TO LIVE AND LOVE WITH ABANDON

ponedjeljak, 07.08.2023.

Hvala :)






Edit:

Kako na mobitelu iz You tubea iskamčiti ugradbeni kod , koji se nudi (pod varijantama 'dijeljenje') u klasično prikazanom YTu, ali ne i u YT aplikaciji za mobilne telefone?

Prvo, treba zaboraviti činjenicu postojanja aplikacije YT prilagođene ekranu i performansama pametnih telefona. Ona je takva kakva je i tu nema mijenjanja prikaza.

Valja ići putem ponuđene ikonice 'Internet'.
Na dnu te Internet početne stranice, dolje desno su tri točkice. Kada ih se otvori, one ponude štošta, a uz ikonicu monitora i kutije kompa stoji ' stranica za radnu površinu', što treba odabrati. To će evidentno promijeniti prikaz same 'Internet' stranice, a kada se u tražilicu upiše 'You tube', on će je otvoriti u klasičnom načinu prikazivanja i neće se obazirati na postojeću aplikaciju YTa koju najvjerojatnije imate u samom.telefonu.

Kad se taj i takav YT otvorio, na isti način potražite i otvorite koji god video želite i nađete ugradbeni kod iliti "code' za 'embed'-anje kako .biste to učinili i u kompu.
(Da, budući da je tskva stranica neprilagođena ovom ekranu, to zahtijeva puno iritantnog voženja stranice lijevo-desno....no Bože moj.....)

I to je to. :))

Pokušala sam istu stvar kroz mobitelovu ikonicu za Chrome; on gore desno ima tri crtice, i kad ih otvoriš , možeš izabrati 'klasični prikaz', no kad upišeš da potraži YT, on samo skoči u aplikaciju YTa jer ju očito prepoznaje, vidi da je instalirana.

Ako.pak isto pokušamo kroz Google, on ne nudi promjene prikaza stranice koliko ja vidim.

To bi bilo sve....
Evo, nakon puno godina postanja adresa videa kada se nalazim.na moru ograničena na telefon, došao je tren da i ta loša praksa padne u zaborav.


Ipak, pomalo napredujem.

Nije do mene, @j je bio uporan!

Hvala :))


- 23:03 - Komentari (55) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.