Najveća ljubavna priča svih vremena Lucy Robinson

četvrtak , 21.07.2016.





Najveća ljubavna priča svih vremena Lucy Robinson

Izdavač: Znanje

Fran je producentica koja dobiva zadatak da sa snimateljem Daveom ode na ratište na Kosovo i tamo napravi ratnu ratnu reportažu. Na Kosovu upoznaje novinara Michaela, a između njih odmah nastaje kemija. Nakon nekoliko mjeseci Michael se vraća i smjesti se u Franin stan. U vezi im je bilo odlično sve do Franinong 30.-tog rođendana. U nadi da će je Michael zaprositi ostaje neugodno iznenađena Michaelovim postupkom. naime umjesto prosidbe on je s njom prekinuo i ne želi imati nikakav kontakt sa njom slijedeća 3 mjeseca, nakon toga će razgovarati i vidjeti kako dalje. Fran pada u depresiju i provodi dane plačući na kauču, utapa tugu u alkoholu i pod stalnim je terorom svojeg zločestog mačka. Kad je prijateljima već bilo dosta tog njenog depresijskog stanja provale u njen stan i natjeraju je da se sabere i počne normalno živjeti. čak joj predlažu da počne izlaziti sa drugim muškarcima i naprave joj profil na stranici za upoznavanje. Govore joj o pravilu 8 spojeva gdje bi 8 spoj trebao biti sa Michaelom. Nakon duljeg nećkanja ipak pristaje.

Fran saznaje da Michael ima novu djevojku i počinje je uhoditi koristeći svoj posao kako bi joj se približila. Čekajući da prođu 3 mjeseca kako bi mogla razgovarati sa Michaelom prolazi kroz 8 spojeva ,ali je 7. spoj otkazala. Između ostalog stalno dolazi u svakakve situacije od dobrih do loših, ima brdo raznih nesuglasica, bori se sa majkom koja ima problem sa alkoholom (majka je i u tajnoj vezi .sa političarem) što joj stvara dodatne probleme. Uglavnom Fran ima podršku svih svojih prijatelja, a pogotovo Davea koji je zove Šeprtljava. A zašto šeprtljava ,pa zato što je Fran pomalo smotana i baš prava šeprtlja. Nakon 3 mjeseca Fran sva presretna odlazi u Pariz na 8. spoj sa Michaelom.

Kako će razgovor na kraju završiti i što se dalje dogodilo morate otkriti sami.

još jedan chick-lite roman koji mi se jako svidio. Obiluje humorom tj. smiješnim situacijama u koje Fran upada. Na neki dijelovima trebati će vam maramice. Priča koja dokazuje da su dobri prijatelji zlata vrijedni i da bez njih nikako ne bi mogli. Uz to dokazuje da su ljudi u ljubavi ponekad doista slijepi i ne vide dalje od svojega nosa. Ali zato su prijatelji tu da ti ukažu na neke dobre i loše stvari kako kod tebe tako i kod tvojeg izabranika /ce , pokažu ti na neki način pravi put, i u jednom trenutku zbog njih otvoriš oči i uvidiš da si cijelo vrijeme gledao kroz ružičaste naočale, a ono najbitnije nisi vidio.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.