Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

VIPme

Naglo dizanje potpuno promjeni cijeli dan. Kad se ujutro sat vremena ustajem, onda sam nikakv do ručka, al ekspresno dizanje makar u 5 i 50 ujutro odmah učini dan boljim. I ko i svaki četvrtak išli smo na matku ujutro. I bili su rezultati iz kolokvija koji su bili zadovoljavajući, nike posebno. I onda me prozvala zadaću. Pogledala ju je i dala mi da riješim zadatak i riješil sam ga, a onda i još jednog dodatnog. Kad sam bil gotov, a napomenimo da nije ni zucnula dok sam ga rješaval je još jednom pogledala i našla sitnu greškicu, a onda se vratila čak dvije zadaće natrag! Eh i dala mi 8 od 10. Nije to strašno s obzirom da niko nije dobil više od 8, al je fora u tome kaj bilo je bar za 9!

Skočil sam sestri po mob i kupil joj Sony Ericcson K300i u VIPme paketu. Čist O.K mob, a i ljubazni prodavači. E ekipom na doručak i onda sam s Braneom skidal, kad je sad cijeli faks pod wirelessom, a on ima laptop, a Mihael je za to vrijeme bil na statistici. Skočil sam kasnije kaj sam još stick kupil i doma.

Kak sam sestri dal mob. Upalil sam ga i dok je ona pričala kak je bilo u školi, nazval sam na mob i onda se čudila koji vrag to zvoni, a onda sreće kolko hoćeš! Novi mob! Juhuuuuu! I onda naravno aktivacija tarifa, friends broja, podešavanje i evo 17 je uri. Još malo pogledaš po netu kaj si možda zaboravil. Nastavak slijedi...


Post je objavljen 15.12.2005. u 17:01 sati.