body
Od Okvir učitavanja
Kraj -->

28.11.2011., ponedjeljak

1. kolo ZIMSKE



Nadam se da ste se zabavili.Hvala svima Vama na dolasku,druženju,smiješku,pomoći u jednoj fenomenalnoj stvari koju svi skupa zajedno činimo pod nazivom „zimska liga“.

Iako svi zaslužuju pohvale i čestitke , ovaj put bi se putem bloga jer nemrem recimo preko Sportskih novosti ili 24 sata , posebno zahvalio Darku i Ani , Ivi , Davoru i obitelji , Marku , Desi , roditeljima, ženi i klincima na NEMALOJ pomoći pri realizaciji 1.kola , bilo u obradi rezultata+kuhano vino(Darac i Ana koja ga trpidead) , Ivo (označavanje staze) , Davoru (hektolitri čajaparty) , Marac (kolači – svi smazaninjami) , Desi i Starome(voditelji programathumbup) , Majka (press-slikewave), Zakonitoj sa klincima što stoički trpe sve moje ludorijenaughty.

Naravno BRAVO i ekipi iz ZG-a što je potegnula iz Metropole i naravno BRAVO za sve MARATONJARE i sve one koji se tako osjećaju jer bez Vas ovaj događaj ne bi bio spektakularan kakav je.
Vidimo se 18.12. ponovo !

Prijedloge,ideje,pokude,pohvale, možete ostaviti u komentarima , kako bi 2.kolo napravili još boljim od ovoga,ako je to uopće moguće. Pozzz

više na : http://zimskaligakt.blog.hr/

- 06:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.11.2011., četvrtak

LA VITA E BELLA

8 ujutro.Stiže poruka „hakl danas u 19,30 h?“.Hmmm....Planirao sam danas trčanje lagano od cca 2 sata.Ovu ekipu sam odbio već 12 puta ove godine , stvarno zaslužuju zbog upornosti da se odazovem radi reda,ali.
...........5 GODINA RANIJE........
8 ujutro.Stiže poruka „hakl danas u 19,30 h?“ , 8:05 stiže još jedna „hakl danas u 22 h?“.Odgovaram „Pa naravno!“ i „svjetski , taman zagrijan!“..
.............DANAŠNJICA 2011........“Nemrem imam danas dugi trening“.13-ta odbijenica haklerskoj ekipi.Malo mi je neugodno.TRČANJE JE DROGA......TEŠKA.yes

Dižem se iz kreveta , gledam van a vani magluština da se nemre ništa vidjet.eekNije baš da miriši u startu na dobar dan.Lagano se spremam za Zagreb obaviti neki poslić , kupim starog i kćer u školi i lagano plovimo maglom preplavljenim autoputom ka Metropolismokin.Brzo obavljam posao i pičim po mlađeg bebača u vrtić.Kaže teta da nije danas baš jela, a to i nije neka novost.Ipak je tata Karapandža!njamiLagano spremam ručak, vrtim kuhačom u ritmu Hrvatske u Turskoj.....POBJEDNIČKI.Zvoni mobs , vidim piše Davor , nabacujem smajl od uha do uhadead , znam zašto zove.“Trčanje kompa danas !“ , veli Davor , „Pa naravno legendo 17,30 , vidimo se!“.U roku 5 minuta zvoni mobs , piše Saša , bacam još jedan smajlzubo jer i Saša je za trk.Dolazi žena doma , lagano ženi dobacujem pusa-bokcerek i bris u maglu sa ekipom.Trčimo , magla , ne magla , nego MAGLA-MAGLA + ZIMA-ZIMA , al šta je to za Maratonjare.

Pičimo po uglavnom osvjetljenim dijelovima grada i izbjegavamo prometnu cestu da nas netko ne pokupi po ovoj magli.Totalna pozitivathumbup u zraku,smiješne teme na meniju , smiješni likovi i lagana zajebancija + naravno trčanje.

Uživam.

Zbreca nas jedan cucak , zbreca Davor njega , zbreca nas drugi , već me lovi lagano sranjesmijeh.Uglavnom trčanje nije potpuno ako nema nezaobilaznog istrpavanja.Vidim i Saša se znoji , a mislim da nije zbog tempanut.Tražim mjesto da dam žmigavac za ulazak u boks.Eno ga!!!Odličan red visokih čempresa!IIIha!Radujem se čempresu ko klinci Djedu Božičnjaku.A vidim i Saša.Dovoljan je red čempresa za obojicu.Davor se ne odvažuje i trpiblabla.Dobro je , čuva stražu.

