bolesni_um

srijeda, 30.03.2005.

Zašto svijet nije kao igrica na kompjuteru? Zašto ne mogu naći na podu kutiju s mecima kad hodam ulicom? Ili kad sam ozlijeđen da samo pređem preko kutije za prvu pomoć? Zakaj nemrem save-ati svako malo?
Zakaj Bog nije tako napravio svijet? zakaj kad skočim sa zgrade ostanem mrtav na podu? Nije fer.
Zakaj svaka druga rečenica počinje sa zakaj?
Možda ste primjetili da je blog postao živo smeće. Ali to nisam ja kriv. Kriv je On, svemogući Bog. Neki dan smo igrali šah, i ono, dobio sam ga u pol sata, i od tad je malo razdražen, blokira mi inspiraciju i općenito je ljut. Znate onaj tsunami? Izgubio je na pokeru. Mislili bi da bi onaj koji čita misli i vidi budućnost mogao bolje igrati. A šta ćete, nitko nije savršen.
Al dobar je on, osim kad je osvetoljubljiv, onda ga izbjegavajte. Obično četvrkom oko tri popodne. I nemojte mu nikad reć da izgleda dobro za svoje godine, jedan lik je to rekao...uf, to je bio vatromet.
I ne da mi inspiraciju...morat ću mu sutra pustit u tenisu...
- 23:59 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 29.03.2005.

fg

Ništa.
Bolesni um treba uzimati u malim dozama kako bi se izbjeglo predoziranje, koje bi moglo voditi do drugih stvari.
Život je odlučio da će ostati do daljnjega. Jedan pljesak za nj.
Laku noć, moram spati, čeka me čitav dan ničega.
- 23:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.03.2005.

Uskršnji ponedjeljak


Zašto je uskršnji ponedjeljak važan? Zašto ga slavimo? Što se zbilo na taj dan?
Znamo da su se u četvrtak posljedni put napili, u petak su Ga razapeli, u subotu su išli anva, u nedjelju Mu je dosadilo u grobu i otišao na zrak. A šta je bilo u ponedjeljak?
Možda je Isus okupio apostole i onda su razbili rimljane. Zašto to ne piše u Bibliji? Zašto ne piše onaj dio kad smo ja i Isus sve gazili u beli? Mnogo toga ne piše. Isus odjednom sa 12 godina skoči na trideset. Izbacil su onaj dio kad smo tulumarili tri dana bez prestanka, znate onaj tulum kad je isfurao pedeset bačvi vina. Ta biblija je puna mana.
Zato ja čitam basne. One su uvijek realne i imaju smisla.
- 19:57 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.03.2005.

Nećet vjerovati što mi se danas dogodilo...Probudim se ujutro, ju nou, majdin maj oun biznis, kad mi netko zvoni na vrata. Otvorim ja vrata, kad ono stoji zec od metar i pol i nudi mi jaje. Ja si mislim kajjaznam, svakakvih tipova ima danas, možda će mi uvalit drogu ili bombu... pa sam otišao u kuhinju i uzeo nož...
...i imali smo fini zečji gulaš za ručak. Ispostavilo se da su jaja bila od čokolade pa smo imali i desert. Tek kasnije su mi javili da je Uskrs i da neki zec dijeli čokoladna jaja.
Što se događa sa ovim blagdanima? Prvo mi prošle godine je neki debeli provalio u stan kroz dimnjak i onda sam morao objašnjavati policiji zašto sam upucao djeda mraza i zašto imam neregistrirani pištolj, i sad mi neki dubiozni zekonja nudi dubiozna jaja? Kamo je krenuo ovaj svijet?
ps. Ovom prilikom bih pozdravio Zekota, Belzebuba i onog trećeg.
- 21:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 26.03.2005.

