30.04.2005., subota

Petak i subota

Eto preskočio ja opet jedan dan. Fora je u tome kaj blog pišem navečer, a jučer sam bil vani.
I kak bi rekel asistent iz informatike: "Pa da počnemo"
Petak
Jučer iskoristil jutro za spavanac do 10 - Bogu hvala kaj nemam ujutro faks.
Na teoriji sustavi standardno pisanje, a prije toga iznenađenje. Stojim ja pred faksom i kad je ekipa izlazila i Dijana me vidla poleti sva sretna pa si mislim ja uh sad je našla dečka!!!, a ono oni dobro riješili jedan zadatak. Popodne mi se čini da sam krepaval od dosade jedino sam poludel kad sam videl da je tata kad je flaksal vinograd nije pomaknul auto pa ga je svog "utravil".
Subota
E moram priznati ovak se nisam naradil 2 godine. Digel sam se u 8h. Najel se, otišel natankati auto i onda jednoj curi složit neke na kompu, a kad sam došel doma mamu sam vozil po ruže kaj je začuđujuće kratko trajalo. I popodne ja s tatom i dedom u vinograd kosil sam vinograd, a kad sam bil gotov došel mi kum i malo smo proispitali sadržaj jedne bačve. I vratim se ja doma kad me mama pita "Kaj nisi ti rekel da buš pokosil dvorište." Uh i kaj mislite? Jesam, a kaj bum. Sad napišem nikom ne zanimljiv blog, pogledam jedan dvd i spavat jer sutra je prvi maj! Ništ ne radim jedino idem do Dijane.

U ponedjeljak očekujem iscrpan izvještaj kak je bilo na koncertu od vas koji to budete pročitali.

sad idem jer mi se više neda pisat. Nikog nemam na icq-u i dosta mi je.

E da i ovo gore je Nina, moja sestrična!
- 20:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

28.04.2005., četvrtak

Beautiful day

Danas sam prvi put u životu jel prije neg sam išel na faks i moram reći da mi je dobro plao jedino kaj sam ljen pa mi se inače neda tak rano dizati. Na faksu je na statistici bilo koma, a na programiranju nas je pustila nakon 6 min - to je bilo za skočit do neba od sreće.
Bil je danas u Vž-u štand s Maxadsl-om i pital sam zake kod nas nema još podrške za adsl koji imamo 5500 stanovnika dok ima selo od 300 ljudi! Nelogično, ali istino. Očito lopovi deru dok stignu.

Popodne uglavnom ljenčarenje jedino sam čuval sestričnu, a u pet s frendicom na kavu. E koji je to smijeh bil. 2 sata pričali o svemu, a posebno kad smo se sjećali srednje škole. E koja smo bili ekipa, a sad jedva da neke i vidim!

Sad se idem tuširat, a onda gledat Kevina Hilla.

Al još prvo da dam odgovor:
Prvo prevezete ovcu i vratite se po kupus. Onda tam odvezete kupus i vratite ovcu. Tam uzmete vuka i vozite ga na drugu stranu i na kraju odidete po ovcu i to je to.
Drugu pitalicu budem napisal jedan dan.

Do onda live long and prosper!

- 19:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2005., srijeda

Klima

Evo danas jedva došo na faks. Probudim se 15 min prije nego sam morao krenut. I trčim ja po kući i naravno usput zaboravim napravit 3 stvari koje su me čekale u obliku mame i sestre kad sam došel doma. Na faksu pobjedil sam Mihael prvi put i to fer kak god da bu sad tvrdil da mi je pustil, a fakat mi nije (u pikadu). Moramo se odmorit u pauzi, da ne ispadne da baš ništa ne radimo. I onda na teoriju sustava. Dva sata tuge i jada. Klima mi je tko napuhala zadnji dio glave da sad imam feeling da je šupljija nego inače.
I dođem ja doma, a mama pošizila radi toga kaj sam joj poklopil slušalicu kad se počela derati na mene prek telefona. Derali smo se svog glasa jedno 10 min, a poslije opet dobri. Valjda se morala malo izderati, a ni meni nije loše palo. Poslije sam otišel do frendice jer joj DVD na kompu neće čitat nove DVD-e pa sam skužil da joj moram nadogradit firmware.

Ništa ovo je moj današnji web dnevnik. Moram još pozdraviti Mihaela koji negde se trenutno nalazi u horizontali te Martinu koja je opstala zahvaljujući Domaću koji joj je pripomogel s manjom, ali pristojnom količinom.

Danas jedna pitalica!
Na jednoj strani obale imate kupus, kozu i vuka. Kako bi ih prevezli na drugu stranu obale, a fora je ova. Vi jedini smijete voziti čamac i u njemu samo još jednu od ovih tri stvari, a fora je i u tome da koza ne smije ostati s kupusom jer bi ga pojela, a ni vuk s ovcom jer bi on nju pojel.

ako ovo odgonetnete ostavite komentar. sutra slijedi odgovor i nova malo teža pitalica.
Martina, Dijana i Domać imaju zabranu davanja odgovora!


I da se zna ovaj sam blog pisal 29 min jer sam imal druga posla!
- 21:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

26.04.2005., utorak

Blog

Danas sam dok sam s frendom bil na ručku došel do zaključka da se moj blog čita od strane mojih frendova i to u vrijeme kad imaju laboratorijske vježbe iz programiranja ili kasno navečer. Većini od nas programiranje je slaba točka pa da kratimo vrijeme surfamo netom. Kaj ne Dijana, Tina i Majkl!!!!!!!!!!
Domać znam da pazi pa zato i ne surfa tijekom programiranja.

