Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Sporting vs. CSKA

Moral sam stavit neki naslov pa odlučil posvetit i redak finalu Kupa UEFA! Danas navečer u Lisabonu domaćem stadionu Sportinga igraju ta dva kluba. Smatram da bude Sporting pobjedil jer bude stadion pun, a ima 50 000 mjesta.
Ujutro na matki je prof. riješil takav zadatak da su mi za njegovo prepisivanje trebale dvije strane bilježnice. Veli on da je htel obuhvatiti sve kaj znamo o integralima, a fakat i je. Onda sam tri sata provel u društvu FRENDICA pa ošo na teoriju sustava koja prošla najbrže u posljednjih 4 mjeseca. Upoznal neke nove ljude pa se malo pričalo.
Dojdem doma i veli tata a bi mu sprintal na A4 format slike s digitalca, ali sprintal sam mu ja na photo papir i ispale su super tak da bi on htel da mu i inače printam (dream on).
Inače sam navijač Varteksa, ali sam bil sad jako sretan kaj su zgubili od Intera jer ak su pustili Hajduku onda je to i bilo fer. Dijana ne srdi se, ali sve samo da Hajduk ne bude prvak.

Prije nekog vremena sam pisal neke i rekla mi Martina da sam se pravil važan na blogu objašnjavajući kaj je to BLOG ustvari. Sad baš čitam na Blog kak su naši političari čim je prestala kampanja prestali i pisati blog. To je i bilo za očekivati jer im je samo i u svrhu kampanje i služil, svaka čast iznimkama. Sad idem nekam, ali nemam pojma kam!
Živjele FRENDICE! Kud nestali FRENDOVI?!

I evo danas izašli i rezultati cross lige. Trenutno sam treći u sveukupnom poretku! Je mi je vrijeme još uvijek loše, ali sam sve brži!

Ulazi čovjek u mesnicu:
- Dajte mi 100 grama parizera.
Prodavačica odreže i stavi na vagu.
- Je l' može 110 grama?
- Tražio sam 100, a ne 110 grama.
Prodavačica nervozno reže..
- Je l' može 98 grama?
- Ne. Hoću 100 grama.
Prodavačica još nervoznije sjecka...
Je l' može 101 gram?
Ne! Rekao sam 100 grama i dajte mi točno 100 grama.
- Uhvatite me za sise.
Kupac gleda zbunjeno...
- UHVATITE ME ZA SISE!
- Zašto?
- VOLIM DA ME DRŽE ZA SISE DOK ME JEBU!!!

Ide žena u Francusku. Vlak kreće, buka kotača. Muž joj viče:
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Ma jebi se!
- Budem budem!!


Post je objavljen 18.05.2005. u 20:20 sati.