I'm in over my head


Uf, kako ovaj nerad umara. Cijeli dan buljim u neki ekran.
Vratio mi se život! Jej!
Pričao mi je gdje je sve bio...
Prvo se malo smucao okolo po gradu bez posebnog cilja. Onda je upoznao neke druge odbjegle živote. Oni se se već naučili na život na ulici i bili su opaki. I tako su oni svi zajedno živjeli na ulici, baveći se sitnim kriminalom. No onda su neki od njih htjeli malo krupnije poslove, pa su išli orobit banku. Kako su većina od njih bili idioti, uspjeli su sjebat pljačku i došla je murja. Moj život, kako je inteligentan i snalažnjiv, pobjegao je s parama. Onda je otišao na neki tropski otok, i spiskao sve pare na tulume i kurve. Više nije imao para pa se vratio kući.
Imamo dvadeset kuna u novčaniku.
Sad ćemo na fucu kao u dobra stara vremena.
Moji postovi su postaju sve gluplji. Inspiracija je također bila pobjegla, no nju su pojeli dinosauri.
?
- 16:19 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.03.2005.

...Nevinost izgubila

Sada lijepo odskrolajte do samog dna i čitajte sve naslove po redu. Je li sada svima jasno? To je inače uvodni dio jedne pjesme Bolesnog Uma, ne temelji se nužno na stvarnim događajima, imena su nasumce izabrana(izvlačila su se iz šešira(no zec koji je bio za ručak nije bio izvučen)).
Baš me zanima kaj bude kad Batmana zaustavi murja za vozačku i prometnu. Ne smije pokazati od Bruce Wayne-a, jer će se tako odati. Možda ima posebnu vozačku za Batmana, posebno za Brucea. Ali se na slici ne smije smiješiti, nositi šešire i maske. Tko bi mu uopće dao tu dozvolu? Sigurno mu Batmobil uopće nije registriran, tablica nema, vjerojatno ni nema onu naljepnicu kaj zaljepiš za staklo. On je prekršio tolko zakona da bi vjerojatno sam trebao u zatvor ići. Sigurno nema dozvolu za sva ona oružja.
Tko mu je izgradio auto, brod, letjelicu itd.? On i Alfred? Sigurno su doveli neke Mexikance da crnče za njih. I koje li je sreće da ima špilju ispod kuće. I zašto svaki put ima drugi ulaz? Jednom je ušao kroz sarkofag, drugi put iza ogledala, a treći put se više ni nije trudio pa je išao kroz vrata.
Kako to da cijeli Gotham City izgleda da je iz tridesetih, i auti su starinski, nije očita napredna tehnologija a on ima letjelicu u garaži i auto sa raketama?
Svaki put kad pada ili skače, uvijek ispuca ono uže; i uvijek ima pri ruci točno ono što mu treba(bombu, laser, radar...) Dobro da nosi sa sobom trideset kila napravica.
Život ponekad nema mnogo smisla
- 14:03 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 23.03.2005.

...kada je milena...



Drugi dio...bit će kraći. Samo malo da pojedem tost do kraja...
...
...
fuck, moram i nos oprat...
...
...
kako vrijeme prođe kad neš radiš..
I tako nakon uspjeha Blatinice, žurno smo htjeli nastaviti pa smo krenuli s...Blatinicom 2.
bilo je to u proljeće iste godine, tema: "Kamo sutra". Koji su to likovi bili... i koji skečevi...pa marko jerković đonson i vjetar, Men in black skeč... Svakako preporučam da pogledate. Brijem da ću ja sad ić gledat. Po meni je dvojka možda bolja od jedinice, traje 70 minuta i od toga smo 30 snimili samo u zadnji dan. to je bilo luudo.
Poslije Dvojke, htjeli smo nešto novo, nešto divlje. Blatinica više nije mogla, pa je došao Parody show-skup skečeva i parodija na poznate stvari poput Zvjezdanih staza, dosssjeja x, golog kuhara i gro drugih. Snimano na raznim lokacijama, no ovaj put nas je bilo samo četiri, al smo odradili dobar posao. Monty Python nam nije ni do koljena:)
Pa da skratim... to je zasad to što se tiče Savica Clique(jel se tako piše)
Zadovoljan sam time što sa 18 godina imam iza sebe 3 sata vrhunske zabave i mnogo lijepih sjećanja.
Trenutačno pišem scenarij za film, malo manje veseo, neka drama s elementima crnog humora, no dok se ne maknem sa druge stranice scenarija neću vam više govoriti o tome. Pitajte Nicy.
Toliko o meni zasad, već sam vam i previše rekao. Život bi mi se mogao vratiti, ipak je proljeće, bio bi red.
- 00:17 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 22.03.2005.

