Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Budale

Zake budale! Pun ih je svijet, a tek kolko ih ima pijanih! Najdraži su mi ljudi koji se napiju pa su iskreni. Drugi se dan strijezne i kad im veliš kaj ih ide jer su se prvi dan iskreno sve rekli onda se čude.
Sorry Mihael grupa je G13. Jučer sam i stavil sliku na blog, a nisam ju objasnil. Ono je popis redatelja serije Prijatelji. Baš sam jučer malo brisal neke s diska kad sam videl da imam i neke slike pa me uhvatila nostalgija! Serija mi je bila super i žal mi je kaj je nema. Makar su im naše Bitange i princeze čist O.K zamjena!
Danas sam spaval do 10 i očito me koštalo još dodatno trčanje od KTC-a i košenje. Malo me boljeli listovi no prošlo nakon sat vremena. Onda sam skočil po dedu jer smo imali feštu povodom maminog rođendana. Tata je napravil kotlovinu pa sam se najel do grla!
Popodne sam bil na soku i tak provel tri sata pa mi bar nije bilo dosadno. I danas sam prvi put videl malog Juricu. Mali je baš simpa, a Nina prema njemu zgleda tak visoka. Ja tu pišem blog, a ovi još uvijek feštaju vani. već to traje dobrih 10 sati. Sad se malo otuširam i malo gledam neki dvd pa odem na spavanac.
Čitam kak su ovi na Survivor nosili kondome s sobom koji im sad ni netrebaju, a da su bili pametni nosili bi krevet.
Sad su Lela i Nino ošli u Zagreb pa se opet doma nem imal s kim spominati.

Al ima jedna fora. Uključim ja net, otvorim blog, dopisujem prek ICQ-a i izađem na 5 min iz sobe. Kad sam se vratil mama, Lela i Irena se splaše. Ko bog su čitale blog i icq samo ne žele priznati!

A to na slici je Lucija, moja sestrična i Ninina sestra.


Post je objavljen 22.05.2005. u 19:41 sati.