18

četvrtak

prosinac

2014

Jebate, sori, nisam namjerno

Kažu kako je teško ljudima reći "oprosti".
Nisam to primjetila. Oke, zadesi se neki dripac koji nije u stanju reći ni "sori", kamo li original i puno ozbiljniju verziju. OPROSTI.
Ali ako malo bolje razmislite, govore ljudi "oprosti" često.
Nadrkana baba u bundi s punim kolicima, 'ladno stane ispred tebe u redu na blagajni (nikad u Konzumu, ne idite nikad u Konzum!!) iako ti u ruci držiš samo Čokolino. I u PMS-u si (zato Čokolino, jel') i oderala bi joj kožu s leđa i nosila ju kao što ona ponosno nosi tu crknutu životinju na +10. 'Ladno ti oko srca, kučko, neće te mrtva životinja ugrijati.
Uglavnom, baba se okrene: "Joj sori, dušice, baki se žuri". I kak' joj sad sasuti sve u facu kad se bar potrudila da izgleda da joj je žao. I rekla je "sori". Nemo'š bit kučka prema nekom tko kaže "sori", bez obzira što znaš da je fejk više od svih orgazama što je odglumila u životu.

Dolaziš kod svojih, a na vratima te čeka mrtav-pijan otac. Saspeš mu sve u facu, sve što nisi uspjela babi u redu na blagajni. On se pokunji, onakav pijan i glup, i kaže "oprosti, znam da nisam nikakav otac".
I nisi, majmune. To što si sudjelovao u začeću ne čini te roditeljem.
I šta sad, trebaš li mu preći preko svega jer je rekao "oprosti"? Trebaš li mu oprostiti i onu šamarčinu? Trebaš li zaboraviti na sve izlete na koji nisi otišla jer je on popio pare? Pa ispričao se, red bi bio da ne gnjaviš, nego zaboraviš na to.

Znate koje "oprosti" je najiskrenije?
Ono tiho, prešućeno, ono koje vam vaš pas pokušava reći pogledom.
"Sorkač, povratio sam ti na onaj novi tepih".

U moru neiskrenih, uzalud potrošenih i praznih riječi, mene najviše jebe to "Oprosti" i "Sori" koje izgovaraju automatski.



DritoKonj - Fakat Sori (ono fakat, al' fakat sori)

Oznake: sorkač bejbe

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.