Zvjezdane staze - Voyager

07 svibanj 2007

( u vrućoj epizodi " INJEKCIJA ", tamo gdje nitko nije išao prije....)


Kapetanica Janeway se osjećala tjeskobno već nekoliko dana, i opirala se tomu da ode Doktoru misleći valjda da će je to proći ako si ne uzima previše neke stvari pri srcu. Nije bilo razloga zašto da se ne opusti jer bili su u gama kvadrantu koji je bio poprilično dosadan. Dala je Chacotayu i starijim časnicima pojačane zadaće tako da se može odmoriti. Na nesreću nakon tri dana odmora nije se uspjela odmoriti, naprotiv nije se osjećala ništa bolje. Čak se osjećala i gore.

Odlučila je nešto poduzeti kad je pročitala u Doktorovom zadnjem dnevnom izvješću da se broj pacijenata u brodskoj bolnici povećao za 20%. Većina članova posade žalila se na letargiju. Sa izvješćem u rukama posjetila je Doktora u bolnici.
Kada je došla, vidjela je tri člana posade koji su bili na pregledu u uobičajeno tihoj prostoriji bolnice.
Doktor je pregledavao jednog, a Paris drugog dok je treći čekao na red.
" Shvatila sam iz tvog zadnjeg izvješća da si poprilično zaposlen " reče kapetanica.
" Da, pojavilo se zabrinjavajuće povećanje pacijenata u zadnjih dan ili dva. " reče Doktor
" Da li si izolirao problem? Postoji li neka zaraza na brodu. "
" Ne, još uvijek nisam uspio ustanoviti razlog. Sa sigurnošću mogu potvrditi da u pitanju nisu virusi ili bakterije. Sada proučavam mogućnost da možda nije došlo do poremećaja u kemijskoj ravnoteži. " odgovori Doktor.
" Odlično, nastavite. Očekujem redovita izvješća o tvojem napretku. A, ja bih trebala izvijestiti da patim od malaksalosti. Osjećam se dosta umorno zadnja tri dana. "
" Morat ćete ostati u bolnici dok Vas ne pregledam. Moram prikupiti sve podatke da bih napravio točnu dijagnozu cijele posade. "
" U redu Doktore, ali neka bude brzo. "
Sljedeće jutro bio je sastanak starijih časnika glede Doktorova izvješća.
Doktor je započeo svoje izvješće.
" Kao što svi znate, veliki dio posade zahvaćen je nekom vrstom bolesti koja uzrokuje letargiju i iscrpljenost. Nakon provedenog ispitivanja na 25% članova posade na slučajnom uzorku i na dodatnih 10% onih koji su se sami prijavili u bolnicu, mogu izvijestiti da 60% posade pati od ove bolesti i to u različitim stadijima. Od posade mosta i drugih časnika okupljenih ovdje svi imate iste simptome osim Parisa, Torresove i Kima. Uzrok malaksalosti je nedostatak enzima APG. Većina humanoida treba 25 do 150 miligrama ovoga enzima dnevno. Točan iznos ovisi o individualnoj razlici kao što su tjelesna težina i određeni specifični faktori. Tijelo uzima životinjske proteine ili proteine iz određenih mahunarki i razdvaja ih za svoje potrebe. Na žalost, nedostatak mesa u našim skladištima zajedno sa ograničenim biljnim materijalom uzrokuje nedostatak APG-a za većinu posade. Ako ne zadovoljimo naše potrebe stanje će se pogoršavati i prve smrtne slučajeve možemo očekivati za nekih tri do četiri mjeseca. "
" Da li se taj enzim može replicirati i dodati našoj ishrani." prekinula ga je Kapetanica.
" Da, može. Ali, na žalost, da bi reciplirali potrebnu količinu morali bi smanjiti energiju broda za 20%.Vjerujem da bi to ugrozilo naše akcije i sasvim sigurno našu mogućnost da se vratimo u alfa kvadrant. "
" Postoji koja druga mogućnost ? " upita Tuvok.
" Zadovoljstvo mi je izjaviti da postoji. Kao što sam maloprije rekao samo 60% posade je pogođeno. 20% je imuno zato što su vegetarijanci i stoga nisu ovisni o APG-u, ili su razvili metodu da ga sami proizvedu u tijelu. Ostalih 20% je enigma, barem dok nisam uočio visok postotak homoseksualaca i biseksualaca među njima. "
Tom Paris i Harry Kim lagano pocrvene na ovu izjavu.
" Nakon daljnjega istraživanja, otkrio sam da su svi zdravi pojedinci koji nisu vegetarijanci, prakticirali analni seks skoro svakoga dana .Zatim sam otkrio da prosječni volumen sjemena u ejakulaciji sadrži 200 mg APG-a. Enzim se direktno apsorbira u krv kroz stijenke debelog crijeva. Učinak nije isti ako se sjeme uzima oralno jer kiselina u želudcu razbija enzime. "
" Ne razumijem kako dobijemo enzime iz mesa ako iz želučana kiselina uništi. " primijeti Chacoty.
" Kao što sam spomenuo ranije, supstanca se ne nalazi normalno u mesu, ali je zato nusprodukt razgradnje određenih životinjskih proteina. Taj probavni proces koji spominjem stvara enzim u tankom crijevu koji omogućava prisutnost tog istog enzima u hrani, sada već poluprobavljenoj, u debelom crijevu. Odatle APG se apsorbira dalje u tijelo. " odgovori Doktor.
" Koje su tvoje preporuke? "
" Kako nije praktično u našim okolnostima da sami proizvedemo umjetni enzim, vjerujem da bi trebali uzimati više mesa kada obnavljamo naše zalihe sa planeta M klase. Ali ni to neće biti dovoljno da zadovolji sve naše potrebe. Ravnoteža treba doći iz jedinog drugog izvora. Vjerujem da bi posada odmah trebala početi upražnjavati analni seks. Količina ejakulacije u rektumu svakog člana posade koji je imao analni odnos trebala bi biti dovoljna za tjedan dana. Posada bi se trebala početi osjećati bolje za šest sati nakon prvog tretmana. "
Kapetanica pogleda sve prisutne za stolom. " Čini se da Harry, Tom i Belana imaju prave apetite. Ali bojim se da mi ostali nećemo moći učiniti ono što je potrebno. Možda ćemo morati riskirati energiju broda i napraviti umjetni enzim. "
Doktor je odgovorio " Kako psihologija nije moje primarno znanje, jasno je da će biti neke vrste otpora. Stoga vjerujem da je važno da članovi zapovjednoga tima uzmu vodeću ulogu u promociji ove aktivnosti. Predložio bih da osnujemo grupu za edukaciju uključujući video zapis dvoje ljudi iz ove grupe koji će prakticirati analni odnos. Ovaj par zajedno sa medicinskim objašnjenjem zašto je to potrebno i apel od strane naše Kapetanice trebao bi povećati udjel participacije od strane posade na zadovoljavajući broj. Naravno morati ćemo silovati one koji su neodlučni da bi omogućili njihov opstanak, ali vjerujem da je to najbolje rješenje.
" Ne bih rekla da je to dobra ideja da nekoga putem sile natjeramo na ono što on ne želi. " reče Kapetanica Janeway. " Možda ako bude dovoljno dobrovoljaca, mi možemo proizvesti dovoljno energije da proizvedemo umjetni APG. Ali ostatak tvoga plana čini se dobar. Kao kapetanica javljam se za početnu ulogu za video. " Sa smiješkom na licu pogledala je po sobi i rekla " Da li se nekome sviđa moje dupe? "