...Bilo je to večer...

Zbog psiholoških i inih pritisaka danas iz protesta neću napisati ništa. Ali sutra, oko 00 i recimo 15..to je druga priča
- 23:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.03.2005.

...U...

Mnogi ljudi mi se žale da pišem prekratke blogove. Pa evo za vas onda jedan duuuuugački. I bit će dosadan, da znate!
Kad čitate druge blogove, da li vas zanima tko su osobe koje pišu? Čim se bave, što ih
zanima?
Evo, ako ikog zanima tko sam ja...pa neću vam sve reć odmah! polako...ma ajde budem. Neću vam govoriti one biografske spike, rođen u Karavukovu, dvadestreći sin dvadesetdrugog sina...kog to zanima.
reći ću vam ono što me pokreće, što me čini ovakvim kakav jesam, moj bitak(ili je bit?
jestovanje uglavnom).
Vidite, Sax je rođen sa urođenim nagonom da stvara nešto iz ničega ili iz nečeg drugog. No ne mislim na materijalno(on ne bi mogao složiti kajgano od jaja i tave). On stvara samo
nematerijalno. Oduvijek je volio stvarati. Bavio se mnogim granama umjetnosti.
Da, oduvijek sam stvarao nešto novo. Kad bi mi bilo dosadno, izmislio bih novu igru. U
osnovnoj sam pisao neke pričice(oš kaštelan se možda sjeća). zajebancija, bezveze. I uvijek sam nešto šarao po raznim map editorima u heroesima, age of empire-u itd.
No moje pravo stvaralaštvo počinje u srednjoj školi, zajedno sa ljubavnim i socijalnim
socijalnim životom. U prvom razredu se već javlja ideja punk-rock benda i počinju se pisati
prve pjesme. U tom razdoblju je nastala pjesma "No Tomorrow", poznatija kao No.2., po
nekima najbolja pjesma od Bolesnog Uma, no o tome kasnije.
U drugom razredu započinje video faza, kad su se nekoliko mladića okupilo kako bi neke
svoje ideje prenjeli na filmsko platno. Sve je započelo nekoliko dana prije početka školske
godine, kad su se gojga, rajs, kuš, sax i Dino Josip Simonoski Bukovski okupili kako bi za rad iz etike snimili reklamu. Nisu ni slutili što ih čeka. Reklame su snimili savršeno amaterski: sax viče "cut" usred scene, muzika isprekidana, glumci ne znaju glumiti, 1 kamera. No imali su talent. snimili su tri smiješne reklame i ovacije na satu su ih ponukale da nastave dalje. I onda...zimski praznici...Blatinica.
Mnogi od vas koji čitate ste gledali, a vi ostali...a šta ću vam. Dođite do mene pa ćemo
gledati.
Dakle Blatinica. Tjedan dana kojih smo snimali Blatinicu bili su bez sumnje najbolji i
najsmješniji dani mog života. To je bio najčišći smijeh koji sam ikad doživio. To je bio
smijeh do suza, i tako sedam dana za redom. Tada još uvijek amateri, naoružani jednom kamerom i hrpom ideja.
Nije bilo unaprijed napisanog scenarija. Nije bilo montiranja. Ak fulaš, premotaj i ponovo. Nisi mogao ubaciti mjuzu u pozadinu, nisi mogao stavit slova na ekran. Ništa.
Prvi dan smo snimili oko 5-10 sekundi, a bili smo od 12-7.
Ne mogu vam riječima dočarati količine smjeha na tom snimanju, možda će bolje moći gojga.
Uglavnom ispalo je savršeno, sa mnogo grešaka i socijalno, predivno.
Jel još uvijek čitate? Hoćete još? Sad se potrudite i pročitajte do kraja.
Pustili smo Blatinicu na platnu u kinodvorani. Čak su i profesori bili zadovoljni, iako smo im izvrnuli riječi. Da, zaboravio sam reći. Tema je bila "Treba li diskriminirati ružne ljude", snimili smo Travisa Blatina(voditelj,rajs) kako postavlja to pitanje, a profesore smo pitali treba li povećati plaće..."absolutno da treba".
Daj ovo je već predugačko. Nastavak neki drugi put, kad slijede Blatinica dva, i još mnogo toga...
Je sam li rekao da će biti dosadno?