Na matki danas vrijeme teče ko voda stajačica, skoro pa krepal od dosade. Onda na org. dođe jedan tip iz jednog poduzeća i održi predavanje i kad je bil gotov veli ima pitanja! I postavim mu ja prvo pitanje na koje da odgovor, a na pitanja drugih tip je reagirala ko da ga vrijeđaju-čudno, a ekipa krepala od smijeha.
Za sve postoji prvi put pa tak sam danas u Raju prvi put dobil pomfrit koji nije bil prepečen. Eto i čuda se događaju.
Na pikadu standard frend me pobjedil jer je prva liga makar od jedne cure s icq-a čujem da njezini frendovi završavaju u 8 rundi! A da i dobil sam jednu uz malo (varanje) pomaganje.

I onda na organizaciju koja je prošla O.K samo bi bilo bolje da mi Akademik nije opet pravil društvo.

I doma čekam Našu malu kliniku!

A sad jedna finta. Pitam frenda kak mu je pas, a on veli
Odlično, kuje u susjedstvu se tjeraju pa je Piki lud ko kupus i dosadan ko Villa Marija.

- 19:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #

25.04.2005., ponedjeljak

Jupi

E sad se baš ovk osjećam. Očito mi je ovaj pon. bil pravi. Prvo sam ujutro frendici čestital rođendan (20 g. uh ostarila je). Onda sam s frendom koji joj je kupil ružu šprical ju s crnim sprejom jer je ona takvu htela. I onda Engleski!!! Moram priznat u zadnje vrijeme ovo je prvi put da mi nije bilo na njem dosadno, nije ni bilo super, ali je bilo podnošljivo.
I dođem doma nikog nema - za čudo Božje! Koja sreća, sat vremena apsolutnog mira. Onda malo snimanja pa na net kad ono blog ne radi, ali evo sad radi pa pišem i pišem i malo se raspišem.

Jedina mi je sad briga da li da idem na koncert Hladnog piva ili ne! Htel bi iti, ali nešt me sprječava, al ne znam kaj. Čini mi se da bum išel jer sam skupil 40kn za kartu! Hladno pivo, hladno pivo, hladno pivo na ex!

- 20:27 - Komentari (3) - Isprintaj - #

24.04.2005., nedjelja

Prijateljstvo

Danas sam spaval do 11 sati. Uh to je odmor za dušu i tijelo. Inače sam veliki ljubitelj formule 1 no ove sezone nisam imal volju pogledat cijelu utrku sve do danas. I nije mi bilo žal jer je Ferrarri imal come back. Napokon mjesto vrijedno spomena.

A zašto pišem u naslovu prijateljstvo: zato jer sam malo razmišljal o frendovima iz srednje i koliko se često čujemo.
Imal sam u srednjoj par frenda i frendica i najtužnije je to kaj se čujemo rijetko. I mislim si ja možda sam kriv kaj im ne šaljem poruke i ispravim ja to. Pošaljem ja poruku i odgovore oni s par njih te napravimo kraći razgovor i super je to, ali mi je žal kaj cura s kojom sam si bil izrazito dobar(bar ja tak mislim) kad joj pošaljem poruku mi odgovori s jednom i to onom koja je ujedno prva, ali i zadnja. I žali mi je zbog toga, a opet fora je kaj s nekim s kim sam si bil tak tak se čujem povremeno.
Sve u svemu čovjek u životu ima par pravih prijatelja i s njima mora uvijek ostati si dobar jer kad nekog trebaš frend je taj koji ti bude tu i ne bude te zeznul.

A ima i to kaj si si s nekim dobar i on s tobom i onda ti ponekad namjerno neke zezne ma kak malo bilo i misli si on da neš skužil, a ti skužiš i šutiš. Eh dosta filozofije evo vic.

Razgovaraju Mujo i Haso i veli Muje:
Haso bolan jes'l ti čuo ko je postal novi papa?
Nisam bolan od kud bi kaže Haso.
E onaj Nijemac Razinger
a veli Haso: Zar opet katolik?!

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.04.2005., subota

ALERGIJA

Hello blogovci.
Dignem se ja ujutro rano i na TV-u pogledam film za djecu - "kak je bil super nemreš vjerovat".
E onda dođe 11 i odem kosit travu(ne maricu) i kad sam bil gotov počelo je. Alergija is back! I ja kišem, šmrcam, peku me oči, ali nakon sat i pol prošlo i to. Popodne me mama dotukla i moral sam posisati sobu, tužno, ali napunil sam vrećicu do usisavača. I onda sjednem i pred TV i treći put gledam Bladea koji mi je još uvijek dobar, ali to nije sve. Dobil ja zadatak i složiti sobu. Ovaj put je patila kanta za smeće - odnekud samo papiri padaju, tj. fotokopije, no tak je to kad si na faksu.
I evo došlo veče i ja na net pa neki film jer danas neidem van.

Ja mrzim alergiju!

E danas neće biti vica nego sam danas ujutro gledal snimku Bitanga i princeza pa evo fore iz serije:

Veli znate gospon zake je onda dobila otkaz ko mene.
Ne znam
E jučer je baki s unukom preporučila kao novu verziju Heidi, 16 šveđanki na benzinskoj pumpi, a dan prije je za film Teksaški masakar motornom pilom rekla djetetu da je to dokumentarno pustolovni film.

