31.05.2005., utorak

Speeding up

Ovu sam se noć probudil zbog bolova u leđima! Tolko su me boljela da je bilo za poludit, ali sam odspaval do 7 bez brige. Na matki nakon dugo vremena zanimljivo jer nas je danas imal drugi profesor koji je 100 puta bolji od naše redovite prof.! Pa onda 2 sata org. Opet je trubil po starom i ispričal neke iz svoje biografije, ali kak god pogledam meni je taj predmet čist u redu! Na komunikologiji koja nam je bila zadnja u ovom semestru na nadoknadu su došel i moje dvije ultra lijene prijateljice! Martina i Dijana! Ne znaš od koje nemaš više koristi! Cure :D!!!!!!!
Onda sam ošo s kolegom na pizzu i s Mihaelom na pikado! Pa na seminare na org. na koje on nije smel u našu grupu! To ne bi komentiral! Ženska je čisti .......! I krenemo mi doma (fafica i ja koja je u zadnje vrijeme non stop živčana, makar to ona neće priznati, i već me tolko živcira da čim ju vidim odmah sam živčan jer znam da mi neke bude spustila i onda htela da to mene ne smeta! Joj moram ju malo ........! Haha!
I dojdem ja na cross, presvučem se i počnu me boljeti leđa. Mislil sam odustati, ali bodovi su bodovi! Krenulo je to i dosta vremena sam se čak držal prvih vodećih tkača, ali kak redovito opće ne trčim tj. trčim samo na crossu počelo ponestajati snage. I tak nakon 2/3 staze projde me jedan malo stariji trkač kad ga se ja primim i tak sam do cilja došel za 6:40! S obzirom da sam prije 27 dana trčal 7:43 ovo je veliko ubrzanje.
Kad sam došel doma odmah sam susedu išel skenirat slike pa jest. Malo NMK-a kad me zove sused da ga otpeljam na auobusnu jer ide u umag i ima tešku torbu.
Ovolko teksta već dugo nisam nadrobil na blogu, čak mi se čini da i ovo bude najduži od svih.
U biti to je to!


Na slici je Martina! Prijateljica s faksa, gore navedena komunikološka ljenčina!
- 22:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

30.05.2005., ponedjeljak

GOLF IV

Muku mučim s naslovima pa često napišem prvo kaj mi padne napamet.
Žrtvujem se i ja pa sam se danas digle čak u 7 da dedu i baku odvezem u vinograd. Onda sam doma malo pročital novine i još me muči Ćiro! Sramota koju je napravil sebi i Varteksu je takva da tog čovjeka nemrem više smisliti! Onda na faks i dobijem potpis iz komunikologije. Malo pikado pa ručak pa pikado i eto predavanja iz ene, koja su prošla začuđujuće dobro. A onda seminari. Ja se već jedno vrijeme jadam kak mi je tam dosadno, ali danas i Dijana bila kod nas i rekla je da je kod nje dosadno, ali pri nama! Međutim preživelo se. Onda je počel kolokvij. Riješil sam ga za 30 min. Bil je O.K, ali pričekajmo prvo ocjene pa ga onda budem iskomentiral! I onda bi ja trebal doma busom, međutim ošo s Dijanom. I sad evo priče s Golfom. Vozil nas je njen tata u četvorki karavanu. Turbo dizel i ima čak 6 brzina i rikverc. Auto lijepo potegne. I došel sam doma, a vruće mi i normalno upalim skuter i rashladim se. Sad ovo napišem, neke pogledam još i idem gledat TV Bumerang na novoj, navodno bi to trebala biti dobra serija i ekipu za očevid.

U subotu navečer mi se sused napil. Tak je bil pijan da je u jednom afiću parkiral korsa na šank. Onda kad je došel doma je pol sata pred kućom drugom susedu turiral motor i vrijeđal ga (peder) i onda je došla policija, al je pobegel. Onda se vrnul i zaključal u kuću jer se policija vratila s maricom. To se događalo od 01:00 do 03:00!

- 19:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

29.05.2005., nedjelja

PUNK'D

Dizanje je bilo u 9 i 30, a ležanje do 10:00. Onda sam malo pogledal kak je na dvorištu i otišel pogledati Bitange i princeze i Večernju školu kad između je PUNK'D ili Jesam te na hrv. Dosad sam to mogel gledati samo na MTV-u pa mi je super kaj je HTV napokon neke smiješno otkupil. I onda iščekivanje ručka jer je tata izrošitljal meso! Onda zasjedoh pred komp i gledal sam Formulu 1. Iako sam veliki fan Ferrarri-a i M. Schumachera htel sam da Kimi pobijedi Alonsa, ali pukla guma krug prije kraja. FAK! I onda sam se smucal po kući i čak završil čišćenje sobe nakon 3 dana! Pa smo čuvali Ninu i smijali se jer je probala pričat, ali pošto je premala nije mogla.
Sad još malo odsurfam i odem malo gledat TV.
Inače gledal sam jučer Alien vs. Predator i ak je neko gledal oba serijala to se splati pogledati, a ako ima namjeru gledat serijal Alien nek ovog prvog pogleda jer je taj dio kao neki početak priče. Uglavno po naslovu priče trebala bi u filmu prevladavati bitka Aliena i Predatora, no nje skoro ni nema. Uglavnom na dvd-u se nalazi normalna i produljenja verzija s tim da je produljena verzija duža 1 i pol minutu! Za krepat!

Sutra je kolokvij iz eng. i mislim da bum prošel jer je ipak prijevod u pitanju!
- 19:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.05.2005., subota

Sunce piči mi rošitljamo!

Još jedan pakleno vruć dan. DIgla me mama 20 do 10 da odem uplatiti dedin loto. Moral sam ga čak i ispuniti jer deda u žurbi nije stigel pa sam skrižal neke lude brojke, al ko zna možda mi se "posreći". I vratim se doma pa mi bilo vruće i provozam skuter da se ne "usmrdi". Kaj sam radil onda se ne sjećam, samo znam da sam jedva ručal jer mi je bilo prevruće. Popodne sam pogledal Aliena 4 - Uskrsnuće i ovaj mi je dio dosad najbolji. Navečer gledam Alien vs. Predator pa da vidim. I tak bilo mi je dosadno pa sam odlučil pokositi dvorište i počem ja kositi kad se sjetim pa imam ja uopće benzina. I vidi vraga bilo ga je taman jer kad sam završaval kosilica se sama ugasila! Onda sam s mamom išel neke uređivat tj. ja sam nosil stvari, a ona je slagala!
Ko je Jurica. Jurica je sin od sestre mog fermenog kuma. Rodil se je 13.05.2005., a kod nas je običaj da se dijete ide pogledat prvi put službeno nakon rođenja, a onda kad god paše. JUčer sam videl da je i od Damira žena trudna pa bu sad uz Ninu to treće dijete u krugu 50m.