Olakšanje.

Ostalo je još oko sat vremena trčanja.Krećemo ponovo laganim kasom.Tu i tamo koji rijetki prolaznik se odvažio izaći pješice van na ovakav dan , mimoilazeći se sa nama vidim im iznad glava velike upitnikeeek.Kakvi su ovo ludomani?Kud sad trče?Gledam dole , nemrem si vidjet tenisice od magle.Ludilo.Nema stajanja!!!Prolazimo već 2. Ili 3. put pored izloga istih birtija, unutra sve iste face kao prvi puta kad smo prošli.Tko je tu lud?Mi ili oni.Jbte , koji mi je kur.c da sam sebi postavljam teška pitanja?rolleyesLagano dolazim doma, bacam se u tuš.Viču klinci „tata,tata, čovječe ne ljuti se“ , ma nema ljutnje, odgovaram iz zezancije.Ploča i kocka su spremni žena,klinci i ja zauzimamo pozicije i opleti.Vidim da su napaljeni da me ruše, uglavnom pobjeđujem, smajl na dječjim i ženinom licu , skoro kao Sašin i moj kad ugledasmo čemprese.

Uživancija.

Najmlađa pobjeđuje , dajemo joj svi give-me-five i pusa i laku-noć.VRHUNSKI DAN , a krenuo je tako tmurno i maglovito.

Odradio sam dva tjedna baze i ušao u treći tjedan.Trčanja su lagana i nakon 69 km 1. i 75 km 2.tjedna , odlučio sam ovaj tjedan preventivno smanjiti i otrčati 3 ili 4 dana i manje kilometara, kada ću ponovo u 4.tjednu malo povećati.Tempo je lagan i moram reći da se odlično osjećam i umoru ni traga.Idemo dalje.BRAVO HRVATSKA !hrvatska Oliću , dvije slike i domovnicu i već danas si Maratonjara !Može i Schildenfildeld,ovaj Scollfild,ma ne,Šildonfildend, ne ,ma JBTE šIFO.uŽIVATJEmah.
- 06:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

11.11.2011., petak

Čujte i počujte !

Od medalje


Od Bez naslova

- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.11.2011., srijeda

Početak priprema za 2012.

Sjedim u noćnoj smjeni za blagajnom isčekujući ponekog slučajnog prolaznika , možda ponekog slučajnog kronikusa u lijevoj ruci držeći sendvič dok desnom nabadam po tipkovnici izmišljajući neko štivo.Baš prije 5 min. mi je bio Živi i ispričao svoju tragičnu već barem 100 puta ispričanu priču. Sva sreća da je stao policijski kombi i čim ga je Živi zapazio nestao je u trenu.Inače bi me udavio do ranoga jutra.Uglavnom priča je o ludnici,psihijatriji, negativa do boliheadbang i nemrem to baš sa guštom slušati , još pogotovo u 3 ujutro sa čačkalicama između kapaka.

Krenuo sam sa pripremama za maraton a želja mi je Zurich 22.04.2012 .Jednostavno ta Švicarska je nešto nezoboravno i neponovljivo iskustvo gdje sam proveo nekoliko puta kao golobradi mladić i želim se tamo barem još jednom dok mogu vratiti i počastiti sebe sa maratonom a obitelj sa nezaboravnim izletom.Pošto imamo tamo prijatelje i besplatan smještaj ,trenutno sam u istraživanju što jeftinijeg prijevoza i ako uspijem pronaći ono što me zadovoljava , to će biti to.Ako ne , rezervna varijanta , jeftinija , je maraton u Beču koji je tjedan dana ranije (15.4.) nego u Zurichu.

Za početak mi je želja napraviti kvalitetnu bazu , koja bi trebala trajati 10 tjedana i u njoj bi trebao trčati polako i dugo, polako podižući kilometražu, s time da bi svaki 3. Ili 4.tjedan bio lakši-kraći.Znači samo lagano bez divljanja.Plan je da trčim 5 dana u tjednu i 2 dana odmor.Nemam neki ciljani rezultat maratona , ali naravno da ću probati doći do cilja što brže toga dana.
1.tjedan je iza mene ,zadovoljan sam, osjećam se dobro i nisam umoran nakon 69 pređenih kilometara(tempo oko 6:00 /km) s time da sam još plus odhaklao jedan termin i odigrao jednu utakmicu 2 .hmnl sjever, futsala.U 2.tjednu želja mi je prijeći cca 75km.