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.04.2005., petak

Awful day

Svakim dragim mi petkom spavam do pola 10 pa i danas. Neobičniji je po tome što sam se posvađao s mamom taman prije nego što sam otišel na faks. Na faksu standard jedino sam surfal po netu kad sam imal vježebe iz programiranja. Dođem doma i provozam se na skuteru, navečer van, ali kratko i sad opet doma pišem blog.

Polako mi se čini da živim jednoličan život jer kak već neko vrijeme pišem blog i stvari koje su mi se dogodile, polako mi se čini da mi je život jednoličan i to mi uopće nije drago. Ko zna možda je drošlo vrijeme za neke promjene pa možda i neke velike. Ne znam je sam li lud međutim drago mi je navečer pisati blog i to me veseli. sveukupno imam materijala za razmišljati. E sad spavanac jer ujutro se rano dižem, ali prije jedan vic:

Dođe čovjek kod doktora i kaže mu:
- Doktore pomagajte!! Ne mogu prestati sa seksom!!
- Recite mi, koliko često imate seksualne odnose, - upita ga doktor.
- Dvaput dnevno s mojom ženom.
- Pa, to nije puno, - odgovori doktor.
- Nije. Ali to nije sve doktore. Dvaput dnevno imam seksualne odnose s mojom sekretaricom.
- Pa, to je već malo prekomjerno, - odgovori doktor.
- Ali doktore, to nije sve!!! Dvaput dnevno imam i seksualne odnose s prostitutkama!
- E, to je već previše, kaže mu doktor. - U ovom slučaju najbolji lijek je uzeti stvar u svoje ruke...
- I to doktore, i to doktore, radim dva puta dnevno - prekine ga pacijent.

- 22:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.04.2005., četvrtak

Četvrtak - Thursday - Donnerstag

Ovaj današnji blog ću započet ću s tim da javno obznanim da sam napravil nešt dobro za svoju sestru. Jučer sam joj u pola 12 prevodil neke s eng!
Jutro sam s frendom pričal o DJ-anju jer je on tak malo iz hobija DJ i razgovaramo kako će 06. 05. svirat u jednom bircu kod nas kaj je baš super jer tip znanešt o glazbi.
I onda u podne sretnem frendicu iz srednje kak čeka pred mojim faksom. Malo razgovaramo uglavnom o kak si kaj i čim se baviš. Imal sam jedno vrijeme feeling ko da govorim s nekim starijim i moram paziti kaj govorim, međutim brzo me prošlo.
Popodne sam slagal Windowse na jednom kompu i rade svaršeno! Sad je 15 do 20 istuširam se i idem gledat Novu TV jer me je jedan frend zarazil s Kućanicama i sad gledam da sam u toku, a poslije je standardno dobar Kevin Hill!

Mali Ivica zakasnio kući, pa ga dočekala zabrinuta majka.
- Gdje si bio sine do sada?
- Paa, bio sam sa Maricom u parku.
- A što si tamo radio?
- Znaš mama, mi smo sjedili na klupi. Onda su na drugu klupu došli dvoje i počeli se ljubiti, pa smo se Marica i ja počeli ljubiti.
- I onda?
- Onda je striček onoj tetici skinuo bluzu i počeo ju ljubiti u sike, pa smo to i ja i Marica učinili. Zatim joj je dignuo suknju i skinuo gaćice, pa smo Marica i ja isto učinili.
- I što je onda bilo? - upita već zaprepaštena majka.
- Paa, onda su ono dvoje otišli u grmlje... a mi smo se obukli i došli kući, jer nas nije tjeralo kakati!

- 19:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.04.2005., srijeda

Mona Lisa smile

Nakon dosta vremena odlučil sam pogledati ovaj film i moram priznati nije loš, ali nije ni nešt eksta dobar. I za vrijeme filma zove me sestra da joj skinem nešt s neta za sutra. I odem ja to tražit kad na hrv. nema ničeg i onda sam joj prevel s eng. nešt malo da ima.

Napravit ću još i ovo pozdravljam Dijanu, Martinu, Mihaela, Dominika i Ivanu!

- 23:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

!!!Uspjeh!!!

Uh napokon stiglo i mojih pet minuta. Jučer na Komunikologiji imal sam tak super prezentaciju da ju je profa ocjenila sa 5+. Navečer sam čak uspio napisati onaj prokleti esej i mislim da je više nego dobar, a onda događaj dana: Uspio sam dobiti iz pismene provjere iz matematike 10 od 10!!! Koje je to bilo iznenađenje jer nakon kaj sam u 3. razredu srednje zadnji put dobil 5 iz matke skoro sam opal pod stol. Od onda je prošlo 2 god. i 4 mj.
I onda s frendom na pikado i na neki način smo neslužbeni prvaci faksa jer su igrale 4 ekipe po 2 člana i mi smo pobijedili, a fora je u tome kaj su bili s različitih godina.
Ne bi vto bila srijeda da si ne odmorim od umora na teoriji sustava. E i danas sam kupil i miša uz onu tipkovnicu. Optički miš za 34kn. Simpa zgleda, a i nije loš. Popodne ko i svima išli mi starci na živce, malo čuval malu sestričnu Ninu(4 mj.) i evo pišem sad svoj mali blogić.
I znam da mi frend to čita pa da mu sad velim da sam ga zezal kad sam mu ono rekel danas jer mislim da nije skužil šalu, tj. nije i je!
A i moram reć nešt o jednoj curi s faksa Dijani. Ak ima netko tko ti bde od sveg srca pomogel i to bez početnih "glupiranja" onda je to ona. Pomogne svakom bez ta neke traži zauzvrat. I moram priznati malo je takvih, a Dijana je jedna od njih.