I gotovo je to naše sramotno nogometno prvenstvo. Nadam se da ovak lošeg nogometa više ne bude.

- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.05.2005., petak

Čemu inače služe prijatelji

Dan ko i svaki drugi! E, ne baš.
Ujutro sam se digel kaj sam dedu i baku odbacil do vinograda pa malo se najel i zasjel pred DVD. Pogledal sam ALIENA 3 i zadovovljnjiji sam nego s prvim i drugim dijelom. Onda je došla mama i eto radne akcije. Išla je prati tepih pa sam ga prvo moral usisati s obje strane pa odensti do ograde i spojiti šlauf i tak sve to prenašati po volji, ali se splatilo jer je spekla pizzu za ručak! Onda smo skočili malo do KTC-a pa po sestru i malo na Warcraft.
I došlo je vrijeme da se otiđe pogledat mali Jurica! Spominamo se mi spominamo i tak mi veli Taja neke i tresne me grom iz vedra neba. Uglavnom nije mi bilo lako, ali HVALA BOGU sve je prošlo najbolje kaj je moglo. Onda sam otišel van i ostal bez kune na mobu.
Međutim tam sam negde popodne srel Roseka koji mi je rekel nek dojdem malo pogledati na jedan rođenda i otišel sam. Tam sam srel pol bivšeg legendarno razreda (i to s pravom legendarnog) i neke ljude koje nisam videl skoro 8 mjeseci. Malo razgovora i vrijeme prošlo.

Laku noć, Hrvatska!


Na slici je mali Jurica!
- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

26.05.2005., četvrtak

Sudar

Moja Fabia! Slikano mobitelom! Možda najzanimljiviji dio današnjeg dosadnog dana je bilo jutro kad sam čul da je 50m niže od kuće bil sudar. Tipo i Fiesta su se tresnuli i potrli oba prednja kraja do nepopravitosti bez težih ozljeda po vozačima.
Jučer sam nakon dugo vremena gledal tekmu i moram priznati nije mi žal jer je bila predivna. Redsi su zasluženo pobijedili! Nemre se igrat samo 45 min i mislit pobijedit!
Jutro sam deral po Warcraftu do ručka. Popodne sam opral auto i mogu reći da je čist ko suza. Starci su napokon kupili drugu kacigu pa su se otišli voziti na skuter i sretno se vratili. Onda sam opet igral Warcraft pa gledal braćne vode, malo čistil sobu jer je sestra bila na netu i sad je došel moj red. Sad ovo napišem i idem gledat sat vremena filma Alien 2, pa serije na novoj i onda kraj filma. Do 12 sam ispunil vrijeme.
I ne bi mi bilo tolko dosadno da me grlo još uvijek ne boli! Poludel bum jer nikak da prejde, a ide mi na k....!
Pozdrav Martini, Dijani, Mihaelu, Dominiku i svima koji ovo čitaju!

- 19:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #

25.05.2005., srijeda

Prehlada

Prehlađen sam već treći dan i polako mi ide to na živce. Jučer sam navečer gledal prvi dio Aliena (znam da kasnim) i moram reć nije baš neki, no čujem da su drugi strašniji. Polako, ali pogledal ih budem.
Ni danas dizanje nije bilo ništ lakše, ali eto preživel sam pošto zanm da sam do nedjelje doma pa će biti spavanca! Malo smo danas igrali Pikado i uh nikad nisam ovak loše igral.
I krenemo mi doma. Sat vremena prije je Mihael pital Ivanu jel smije s nama doma i rekla je ne. Onda sam ju ja pital, a more pa je i meni zabranila(šalila se). I kad smo krenuli ona je otišla sama, a nas dva smo ostali otraga i krenuli prema vlaku. Ja sam otišel prema autu, ali Mihael ju je shvatil za ozbiljno pa se malo rasrdil. I dojdem ja do auta, a ona isfrustrirana našpotala me kaj se ponašam ko klinac, da koji je njemu i meni vrag, da se ona zeza, a mi se ne znamo. U biti šuteli smo do doma.
Doma malo smo neke srušili kaj bu skuter imal svoje parkiralište (garažu) pa sam danas još odnesel višak cigli te nas sad očekuju završni radovi. Malo još sam igral Warcraft pa na net, možda pogledam finale Lige prvaka pa Aliena 2 i spavat.

Kaj su to krampugaće?
Imaju dizajn krafne, međutim tijesto im je tvrđe(ali dosta mekano) u njima se nalaze mali čvarci (oni koji ostanu na dnu, kad se naprave) i to se ispeće. Možda je opis malo čudan no ja nisam kuhar pa se ne znam bolje izraziti. Uglavnom jako jako su fine!
I još malo o crossu. Sezona napreduje, držim treće mjesto i to još barem tri utrke budem jer ak samo dojdem četvrti me tolko utrka nemre prejti. Uh ko bi rekel!

- 19:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

24.05.2005., utorak

We are haveing a new champion!

Danas je mojoj majci rođendan pa sam se moral ranije dići kaj sam joj čestital prije nego sam otišel na faks.
A na faksu matka! Čak je i Mihaelu bilo naporno (najveći štreber na godini). Onda smo pod poluvremenom skočili na pikado i izgubil sam dosad s najmanjom razlikom! Bilo je za dlaku! Na org. je prof. nakon 5 mj. počel opet čitati iz knjige kaj je dosadno pa su drugi sad kad su vidli da ne dijelil potpise pol dvorane izašlo. Onda i komunikologija gdi mi je bilo O.K, a kasnije sam pogledal listu i videl da mi iz oba semestra fali samo jedan bod od svih!
Doma smo vozili Martinu koja je jako patila gledajući moja glupiranja.
Dojdem doma i mama radi Krampugaće! Ne znam da li zante kaj je to, ali je odličnoooooooo!

i napokon dojde pola 6 i odem na trku. I sad dolazim do objašnjenja naslova. Danas je došel novi "tip" tj. lanjski prvak lige i pobjedil do sad nepobjedivog za 2 sekunde. Mihael mislim da je vrijeme da dojdeš jer se konkurencija zjačala. I sad čeka malu kliniku pa usput pišem blog.
Rekla mi Lela kak imam puno posjeta i malo komentara. A i odkud bi bili! Tak i tak pišem samo kaj se događalo cijeli dan. Eventualno neko neke napiše i to samo ak ga spomenem ili neke krivo napišem!
Sljedeći tjedan moram sestru naterati jer u njenoj kategoriji nema nikog pa bu prva makar hodala do cilja!

