Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Narnijske kronike

U 9 sam se probudil, još pomalo iscrpljen, al opet bil sam O.K. Krafna je dala želucu posao pa je opet malo bolio. Skočil sam prek Ireni čestitati rođendan i kad sam došel doma skočil do grada jer su deda i baka kupili tepih pa ga je trebalo dofurati doma. Do ručka neki sitni poslovi i prošlo jutro.

Popodne sam mamu otfural na posel pa do tata, tankal auto, uzel film u videoteci i doma. Sad sam sestri lestital 17. rođendan i onda složil sobu koja je nakon kaj sam izvadil stvari iz torbe poprimila nemoguć izgled. Malo odigral NFS i onda po mamu i sestriu kumu koja je došla na ročkas, a onda i po pizze. I došlo 19 pa na net i onda smo od 20 gledali Papparazi! eh da, taj film se pogleda ako vam se da. Naime nije film tolko loš jer prikazuje tužnu istinu o toj vrsti novinara koji mogu uništiti život, al opet gluma i nije neka pa ko voli nek izvoli.

I evo me opet na netu. Od Zagreba neki dan me muči trailer Narnijskih kronika. Radnja se čini poznata i malo istražival po netu i ispalo pa gledal crtić ko mali. I našel zanimljiv web site NARNIA koji opisuje radnjju svih sedam knjiga i slaže ih po najlogičnijem redu čitanja koji nije složen po godinama izdavanja, nego po događajima kako se oni kroz knjige događaju. I sad pucam od želje da vidim film za kojeg na forumima pišu da je dobar i makar je snimljen u Disneyevoj produkciji gledljiv je i starijima!


Post je objavljen 19.12.2005. u 22:53 sati.