Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Prijateljstvo

Danas sam spaval do 11 sati. Uh to je odmor za dušu i tijelo. Inače sam veliki ljubitelj formule 1 no ove sezone nisam imal volju pogledat cijelu utrku sve do danas. I nije mi bilo žal jer je Ferrarri imal come back. Napokon mjesto vrijedno spomena.

A zašto pišem u naslovu prijateljstvo: zato jer sam malo razmišljal o frendovima iz srednje i koliko se često čujemo.
Imal sam u srednjoj par frenda i frendica i najtužnije je to kaj se čujemo rijetko. I mislim si ja možda sam kriv kaj im ne šaljem poruke i ispravim ja to. Pošaljem ja poruku i odgovore oni s par njih te napravimo kraći razgovor i super je to, ali mi je žal kaj cura s kojom sam si bil izrazito dobar(bar ja tak mislim) kad joj pošaljem poruku mi odgovori s jednom i to onom koja je ujedno prva, ali i zadnja. I žali mi je zbog toga, a opet fora je kaj s nekim s kim sam si bil tak tak se čujem povremeno.
Sve u svemu čovjek u životu ima par pravih prijatelja i s njima mora uvijek ostati si dobar jer kad nekog trebaš frend je taj koji ti bude tu i ne bude te zeznul.

A ima i to kaj si si s nekim dobar i on s tobom i onda ti ponekad namjerno neke zezne ma kak malo bilo i misli si on da neš skužil, a ti skužiš i šutiš. Eh dosta filozofije evo vic.

Razgovaraju Mujo i Haso i veli Muje:
Haso bolan jes'l ti čuo ko je postal novi papa?
Nisam bolan od kud bi kaže Haso.
E onaj Nijemac Razinger
a veli Haso: Zar opet katolik?!


Post je objavljen 24.04.2005. u 19:14 sati.