- 19:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2005., ponedjeljak

Bio jedan pas!

Nina je kod nas i sad joj moja sestra pjeva Bio jedan pas, a mala se smije od sveg srca, a ja pizdim od sveg srca jer joj je to već 100ti put!
Evo opet se nisam naspaval. Već me dva tjedan muči manjak sna i danas idem spavat u 23:00.
Pošto za 2 tjedna idem u Zagreb na Osvetu Sitha pa sam jučer pogledal Fantomsku prijetnju. Danas se eng. vratil u formu. Opet je bilo naporno 100 na sat pa smo Bres i ja jedva preživjeli, ali nas to nije spriječilo da naj... na kraju sata. Kad sam došel doma otišel sam pokositi dvorište do kraja i sad zgleda ko travnjak spreman za finale lige prvaka! To je jedino kaj doma delam pa sam malo ponosan! Navečer sam malo rastiral skutera i sad čekam ekipu za očevid.
A kak temperatura vani raste to je za poludit. Cijeli dan izgleda ko da bu padala kiša, ali nike pa nike. Mislim da za par godina nemo imali klimu u kući neg bude ispod svake lampe klima uređaj za rashlađivanje prolaznika!


Sutra je cross liga pa bum još napredoval u poretku, Mihael!
- 19:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

22.05.2005., nedjelja

Budale

Zake budale! Pun ih je svijet, a tek kolko ih ima pijanih! Najdraži su mi ljudi koji se napiju pa su iskreni. Drugi se dan strijezne i kad im veliš kaj ih ide jer su se prvi dan iskreno sve rekli onda se čude.
Sorry Mihael grupa je G13. Jučer sam i stavil sliku na blog, a nisam ju objasnil. Ono je popis redatelja serije Prijatelji. Baš sam jučer malo brisal neke s diska kad sam videl da imam i neke slike pa me uhvatila nostalgija! Serija mi je bila super i žal mi je kaj je nema. Makar su im naše Bitange i princeze čist O.K zamjena!
Danas sam spaval do 10 i očito me koštalo još dodatno trčanje od KTC-a i košenje. Malo me boljeli listovi no prošlo nakon sat vremena. Onda sam skočil po dedu jer smo imali feštu povodom maminog rođendana. Tata je napravil kotlovinu pa sam se najel do grla!
Popodne sam bil na soku i tak provel tri sata pa mi bar nije bilo dosadno. I danas sam prvi put videl malog Juricu. Mali je baš simpa, a Nina prema njemu zgleda tak visoka. Ja tu pišem blog, a ovi još uvijek feštaju vani. već to traje dobrih 10 sati. Sad se malo otuširam i malo gledam neki dvd pa odem na spavanac.
Čitam kak su ovi na Survivor nosili kondome s sobom koji im sad ni netrebaju, a da su bili pametni nosili bi krevet.
Sad su Lela i Nino ošli u Zagreb pa se opet doma nem imal s kim spominati.

Al ima jedna fora. Uključim ja net, otvorim blog, dopisujem prek ICQ-a i izađem na 5 min iz sobe. Kad sam se vratil mama, Lela i Irena se splaše. Ko bog su čitale blog i icq samo ne žele priznati!

A to na slici je Lucija, moja sestrična i Ninina sestra.

- 19:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.05.2005., subota

Tired I am!

Probudih se ja u 8 sati. Nije ni dugo trebalo, ali posvađala se cijela luda kuća. Pa vožnja u Varaždin koja je protekla malo napeto, ali ne jako. Pobrali smo Mihaela (G14). Na crossu sam otrčal jako dobro s obzirom kolko nas je bilo. Onda smo se odšetali do centra. U centru je Toyota imala show pa su nas častili sladoledom. Čak smo mi dva nastupili u igri i vozili formulu (malu) između čunjiča. Mislim da sam poludel. Kad su moji pokupovali stvari u KTC-u ja sam rekel da idem pješice i bežal sam od KTC-a do doma. Popodne sam kosil dva sata pa usisaval auto, stuširal se i polako se osjećam krepan. Uglavnom umoran sam, ali bar ne mislil o nečem kaj me u zadnje vrijeme užasno opterećuje!

Live long and prosper!

Let the force be with you!

- 20:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.05.2005., petak

Eto

Namjeraval sam cijeli mjesec svaki dan napisat jedan blog i danas mi se činilo da ga nem napisal, ali evo ipak pišem.
Malo sam se naspaval pa i nisam baš nešt umoran sad jedino me malo oči bole.
Danas sam napokon spojil svoj mob. s kompom i malo prenesel slike na komp, koje su uz kvalitetu kamere na njemu odgovarajuće kvalitete. Navečer sam išel na naorijadu i tak provel dva sata. Iskreno su mi pobjednici imali monoton ples, ali se vidi da su si dali truda s obzirom na broj korak koji su osmislili, ali sama muzika je bila koma. Ne da mi se baš to previše komentirat. Sad je 22:20 i ja sam doma. Pitam se zake?! Ko zna gdi je odgovor na ovo pitanje. Eh, laku noć!

- 22:20 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.05.2005., četvrtak

Star Wars

Da bi napisal blog moram ići na home page bloga i tam pritisnuti uredi blog. Usput mi u oko upalo da je bila premjera trećeg (6.) dijela Ratova zvijezda. Već dugo nisam imal takvu volju pogledati neki film kao ovaj! Natalie Portman uh!
Danas sam se digel u 5:50 i bilo je teško. Vozil sam se do Vž-a i radio je glasno sviral, ali mi se spavalo i to "fejst". Ali kaj se mora mora se pa sam i došel k sebi. Auditorne su bile najbolje do sad. Objavila je da su zadnje. Naglo je danas skočila s 4. vježbe na 11. Uglavnom to programiranje je najlošiji predmet na faksu i jedina šansa je da ga riješite kroz kolokvije, ako od prije znate programirati.
I odkad sam doma došel dosadno mi je bilo sve do 19:20. Došli moji mali susjedi i manji mi sjedne na jednu nogu, a stariji na drugu i forsiraju da upalim igricu neku, a znam ako ju upalim nebudu otišli i tak nisam i nakon 20 ultranapornih minuta ošli! Monitor je pun prstiju, mob. ni ne znam gdi je, a cd-ova je puna soba.
Sutra idem gledat maturnatsko plesanje u srednjoj školi samo ne znam s kim. Najvjerojatnije kak mi se čini pem sam. (school alone)
I da stigo prek mali susjed. Jurica! Sad samo čekam da se aklimatizira pa da ga idem pogledati. Unutar 6 mj. dvoje dijece prek ceste. Opet bude živo ko u doba kad su Lela i Irena bile male! Ubila me bude kad to pročita. Nino bježi dok stigneš!