DODATAK
I naravno, u potresnoj priči...Goran Špehar.
- 22:25 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.03.2005.

...T...

Vrijeme je za još jedan post. NE onaj post kad se ne jede meso, nego post kao [poust] iliti
1.stup,jaki kolac
2.greda, potporanj
3.pošta
4.dostava pošte
5.poštanski ured
6.položaj, dužnost
7.utvrda
Dakle vrijeme je za još jedan jaki kolac.
Nije mi previše jasan post. Koja je svrha nejedenja mesa na petak? Zar ću ići u pako ako jedem meso petkom?
Osim ako J.C. ne kaže da se ne jede petkom, ne zanima me. A baš prošli petak došao do mene sa kapričozom i gledali smo Seinfelda.
On je baš okej momak, dobar i sve. A i super-moći često posluže.
neznam zašto ljudi tolko idu u crkvu. Ak bog postoji, čuje te gdje god da si. A ak ne, kaj te briga. Ak postoji raj, ići ćeš tamo ak si dobra osoba, a ne ak se samo moliš.
A to je sve ionako metafora. Raj i pakao su na Zemlji.
Uf, ovo je bila religiozna utvrda. Sutra ću se potrudit napisati zanimljiviji poštanski ured.
Kuš je napisao položaj o meni ak vas zanima
- 21:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 19.03.2005.

...I...

Let's go Murphy's! Let's go Murphy's!

Ispričavam se onima koji čitaju moj blog što jučer nisam pisao, imao sam dogovor s racijom koji nisam mogao odgoditi.
Da pojasnim podnaslov- bijagh na koncertu od Dropkick Murphysa u KSETU na st.patricks day-zakon koncert!
Ali evo,sad sam tu.
Je li netko uspio povezati naslove? Nema žurbe.

How many fucking heavy metal fans are out there tonight?

Kako se neki ljudi mogu raspričati na ovim blogovima, meni to nije jasno. Ja ne mogu ni jednu svoju misao izraziti sa više od 2-3 rečenice. npr.

Jučer je bio lijepi dan.

What do you wanna hear?We can play any damn heavy metal song in the fuckin' planet, what do you wanna hear?

Volim svirati gitaru.

What fuckin heavy metal, I can play any damn heavy metal, I'm the, I'm the greatest guitar player in the world, I can play fuckin heavy metal, goddamnit.

hmmm, pizza

Whaddya wanna hear, I can play any fuckin heavy metal song in the fuckin world, fuckin shit planet fuck.
Billy Joe Armstrong
- 14:19 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.03.2005.

...k...



Danas je praznik, stoga ništa ne radim, i ne pišem blog.

