Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Upoznavanje

Upoznavanje - veliki problem???
Danas sam upoznal neke nove ljude. Mojim susjedima stigli rođaci i mala sestrična dođe po mene i sestru nek se upoznam s jednim dečkom. Meni je bilo svejedno dok je moja sestra imala problem: bilo ju je sram. I kad nije nikako htjela otići do susjeda sjetil sam se svojih problema vezanih uz poznavanje kad sam bil mlađi.
Uvijek kad je neko nov došao do nas nisam baš svaki put izašao iz sobe jer ne znam jednostavno bilo mi je neugodno, dok danas ne znam zašt.
A najbolja finta je bila približiti se nekoj curi. Sve je O.K i super upoznaš se sa svakom, međutim kad ti se neka svđda, uh evo problema. Smišljaš načine kako se približiti, ali oni ne doalze i onda sine neka bajna glupost i nju "prodaš" i ako imaš sreća imaš, a ako ne ne.
I sad gledam svog frenda. Zaljubil se u frendicu iz društva i potpuno se promjenil prema njoj. Nije više toliko otvoren, pazi kaj govori te ju i naravno drukčije gleda.
I sve to mi daje da razmišljam koliko ljudi zbog tog svog srama gubi neku ljubav, poznanstva, dok drugi kojih nije sram ostvaruju neki ajdmo reć dobitak i korist, a sve zbog tog prvog i famoznog BOK


Post je objavljen 10.04.2005. u 18:49 sati.