- 20:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.05.2005., srijeda

Sporting vs. CSKA

Moral sam stavit neki naslov pa odlučil posvetit i redak finalu Kupa UEFA! Danas navečer u Lisabonu domaćem stadionu Sportinga igraju ta dva kluba. Smatram da bude Sporting pobjedil jer bude stadion pun, a ima 50 000 mjesta.
Ujutro na matki je prof. riješil takav zadatak da su mi za njegovo prepisivanje trebale dvije strane bilježnice. Veli on da je htel obuhvatiti sve kaj znamo o integralima, a fakat i je. Onda sam tri sata provel u društvu FRENDICA pa ošo na teoriju sustava koja prošla najbrže u posljednjih 4 mjeseca. Upoznal neke nove ljude pa se malo pričalo.
Dojdem doma i veli tata a bi mu sprintal na A4 format slike s digitalca, ali sprintal sam mu ja na photo papir i ispale su super tak da bi on htel da mu i inače printam (dream on).
Inače sam navijač Varteksa, ali sam bil sad jako sretan kaj su zgubili od Intera jer ak su pustili Hajduku onda je to i bilo fer. Dijana ne srdi se, ali sve samo da Hajduk ne bude prvak.

Prije nekog vremena sam pisal neke i rekla mi Martina da sam se pravil važan na blogu objašnjavajući kaj je to BLOG ustvari. Sad baš čitam na Blog kak su naši političari čim je prestala kampanja prestali i pisati blog. To je i bilo za očekivati jer im je samo i u svrhu kampanje i služil, svaka čast iznimkama. Sad idem nekam, ali nemam pojma kam!
Živjele FRENDICE! Kud nestali FRENDOVI?!

I evo danas izašli i rezultati cross lige. Trenutno sam treći u sveukupnom poretku! Je mi je vrijeme još uvijek loše, ali sam sve brži!

Ulazi čovjek u mesnicu:
- Dajte mi 100 grama parizera.
Prodavačica odreže i stavi na vagu.
- Je l' može 110 grama?
- Tražio sam 100, a ne 110 grama.
Prodavačica nervozno reže..
- Je l' može 98 grama?
- Ne. Hoću 100 grama.
Prodavačica još nervoznije sjecka...
Je l' može 101 gram?
Ne! Rekao sam 100 grama i dajte mi točno 100 grama.
- Uhvatite me za sise.
Kupac gleda zbunjeno...
- UHVATITE ME ZA SISE!
- Zašto?
- VOLIM DA ME DRŽE ZA SISE DOK ME JEBU!!!

Ide žena u Francusku. Vlak kreće, buka kotača. Muž joj viče:
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Ma jebi se!
- Budem budem!!

- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.05.2005., utorak

Tonight

Danas sam ujutro prije faksa kosil dvorište! Naterali me pa sam napokon i to napravio. Onda sam predal referat iz komunikologije tj. nas osmero. Malo na ručak pa na stolni nogome kaj moram priznati nije za mene. Kad sam kasnije htel igrati pikado počela me boljeti ruka od svih onih trzaja na stolnom.
Organizacija je bilo relativno O.K jer niko nije imal dužu prezentaciju od 15. min pa nije bil naporan. I onda na Cross. Eto Mihael nije danas došel. Danas sam istrčal vrijeme čak 47 sek brže nego na prošloj utrci i iznenadil se pozitivno.
U biti bitova bajt! Dosadan ali iscrpljujuć dan!!!

- 22:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.05.2005., ponedjeljak

I to se događa

Danas sam se na faks vozil sam kaj je meni potpuna koma jer mi se bezveze voziti sam. Navinul sam radio do kraja i krepaval od dosade, ali eto stigel sam. E onda me bilo sram čestitati Dijani 19. rođendan jer joj još nisam nike bil kupil, ali sam preživel makar sam se osjećal ko nacionalan sramota.
Onda sam s Dominikom išel kupovat poklon pa nas je baba htela prevariti, ali smo ju srezali u korjenu!
I onda dobimo izvanrednu ideju. Hvali se kak ne zna kuhat pa smo joj kupili sve kaj joj treba za tijesto i normalno radili si sramotu, no kaj nas briga, tak i tak oba dva imamo žute knjižice iz vrapča (sorry Domać, ali moral sam nekom reći).
I predali smo poklon, ja preživel predavanje iz eng. i krenul na seminare.
Kad si kraj mene sedne jedan frend i mi razgovarali tak da je seminar brzo prošel jedino je na kraju drugog sata ga prfa prozvala, a on nije skužil pa nas je sve našpotala i rekla da nas 7 stvaramo nered od traga, a naravno i Tuljan se javil.
Dojdem doma, a nigde nikog par sekundi. Onda mi veli sestra da se ujutro susedima zrušil prozor. Pričal sam da su napravili prozor od kupaone prema nama, ali nisu iznad njega zbetonirali, a pošto je kuća stara ono gore se zrušilo tak da se sad već postavlja pitanje: Što tu kuću drži na kupu?

I sad moram neke napisat.
Kad nekog neke pitaš ono direktno i on ti veli da ili ne i uvjerava te da ne laže i ti mu povjeruješ onda imaš vjere u tu osobu. Nakon nekog vremena ta osoba počne mijenjati priču na da ipak je neke bilo, onda ona gubi povjerenje kod tebe. ak je prvi ili drugi put još se more oprostiti, ali svaki sljedeći put sve teže. Tad počneš dobivati dojam da toj osobi to nije ni prvi ni zadnji put!

- 22:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.05.2005., nedjelja

Izbori

Baš mislim kak budem pisal blog kad iz sobe čujem gleda deda dnevnik, a na TV-u izbori. Eto nekom je danas bilo sretno, a nekom nije. U stvari boli me k... samo da su dobri i ne delaju sranja, ali to je već nešt slično tome da na vrbi rodi grožđe. Zbog tih izbora sam se i moral dići u 10 kaj sam s dedom otišel na glasanje kad tam sretnem drugog dedu. Pravi neki polu family reunion.
Popodne sam dva sata pričal s kumom dok je auto pral, a onda ni sam nemrem još vjerovat napisal obavezni referat iz komunikologije, no čuda se događaju. Sad mi je glavna briga koji film budem gledal navečer, no kad me prime odlučim se za sekundu.
Jučer sam srel Dominika s curom vani, tj. oni su sreli nas. Bil sam jako umoran od utrke, no zajebanicija s njima me potpuno razbudila. E sad iđem.
Sutra možda idem s autom na faks tj. vrlo je vjerojatno pa Martina ak budeš ovo čitala i htela iti s menom javi. Ak pem pem na komunikologiju također.