Prije nego li je netko stigao da odgovori Doktor reče " Moram naglasiti da je silovanje jedino rješenje za one koji ne žele sudjelovati. Ako proizvedemo APG za njih nekoliko članova posade, oni koji ga primaju na prirodni način mogli bi ga odbaciti. Isto tako naš video bi trebao pokazati dvoje mužjaka koji vode analni seks jer to su područja u kojima ćemo imati najviše protivnika. "
" Dano na znanje. Ima li dobrovoljaca? "
Chacotay reče " Ako će to pomoći posadi ja ću sudjelovati ! "
Paris je već neko vrijeme fantazirao o Chacotayu. Odmah je javio " Ja ću biti njegov partner. "
" Bez uvrede Tom " reče Doktor "ali većina članova posade zna za tvoju sklonost istom spolu. Stoga vjerujem da bi bilo puno efektnije da je njegov partner nepoznat po seksualnim aktivnostima. Kako se Kim često pridružuje tvojim seksualnim aktivnostima jedini preostali izbor je Tuvak. "
" Vrlo dobro. " reče Tuvak gledajući Chacotaya " ako ti nemaš primjedbi, ja bih želio da ti ejakuliraš u moj anus. Kako mi je libido veoma nisko zajedno sa ovom letargijom, a zahvaljujući kemijskoj neravnoteži, mislim da ja ne bih mogao biti u dominantnom položaju. "
Chacotay reče " To je uredu sa mnom. Kako ćemo dalje Doktore? "
" Volio bih javiti cijeloj posadi medicinski izvještaj. Zatim bi mogla Kapetanica reći nekoliko riječi da bi potakla osjećaj dužnosti među posadom. Sve to bi mogle pratiti snimke analnog seksa. "
Kapetanica Janeway reče " Zvuči dobro. Što prije počnemo to prije ćemo posadu vratiti u formu. Kompjuteru, otvori kanal za komunikaciju! "

