Dinah Jefferies: Udovica trgovca draguljima

ponedjeljak , 30.09.2019.




Dinah Jefferies: Udovica trgovca draguljima

Izdavač: Mozaik knjiga


Louisa ima naizgled sve što se može poželjeti,za potpunu sreću nedostaju još sam djeca. Njen muž je biznismen koji je sklon rizicima, a nakon njene neuspjele trudnoće on sve češće izbiva iz doma i odlazi na obližnju plantažu cimeta zbog posla.
Nakon Eliotove iznenadne smrti Louisa počinje otkrivati tajne. Jedna od tih tajni vodi je na obližnju plantažu cimeta. Kako bi otkrila što se krije iza tajne mora razgovarati sa tajanstvenim,naočitim vlasnikom plantaže Leom. Osim tajne koja je vezana za plantažu Louisa otkriva i ostale laži koje je njen suprug vješto skrivao. U najtežim trenucima zbliži se sa Leom koji joj pomaže da što lakšr prebrodi izdaju svojeg supruga.Osim Lea uz nju je i njena obitelj.

Ovom pričom opet se vraćamo u Cejlon. Volim ovakve knjige koje uz predivne opise donose i odličnu priču. Čitajući imate osjećaj kao da ste i vi među likovima. Slobodno mogu reći da je knjiga vrlo slikovita,bar meni. Drži pažnju od prve do zadnje stranice. U ovoj priči pojavljuju se i likovi iz prve autoričine knjige. Zavirite u ovu priču i saznajte kako se Louisa nosila sa svim nevoljama koje su je zadesile i kako je priča na kraju završila.

Natalija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.