I još jedan vic:

Čovjek vrlo nesretan u braku vraća se kući potpuno pijan. Žena mu otvara vrata:
- Dakle - zamuckuje on i petlja jezikom - ja zbilja nemam sreće.
- Kako to? - pita ga žena.
- Cijelu večer sam pio da te zaboravim, a sada te vidim duplo!

- 20:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.04.2005., utorak

Intervjuiranje

E to je bio naslov mog seminara iz komunikologije i moram priznati prošel je odlično. Dobil sam 5 na neki papir, ali opet vidjet će se na ispitu. Jutro standard: spavanac na matki, malo pažnje na organizaciji pa onda prezentacija i onda na TZK. E da i mi na faksu imamo TZK, a danas smo išli na nove bazene za koje moram priznati da su super. Sve je još novo, a imaju puno toga pa čovjeku je tam stvarno lijepo.
Kupil sam danas tastaturu za 33 kn koja i nije neka, međutim pošto se po njoj bude lupalo, sasvim je O.K.
I dojdem doma i vidim izabrali papu. Iskreno se nadam da novi papa bude bar 50% dobar ko i Ivan Pavao II.
I samo da kažem meni je na faksu super, međutim ima predmeta na kojima se čovjek odmori, a na kojima mu je super. A možda mi je super zbog iksice!!!

Pita sudac Muju:
- Kako ste mogli pregaziti 52 ljudi?
- Otkazale mi kočnice na nizbrdici!
- Pa zar niste mogli negdje skrenuti?
- Ma, jesam! Lijevo su bila 2 čovjeka, a desno na autobusnoj stanici njih 50! Pomislih, bolje pregaziti ovu dvojicu nego onih 50! I kad sam pregazio prvoga, ovaj drugi, idiot jedan, potrčao među onih 50!

- 19:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.04.2005., ponedjeljak

Ne znam

Uh počinje tjedan, stigo ponedjeljak. Danas ujutro otfuram komp na čišćenje i da mu promjene paste na procesorima i utvrde eventualne kvarove. To me koštalo 120 kn, ali čini se bila je dobra investicija!

Na faksu opet engleski i opet jedna dosada. Kad bi me pitali što je to mučenje, onda bi to bio definitivno blok sat iz engleskog. Ali i osoba tj. moj kolega kojeg od "milja" ekipa zove tuljan opet je napao. Tip je čisti guzonja. Javlja se kad stigne, a kad neko dobi neke slabe bodove jer nije nike učil onda mu spušta, ali baš ono da ga mrziš. I danas evo opet mi je nešt rekel i mislim si hvala bogu što ga vidim par sati na dan er me ubija.

I dođem doma osposobim jedan strai komp (pentium 3 na 500 MHz-a), najedem se, na net, pogledam na RTL-u CSI New York, dovrišm seminar iz komunikolgije i spavanac.

Ne znam za vas, ali krevet je za mene svetinja. Puno daje, a malo traži!


Ivica: Tata, kakva je razlika izmeđuškarca i žene?
Tata: Vidiš li sine koji broj cipela nosim ja, a koji broj nosi mama?
Ivica: Vidim!
Tata: E, vidiš sine, razlika je među nogama!!

- 20:30 - Komentari (3) - Isprintaj - #

17.04.2005., nedjelja

Subota i nedjelja!

Evo propustio sam jedan dan! Jučer jednostavno nisam stigel. Ujutro sam kosil travu, popodne pral auto, a navečer išel van na dva rođendana!

I danas ujutro vozil sam baku i dedu u zagorje jer je deda otamo rodom. Kad izađem iz svoje županije i uđem se u krapinsko-zagorsku odmah vidim promjenu. Točno se vidi da nijedna stranka ne ulaže puno u zagorje. Dalmatincima se čim je HDZ došel na vlast krenulo. Slavonci žive O.K dok mi u varaždinskoj županiji živimo pa čak jako dobro! TA ŽUPANIJA ČINI SE NIKOM NIJE U INTERESU PA NE ULAŽU LOVU U NJU.

I još da se izjadam jer imam takvu zadaću iz matke od koje mi se kosa diže na glavi!

- 16:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.04.2005., petak

Normalni dan tj. koliko može biti

Warcraft 3 Evo stigao i napokon moj toliko priželjkivani petak! Ipak ne znam zbog čega mi je drag jer je prošao ko svaki drugi. Jedina svijetla točka mi je bila to što sam se navažal s skuterom po gradu jedno sat vremena.

Pogledal sam navečer Bitange i princeze i moram priznati čini mi se da serija ima potencijala. Nakon toga je bila večernja škola sa standardnom dobrim fintama.

Sad ću malo redizajnirat blog, a onda sve mi se više čini opet ću instalirati warcraft i proći ga po ne znam koji put jer svaki bedak ima svoje veselje.

- 21:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.04.2005., četvrtak

Četvrtak! One more day to go!