FLOGGING MOLLY

"Salty Dog"

I'll wait for you till I turn blue
There's nothin' more a man can do
Don't get your bollocks in a twist
Settle down, don't take a fit
Ya drank with demons straight form Hell
They almost nearly won as well
Ya wiped the floor with victory
Then puked until you fell asleep

Blackened was the banshee's wail
These boot will never fill her jail
So you crawled into an empty boat
For the Gulf of Mexico
Till Cortez came an' when so did you
From the ashes charred and blue
Smellin' like a Salty Dog
Back from Hell where you belong

Anarchy, the scourge of every sea
The Antichrist aboard a rig
With us your cutthroat thieves
The ship went down we all near drowned
Ya stood there on the deck
Till the Spanish came and flogged yer arse
And dragged you from the wreck

They threw a rope around yer neck
To watch you dance the jig of death
Then left ya for the starvin' crows
Hoverin' like hungry whores
One flew down plucked out yer eye
The other he had in his sights
Ya snarled at him, said leave me be
I need the bugger so I can see
- 18:21 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 16.03.2005.

...prvi put poljubila...

Ne!
Sad sam upravo napisao OGROMNi post i slučajno mi se izbrisao. A bio je najbolji ikad!
Ne, samo vas cimam, nisam niš napisao.
Ali čuvajte se, to vam se lako može dogoditi ako pišete direktno na blog.
ili ako napišete na papir, i onda ga stavite iznad svijeće da bolje vidite šta ste napisali.
Ili ako pišete u avionu, i otvorite prozor za malo zraka.
Ili ako napišete na papir, pa spremite u džep, i onda zaboravite na to i skočite u vodu, ili sa zgrade.
ili ako napišete u word, i onda igrate ragby u sobi.
ili ako pišete u pijesku na plaži.

uglavnom ako neznate pisati, nemate brige
- 21:01 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 15.03.2005.

...kada je Milena...

Zašto imam osjećaj da je danas srijeda, kad je veoma očito utorak? I čini se također da je utorak. To je zato što se prošle godine utorak osjećao kao srijeda, a srijeda kao utorak. A evo, sad je utorak konačno onaj pravi utorak odprije, no ja sam se naviknuo da se srijeda osjeća kao utorak, pa sam zato mislio da je srijeda.
Dobro, sad kad smo to riješili..
hm...ruke mi miriše na sardine, a jeo sam njoke sa saftom...tu nešto smrdi...vjerojatno ruke po sardinama...da ih operem?...treba se dići...hm...da još jednom to promislim...možda kasnije.
učiti? nah.
maturalna radnja? moji ljudi već rade na tome.
pospremiti sobu? Dok god mogu pronaći krevet, u redu je.
ništa? bingo

- 16:43 - Komentari (19) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.03.2005.

Bilo je to večer...

Još jedan dan sam proveo radeći ništa. Zapravo ne baš ništa, odrijemao sam, gledao sam tv i igrao gta3. Jeste li znali da su u gta3 glasove posudili Joe Pantoliano, Michael Madsen, Michael Rapaport, Kyle MacLachlan, a u Vice City-u Ray Liotta, Dennis Hopper, Burt Reynolds itd. koje su to gangsterske mrcine. a jeste li znali da je Michael Dorn(Worf iz Star Treka) ujedno i I am Weasel?
Svašta čovjek nauči na internetu.
Gdje su oni dani kad sam pisao dobre postove, koji nisu imali smisla, i koji su bili duži od 3 rečenice? Tolko sam se uljenio da mi se nedaju radit ni ine stvari koje volim.
Hoćemo malo cimat nekog? Gledajte naslove slijedećih nekoliko dana:)
- 21:28 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.03.2005.