Dođu medo i zeko u WC u šumi, i sad zeko prvi uđe. Čuje se iznutra
- 1........2..........3...........4............5
Kad je izašao van pita ga medo:
- Kakvo ti je to brojanje?
Veli zeko:
- Na 1 ga vadim, na 2 navlačim kožicu, na 3 pišam, na 4 vraćam kožicu i na 5 ga spremam.
Ode medo unutra i čuje se:
- 1......2......3.........4........2........4........2........4.....

Mali polarni medo pita svoju majku:
- Mama, da li sam ja 100% polarni medvjed?
- Naravno sine, ako je djed polarni medvjed, baka, tata i ja, tada si i ti 100% polarni medvjed.
Nailazi otac pa i njemu sinak postavi isto pitanje.
- Naravno sine, svi smo mi generacijama 100% polarni medvjedi.
Na to će mladac:
- A zašto je onda meni tako jebeno zima!!?

- 19:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

14.05.2005., subota

100

Tolko sam kuna baš dobil od mame!
Jutro prošlo "radno"! Opet sam (smo) trčali. Danas je bila utrka u povodu grada i Mihael i ja smo trčali 1680m! Prvo moram napomenut da je Mihael osvojil 3. mjesto u svojoj kategoriji i dobil medalju. Ja pak sam bl jako iznenađen time da je staza bil dulja 130 m, a ja skinul vrijeme za 55 sek! U biti bilo je super jer smo se zezali!
Popodne sam usisal auto: pa ipak se ide danas van! Pa sam zavrišl Warcraft do kraja i sad čekam da krenem pa u međuvremenu pišem blog!

Eto ICQ javlja da je jednoj frendici rođenda u ponedjeljak pa moram nešt malo kupit, samo ne znam šta. Uglavnom bit će od srca.

Kupa se slon, kad doleti mrav na obalu i vrišti:
- Izlazi odmah van!
Izađe slon na obalu, a mrav će:
- OK, sad možeš nazad u vodu.
- Pa što si me uopće izvlačio iz rijeke?
- Ma, ne'ko mi drpio kupaće gaće, pa da vidim da nisi ti.


Nakon što je veterinar u jednom selu obavio umjetnu oplodnju krave, spremio je svoje instrumente i krenuo iz sela. Na izlazu iz sela, on začuje neku buku iza leđa. Okrene se i vidi sva zapjenjena trči za njim jedna krava. Stao on, a krava dotrči do njega i reče:
- A pusu dragi?


Ponosna mama magarica veli tati:
- Kako ne vidiš kako je naš mali napredan za svoje godine! Već je TRI puta gluplji od tebe!

- 18:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.05.2005., petak

Napokon

Uselih se danas opet u sobu. Parket se osušil! Hvala Bogu na mami kaj je obrisala prašinu tak da sam ja samo moral vrnuti stvari na mjesto i spojiti komp!
Mislim si jučer spaval bum do 8 pa do 10 igral warcraft kad se ja digne u pola 10, najedem se i na faks! Kad na faksu ne kinder nego giant surprise! Prošli tjedan sam tak pazil da zadatak iz Teorije sustava bude supet kad mi dobimo 40 od 100 bodova iz tog 18. Ne znam kojeg to mi vraga delamo, ali neide i neide! UH mrzim to!
Sestra mi je bolesna tak da je popodne bilo mirno izuzev slaganje sobe. Nego počele maturantske norijade pa ih malo gledam i standardno ima dobrih i loših.
I ovo moram spomenuti susjeda mi rodila malog Juricu!!! Sad mala Nina ima nekog za igru svojih godina! Ne znam kad je zadnji put bilo tolko djece tak blizu!
A sad idem igrat Warcraft do pola noći i spat jer sutra je utrka. Sve mi se više čini da sam pukel jer nikad prije nisam imal takvu volj za trčanjem, a najjače je to kaj mi je dosad najveći napor bilo micanje očiju za vrijeme filma!

- 21:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.05.2005., četvrtak

Leđaaaaaaaaaa

Bole me i to svjetski!
Danas sam skinul sve moguće vizualizacije, ikone, pozadine za tunUp utilities i saz zgleda komp bolje nego ikad!
E spasi mi život danas sat na programiranju. Taman kad sam pomislil gotovo je s menom došlo je 10h. To je ko i kad deaktiviraju bombu sekundu prije kraja.
Dođoh doma i na kavicu! Poslije kavice opet u Ivanec, pa u vinograd i nosil sam mokri pijesak, a ja mislil da je štemati teško!
I sad sam igral Warcraft, napisal blog i pošto sam još iseljenik idem žicat tatu neki mi da da gledam na TV-u kaj hoću! Mission impossible 1 i 2.



- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.05.2005., srijeda

Lucija i ja

Baš odlučim pisati blog i evo moje sestrične Lucije. Sad se slika s mobitelom jer mi kak veli radi fotosession.
Da spomenem za TuneUp utilities 2004 sam saznal od Mihaela. (kolega s faksa i s crossa)!
Išel sam spavat u 01:10, digel se u 06:30, ali sam se naspaval ko beba!
Matka je bila O.K samo su integrali koma i pol! Onda sam se razočaral jer taj isti gore navedeni Mihael nije došel na nastavu pa sam jutro provel krajnje drukčije od uobičajenog. Uh
Teorija je brzo prošla jer sam pričal s ekipom u zadnjem redu! Živio zadnji red!
A onda dođem doma i opet mi dosadno.
Sve mi se više čini da mi druženje na faksu, trčanje (malo sam pukel jer se bavim sportom), izlasci jedine svijetle točke. Nemre mi doma biti super kak mi je nekad bilo.
I Tina, Tina ti meni prešučuješ neke globalno važen stvari! Uh!

Švercali Mujo i Haso majmuna preko granice. Gleda Mujo kako carinici pretresaju, pa što će, on ga strpa u gaće. Prođe malo, dođoše i oni na red, a Muju oblile grašci znoja, vrpolji se, škripi zubima.
Na kraju, skoči Mujo, izvadi majmuna iz gaca i tresne ga o beton, i još počne skakati po njemu.
- Bolan Mujo, što to radiš, pa znaš koliko smo ga platili?
- Ma trpio sam, trpio, dok je igrao klik-klak, ali kad je počeo ljuštiti bananu nisam mog'o više!!!