Kak sve više i više pišem blog polako otkrivam neke stvari koje do sad nisam zamjetio. Evo jedna mi je sad sinula, a ta je da jedva čekam petak kad se rješim svih obaveza. Očito baš ne volim radni tjedan jer sam si dosad mislio da mi je svaki dan O.K međutim čini se da nije.

Evo jutro provedoh posapano jer sam čuo do pola 1 u noć a digao se u 7 ujutro. Nakon toga dođem na programiranje kad ono žena je već u godinama pa je nervozna i "sere" svima kolko stigne.

I hvala Bogu dođem u jedan doma kad velim mama idemo u dućan oko 16. Normalno dućan je malo van grada pa ju je trebalo voziti. E u dućanu smo bili sat i pol otprilike. Za ubit je to. Gledaš jednu juhu, pa drugu, pa jedno tijesto pa drugo tijesto. Počinju te boljeti noge sat usporava i trpiš i trpiš i nakon sat i pol veli mama gotovo! Vraća se volja za životom! U biti ti me shopinzi ubijaju!

I sad navečer malo komp pa na Novoj pogledah Kevina Hilla koji mi je baš O.K
Napišem nešt na blogu i spavanac. Sutra se spava do 10!


[I]I da sanjaš o situaciji prikazanoj na slici![I]
- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.04.2005., srijeda

Funny day

Evo nakon tjedan dana počeh razgovarati s curom s kojom se vozim. Problem smo riješili kad se je s nama vozil frend jedan dio puta i kad je izašo iz auta mi počeli pričat i riješili problem.
Onda sam dobil esej iz matke od kojeg me sve boli, svaki organ cu tijelu jer je esej težak, koda studiram na PMF-u ili sam neki doktor matke.
I tako ide dan glupiram se sekipom i dođem doma kad vidim napravili susjedi na desnoj str. kuće prozor, a to je zakonski zabranjeno bar 3 m od kuće druge jer su naše na 2.5 i sve je O.K moji dozvolili kad ono to je prozor od kupaone. i ne bi to bila tolika finta da mi nemamo kuhinjski prozor koji je okrenut točno prema tom prozoru pa se sve vidi u njihovoj kupaoni. I sad veli moji stari pa dajte nekak zatamnite prozor jer mi vidimo unutra, a veli sused ak baš gnjaviš budem. Pazi njega!!!

- 23:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

12.04.2005., utorak

In the end lyrics

In The End

(It starts with)
One thing / I don’t know why
It doesn’t even matter how hard you try
Keep that in mind / I designed this rhyme
To explain in due time
All I know
time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away
It’s so unreal
Didn’t look out below
Watch the time go right out the window
Trying to hold on / but didn’t even know
Wasted it all just to
Watch you go
I kept everything inside and even though I tried / it all fell apart
What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I tried
so hard

And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

One thing / I don’t know why
It doesn’t even matter how hard you try
Keep that in mind / I designed this rhyme
To remind myself how
I tried so hard
In spite of the way you were mocking me
Acting like I was part of your property
Remembering all the times you fought with me
I’m surprised it got so (far)
Things aren’t the way they were before
You wouldn’t even recognize me anymore
Not that you knew me back then
But it all comes back to me
In the end
You kept everything inside and even though I tried / it all fell apart
What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I
I tried so hard

And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter

I’ve put my trust in you
Pushed as far as I can go
And for all this
There’s only one thing you should know
I’ve put my trust in you
Pushed as far as I can go
And for all this
There’s only one thing you should know
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter

- 21:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

In the end

Zašto ovaj naslov? Ni sam nemam pojma, ali morah nekako nazvat svoje današnje piskaranje!

Moram priznati veliki sam ljubitelj Linkin Parka i samim tim dobre su mi i njihove pjesme! PAZI ZAKLJUČAK!

Evo danas opet dođem do istog zaključka već po jedno treći put vezan uz jednog susjeda tj. brata i sestru.
Zamole me neka im pomognem u izboru određenog djela kompjuterske opreme. I ja normalno pošto volim računala i znam nešto o njima dam si truda.
Prvo me nešto zamolil i ja se potrudim nađem to i oni ništa, a ja si mislim O.K netrebam im.
Kad nedavno pitaju me kupili bi printer do 600 kn i ja si dam truda da pročitam sve te podatke o printerima i preporučim im određeni model best buy! I narvno prošlo 3 tj, a oni ništa, niti ne pitaju niti ih briga.
I tako u nedjelju kaže meni brat da kupuje laptop pa nek idem s njim da ga ne prejdu tj. ne prevare. I velim ja O.K nemaš brige kad? Veli on u utorak poslije 6. Ja velim super baš mi paše. Usput provjerim cijene čist da vidim šta se može dobiti za tu lovu koju on misli dati. Nije puno vremena potrošeno, ali ipak imal sam volju. I evo došo utorak i pogađate opet ništa. Tako da sam sad odlučil da me boli k.... za sve njih. Ko bu kaj treba molil me bude prvo, a ne kaj se ja s nečim mučim, a onda s toga nike. Neki ih prejdu njihova je lova tak i tak smo kupuju gluposti jer nikad ne pogledaju kaj kupuju nego ma........................

- 21:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.04.2005., ponedjeljak

Smijeh

Jedan vic!

Kak se zove cigan na motoru?

Odgovor slijedi nakon reklama! Ajd mislite pa će odgovor stići sutradan!


