Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Krštenje

Ujutro sam se budil čak 4 puta. Prvo u pet, pa u 6 i 7 i na kraju u 9. Naime popodne imam kolokvij pa sam se mislil malo učiti, al kak sam bil preumoran odustal sam.

I prođe doručak, pročitam novine, i krenem ja napokon učiti. I sednem si i sjetim se još nisam Ninu videl i skočim prek. I u 11 vratim se ja u sobu. Učil sam do 11 i 20 kad sam opet na 10 min odlutal. I u 12 kad sam trebal na ručak si mislim još samo 5 min i evo prelistal sam sve.

Brzo se spremil i natankiral auto tak da smo MIhael i ja na faks došli u 13 i 10. Kak sam bil prvi u dvorani zauzel sam najbolje mjesto. Počel je kolokvij i sam iznendađen znal sam nešt. U 10 do 3 sam izašel jer više nisam imal kaj unutra raditi.

Doma sam se brzo istuširal, složil sobu i po curu. Mala Nina je imala krštenje i moja sestra je kuma, a ja eto sam slikal. Bil je i jedan mali klinac, al on je to sve prespaval. Krštenje je bilo brzo gotovo, za 20 min. Doma je onda bila mala zabava, na kojoj nisam dugo ostal kad je ipak subota. I naravno vani je bilo super, a kome nije!

I nadam se spookie da ova slika zadovoljava!


Post je objavljen 10.12.2005. u 16:13 sati.