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.05.2005., utorak

Cross liga

Danas sam ujutro rasčistio sobu jer su mi dovršavali parket! Hvaala Bogu kaj sam odnesel montor van jer je prašine bilo svugdje. Na matki bila je naporna za krepat, ali se preživelo. Onda sam išel na ponovljeni kolokvij iz programiranja, ali ga ni bilo jer je veli da nesme. Ok jer tak i tak ne bi dobro prešel. Na komunikologiji je bilo standardno super, jedino sam zamjetil da me većina grupe zove Jimi (nadimak iz srednje), čini se da se pročulo! Dođem doma na katu složim komp instaliram Warcraft 3 patch 1.17 i sav happy odem na trčanje.
Dođem tam, do samog starta sam bil u trenirci. Staza je bila blatnjava, pod vodom uglavnom prava cross staza. Sad sam trčal cijelo vrijeme, ali sam trčal sporije jer je bilo toliko sklisko da kad sam god stal nekam sklizala sam se. Uglavnom napredoval budem na tablici! Mihael je isto bil dobar (bolji od mene), ali je imal određenih problema s opremom! Patike mu se raspale!
I sad sam gledal NMK i nasmijal se pošteno i evo me pišem blog, dopisivam se na ICQ-u, gledam Mad Max-a i super mi je!

- 21:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.05.2005., ponedjeljak

ICQ

Pisal bi ja blog, ali ICQ samo kvoca i kvoca. Dolaze poruke, a ja odgovaram. Nekad kad mi je dosadno i odem na net nikog nema, a sad kad imam nekog posla onda ih ima more!
Probudil sam se u osam makar sam mogel spavati duže i sad mi je žao. Sad sam umoran, a da sam duže spaval bilo bi mi sad super. Onda me baka natirala pa sam kosil dvorište.
U 13:15 počeo engleski! Uh šta ga ne volim! moral sam do 15:45 patiti! Ne znam jel dosadnije nego što može biti.
Nisam danas nešt posebno radil, ali skupilo se toga dosta.
Sad idem malo u kadu pa gledat CSI : New York i pisat referat iz komunikologije! Ne gine mi do pola noći ćut, a sutra trčim. Nekak je vani mokro pa mi se čini da budem u blatu do glave, ali neka sve je bolje od toga da sam doma! Doma je dosadno!


Jest da sam jučer preporučil Encartu, ali danas moram TuneUp Utilities 2004. Program koji vam mijenja jednoličnost Windowsa XP (taskbar, ikone, pozadinu, logon screen), a može i čistiti registry itd. U biti splati ga se složit!

Evo kako izgleda moja desktop!
- 19:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

08.05.2005., nedjelja

Nedjelja, prokleta nedjelja

Naslov je to pjesme Parnog valjka na čijem sam koncertu jučer bio. Došli smo misleći kak bude super, a ono počne padati kiša, ali (ovaj put dobar ali) taman kad je koncerta započel prestala je. Prov su svirali nove pjeseme i na trgu tišina, a kad su počele stare stvari ludilo. Pjevalo se, mahalo rukama tak da je sve u svemu bilo super.
Čini se da je malo spavanja uzelo danak jer sam jučer bil potpuno krepan i danas sam spaval do 11!!!
Popodne formula 1 i sad polako sam već razočaran jer Ferrarriju nikak da krene, a polako sezona ide ka polovici, ali u nadi je spas. Kasnije sam malo upogonil snimač i evo večeri.
Iz Zg-a stigo pa po nekoj definiciji rođak pa pričali i prošo dan.
Sad idem gledat Ljude u crnom 2 jer ih još nisam!!!

Jedan preporuka:
Ako imate priliku nabavite si Encarta 2005. To je sveopća enciklopedija znanja koju razvija Microsoft (na eng.), ali ima sve kaj vam može trebat. Ako imate ne znam referat uopće vam ne treba internet jer ima sve kaj vam treba, a i puno se može naučit, a uz to i graf. je lijepo napravljena.

- 19:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.05.2005., subota

Umor

Evo dugo nisam već pisal blog ovako rano, a pogotovo poslije buđenja jer sam malo prispaval (40 min).
Danas navečer idem u Varaždin, na Korzu je koncert Parnog valjka pa idem malo pogledati kaj se zabavim.
E digel sam se u 6 i 20, a pošto sam jučer isto išel u pola 1 spavat umoran sam i to skroz. Bil sam na faksu doduše 1 sat ali ne bi o tome pričal radije. Kad sam došel doma iznenađenje!!! Majstor je stigel i slaže mi parket!!! I sožil je jedan dio, a ostalo bude u utorak! Sad sam prije dva sata skoknul do prijateljice po cd i malo ga slušam.
E pa idem jer se idem tuširat i glupirat do pola 7. Ah
I da malo sam pogledal Thunderbolt s Jackiem Chanom i toplo vam preporučam da taj film ne gledat jer je koma!

- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Zahtjev za isplatom štete

Evo nedavno sam pisal da budem obajvil jednu priču i evo je.
Priča je copy - paste tak da ne gledate gramatiku nego tekst. Nema ga malo, ali se uistinu isplati pročitati!


Radi se o jednom privatniku (zanatlija), koji je povodom radne nezgode uputio ispunjen formular svom osiguravajućem zavodu za preuzimanje nastalih troškova.
Sve ovo se desilo u Švicarskoj gdje se ovaj događaj mogao pročitati u ZuricherKosmos-u
U tom formularu oštećeni je, na pitanje kako se to dogodilo naveo da je "NEPLANIRANO ODREAGIRAO" u jednom trenutku.
Takav statement je "SUVI" (Švicarski osiguravajući zavod za Privatnike) bio dosta neprecizan, tako da su službenici iz osiguranja zamolili privatnika, da im to malo detaljnije objasni, jer je neophodno za daljnje razmatranje...