I evo editiram ja malo blog da dam odgovor

Zove ce kaCIGA!
- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Taština

Zašto neki ljudi pate na dobru riječ? Je li ponekad i dobro biti tašt? Kolko smo ustvari tašti.

Vjerojatno kao i svaki drugi čovjek drago mi je čuti neku dobru riječ o sebi.
Kad čovjek napravi nešto da udovolji drugom uvijek mu je drago čuti HVALA. Posebno mi je drago kad se ta pohvala kaže pred nekim drugim.

Svaki čovjek je tašt što je i dobro jer ponekad se dobra dijela moraju vidjeti jer ne smiju se ljudi samo špotati, jer ako se nekog cijelo vrijeme kudi e taj ima problema najčešće sam sa sobom.

Čini mi se da nisam jedini koji voli da ga se pohvali jer kad pratiš druge shvaćaš koliko i njima to treba.

I za kraj evo primjer ne baš taštine, ali nečeg vezanog.
Kad mi se počela sviđati jedna djevojka i kad sam joj napokon poslal poruku ta je poruka sadržavala nevjerojatno glupu rečenicu. Normalno odgovor te djevojke bio je krajnje odbojan. Međutim moj frend drugo je jutro otišel u njen razred jer je tam imal frenda i pita on nagals jel neka cura dobila poruku od tog i tog broja. Ona se javi i pita i kak taj tip zgleda, a moj frend pazite kaže.:
NITKO MU NIJE REKEL DA JE RUŽAN.
U biti taj njegov blesav odgovor dal je šansu našoj mogućoj vezi bar u ono vrijeme.

- 18:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.04.2005., nedjelja

Upoznavanje

Upoznavanje - veliki problem???
Danas sam upoznal neke nove ljude. Mojim susjedima stigli rođaci i mala sestrična dođe po mene i sestru nek se upoznam s jednim dečkom. Meni je bilo svejedno dok je moja sestra imala problem: bilo ju je sram. I kad nije nikako htjela otići do susjeda sjetil sam se svojih problema vezanih uz poznavanje kad sam bil mlađi.
Uvijek kad je neko nov došao do nas nisam baš svaki put izašao iz sobe jer ne znam jednostavno bilo mi je neugodno, dok danas ne znam zašt.
A najbolja finta je bila približiti se nekoj curi. Sve je O.K i super upoznaš se sa svakom, međutim kad ti se neka svđda, uh evo problema. Smišljaš načine kako se približiti, ali oni ne doalze i onda sine neka bajna glupost i nju "prodaš" i ako imaš sreća imaš, a ako ne ne.
I sad gledam svog frenda. Zaljubil se u frendicu iz društva i potpuno se promjenil prema njoj. Nije više toliko otvoren, pazi kaj govori te ju i naravno drukčije gleda.
I sve to mi daje da razmišljam koliko ljudi zbog tog svog srama gubi neku ljubav, poznanstva, dok drugi kojih nije sram ostvaruju neki ajdmo reć dobitak i korist, a sve zbog tog prvog i famoznog BOK

- 18:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.04.2005., subota

Tamara

Evo dok pišem ovajblog na radiju svira Tamara Borisa Novkovića te mi padne na pamet misao što to Hrvati slušaju.
U "zadnje" vrijeme sve više se može u novinama čitat o narodnjacima zbog čeka mi je jako žao jer smatram da narodnjaci nemaju nikakvu vz s muzikom. Pjesme su im pune glupih riječi i rima i izbjegavam takvu muziku koliko god mogu, međutim nisam fanatik pa da ludim od te glazbe.
Većinom slušam hrvatsku glazbu tipa gibonni ili neki njemu sličan pjevač te strani rock i pop te malo tehna. Neki dan sam saznal da mi najbolji frend počinje slušat narodnjake te ga moram počet liječit prijek ga ne uhvati ta epidemija.
Ne znam puno kakvo je stanje trenutačno, no nadamse da većina je ljudi još uvijek normalna i ne sluša te narodnjake.

- 14:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

08.04.2005., petak

Doma sam, a petak je ! ! !

Evo stigao je petak najdraži mi dan u tjednu. Dan kad mi završava "radni tjedan", a i dan kad mogu izaći, međutim danas ostah doma. Razlog ne ću navodit jer nije važan, međutim sutra je subota te će se sve nadoknaditi.

Evo malo igram biljar s frendom prek ICQ-a, dopisujem se s tetom i smišljam šta da danas upišem u blogu. Sjetih se da pošto se većinu dana zezam da napišem nešto malo o forama.
Glavni siteovo na kojima kad imam vremena nađem nešto za zabavu su
Vicevi
Video
Znam da ovaj prvi site nije već dugo updatean, ali ima na sebi hrpu fora od kojih se može doslovno pišat od smijeha, dok na viralx-u možete downloadati smiješne videe ako imate malo bržu vezu.


I da pozdrav svima koji su doma ovu večer.
- 23:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.04.2005., četvrtak

Tehno

Znam da u Hrvatskoj ima puno zaljubljenika u tehno te im od srca preporučam stranicu www.betalounge.com na kojem se mogu naći audio i video zapisi sa nekih partya iz raznih klubova iz Njemačke.
Moj susjed tj. rodom iz Hrvatske, ali od rođenja živi u Njemačkoj već 6 god. je DJ i to svira samo na gramofonu. Ovih dana je malo došo doma i došo do mene te mi pokazao malo po netu što radi.
U biti stranica ima sve te preporučam da instalirate real one player jer vam treba za preslušavanje mixeva s site-a. I pritom ne škodi malo brža veza na net jer je direktni stream.

