Iskreni trol

23.07.2016., subota


Njezina njega!
Kao iz pičke ( vulva, vagina,stidnica, pipica, pica, pizda, minđa, curica.... ); rodimo se i umiremom.

Kao iz pičke, uzrečica je koju mnogi koriste za mnoge životne situacije.

" Sjebao sam lovu ko iz pičke"
" Pada kiša ko iz pičke"
" Nestalo je ko iz pičke "
" Razbio sam se ko pička"

A pička, pička je tako delikatan organ, organ od životna važnosti. Organ koji služi mnogočemu, a ne samo njemu.

I svi znaju za nju, znaju za pičku; no mnogi o njoj, ipak, mnogo toga, još, ne znaju.

Začuđujuće je, u današnje doba sveprisutnosti podataka, u doba interneta, da mnogi ljudi ( žene i muškarci ) imaju tako krnje znanje o oragnu iz kojega su ispali.

Pa tako, još uvijek ima onih koji ne znaju da pička ima dvije rupe; jednu za pišanje i drugu za reprodukciju.
Mnogi ( i opet, muškarci i žene ) ne znaju puno, a ni dovoljno, o menstrualnom ciklusu svake pičke; koji je, realno, vrlo jednostavan.

Mnogi ne znaju ni one trivijalne a ni ozbiljne stvari. A pička, pička se lako pokvari, Ako se na nju ne pazi.
Jer pička, pa to je samo jedna rupa, tamna, vlažna, prokrvljena rupa. Idealna rupa za probleme.

Od malena, učili su me, da pičku treba paziti, i maziti. I da redovito istu treba sam znati pogledati, i da se istu treba , doktoru, na redovnu kontrolu predati.

A doktor neka bude muški. Uvijek je tako govorila baka. A nije svaka, moja baka.
A doktor za pičke, ginekolog se zove. I ne gleda iste jer je vudren u glavu na pičke. samo je doktor, ginekolog. Gleda pičke ko i onaj doktor za noge, ortoped, jel.
Gleda ih kao jedan organ. Organ koji služi - pa mnogočemu.

Taj doktor, ginekolog, uvijek su me učili, najbolje je da je muški; ne zato kaj je vudren na pičke; nego zato što svaki muškarac, ima nešto više poštovanja spram organa kojeg sam nema. A žena je ženi, počesto, vuk. I zbiljam je to tako. Uvjerilo me vlastito, a i tuđa iskustva. U postotku, više je bolji ginekologa muškaraca nego žena.
Žene znaju biti i grube ( u većem postotku nego muški ginekolozi ) ; jer šta; ima i ona pičku, rauba i ona svoju; pa šta bi sad pazila na tuđu - previše.


No da, ta crna, vlažna rupa; vrijedna je poštovanja i znanja.

Pa zato, nije dosta kod doktora ginekologa otići samo ponekad, ili kako su neke curice instruirane - samo onda kada postane spolno aktivna, ili bude trudna.
Jednom godišnje, svaka žena koja drži do sebe i svoje pičke trebala bi posjetiti doktora ginekologa.


I ne, ne velim da pičku treba nekaj specijalno štediti; ionako jedna studija kaže da se za sto godina istroši za debljinu cigaret papira.

Ali, za imati pičku, treba imati i pamet pa znati da se k njoj ne mogu pustiti svi , željni pičke, svati.

Poslije jebanja nema kajanja, još je jedna stara koja je apsolutno točna.

Zato, nema jebanja bez prezervativa; barem ne dotle dok ne nađemo onog kojeg ćemo provjeriti da je i s njim sve u redu .

Da, ne valja biti promiskuitetan samo tako; no ne valja ju ni držati pod ključem; jer život se uči na primjerima; primjerenim primjerima.

I higijena, higijena spomenutog organa; drage žene, neka nebude ni jednoj strana. Dlake danas nisu u modi, ali pokoja dlaka nikako ne škodi, jer da je tako, zauvijek bi nam međunožje ostalo ćelavo.

