Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Ne bih znao

Jučer sam legel u 00:30 pa sam mislil spavati do 8 međutim zaboravil sam promijeniti budilicu na mob. i zvoni on u 06:50, a kad sam ju namjestil nek zvoni u 8 onda sam krivo stisnul i krivo ju nariftal pa me deda tek probudil u 9.
Na faksu teorija sustava prošla "super". Više mi nije jasno kak nikak nemremo dobiti velike bodove, a znam da je jedna grpa koja je prepisala zadatak od nas dobila više pa smo danas si čak dali truda i sve lijepo nacrtali. Na programiranju je bil neki koma zadatak kojeg niko nije riješil pa je rekel da nam bude ponovil kolokvij! Kaj je O.K ak se zna programirati.
I dojdem doma kad vidim nije došel ovaj kaj mi složi parket pa sam onda s tatom otpeljal ciglu kaj je ostala od rušenja zida i kad sam se najel, opet pospojil komp evo došel tip. Naravno bilo je 20:00 pa je rekel da bude došel sutra u 09:00, ali mu niko nije vjeroval pa je ostavil alat kaj nemre nekam drugam zbrisati.
Moram priznati pošteno sam se nasmijal Bitangama i princezama, a i Večernja škola je imala neke dobre fore. Eh idem si još neke napraviti i idem spat jer se sutra moram rano dići, a navečer idem nekam!


Post je objavljen 06.05.2005. u 21:23 sati.