" Govori Kapetanica. Kako ste svi upoznati došlo je do nekih zdravstvenih problema među posadom. Doktor je otkrio i uzroke bolesti i lijek za bolest. Stoga ja ovo izvješće predajem njemu. "
Doktor je preuzeo i objasnio posadi situaciju. Bilo je i onih kojima je zastao dah i onih kojima je preko lica prešao lik gađenja, ali i onih koji su se potajno smiješili.

Kada je Doktor završio medicinski dio izlaganja, Kapetanica je ponovno preuzela. " Ja znam da mnogi od vas, pogotovo muškarci, smatraju sve ovo ne prihvatljivim. Međutim, moram istaći da ova bolest ako se ne liječi može prouzročiti smrt za tri do četiri mjeseca. I mi jednostavno ne možemo proizvesti potrebiti enzim u dovoljnim količinama. Zato vam kažem da svatko od vas treba uzeti u obzir svoju dužnost prema brodu, Kapetanici i svakom članu posade i da bi trebao primiti u svoj anus dvije ejakulacije tjedno. Da bi vam ukazali važnost ove aktivnosti i da bi vam dokazali da se članovi zapovjednog mosta neće izvlačiti na lakši način, sada će Chacotay izvesti tretman na Tuvaku. "

Šaputanja i žamori čuli su se preko cijeloga broda. Neki nisu mogli vjerovati da Kapetanica traži nešto toliko nasilno od njih, ali mnogi od njih rekli su da će učiniti sve što je potrebno da brod nastavi normalno svoje putovanje. Vladalo je opće mišljenje da dok god članovi zapovjedništva rade svoj dio i ostali članovi posade moraju sudjelovati u tome.

Tuvak je govorio posadi dok se svlačio. " Chacotay će umetnuti svoj penis u moj anus. Doktor me izvijestio da ću se početi osjećati bolje šest sati poslije ejakulacije. Ne vjerujem da ću uživati u samom činu, ali se unaprijed radujem svome izlječenju. " Uskoro bio je gol. Njegov penis je virio iz prepona. Okrenuo se prema stolu i naguzio stavljajući ruke na stol. Njegov se šupak izložio. Kamera je prenosila sliku njegovoga dupeta na sve ekrane koji su bili na brodu.

Chacotay se skinuo i zakoračio na sliku. Njegov penis je još bio mlohav i on ga je uzeo u ruke i počeo drkati. Kamera se prebacila na njegov penis i pokazala ga u svoj njegovoj veličini. Uskoro je njegov penis bio u punoj erekciji i mnogi su odahnuli na činjenicu da će Tuvak primiti taj komad mesa umjesto njih.

Kada je Chacotay stao ispred njega i pripremio se da ga zabije Paris je dreknuo " Stani !! Poderat ćeš ga. Trebao bi prvo namazati svoje čudovište. "
Doktor je shvatio to kao priliku da posadi da lekciju iz analnoga seksa. " Gospodin Paris ima pravo. Da bi proces bio što bezbolniji i sigurniji, i penis i anus bi trebali biti dobro podmazani. "

Kako je Doktor iznosio svoje mišljenje Paris je donio nešto lubrikanta. Prišao je golom paru i sagnuo se. Govorio je posadi dok je umakao svoje prste u želatinu. " Budite slobodni staviti što više lubrikanta u šupak. "Dok je to izgovarao namazao je Tuvakov šupak. Namazao ga je okolo šupka i ugurao je dovoljno lubrikanta u šupak. Nastavio je dalje " Potrebno je namazati i penis osobe koja vrši penetraciju. " Zatim je namazao Chacotayev čelični kurac. Nježno je prešao rukama gore i dolje po penisu vodeći računa da će biti spreman za Tuvakov šupak. Uzimajući još malo želatine dodao je " Važno je da glavić bude dobro namazan. "
Paris je uživao masirajući Chacotayev kurac. " U redu sada si spreman jebati ga u dupe. " reče Paris gledajući u Chacotaya.

Chacotay je prinio svoj kurac do Tuvakovog šupka i lagano ga gurnuo u Tuvakov šupak. Ništa se nije desilo. Gurnuo je malo jače; opet ništa. Lagano se nagnuo naprijed i konačno je osjetio kako mu kurac ulazi u Tuvakov šupak. Tuvak je lagano jeknuo.

