Jezero snova Lisa Kleypas

petak , 09.03.2018.




Jezero snova Lisa Kleypas

Izdavač: Mozaik knjiga

3. knjiga iz serijala Friday Harbor

Zoe Hoffman je nježna,romantična i sramežljiva. Radi kao kuharica u pansionu na otoku.Prilikom renoviranja kuće u kojoj bi Zoe trebala živjeti sa svojom bolesnom bakom silom prilike pobliže se upoznaje sa Alexom. Zoeini instinkt joj govori da bi bilo najbolje pobjeći što dalje od Alexa ali nešto će joj probuditi zanimanje kod Alexa.

Alex Nolan najmlađi brat braće Nolan jedini je bio oženjen. Nakon rastave bori se sa svojim demonima pomoću alkohola. Iako je spretni građevinar uskoro je pred bankrotom. Njegov projekt na Jezeru snova morati će pričekati bolja vremena. Kako bi zaradio za život prihvaća poslovnu ponudu i renovira staru kuću Zoe Hoffman. Nakon rastave prisiljen je živjeti na obiteljskom imanju sa bratom Samom, a kada mu se dogodi nešto vrlo neobično pomislio je da ludi.

Javljaju se duhovi prošlosti koji će promijeniti Zoein i Alexov život. Nakon pročitanog romana puno toga će biti jasnije. Iako se glavni junaci ove priče nalaze u zagonetki koja ide daleko u prošlost baš će im ta zagonetka pomoći u njihovim ljubavnim životima. Zanimljiva priča, jedino što mi se u ovom djelu nije svidjelo što je priča iz prošlosti malo više zastupljena. Obzirom da je ovo serijal o braći neke stvari se ponavljaju pa mi i to ostavlja malo lošiji dojam na knjigu. Knjiga nije toliko loša da ne bi uživali čitajući , samo je malo slabija od prva dva nastavka.

a nastavka.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.