- 23:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

06.04.2005., srijeda

! ! ! ! ! Šta da kažem ! ! ! ! !

U zadnje vrijeme tj. zadnja dva dana nekako nemam neku posebnu temu koju bi htio ubaciti na blog. Ima nekih sitnijih stvari o kojima bi se moglo pričati, međutim ne i nešto posebno, al evo sinula mi ideja.
Na faks se svaki dan vozim s jednom curom jer imam do njega 20 km pa se vozamo s autom jer je jeftinije od busa, a možem doma kad hoćem. I ta cura prije tri dana malo obolila (viroza) pa je nervozna u zadnje vrijeme. I jučer zezali se mi i kvoca ona kvoca pa jedno 7 min bez prestanka i kad sam joj napokon spustil fintu onda mi je rekla dda sam joj dosadan i nek šutim jer joj idem na živce. I ja se tog držim. Kad vozimo se mi jučer doma šuti i ona. Danas ujutro šutim i ja, šuti i ona međutim kad smo se popodne vraćali doma nije više izdražala i počne pričati, međutim ja i dalje šutim i srdim ju.
Eto i sutra ću također te nek pati još malo.

- 20:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.04.2005., utorak

Računalo

Evo nekoliko savjeta ako neko kupuje računalo tj. neku njegovu komponentu.
Danas ću malo napisat par riječi o printerima!
Imate otprilike nekih 600 Kn i htijeli bi printer koji je kvalitetan, a nije preskup.
E pa da malo o nečem kažemo. Na izboru vam stoje tri tvrtke Epson, Canon i HP.
Svaka ima svoju posebnost dobru i lošu.
HP do 600 kn nudi 2 modela 3750 i 3850. To su malo stariji pisač te nešto slabiji, ali i jeftiniji.Tinta za njih je skupa pa i ne preporučam.
Dalje imamo Canon ip 1000, ip 1500, ip 2000! To je nova generacija pisača. Ta prva dva modela su osnovna, nemaju puno funkcija te ih preporučam ako vam je potrebno samo ispisivanje teksta jer za drugo i nisu pa ipak uzimte ip 1500 jer je malo brži. Dalje imamo ip 2000 koji već ima mogućnost foto ispisa uz nešto višu cijenu, ali je kvaltitetniji i brži od prethodna dva modela.
Epson nudi tri modela C46, C66, C86.
C46 je osnova i kao takav spor i nikakav te ga kupite samo ako nemate love, a treba vam printer. C66 bi zadovoljio većinu normalnih korisnika, dko bi vam C86 dao već neku kvalitetniji ispis, tek čak O.k ispis slike. Kod epsona je prednost što tinte dolaze zasebno te su također i jeftine.
ako bih morao rangirati pisače (uloženo-dobiveno) onda bi išli ovako:
1. Canon ip2000
2. Epson C86
3. Epson C66
4. Canon ip1500
5. Canon ip1000
6. HP 3850
7. Hp 3750
8. Epson C46


Ovo je samo moj osvrt koji ne mora da je najtočniji!!!

Mala šala: jimi.blog.hr ne odgovara za štete nastale korištenjem informacija dobivenih s ovog bloga. :-))
- 22:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Utorak - još tri dana do vikenda!

Evo prošo i utorak dan utoliko draži od ponedejeljka samo po tome što je jedan dan poslije!
Eto danas se probudim odem na faks inače sasvim je O.K bilo jedino su od 4 do 5 kolege imale prezentaciju i ubile nas u pojma tj. jedan član ekipe. Cura stavila pozadinu plave boje bijela slova i pošla čitat. Čitala je 20 min i to ubi bože. Kad sam stigel doma sjedoh na skuter i vozi se. Trebalo mi je pola sata da dojdem k sebi. Eto još ja pričam o faksu, a sam mrzim o tome pričat.
E pa gotovo jedino ponekad ubacim neku fintu vezanu uz svog posebnog kolegu kojeg već zovemo akademik jer se kod predstvaljanja predstavio:
Moje ime je ... ... i diplomirao sam tu i tu školu! Skuži frajer prvi dan na faksu, a već diplomiral.
A neki dan riješi prof. zadatak iz matke i veli "to moj čovječe!", a veli naš akademik
E moj čovječe?! - Jasmin Stavros. Grupa krepala od smijeha po ne znam koji put.

- 22:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.04.2005., ponedjeljak

Kako sat može biti dug, ali i kratak!

Evo dotičem se nećeg već vrlo dobro znanog.
Danas sam na faksu proveo tri sata(od 13:00 do 16:00). Šrvo sam imao predavanje 1 sat, a onda 2 sata seminara. Ponedjeljak je rezerviran za engleskim u kojem nisam uopće loš tj. to je jedini predmet na čiji sam kolokvij izašel i prošel. Međutim predavanje je prošlo čist O.k. Frend i ja cijeli sat pričali i prođe vrijeme te dođe pauza od 15 min. zabavim se ja s ekipom i krenemo mi na seminar. I kud li sreće u 14:55 nastupi kriza. Od tog trenutka vrijeme se usporilo, sat je stao. Mobitel mi je postao najdraži predmet tj. sat koji on pokazuje, ali hvala bogu stigla su i ta tri sata i život je opet prostrujao mojim "tijelom".
Ne znam u zadnje vrijeme nemam nikakvu volju da se učim, a čak i nisam osoba koja previše priča o školi tak da ni ne znam zašt pišem post na tu temu. Vjerojatno da izbacim iz sebe tu dosadu.