Nekolicina članova posade gledala je edukacijski video u blagovaonici na video ekranu iznad bara. Par je gledao sa gnušanjem, nekoliko ih je gledalo kao da se to njih ne tiče, a nekoliko njih se i uzbudilo. Char je gledao lijepog poručnika Cruisa koji je sjedio preko puta njega i rekao " Hoćeš li mi dopustiti da svršim u tvoju lijepu zadnjicu? "
Poručnik Cruise ga je pogledao i nasmiješio mu se " Osjećam se nekako van forme u zadnje vrijeme, možda je jedno dobro jebanje u guzu baš ono što trebam. "
Njih dvoje su se svukli i pratili su instrukcije sa video ekrana, kao što su domaćice dvadesetoga stoljeća pratili recepte iz " Malih tajni velikih majstora kuhinje ".Na cijelom brodu, parovi su se razodijevali i jebali su jedni druge u šupak. Pošto je bilo puno manje ženskog dijela posade, muškarci su se počeli jebati sa muškarcima bez obzira na seksualnu opredijeljenost.
Za to vrijeme. u sobi za sastanke, stvari su se zagrijavale. Chacotay je sad gurao kurac van i unutra iz Tuvakovog uskog šupka zavidnom brzinom. Tuvak se iznenadio kad je doživio erekciju, a ona je bila i jača od Chacotayove .I ostali časnici su se dali na posao. Seven, koja je bila dosta neiskusna postajala je sve uzbuđenija i uzbuđenija. Spustila je svoje ruke niz tijelo i nagnula se nazad stišćući svoje nabrekle grudi. Belana nije mogla odoljeti pogledu na prelijepu plavušu koja se trlja. Nije to mogla više podnijeti; trebala joj je akcija.
Posada se iznenadila kada je na ekranu ugledala Belanu kako ulazi na sliku. Kleknula je između Chacotayevih nogu i počela lizati njegova jaja.
Chacotay je vrisnuo " Oh, jebote! Da, Belana. Liži ih. Oh, lijepo. Zabij mi jezik dok ja jebem ovoga Vulkanca. "
Belana je zatim počela lizati Chacotayev šupak kako je i rečeno. Doktor koji se povukao kad je Belana nastupila sad se pojavio. " Kao što možete vidjeti, dodatak treće osobe može pomoći u seksualnom užitku sudionika tretmana. Ako to smatrate da pomaže, dodajte još ljudi. Možda kada Tuvak primi dovoljno APG-a on bude dovoljno ljubazan da nešto da i Belani. "
Seven je komentirala " Doktore, Belana nije bolesna. Vidljivo je da je primala injekcije. Stoga vjerujem da je bolje da Tuvak ima analni odnos sa mnom. "
" Imaš pravo. " zaključi Doktor.
Seven se skinula i otkrila svoje prelijepo tijelo. Izgledalo je kao da ga je izvajao Michaelangelo ili neki drugi majstor, savršenstvo je bilo potpuno. Ružičaste krute bradavice bile su na vrhu velikih čvrstih grudi. Imala je fenomenalno dupe. Nikad se ne bi reklo da je to jedan Borg.
Gledajući u Harryja rekla je " Da li bi htio lizati moju vaginu da me uzbudiš. Vjerujem da kad me Tuvak bude jebao u dupe bit će mi mnogo ugodnije. "
" Naravno ! " reče Harry entuzijastički i počne se odmah skidati Seven se popela na stol do Tuvaka , legla i naslonila se na laktove podižući bokove i otkrivajući svoju mačkicu.
Harry je bio totalno gol i imao je najveću erekciju u životu. Kleknuo je ispred Seven i počeo je lizati. Mačkica joj je bila već posve vlažna. Prelazio je svojim jezikom po njenom klitorisu gore i dolje. Uskoro je njegovo lice bilo prekriveno njenim nektarom i on se pomakao i počeo lizati njenu guzu.
Sada je Paris stao pred kameru i rekao " Ovo je još jedna tehnika, koja je vrlo efektivna, u podmazivanju šupka. Umjesto želatine dovoljno je polizati partnerov šupak. Možda će vam se činiti gadljivim, ali ne sudite dok ne probate. Jer vrlo je uzbudljivo i za onoga koji liže i za onoga koji je lizan. "
Harry i Seven izgleda da uživaju. Seven je stenjala, a on nije prestajao sa lizanjem njenog šupka.
Ni Kapetanica više nije mogla da ostane po strani. Pogled na prelijepu Seven ju je uzbudio. Popela se na stol do Seven i počela lizati njen klitoris. Seven je još jače počela da stenje. Digla je glavu i počela je trljati o njene prepone. Iako je još bila obučena Kapetanica se izuzetno uzbudila.

