa, Ljubo je dobro krenul, al Mario ima neke brige!
- 19:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

01.12.2005., četvrtak

And now the conclusion

Na statistici je bilo za krepati, al sam prije sata srel ekipu iz lanjske grupe i 20 min se glupiral ko i lani. Fale ti ljudi s kojima si se super zezal. Onda je Mihael još skočil do kladionice i krenuli smo doma.

Čim sam došel doma vozil sam sestru pred školu jer su išli na predstavu Zagrebi sad u poal noći moram po nju, al pješice jer snijeg pada.

Vratil sam Ratove zvijezda, naručal se i onda sedel na trosjedu i gledal s tatom neke slično boćanju, al opet nije boćanje!

Malo pred komp pa večera. Pogledal sam po peti puta Dobar posao u Italiji, evo me na netu, a onda idem gledat Bonda jer ko zna kad bu sestra došla. Laku noć svima vam budnima!

- 22:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

FAKS

Ovo pišem na faksu. Imam pauzu pa koristim malo net kad je dostupan naširoko.

Budan sam od šest i već smo u 6 i 30 se Mihael i ja vozili na faks. I tak došli do mosta nakon kojeg je skretanje, a na mostu let i kak smo došli na most tak je auto otišel ravno zbog leda i kad je opet dotakel asfalt onda nas je naglo izravnal pa smo se malo prestrašili. Prošla je matka i doručak i sad mir do statistike. Ne znam zake su stavili zabranu skidanja na kompove jer mi je stick sad prazan. Pozdrav!

- 10:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!