Anđeo čuvar Julie Garwood

srijeda , 16.11.2016.




Anđeo čuvar Julie Garwood


Izdavač: Mozaik knjiga


Pagan je opaki gusar koji plovi svojim brodom Smaragdom i krade plemenitašima te ukradeno bogatstvo daruje siromašnima. Plemenitaši ga nisu voljeli pa tako ni markiz Caine koji je pokrenuo lov na Pagana. Caine se zakleo da će uhvatiti i ubiti tog opakog gusara i tako osvetiti svojeg brata kojeg je Pagan ubio. Iako je smislio odličan plan u priču se upliće Jade koja ga skreće s njegova puta. Jade traži od Caine-a njegovu zaštitu, on je prihvaća zaštititi od razbojnika koji je žele ubiti. Uskoro bude uvučen u opasnosti, zavjere, tajni ….
Ni Jade ni Caine se ne prikazuju onakvim kakvi doista jesu. Nakon nekog vremena između njih se rađa velika privlačnost koja prerasta u ljubav. Kako su uvučeni u mrežu tajni i intriga njihova veza dolazi u kušnju, ali nije samo njihova veza u opasnosti nego i njihovi životi. Tajna koju će otkriti biti će šokantna.


Obožavam ovu spisateljicu i sve njene knjige su mi odlične. Njezini povijesno-ljubavni romani su stvarno nešto što morate pročitati. Odlična ljubavna priča koja je puna tajni, a kad se te tajne počnu otkrivati doista postaju šokantne. Od pravog identiteta Pagana pa do ubojice koji je prijetio i Jade i Cain-u. Uživala sam čitajući ovaj roman, smijala sam se, pogađala tko bi mogao biti iza koje zavjere, uh baš je bilo napeto do samoga kraja. Ovo je priča koju ćete željeti pročitati još nekoliko puta.








<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.