10.tjedana – AEROBNA BAZAnut
3.tjedna – BRDO
3.tjedna – TEMPO
3.tjedna – INTERVALI
4.tjedna – TEMPO-INTERVALI mix
2.tjedna – ZAVRŠNE PRIPREME – carboloading,opuštanje,odmaranje

Bumo vidjeli , to bi volio isprobati , pa da vidimo dal šljaka.

Neki dan smo se okupili povodom dogovora za predsojeću zimsku ligu , svi su imali neke svoje ideje i zaključke i idemo se još malo zabaviti na taj način da se svi u što većem broju nađemo , popričamo , podružimo i otrčimo zajedno , jer bi to u biti trebala biti i svrha ovoga da nevelim natjecanja.Drago mi je da su se Vlaho,Đuro,Roberto i Sašathumbup i ove godine ponudili uveličati događaj sa svojim darovanim nagradama i hvala im na tome , to je super i sigurno će dati još jednu draž nekome tko će se možda natjecati na ligi kroz 4.kola.Buraz je snimio i smontirao super najavni spot,Ivana će siguran sam isto tako uskoro napraviti vrhunski plakat za najavu i to je to.Darko je kontaktirao iskusnjaru Janka u vezi bodovanja i tablice, tako da smo dogovorili vjerojatno najbolji i najpošteniji model koji će se bazirati na najbolja 3 otrčana kola prema vremenu i prema rezultatu za šta treba napraviti tablicu sa zadanim parametrima za svaku utrku.Siguran sam da će to Darko kvalitetno napraviti i svakako jedan BRAVO i za Darkathumbup koji je sam ponudio pomoć.

Od nagrada zasad imamo:
13 ruksaka – Šmit - Saša
6 sportskih torbi – Šmit
15 kapa – Šmit
15 šalica – Šmit
20 penkala – Šmit
2 x pizza – Poco Loco - Robertonjami
1 x masaža 30 min. – Vlaho
1 x vanjsko pranje automobila – Đuro

Bilo je zanimljivo ovih dana na treningu , često sam trčao sa Sašom , u par navrata sa Davorom a neki dan smo čoporativno jurili kroz grad Pez,Recoba,Paz,Saša i Čox, zabavljajući,trčeći i pričajući kroz mrak našega grada.
Slijedeće godine osim već spomenutog ino-maratona vrzmaju mi se po glavi slijedeće utrke , tipa, Forrest Gump,Sljemenski maraton,Plitvice,Budimpešta,Skoplje i nešto od ovoga ako mi to zdravstvene,poslovne,obiteljske obveze budu omogućavale , budem posjetio.

Ono što bi trebao izbjeći a gotovo da nemrem, su svakodnevni pozivi na haklove.Očito je da mi oštećena lijeva prepona i nikad nezaliječeni trbušni zid stvaraju probleme nakon gotovo svakog jurcanja za balunom.Prošli tjedan sam trebao haklati nedjelju,ponedjeljak, 2 x srijeda , četvrtak , nedjelja + ovih 70-tak pretrčanih kilometara.Naravno da je to samoubojstvo i ljutioburninmad se netko ili neljutio , morat ću preskočiti veliku većinu toga.Inače neće biti dobro.Vjerojatno ću samo nastupiti na 2,3 malonogometna turnira sa ekipom u okolici i kada stignem pripomoći mladićima Mnk Kutina u ligaškom natjecanju.
Krenuo sam sa 2.tjednom baze i tko je zainteresiran , slobodno neka se javi.Tempo lagan.pjeva

- 06:21 - Komentari (8) - Isprintaj - #

05.11.2011., subota

2.ZIMSKA LIGA Maratonjare Kutina - NAJAVA


- 22:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Veljača 2013 (1)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (1)
Rujan 2012 (2)
Kolovoz 2012 (1)
Srpanj 2012 (3)
Lipanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (4)
Veljača 2012 (3)
Siječanj 2012 (3)
Prosinac 2011 (3)
Studeni 2011 (5)
Listopad 2011 (7)
Rujan 2011 (7)
Kolovoz 2011 (5)
Srpanj 2011 (2)
Lipanj 2011 (9)
Svibanj 2011 (5)
Travanj 2011 (6)
Ožujak 2011 (4)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (4)
Prosinac 2010 (5)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (6)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (4)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (9)
Svibanj 2010 (6)

Sportska povijest

BLOGOVI:


BEST OF

  • Rezultati - utrke 2013.

