Žena u ledu Robert Bryndza

petak , 19.01.2018.



Žena u ledu Robert Bryndza

Izdavač: Znanje


1.dio iz serijala Detective Erika Foster

Ispod debelog leda u londonskom parku pronađen je leš mlade djevojke, a vođenje istrage povjereno je mladoj inspektorici Eriki Foster. Pronađena djevojka naoko je imala savršeni život. Što je inspektorica Foster više istraživala slučaj to se sve više otkrivalo da žrtva i nije imala savršeni život , a između ostaloga otkriva sličnosti njenog ubojstva s ubojstvima triju prostitutki. Sve su ubijene na isti način i bačene u jezera na području Londona. Što se više Erika približavala istini i otkriću ubojice , to se više ubojica približavao Eriki. U jednom trenu Erika postaje lovina.

Erika u istraživanju ovog ubojstva proživljava i prethodnu istragu u kojoj je ubijeno nekoliko policajaca među kojima je bio i njen suprug. Boreći se s vlastitim demonima prošlosti Eriki karijera ovisi o niti. Hoće li uspjeti uloviti ubojicu prije nego što ponovno ubije, i spasiti svoju karijeru?

Iako nisam već dulje vrijeme pročitala nikakav krimić, osim Gospodina Mercedesa S.Kinga, ovaj mi je baš odgovarao. Ne volim krimi romane koji su puni krv. Napeta radnja koja je kontinuirana, odlično dočaran timski rad,psihološka pozadina romana vrlo dobro odrađena. Taman kad pomislite kako znate tko je ubojica, radnja se opet zapliće i do samog kraja nećete otkriti glavnog krivca. Knjiga mi se svidjela, svi koji volite lagane krimi romane imate moju preporuku.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.