27

subota

prosinac

2014

Ne gubi vrijeme, preskoči ovaj post

Svoj stav o Crkvi neću sada iznositi, jer nisam u stanju. Morala sam to napisati, da ne preskočim aktualnu temu ovih dana. Ali neće mi nitko zamjeriti, jer "Božić je vrijeme praštanja", zar ne?
Žene, vi ćete shvatiti, ili me bar malo razumjeti. Svaki PMS je izazov, ali znate ona 2-3 godišnje kad ne možete ni same sa sobom, kamo li s nekim drugim? Onaj SUPER PMS. E, moj drugi se smjestio baš u ovo blagdanjsko vrijeme. Bit će da sam lupila laktom o nešto i uhvatila se za njega, pa je došao nepozvani gost.
Njih dvoje, zapravo. I Candida je stigla. I nisu mi nikakav darak donijeli! Bit će da sam u prošlom životu bila Hitler, pa me karma kažnjava da u ovo blagdanjsko vrijeme ne smijem jesti slatko. Ni seksati se. A u PMS-u sam.
Sad kužite otprilike koliko mi je život nepodnošljiv zadnjih 5 dana. Bogami i svima oko mene.
(E, da.. Ovo s laktom je neka glupa praznovjerna fora s ovog podneblja, a Candida je gljivica, a gljivice se hrane slatkim, pa zato ne smijem slatko. Kao da je ikog zanimalo.)
A kad sam vec spomenula Crkvu, ima jedna svećenikova izjava s kojom se potpuno slažem: "Ženska inteligencija je na svom vrhuncu na polovici menstrualnog ciklusa, a uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije".
Osporavala bih to da nisam 5 minuta gledala Hulka uvjerena da gledam Avatar (kojeg sam gledala 2x). Onda odem piškiti, vidim ručnik za noge i počnem plakati jer sam se sjetila kako ga uskoro moram baciti jer svake 3 godine mjenjam ručnike. Napisala bih zašto, al' glupa sam ko' kurac i ne mogu se sjetiti razloga. Plačem i sada, jer mi hubby nije dozvolio da pokupim nekog psa s ulice jer se moj zaljubio u nju. Plačem jer je moj pas kastriran i mislim da je jednako frustriran ko' ja, iako znam da mu puca na svim razinama dokle god mu dajem jesti, šećem ga i mazim ga.
Nevjerojatno mi je koliko se emocija izmjenjuje u minuti u isto vrijeme dok sam glupa toliko da gotovo boli.
A tako i izgledam. Neki dan sam obukla dugačku svečanu bordo haljinu na čizme sa zipovima i nitnama, navukla na to proljetnu jaknu 3/4 rukava. A vani palo ispod nule. Zakasnili smo na dogovor s frendovima jer sam ja morala popiti 2 čaše vina zato što mi je hubby rekao da izgledam ko kreten.
Presvukla sam se i došli smo na mjesto na kojem su druge žene bile u sandalama i bundama. Ne znam samo jesu li i inače debilkuše ili nisam bila jedina sa SUPER PMS-om.
Bila sam i dovoljno glupa da pijanoj kumi kažem da ima ružnu torbu.

Nadam se da će me netko sutra zaključati u kuću, jer se bojim da bih mogla glas dati Kujundžiću (ne znam jel' dž ili đ, glupa sam, Božić je i oprostit ćete mi).
Ispričavam se na ovom postu, učinila sam sve da se ne uspijem logirati, sakrila sam punjač za laptop. I stvarno ne znam gdje je, ali mi se ovu potpuno bespotrebnu ispovijest na kraju ipak dalo natipkati prek mobitela. I posvećujem ju svim onim muškarcima koji ovo prolaze sa svojim partnericama.

Imao je onaj trol pravo kad je napisao "jadan onaj koji živi s tobom", jer zbilja jest.

Oznake: super pms

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.