Tko zna tko su ova dvojica na slici? Sigurno ih prvi put vidite. I ja sam ih danas prvi put vidio. Nisam ih uopće tako zamišljao. To su dva glazbena genijalca.
Prvi je James Horner. On je napisao mjuzu za Titanik, Braveheart i još sto drugih filmova. Tko voli braveheart nek digne ruku!...hm, to neće uspjeti...tko voli braveheart nek napiše "ruka". ruka. Braveheart je zakon film, no ne bi bio upola tako dobar da nema Hornera
Drugi je Danny Elfman. Njega možete čuti svaki dan u 3 i pet kad gledate Simpsone, ili kad gledate Batmana, Bubimira ili bilo koji drugi film Tima Burtona. Isto vrijedi kao i za Braveheart.
Neznam za vas, ali ja mislim da mozart, beethowen, i ekipa nisu ni do koljena ovoj dvojici.
opet mi burazu smrde noge
- 21:47 - Komentari (7) - Isprintaj - #

subota, 12.03.2005.

AIRPLANE!

Moja najveća specijalnost jest da se u ništa ne razumijem. Sport uopće ne pratim-nemam blage veze koja je Janica, ni tko igra za dinamo. Kuhanje-najdalje dođem do tosta. Kompjuteri, internet?-wha?
Ne razumijem se ni u ono što bih trebao znati. Pitaju me koja je gitara najbolja, ja nemam pojma. Znam samo da imam gibson sg model. Pitaju me kak se zove ovaj akord-kajjaznam, sviram ih kak mi dođe.

"Surely you can't be serios."
"I am serious. And don't call me Shirley"

To vam je iz Airplane!-a(iliti po našem "Ima li pilota u avionu?") Danas sam se ugodno iznenadio kad sam upalio tv i vidio da upravo počinje Airplane!2. Nasmijao sam se do suze. Nema puno toga bolje od dobre parodiye.
- 19:49 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 11.03.2005.

I close my eyes...and all i see is you

hola, vratih se iz škole. evo slušam najdražu mi pjesmu. Jel znate koja je vama najdraža pjesma? Ja sam oduvjek imao mnogo najdražih pjesama, dok nisam razmislio što čini najbolju pjesmu. Onda sam shvatio da su samo dvije. Samo jedan kriterij određuje najbolju pjesmu-kad u winampu imate par tisuća pjesma, pa stavite na shuffle i šaltate malo. Neke pjesme vam se slušaju u nekim situacijama, a u drugim ne. Neke vam nakon nekog vremena dosade i prebacite na slijedeću. Kad nađete pjesmu koju nikad ne prebacujete, bili tužni ili veseli ili bilo što drugo, našli ste onu pravu.
Najbolje dvije pjesme ikada:
Good Charlotte - The Motivation Proclamation
Simple Plan - I'd Do Anything

već sam zahrđao u pisanju bloga. Gdje su ona dobra stara vremena kad su rječi letjele iz usta? Gdje je prošli mjesec?
Prokletog života još uvijek nema, inspiracija s njim, ovaj novi život budućeg akademskog građana i intelektualca je dosadan.
Završna riječ
Pazite na sebe...i druge.

- 23:48 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.03.2005.

Šta se dešava s menom?

Da možete biti bilo koja životinja, koja biste bili i zašto?

Ja bih bio zmaj
- 23:36 - Komentari (20) - Isprintaj - #

srijeda, 09.03.2005.

slobodan dan

Uzimam slobodni dan. Evo, da ne bude prazno, ostavit ću par mudrosti.
bolje testirati kočnice nego kočiti testisima.
noću je hladnije nego vani

slikica


-slobodan dan--slobodan dan--slobodan dan--slobodan dan--slobodan dan-
- 22:49 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 08.03.2005.

