Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Speeding up

Ovu sam se noć probudil zbog bolova u leđima! Tolko su me boljela da je bilo za poludit, ali sam odspaval do 7 bez brige. Na matki nakon dugo vremena zanimljivo jer nas je danas imal drugi profesor koji je 100 puta bolji od naše redovite prof.! Pa onda 2 sata org. Opet je trubil po starom i ispričal neke iz svoje biografije, ali kak god pogledam meni je taj predmet čist u redu! Na komunikologiji koja nam je bila zadnja u ovom semestru na nadoknadu su došel i moje dvije ultra lijene prijateljice! Martina i Dijana! Ne znaš od koje nemaš više koristi! Cure :D!!!!!!!
Onda sam ošo s kolegom na pizzu i s Mihaelom na pikado! Pa na seminare na org. na koje on nije smel u našu grupu! To ne bi komentiral! Ženska je čisti .......! I krenemo mi doma (fafica i ja koja je u zadnje vrijeme non stop živčana, makar to ona neće priznati, i već me tolko živcira da čim ju vidim odmah sam živčan jer znam da mi neke bude spustila i onda htela da to mene ne smeta! Joj moram ju malo ........! Haha!
I dojdem ja na cross, presvučem se i počnu me boljeti leđa. Mislil sam odustati, ali bodovi su bodovi! Krenulo je to i dosta vremena sam se čak držal prvih vodećih tkača, ali kak redovito opće ne trčim tj. trčim samo na crossu počelo ponestajati snage. I tak nakon 2/3 staze projde me jedan malo stariji trkač kad ga se ja primim i tak sam do cilja došel za 6:40! S obzirom da sam prije 27 dana trčal 7:43 ovo je veliko ubrzanje.
Kad sam došel doma odmah sam susedu išel skenirat slike pa jest. Malo NMK-a kad me zove sused da ga otpeljam na auobusnu jer ide u umag i ima tešku torbu.
Ovolko teksta već dugo nisam nadrobil na blogu, čak mi se čini da i ovo bude najduži od svih.
U biti to je to!


Na slici je Martina! Prijateljica s faksa, gore navedena komunikološka ljenčina!

Post je objavljen 31.05.2005. u 22:23 sati.