Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Vrućina

I u ove zimske dane hvata me vrućina. Nije od topline radijatora ili odma ni sam ne znam čega, već od čišćenja snijega. Čistil sam ga ujutro prije nego je počel iznova padati i evo čistil sam ga 10 min sad navečer. Sutra moram rano u Ivanec pa mi se neda gaziti po snijegu pa sam ga evo sad riješil.

Ujutro je bil Mihael kod mene malo pa smo pogledali skijanje i evo odmah super dana. Janica je završila utrku ko treća preuzela vodstvo u slalomu, a još važnije i u svjetskom kupu.

I krenem ja čistit snijeg, a baka mi veli nek usput upalim i pećnicu da bu pekla štruklje. I nakon 10 min dere se baka kak si pozabil, a sad se s kumom vani spominam!

Popodne sam u biti provel unutra jer snijeg nije dozvoljaval izlazak van, al i sam nadobudan izvukel sam bicikl i napravil dva kruga po ulici sve dok nisam bil mokar.

Opet malo na komp i sad sam s sestro pogledal TV malo i idem još malo na net da se ispišem na blogu pa spavanje. Još 2 dana i u 2006. smo!

Kad pitaš ljude kaj bi u novoj veliki dio bi htel mir u svijetu, prestanak rasizma, antisemitizma........... Pa budimo realni toga uvijek bude, zato zaželite neku normalnu želju koja ima šanse da se ostvari!!!


Post je objavljen 29.12.2005. u 22:10 sati.