Moj dan

Nešto me zanimalo...jeli naranča "naranča" zato što je narančaste boje, ili je narančasta boja "narančasta" zato jel je boje naranče? Ako netko pouzdano zna, neka ostavi komentar.
Zašto žene imaju svoj dan? Zašto mi dečki nemamo? Tko odlučuje tko će imati dan i kad? Hoću ja svoj dan! Ok, odlučeno je. Moj dan je odsada nadalje 13.13. svake godine. Očekujem da se sjetite i čestitate. Svatko je dužan donijeti mi poklon koji se sastoji od tri djela:
1. nešto za pojest(čokoladica ili lizalica)
2. neka igračka(robot ili auto na daljinski)
3. omotnica s novcem
Jedan i tri se mogu nadomjestiti igračkom
To je to. Pravila su vrlo jednostavna. Tko ne poštuje pravila, ne može sudjelovati u mojdanskoj povorci.
toliko za danas
- 23:49 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.03.2005.

reeeeeealy?


jeste li gledali? zakon.
šta da vam napišem? Mjesec dana je prošlo a još uvijek sam tu. Takvu predanost već dugo nisam vidio. No možda je vrijeme za godišnji odmor. Ili barem dnevni. Mogao bih jednom mjesečno uzeti dan odmora, vidite da pišem gluposti.
Kad smo već kod gluposti...bolje ispasti budala nego iz aviona. Jer kad ispadneš iz aviona, nećeš preživjeti skroz živ. Bit ćeš više-manje mrtav, što nije baš dobro. Bar se meni to čini.
- 22:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.03.2005.

Stara Sigma(slikano na maturalcu, gdje drugdje nego u pragu.) Sjećate li se maturalca, 4.be?
Sigma i ja se poznajemo još od malih nogu i puno smo preživjeli zajedno. Još uvijek se drži iako je doživjela mnogo udaraca. Jednom je jedna djevojka pala s kreveta na Sigmu, ali joj ništa nije bilo.
A sad novosti iz svijeta.
Nemam pojma kaj se događa tamo.
Jeste li čuli onaj vic? Ako ga netko zna...ja ga nisam čuo.
Evo jedan stih, mislim da bi ga jedan frend trebao uzeti u obzir, zajedno samnom
"Life just sucks, I lost the One
I'm giving up, she found someone
There's plenty more
Girls are such a drag"
- 20:25 - Komentari (31) - Isprintaj - #

subota, 05.03.2005.

yo, wassap?


Je li itko gledao Leslie Nielsena mladog u nekom filmu? U svakom filmu je star i sijed. Valjda se tako rodio.
Jedan pljesak za gojgu koji ima oko fiti komentara. Mrcino! Tko zna dal ćemo snimati...pa možemo i neke fore podijelit sa blogom.
Smiješni su mi oni gansta reperi, kao siromašni smo, al smo upjeli skupiti za pet zlatnih lanca, dres, limuzinu, šampanjac i drolje. No još smiješniji su oni koji se furaju na njih. A pogotovo oni iz Hrvatske koji su uz to još i bijeli. daj budite barem malo svoji.
Evo, pripremio sam vam Hrvatski riječnik gangsterskih izraza:
homeboy- kučnjak
hood - kapuljača
whoa - kuraba
piece(kao pištolj) - komad, komadić
what's up? - šta je gore?
chillin' - ohlađivanje
i druge
Evo primjer:
-Yo, šta je gore, bjelče
- Ništa, kučnjače, samo se ohlađujem.
-Šta ima u kapuljači?
- yo, neka kuraba se doselila, saću da je zbarim. kod tebe?
-yo, nabavio sam si novi komadić, znaš kako roka.
-yo, mir, čovječe

A sad odite van i izvežbajte svoje nove fraze
- 20:13 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 04.03.2005.

