TO LIVE AND LOVE WITH ABANDON

utorak, 09.11.2021.

VIJESTI

https://www.logicno.com/politika/nakon-suludih-odluka-stozera-i-vlade-hrvatska-policija-stala-uz-narod-i-logiku.html?utm_source=Kraken&utm_medium=Push&utm_campaign=09-11-2021


Prenosimo vam objavu Sindikata:
“Kako smo svjedoci naprasnog uvođenja obveznog testiranja samo jedne skupine djelatnika MUP-a smatramo da se ovim činom krše temeljna ljudska i ustavom zagarantirana prava čovjeka na samostalno odlučivanje vezano za njegovo zdravstveno i medicinsko tretiranje.

Naime, cijepljenje, a samim time niti covid potvrde nisu 100 % jamstvo sprečavanja zaraze, što uostalom pokazuje i iskustvo brojnih drugih zemalja koje su daleko procjepljenije od Hrvatske, a zaraza bukti unatoč covid potvrdama i dokazano ih mogu širiti čak i potpuno imunizirane osobe.

Samim time covid potvrde gube svoj smisao, osim da prave segregaciju određene skupine zdravih ljudi i prisilno ih tjera da prihvate imunizaciju koja je u Hrvatskoj još uvijek dobrovoljna i prepuštena samostalnoj odluci svakog pojedinca sukladno njegovom osobnom stavu i mišljenju.

Isto tako želimo napomenuti kako je testiranje zdravih osoba uzaludno i nepotrebno bacanje javnog novca kad smo svjedoci da sustav MUP-a nije niti do sada bio ni u jednom trenutku ugrožen, iako su policijski službenici od samog početka ove pandemije na prvoj crti te rade izloženi svim vremenskim uvjetima na terenu i postupaju prema svim građanima ne praveći razliku među istima jesu li cijepljeni, preboljeli ili imaju neke druge zdravstvene probleme, pružajući zakonom i ustavom određene procedure i postupke.
Ovim činom i izjavom članova stožera o prekidanju prihvaćanja testiranja, kao uvjeta za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava u koje spada i pravo na rad, s 4. 1. 2022. godine, na mala vrata gura se indirektni poziv na prisilno cijepljenje i segregacija dijela djelatnika MUP-a koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele primiti ovo cijepivo”, piše na stranici Sindikata policijskih službenika Hrvatske.

Bravo za Policiju Republike Hrvatke.

https://www.facebook.com/SindikatPolicijskihSluzbenika/photos/a.197195083978977/1512303269134812/?type=3



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::




https://narod.hr/hrvatska/raspudicev-odgovor-o-cijepljenju-ostavio-voditelja-n1-bez-rijeci







::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



PETICIJA:

https://www.change.org/p/european-parliament-european-commission-council-of-the-european-union-respect-promote-and-protect-freedom-of-informed-vaccination-consent-throughout-europe






EDIT, JOŠ:










Mrak je. Donesi svijeću. Svaki radni dan Markov trg 17:30

Svaki dan svjetlom protiv tame:
Zagreb 17:30 Markov trg
Zadar 20:00 Narodni trg
Split 20:00 Pjaca
Šibenik 19:00 Poljana
Osijek 20:00 Trg A. Starčevića
Pula 19:00 Tržnica kod fontane
Vinkovci 20:00 Park kod spomenika Sv. trojstva
Varaždin 18.30 Korzo
Rijeka 19:00 kod gradske ure
Požega 19.00 Trg sv. Terezije
Pakrac i Lipik 17.00 kod glazbene škole u Pakracu
Slavonski Brod 18:00 Korzo
Kutina 20:00 ispred Robne kuće








- 16:50 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.