  • Zagorje Kumrovec trekk 26,7 km 3:40:00 (planinarska)
  • Generalski stol 5,2 km 24:22

  • Sljeme Kružok Trail
  • Grintovec tek


  •  2013 polumaraton

  • V.Gorica 1:45:28

  • Osijek 1:42:26

  • Rijeka odustao

  • Lošinj2:11:27

  • Delnice1:53:36

  • Šujica 1:39:50




  •  2012 polumaraton

  • Sl.Brod 1:37:58 33/96

  • V.Gorica 1:43:49 140/221

  • Rijeka 1:38:15 142/400

  • Lošinj 2:02:13 104/155

  • Novska-Okučani 2:11:38 memorijalni

  • ZG-Jarun 2:02:14 65/108

  • Skopje 1:39:10 49/250

  • Šujica 1:38:48 37/100

  • Varaždin 1:41:55 160/300

  • Zagreb 1:44:19 243/830

  • Ljubljana 2:10:00

  • StarekZG 1:44:45 192/392

  • Rezultati maratona

  • Plitvički maraton 2011 4:49:15 164/190

  • Jaska eko-flor trek 2011 6:54:18 40/46

  • Plitvički maraton 2012 4:40:48 153/186

  • Plitvički maraton 2013 4:20:42 129/177

  • Rezultati polumaratona 21km:2009

  • Slatina 1:44:39 15/30

  • Varaždin 1:45:33 164/300

  • Zagreb 1:39:48 144/405

  • 2010 polumaraton

  • Savski 1:43:19 114/200

  • Sl.Brod 1:37:31 53/127

  • V.Gorica 1:40:27 120/228

  • Osijek 1:41:25 73/150

  • Rijeka 1:47:15 205/320

  • Fužine 1:49:58 52/97

  • Novi Sad 1:43:19 35/103

  • Šujica 1:41:22 24/72

  • Budimpešta 1:38:24 697/3994

  • Zagreb 1:40:03 148/414

  • Ljubljana 1:47:25 1830/3900

  • StarekZG 1:51:32 251/359

  • 2011 polumaraton

  • Sl.Brod 1:53:26 73/120

  • V.Gorica 1:41:48 109/200

  • Bratislava 1:49:03

  • Osijek 1:49:11 65/97

  • Rijeka 1:44:23 197/316

  • Novska-Okučani 2:01:20

  • Split 2:02:33 119/128

  • Jaska 1:49:20 51/123

  • Šujica 1:39:53 23/84

  • Sarajevo 1:34:28 56/230

  • Zagreb 1:38:12 152/538

  • Ljubljana 2:07:15

  • Forrest Gump 2010 25/38 ultramaraton:66645 m

  • 2009 UTRKE Sljeme "divlje svinje" 14km

  • Modrovec-Stubica 10,5km 50:18 24/56

  • Papuk 1:03:36 23/54

  • Topusko 16km 1:16:09 59/141

  • Žumberak 15,5km 1:14:50 61/134

  • 4 ZG trga 5km 19:40 60/349

  • 2010 UTRKE

  • Plitvice 16,3 km 1:25:54 142/381

  • Volim trčanje 11,5 km 51:31 47/177

  • Glina 13 km 57:55 53/118

  • Topusko 16km 1:37:00 124/134

  • 2011 UTRKE

  •  Stubica"Jurjevo" 19,3km 1:43:11

  •  Sisak-Trebarjevo 15km 1:09:17 41/80

  •  Topusko 16km 1:19:13 72/140

  • 2012 UTRKE

  • Volim trčanje 5 km 21:39 20/118

  • Sljeme "divlje svinje" 14km 1:29 - štafeta 

  • Cross Vrbovsko  12km 1:02:38

  • Žumberak 15,5km 1:21:07 60/100
  • Osijek 1:42:26

    body