- 19:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.04.2005., nedjelja

Matrix

Matrica! Triologija!
Matrix to ja zovem upjehom filmske industrije.
Matrix se sastoji kao što znate od tri dijela
Matrix
Matrix reloaded
Matrix revolutions
Film je iz nastavak u nastavak sve bolji i bolji(ajd možda mali pobačaj drugog dijela, koji mi je čist O.K) i završava ipak ko i ostatak Hollywood-skih filmova happy endom. Ako neko želi saznati malo više o film(ovima)u neka pogleda na www.imdb.com

- 20:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Nedjelja

Nedjelja-dan ko svaki drugi? Ipak ne
Probudim se ujutro, najdem, pročitam novine, provozam se s autom i ručak je.
Najedem se, skićem malo, provozam na skuteru, odigram pikado, otuširam se, sjednem pred komp i večer je.
I to je dan kada skoro pa "krepam" od dosade jer svi se taj dan odmaraju, a hvala bogu dolazi proljeće kad si moreš s ekipom sjesti nekud na kavu i pričat 2 sata, a dan ide i ide.

- 19:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.04.2005., subota

Izgled bloga i dr.

Ovaj moj blog ovdje neće uvijek imati isti oblik jer stvar da bi ostala dobra mora se malo i mijenjati.
Ružičasta boja je odabrana u jednom trenutku kad mi se ta boja činila primjerenom, ali kao što kažem mjenjat će se.

Pogledao sam neku večer drugi put Posljednji samuraj s Tomom Cruiseom i moram reć film mi je još uvijek dobar tako da ga toplo preporučam. Imam neke zlatno pravilo da dvaput pogledam film u najmanjem razdoblju od 6 mjeseci jer ponekad prvi dojam zna varati pa sam preoduševljen nekim filmom koji u biti i nije baš nešto.

I u ovom trenutku gledam CNN koji je objavio smrt Svetog oca. Počivao u miru Božjem

- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Krađa ili ne?

Danas mi u posjetu došo frend. Jednostavno se popodne osjećao isfrustrirano, sjeo na bic i vozi se on i dođe do mene. Nakon kraćeg razgovora počeli smo igrati pikado i pitam ga ja kako je došao do mene kad znam da ne vozi, a ipak udaljeni smo 6 km. Veli on s biciklom, a meni čudno nigdje bicikl ne vidim kad veli da ga je ostavil 200m prije kuće. Pošto u ulici imam nekoliko "specijalnih" susjeda velim mu u šali ko bog ti ga neko bude ukral. I kad je krenul doma i uzel dva dvd-a ja odem do susjeda kad me zove moj frend. Ej stari neš vjeroval ukrali mi bicikl!!!!!!!!!!!! Mislim ja drugi je april tipac me zeza, no on ozbiljan veli da ide pješice doma, a ja ne bi bil frend vratim se doma, uzmem auto i odem pred njega, a usput 50m od kuće ugledam bicikl naslonjen na stup ne znajući čiji je.
I dođem ja do frenda povezem ga doma i velim mu pa daj mi reci kak bicikl izgleda. I stane on opisivat kad meni se polako u glavi ocrtava slika onog bicikla naslonjenog na stup. Okrenem auto vratim nas do tog bicikla i ispadne da je njegov.
Tako da mi se čini da je jedan od tih mojih "specijalnih!" susjeda "preselil" bicikl.

- 21:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.04.2005., petak

Prvi komentari

Koju sekundu prije pročitao sam da je Hrvatska dobila prve dije ambasadorice mira. Zanimljivo je da se među njih dvije nalazi jedna cura koja je sujelovala u Big brotheru. Moram priznati pratil sam Big brother, ne na ovisan način, ali ono pogledal sam s voljom. Fora je u tome kaj je ova cura izjavila da želi biti uzor mladima i to je O.K, samo me muči to je ta cura skoro 100 dana bila najjači pušać u kući i samim tim pružila negativan primjer mladim. Ali opet ljudi se mijenjaju pa se nadam ako već želi biti nekom primjer nek se riješi tog pušenja.

Ne hodam previše u crkvu niti sam previše pobožan, no ipak sam vjernik i iskreno mi je žao zbog stanja u kojem se nalazi papa jer smatram da u posljednjih 30 g. nije bilo većeg čovjeka na kugli zemaljskoj od njega samog. Stoga neka počiva u miru.
- 23:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Malo o autoru bloga, tj. meni

Evo da se malo objasnim za budućnost. Imam 19 i pol godina i studiram informatiku.
Možda će mi nekad blogovi biti sagledani sa strane "djeteta" ovisnog o roditeljima, a nekad ko odraslijeg čovjeka jer svi znamo koliko smo u mojim godinama na neki način ovisni o starcima.
Evo odmah jedan primjer: Prošlu subotu posvađao sam se sa starim i kad sam danas išao van iz čistog ponosa nisam ga pitao za auto pa sam se malo smrzo.
Stoga još jedanpu ponavljam bit će nešto od mene, ali nikad neke pretjerane filozofije jer me to živcira!

- 23:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!