Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Star Wars

Da bi napisal blog moram ići na home page bloga i tam pritisnuti uredi blog. Usput mi u oko upalo da je bila premjera trećeg (6.) dijela Ratova zvijezda. Već dugo nisam imal takvu volju pogledati neki film kao ovaj! Natalie Portman uh!
Danas sam se digel u 5:50 i bilo je teško. Vozil sam se do Vž-a i radio je glasno sviral, ali mi se spavalo i to "fejst". Ali kaj se mora mora se pa sam i došel k sebi. Auditorne su bile najbolje do sad. Objavila je da su zadnje. Naglo je danas skočila s 4. vježbe na 11. Uglavnom to programiranje je najlošiji predmet na faksu i jedina šansa je da ga riješite kroz kolokvije, ako od prije znate programirati.
I odkad sam doma došel dosadno mi je bilo sve do 19:20. Došli moji mali susjedi i manji mi sjedne na jednu nogu, a stariji na drugu i forsiraju da upalim igricu neku, a znam ako ju upalim nebudu otišli i tak nisam i nakon 20 ultranapornih minuta ošli! Monitor je pun prstiju, mob. ni ne znam gdi je, a cd-ova je puna soba.
Sutra idem gledat maturnatsko plesanje u srednjoj školi samo ne znam s kim. Najvjerojatnije kak mi se čini pem sam. (school alone)
I da stigo prek mali susjed. Jurica! Sad samo čekam da se aklimatizira pa da ga idem pogledati. Unutar 6 mj. dvoje dijece prek ceste. Opet bude živo ko u doba kad su Lela i Irena bile male! Ubila me bude kad to pročita. Nino bježi dok stigneš!


Post je objavljen 19.05.2005. u 20:13 sati.