Sve ovo što se dešavalo posada je pratila preko monitora. Svi su bili zapanjeni jer ono što je počelo kao medicinski sastanak pretvorilo se u biseksualnu orgiju. Neki od njih su masturbirali na slike koje su vidjeli, a drugi su započeli vlastite orgije. A bilo je i onih koji su okretali glave sa gnušanjem ne vjerujući kakvi su to njihovi zapovjednici.
Chacotay je nastavljao zabijati svoj kurac u Tuvakov šupak, a Belana je nastavljala lizati Chacotayev anus.
Chacotay je osjetio kako će svršiti. Viknuo je " Dolazi! Svršavam !Ahhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!! "
Njegova vruća i ljepljiva sperma sjurila se u Tuvakovo dupe. Njegovo tijelo se zanijelo od siline trzaja nakon kojih je došlo još nekoliko manjih, a zatim je osjetio da mu erekcija slabi i izvukao je kurac iz Tuvakovog šupka uz mokri zvuk.
Tuvak se uspravio i pogledao u Chacotaya " Hvala ti. Nadam se da ću se za nekoliko sati osjećati bolje zahvaljujući ovom iskustvu. Mogu izvijestiti da iskustvo nije bilo toliko neugodno koliko sam mislio da će biti. U stvari nalazim ga seksualno stimulirajućim. " Njegov penis u erekciji bio je dokaz da govori istinu.

Tapšajući Harryja po ramenu reče " Mislim da bi Seven htjela svoj lijek odmah. Hvala ti što si ju pripremio."
" Nema problema. Dopusti mi da ti ga namočim. " reče Harry stavljajući Tuvakov kurac u usta. Par puta ga polizavši želio je biti siguran da ga je dobro namočio.

" Još jednom tvoj sam dužnik. Možda ti se mogu kasnije odužiti sa dozom lijeka. " Harry se mogao zakleti da je vidio trag osmijeha na Vulkančevom licu dok se penjao na stol i zabio ga u Sevenin šupak u jednom pokretu. Seven je jauknula od boli jer je upravo njezina analna nevinost oduzeta. Tuvak ju je ignorirao i energično joj je zabijao u njen uski anus.
Dok je Tuvak jebao Seven, Paris je otišao sa druge strane stola i skinuo je Kapetanicu. Njezina pička i dupe sada su se vidjeli u punom sjaju. Seven je pohlepno posegnula ustima za Kapetanicovom pičkom, dok je Paris trljao njeno dupe. Zatim se spustio niže i odgurnuo je Seven. Stavio je svoj kurac u Kapetaničinu pičku i brzo izašao iz nje. Sada mu je kurac bio sklizak od njenoga soka. Tada je rekao " Primi svoj lijek kao dobra djevojčica. "i zabio joj ga je u šupak.

Belana i Chacotay su bili zagrljeni u stolici, ljubeći se i dodirujući se, dok su gledali predstavu. Kapetanica i Seven su bili u položaju 69, pohlepno ližući jedna drugoj pičku. Tuvak je nastavio zabijati svoje meso u Sevenino dupe, a Paris je jebao Kapetanicu. Harry se pridružio ližući Parisov šupak.
Tuvak je zaječao i rekao " Evo tvog lijeka Seven, ah! "
Tuvakov orgazam je prošao cijelu grupu kao da su jedna osoba. Prvo je reagirala Seven jeknuvši u Kapetaničinu pičku i njezin orgazam je izazvan osjećajem Tuvakovog sjemena u njezinoj unutrašnjosti. Ona je povukla Kapetanicu Janeway na svoje lice koja je izgubila kontrolu nad svojim orgazmom. Kako su se zidovi njezine unutrašnjosti skupili i njezina maternica se zgrčila i Paris je pustio svoje sjeme. U samo nekoliko sekundi svi četvoro su postali jedan veliki orgazam.
Kako je orgazam jenjavao, Doktor se oglasio još jednom.
" Nadam se da ste uživali u tretmanima kao što su sudionici ovoga uživali. Testirati ću svakoga člana posade u sljedećih sedamdeset dva sata. Oni koji nisu primili injekciju javiti će se Kapetanici zbog moguće disciplinske kazne. "


prev. i prir. Demian

<< Arhiva >>