Zanatlija odgovara na tu molbu sljedeće:

Cjenjene Dame i Gospodo,
U odgovaranju na vasu molbu za dobivanje dodatnih informacija mogu vam sljedece reci:
Kod pitanja 3 u formularu naveo sam neplanirano reagovanje kao uzrok
nesrece. Zamolili ste me da vam to pojasnim, sto ovim putem zelim da
ucinim.Kao sto vec znate, po zanimanju sam krovopokrivac. Tog kobnog dana
nalazio sam se sam na krovu jedne sestokatnice. Kada sam zavrsio sa svojim- ~ poslom imao sam 250kg crijepova viska na krovu koje je trebalo snijeti.
Posto nisam imao namjeru da ih u bezbroj navrata nosim stepenicama,
odlucio sam da ih stavim u veliku kantu. (kanta koja inace sluzi za dizanje
ili spustanje tereta na visine. Sisao sam na dno i vukao sam konopac preko
role dok nisam digao kantu, koja je bila vezana za isti, na visinu na
kojoj mi je trebala. Konopac sam naknadno cvorom vezao i time sam
stabilizovao kantu na visini sestog sprata. Nakon toga sam otisao na krov
i natovario kantu da bi poslije toga sisao dole. Odvezao sam konopac u
namjeri da kontrolisano spustim kantu koju.sam natovario sa 250kg
crijepova... Ako pro citate pitanje broj 11 iz prethodnog formulara,
ustanovicete da sam u to vrijeme vagao nekih 75kg.. . .Veoma iznadjen
povodom gubljenja dna pod nogama, izgubio sam "duhovnu prisebnost" i
zaboravio u svoj toj frici da ispust im konopac iz ruku. Mogu reci da u tom
trenutku nisam bio pri sebi. Mislim da ovde ne treba da navodim, da sam
velikom brzinom isao prema gore. Otprilike u visini 3. sprata sam se sreo sa kantom (Uh), … Taj susret objasnjava frakturu lubanje i lom kljucne kosti… Neznatno sporije nastavio sam putanju ka vrhu i tek sam se zaustavio kad su mi vrhovi prstiju upali u rolu koja je oznacavala najvisu tacku. Bol koji ne mogu da vam opisem je ujedno zaduzen za lomljenje 3 prsta i 2 nokta… Mimo svih bolova ja ne gubim svoju prisebnost i odrzavam se na konopcu, kojeg ne smijem da ispustim iz ruku ni pod koju cjenu. Kanta koja je u medjuvremenu stigla na cilj, pod jacinom udara izbija i lomisvoje dno.
Time dolazi do izpraznjivanja iste... Kao sto rekoh u proslom formularu kod tacke 11, vagao sam 75kg i samim time znatno tezi od prazne kante u tom trenutku. Kao sto vec mozete da zamislite, poceo je veoma brz silazak.. U visini 3. sprata sam ponovo sreo kantu ovaj put odozdo dolazeci.
Susret koji kao posljedice nosi sljedece: Slomljeni zglobovi na obe noge, lom.lijevog-koljena i ogrebotine po nogama i rukama.
Ovaj put znatno usporen nastavio sam putanju ka dnu, gdje sam pri prizemljivanju na izlomljene crijepove slomio 3 prsljena, bol koji nisam ni registrovao...


Dok sam tako lezao dole, sav izlomljen na izlomljenim crijepovima i posmatrao kantu koja je bez dna visila na visini sestog sprata, ostao sam ponovo bez "Svoje "duhovne prisutnosti" i pustio sam konopac.. Ovaj put je kanta bez ikakvih zastoja krenula ka meni i izbila mi 3 zuba i slomila nos…
Veoma mi je zao zbog svega ovoga i nadam se da sam vam ovim olaksao buduce razmatranje.
U slucaju da vam nedostaju precizniji detalji, spreman sam da vam stojim na raspolaganju.

- 00:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.05.2005., petak

Ne bih znao

Jučer sam legel u 00:30 pa sam mislil spavati do 8 međutim zaboravil sam promijeniti budilicu na mob. i zvoni on u 06:50, a kad sam ju namjestil nek zvoni u 8 onda sam krivo stisnul i krivo ju nariftal pa me deda tek probudil u 9.
Na faksu teorija sustava prošla "super". Više mi nije jasno kak nikak nemremo dobiti velike bodove, a znam da je jedna grpa koja je prepisala zadatak od nas dobila više pa smo danas si čak dali truda i sve lijepo nacrtali. Na programiranju je bil neki koma zadatak kojeg niko nije riješil pa je rekel da nam bude ponovil kolokvij! Kaj je O.K ak se zna programirati.
I dojdem doma kad vidim nije došel ovaj kaj mi složi parket pa sam onda s tatom otpeljal ciglu kaj je ostala od rušenja zida i kad sam se najel, opet pospojil komp evo došel tip. Naravno bilo je 20:00 pa je rekel da bude došel sutra u 09:00, ali mu niko nije vjeroval pa je ostavil alat kaj nemre nekam drugam zbrisati.
Moram priznati pošteno sam se nasmijal Bitangama i princezama, a i Večernja škola je imala neke dobre fore. Eh idem si još neke napraviti i idem spat jer se sutra moram rano dići, a navečer idem nekam!

- 21:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.05.2005., četvrtak

Jealousy

Da se prvo osvrnem na komentar. Netko ko je napisal komentar ne shvaća da ja na netu vodim neki tip dnevnika i onda čita moj blog na krivi način pa me prati u svakom detalju. I nisam se HVALIL jer je hvaljenje nešt drugo, nego sam napisal neke lijepog kaj mi se taj dan dogodilo, a pošto sam zaboravil napisati pišem sad: Dobil sam 0 bodova i nije mi čak ni žal s obzirom koliko sam truda uložil. Eto zadvoljan?!
Danas sam se digel i rašrafil komp, masažni stolac odnesel u drugu sobu jer kad mi je u 8 mj. lani majstor postavljal parket neke je fakat zeznul i zadnjih 5 mj. parket raste. I tak trebal je on danas dojti jer već dva put nije došel, a nije i danas. I sad sam opet složil komp. kaj navečer mogu pogledat kevina hilla i napisat ovaj blog da neki moj frend(ovi) mogu pročitati ovo kaj im je dosadno, ali ipak čitaju! :-)))
Ova profa iz statistike nije loša tak negde 7 od 10. Nije lijepo procjenjivati, ali ono mora se.
Na programiranju opet neke gluposti.
Kad sam došel doma doštemal sam zid do kraja i sad ide se betonirat jer moramo negde skutera parkirat.
I onda sam gledal drugi dio Obitelji Adams kaj je čist O.K film, malo čuval Ninu i navečeral se ko godek.

Jučer sam isprintal prvu fotku na svom printeru i ispalo je vrlo vrlo zadovoljavajuće jer printer ima podršku za photo ispis, ali nije 100% photo printer.

I za kraj još jedanput. Blog pišem radi sebe i nitko ga ne mora čitati!!!