Sad već pola mog razreda redovito bloga, a ja već mjesec dana pišem. svijet je veoma zanimljiv. Da vidimo kako je došlo do svega toga...
Za sve ovo što vi čitate zaslužna je jedna stara, klasična gitara. Ime joj je Sigma. A kakve veze ima s blogom? Gledajte.
Išli smo na maturalac u Prag i kretali smo u šest ujutro. Ja sam oko 5 i pol razmišljao da li da uzmem gitaru ili ne. Da nisam uzeo gitaru...ne bih hodao po hotelu i svirao. Ne bih upoznao neke Makarane preko kojih sam upoznao neke Riječanke. Da mi se nije malo sviđala jedna od njih, nazovimo je Kaethe, ne bih se toliko družio s njima i ne bismo sada bili prijatelji. da nismo dobri prijatelji, ne bih otišao u Rijeku na karneval. Da nisam otišao u Rijeku, ne bih saznao da ona i alexxx imaju blog, ni ti bih znao šta je uopće to blog. da alexx nema link na Kaethin blog, vjerojatno ga nikad ne bih pročitao. Da nikad nisam pročitao njen blog, ne bih počeo pisati svoj. Da ja nemam svoj blog, vjerojatno ga ne bi imali ni nicy, ni truleži, ni gojga i ne bi pola mog razreda stalno visilo na netu. Sve zbog Sigme.
Vratimo se kad sam imao 7 godina. Starci su me išli upisati u glazbenu školu jer sam stalno pjevao tadašnje hitove. Nisu znali koji instrument da uzmem, pa su pitali profesoricu. Ona im je rekla da imam dugačke prste i da je najbolje da sviram klavir ili gitaru. Nismo imali gdje stavit klavir, pa je bila gitara.
Da sam se rodio sa kraćim prstima, ne bi bilo Bolesnog Uma
- 14:09 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.03.2005.


Ah, kako sam se sad fino naspavao. Zanemario sam sve školske obaveze i bilo mi je baš super.
No dosta o meni, pričajmo o meni.
...ipak ne. Krenula je sapunica sada na gologovnu. Pojavljuje se moj lik, no neću vam reći kako mu je ime. Morate sami skužiti.
Malo mi je dosadno... Ajmo igrat vješala!
FILM
_ _ A _ E _ E A _ T
- 23:37 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 02.03.2005.

Pravila


Kad se već svi okupljate tu...par pravila. Nema pušenja. Samo hladna oružja dozvoljena (noževi, sablje, sjekire, čekići, naoštrene olovke, frižideri, kockice leda, pingvini...) a strogo su zabranjena vatrena ili topla oružja(pištolji, puške, zolje, rakete zemlja-zrak, tosteri, upaljači, sušila za kosu(iako postoje ona koja i hlade, ali svejedno su zabranjena)).
što jošš..
Ako se netko želi maziti ili ljubiti...desni donji kut je kutak za maženje(nađemo se mile u sedam navečer).
Mjuza mora biti vesela i energična, i dovoljno glasna da ju čuje nagluha baka u susednom stanu.
I svi moraju biti čili i radosni. i lijepi, dobri i pametni.
boook
- 00:02 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 01.03.2005.


Nije li Batman najbolji super-junak ikada? On je jedini normalni, ali je ipak najžešći. Onaj Superman ima sve super moći, a ipak svako malo dođe neki frik i prebije ga. Superman je maltene besmrtan, a u svakoj epizodi ga prebiju. Gledao sam jučer Batmana, crtić na hrt-u i više se uopće ne snalazim. Svi neki novi likovi, neki nebeski letač, nebeski što? Valjda je to robinu odijelo u pranju. I neka ženska betmenica, nemam pojma.
Najgore je kad serije počnu mjenjati postavu, onda znaš da sve ide kvragu. U Hitnoj službi više skoro nikog ne prepoznajem. A sipowitz je promjenio bar 30 partnera. Tako da sam prestao gledati skoro sve serije, osim Simpsona i Seinfelda, a tog nikad dosta. Više o Seinfeldu će vam reći G.
Pošto Guinnessova knjiga ima hrpu glupih rekorda, ja sam odlučio napraviti jedan. Ja sam prvi čovjek rođen u Zagrebu 12.10.1986 u 11:55 koji je 22 dana uzastopno pisao svoj blog. Jedan pljesak za mene. Hvala
- 18:05 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>