I odabir gaća; neka svaka žena ozbiljno shvaća. Je,tange su divna stvar; ali ih ne valja nositi svaki dan; jer iz pičke - mora se svakaj cjediti van. A s tangama, to se sve usafta na jedan krivi način. Pa onda mnoge danas, imaju picine gljive; a misle da , sirote, nisu one niš' krive.

I ovakve vrućine kada lupe, divno je imati golo dupe, pa neki šosek.....al nemojte onda sjedati na svaki stolac u javnom prijevozu i po kojekuda. Evo, sva se stepem isti čas od pomisli, i onak, malo , mi se želudac okrene.

Znate ono, ljeto, javni prijevoz, plastična stolica, digne se ona a dole sve mokro od znoja i tko zna čega; a milostiva u šosu.

Nebi si ja tam , razgolićena, sjela,;nema te love.

I ne nosite neprestance tampone; nije to baš za pičku zdravo. Jer, kako sam rekla, to je rupa, iz koje mora uvijek nešto van; i vlažne, tamne rupe nije poželjno na duže vrijeme zaštopavati - jer onda rupe oće stradavati. A ni preuske hlače, neprestance, koje žuljaju i pizdu bolno trljaju; ni to nije u redu.


Educirajmo i sebe i svoju djecu; jer pička nije misterij; bez obzira kaj je "duboka" rupa. U nju još nitko nije upao a da nije znao izači; nikoga još nije progutala ma šta god vicevi govorili.

Pička je svojevrsni hram; a u svoj puštajte samo najbolje, i neka samo najbolje iz njega proizlazi ponovo van.


napomena : poradi uzastopnog korištena riječi na P; predlažem da ovaj post, ako ga se bude čitalo, bude u kategoriji : Neprimjereno za mlađe od 15



Oznake: njega, nje


- 21:57 - Komentari (27) - Isprintaj - #

17.07.2016., nedjelja


Bez ustezanja pri odabiru!
Govorila je moja baka : " Dobar pimpek je onaj koji stane jednom u tvoju ruku, pa još jednom i onda van glava štrči "

Moji dlanovi su prosječno ženski, ni preveliki, ni premali, pa kada se to zbroji, dobar pimpek bi bio onaj koji mjeri, s glavom, minimalno 18 cm. I to jesu neki prosjeci. Što se dužine tiče. Na tu dužinu, dolazi i debljina i izgled. Nisu lijepi ni predebeli, a ni pretanki. A bome, bitno je i da nisu neki grbavi, isčašeni, smežurani.

Od ranih dana, učile su me žene , da je dobar pimpek bitna stvar.

A kako biti dobra cura i odmah znati procjeniti dali odabrani muškarac ima i dobar pimpek?

E, pa to i nije baš prelako. Jer , ne možeš glumiti sveticu a onda odmah, hopacupa, daj da ga vidim.

I istina je, muškići moji, da žene gledaju u vaša međunožja. Naravno da gledamo, jer to je evolucija, to je onaj istinski nagon u nama ; dobar mužjak, a jebiga tak je, mora imati i dobru, valjalu alatku.

I nije grehota, zahvaliti se i reći " ne, to nije za mene, hvala na ponudi ". Bolje i tako nego se jebavati i ostati nedojeban.

Mnoge žene vele da nije bio bitan izgled njihovih odabranika. Bome, mnoge žene lažu i sebe i nas. naravno da je vanjština bitna, naravno da je bitno dali ugodna vanjština ima i dobar pimpek i naravno da je bitno da ugodna vanjština s lijepim pimpekom nije, na sve to, glupa i neinteligentna.

Ali, od vanjštine sve kreće; jer nitko od nas, nikome, još ne zna i ne može gledanjem proniknuti u glavu.

Kod mene je sve to vrlo jednostavno, povodim se za onim životinjskim što je ostalo u nama. I oduvijek mi je bila ta vanjština bitna. Taj prvi dojam, ta kemija, mirisi i ono što očutimo prilikom dodira.

Smatram da s time treba i početi. I dosta je par susreta, sa ugodnom vanjštinom odabranog, da proniknemo da li ugodna vanjština ima i ugodnu nutrinu.