- 19:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.05.2005., srijeda

Umoran sam

Ujutro sam imal jedno od najtežih dizanja u posljednje vrijeme. Iz kreveta sam ustajal pola sata, a onda kad sam se napokon zdigek kasnil sam 3 min na prijevoz, no na vrijeme sam stigel na faks. Matka je prošla boring, na programiranje nisam ni išel, a otišli smo s teorije. I dojdem doma, nema nikog mislim mama, tata i sestra pa sam sel na kat pred TV jer mi je jedan tip trebal dojti složit neke u sobu pa sam rašrafil komp, ali nije došel. I kad je u tri tata došel doma išli smo jest jer sam tek onda ogladnil videl sam da deda vani neke dela. Baka digla frku pa smo nakraju odma poslije ručka išli rušit jedan zid i štemat. Tolko sam se natreskal s čekičem da mi je lijeva ruka poglavito dlan sav u komi, no ima mu spasa, a da ne govorim o prašini koja me ofarbala od glave do pete ko snježnu kraljicu! Sad sam se najel ko godek i idem gledat neki film jer sutra je na statistici nova prof. pa idem u izvidnicu da vidimo koja je kategorija!

E htel sam još ovo skomentirati!
Kak se bliže izbori tak sve više i više političara otvara blog. Oni blog otvaraju kao promidžbu jer je besplatna i vjerujem da 95% njih nakon izbora neće ga više pisat jer im nebude više trebal.
U biti ne shvaćaju svrhu bloga. Blog dolazi od eng. riječi web log koja se na hrv. prevodi kao web dnevnik u slob. prijevodu, a ne kao politička promidžba!


I objavil bi rezultate jučerašnje trke, ali mi je neugodno zbog rezultata. Kad se malo poboljšam budem onda ili bar budem poredak dok se malo popravim!
- 19:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.05.2005., utorak

O happy day

Probudim se ja danas 20 do 7, spremim i pičim u Vž. Prvi sat naravno matka koja je trajala neuobičajeno kratkih 60 min, od inače 90 min. ( da je trajala duže kuckal bi S.O.S - save our soules jer je predmet za poludit). Onda smo imali 2 sata organizacije, no drugi sat sam otišel s Mihaelo na ručak i naručil (slučajno) paštašutu od koje sam skoro poginul jer ju mrzim iz dna duše, ali sam ju nekak prežvakal. Onda sam imal komunikologiju i došel do zaključka da me profa voli, kaj nije uopće loše jer me nonstop proziva za neke zadatke, a danas sam ekipi objašnjaval neke tam. Onda smo išli na TZK na kojem sam primjetil da imam sve pluseve pa sam odlučil da do korsa uopće ne idem na TZK jer imam pravo na 3 minusa a do kraja imamo još 2 puta pa da to iskoristim jer je dvorana mala, zagušljiva i smrdljiva.
Onda sam nakon toga seminare iz org. iskoristil za odmor i natrag doma u svoj grad, ali samo do jezera jer sam tam odvija cross liga pa sam se prijavil s Mihaelom. On je otrčal 1550 za 06:39, a ja koji nisam tolko trčal jedno dvije godine 07:34, dok je prvi tip koji trči inače, otrčal 05:45. U biti rezultat je za prvi put više nego dobar i očekujem da se smanjuje kak bude sezona napredovala. Onda smo skočili do mene na okrepu i došla je dosadna večer koji ima tužan kraj jer mi je Martina pala i statistiku i programiranje, a Dijana programiranje! Fak događa se, a da se zna nisam ja nike bolje, baš naprotiv puno gori! Nadam se da mi bude uspel recovery i to brzo jer mi zadnje šanse polako bježe iz ruku! Stoga cura There is still a light at the end of the tunell!

A za kraj jedna priča.
U jednom poduzeću radili su SVATKO, NETKO, BILO TKO I NITKO!
Šef je zamolio SVAKOGA da napravi posao.
SVATKO je mislio da će NETKO to napraviti.
BILO TKO je to mogao napraviti.
Ali kao što znate, NITKO nije to napravio.

Simpa kaj ne!

- 22:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.05.2005., ponedjeljak

I'm back

Evo mene opet i nije mi ovo zadnji put.
Danas ustanem u 8. Najedem se i odem po kukuruz za bakine kokoši(koji mi najradije odsekel vrat). Onda sam sat vremena izgubil kod tate na poslu radi jednog dvd-a. Onda sam doma gledal Zvjezdane staze (koje su mi najdraža serija makar sam ih gledal već 500 puta) i odem na faks. Engleski mojd dragi prošo u usporenom ritmu. A onda pakao! Golf se užaril na suncu pa sam do doma bil ko jaje na oko ili pomfirt. A doma vidim svade se mama, baka i tata. Imamo dosta zemlje, ne previše, ali ni malo. i tak smo pa jedno prije 3 god. kupili flaksericu ne osnovni model, ali jedan do njega. I tak zbog veličine zemljišta flakserica je imala kvarove koji su već došli i do cijene nove te ju je tata odlučil zamijeniti. A onda moja baka koja je najbolji mehaničar svijeta daje savjete koji su potpuno krivi i eto frke, no sve se riješilo. Kupili budu novu i jaču.
Sad me već tak oči peku od te prklete alergije da nike ne vidim pa lupam po tastaturi pogađajući slova.

Nike idem u nove pobjede(poraze).

- 19:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

01.05.2005., nedjelja

1. svibanj

Ne znsm koji mi je k...., ali već par dana tj. ove dane kroz vikend uopće ne spavam dugo što mi je štetno za zdravlje.
Znači digne se ja na međunarodni praznik rada kad ono 8:30. Najedem se i kaj sad. Nikud neidem pa izvadim auto iz garaže i posišem ga i kad sam bil gotov veli tata pa mogel bi i skutera malo oprati jer se voziš s njim.
Onda smo malo hitili roštilj, čak je i Lucija ručala kod nas i za čudo božje pojela svoj dio do kraja.
Poslije sam ošo do Dijane pa smo neke napravili s kompom i da se znada radi i dalje!
I dođem doma i vidim da mi sestra čuva Ninu. I počne Kosa na TV-u i uzmem ja Ninu i sjedi ona na mom trbuhu kad ovi na filmu počnu pjevati. E mala je pjevala tj. trudila se i smijala se kojih pola sata kaj je uspjeh jer nemre biti dulje od dvije minute na miru.
Sad pem gledat jedan muvi i spavat jer sutra je eng. za kojeg moram iti na psihičke pripreme. Da mi bar sutra donese Warcraft jedan frend!!!

P: Koja je najbeskorisnija rasa pasa?
O: Crnogorski gonić!


Sutra budem kopiral jednu malo podužu priču koju preporučam da pročitate jer je, pa na neki način smiješna!
- 19:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!