A za brzo otkrivanje treba biti konkretan i ne okolišati. Nema se kaj posebno dugo čekati sa konkretnim pitanjima i obilaziti jedan drugoga ko mačke vruću kašu.


Boga svoga ugledala sam jednog ljeta; s visine sam, u masi, snimila njega. Fajn muški, visok, jak, markantan, taman; da, baš ono kaj bi ja. I privlačan, jako mi je bio privlačan, neodoljivo štoviše.

Pa sam se raspitala odmah, da tko bi to bio. Aaaa, onaj tamo, eee da, to ti je naš taj i taj, i rekoše mi ime.

Pa sam se skinula sa tog svog trona i prišla k njemu, pa se predstavila. Oooo da, nisam pogriješila, itekako je frajer bio baš sve, sve kaj volim i kaj bi m i trebalo.

Vanjština itekako savršena, meni jel. E sad, ostaje pitanje onog pimpeka, i njegove nutrine.

Pa jedan susret, samo uz priču i gledanje, sakupljanje vizualnih i mirisnih podražaja, slušanje onoga što ima reći, ispucavanje pitanja koja smatramo da su bitna.

Drugi sastanaka, sve isto plus pokoji dodir, onako pristojan; da, nije instinkt pogriješio - sve se iskri.

Treći susret, sada već znam i da nije manijak, da je sposoban itekako, da je izuzetno pametan; jer ne može mi nitko sve to izglumiti.

Ostaje onaj pimpek.......


Peti sastanak, već se ljubakamo na veliko.......

Šesti susret; ne želim gubiti više vremena a onda se razočarati.

Rekoh; daj ti milo da ja vidim s čime raspolažeš.

I haleluja; sve bijaše onako , i još zeru bolje, kako mi je baka govorila da mora biti.

Unutar mjesec dana, sve se može posložiti. I ne treba više od toga vremena gubiti za nekoga snubiti. Život je prekratak za okolišanje. Prekratak je i da bi se igrali s malim pimpekima, malim umovima, i svime onime što nas ne ispunjava baš onako kako si želimo.

Jasno, do svega toga, netko dođe malo brže, netko malo sporije - sistem eliminacije je najbolji sistem, uz vlastiti instinkt one životinje koju svi imamo u sebi ali je mnogi ne žele osloboditi.

Životinjski nagoni su oni nagoni koji rade bez ustezanja, životinjski nagoni plus nešto razuma ljudskog roda što smo ga stekli - odlična su kombinacija.


Oznake: nema ustezanja pri odabiru pimpeka


- 12:52 - Komentari (43) - Isprintaj - #

15.07.2016., petak


Događa se s razlogom; sve? Ili ne?!
Godinama pokušavamo prodati, u tim godinama javilo se svega par ljudi, od tih par, svega je jedan došao zaista i pogledati - i nije kupio.

Prije desetak dana krenuli smo u zahtjevniju renovaciju; fizički zahtjevnu i financijski zahtjevnu.

I onda su nazvali, i rekli su da će doći pogledati; nismo vjerovali, i oni su zaista došli u točno vrijeme kako su rekli.

Pogledali, poslikali.

I onda su otišli.

I onda su navečer nazvali da sutra dolaze i kupuju.

I onda su došli, platili i kupili.

I sada imamo par kuna više; pa će renovaciji malo brže biti kraj.

I trivijalan je ovo primjer; ali zaista vjerujem da se sve događa s razlogom i u vrijeme kada se mora dogoditi.

Svi dobijemo kockice kojima se "igramo" ; neke stavljamo na polja proizvoljno i tako krojimo život; a neke jednostavno moraju same upasti u određeno polje baš u to svoje vrijeme kako bi se lančana reakcija dalje pokrenula.

Jednostavan je taj život, a opet i nije.

Zdravlje, sreća i veselje - zbilja su moje osnovne i jedine želje. Ostalo, neka dođe kako dođe il' ne dođe.






Kuhinja je u pitanju; sa primaćom. I sva sila sitnica kojih uvijek ima.

Čisto ako se zapitate.



Oznake: razlog, s razlogom


- 20:50 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.