Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bolesni182um

Marketing

...Nevinost izgubila

Sada lijepo odskrolajte do samog dna i čitajte sve naslove po redu. Je li sada svima jasno? To je inače uvodni dio jedne pjesme Bolesnog Uma, ne temelji se nužno na stvarnim događajima, imena su nasumce izabrana(izvlačila su se iz šešira(no zec koji je bio za ručak nije bio izvučen)).
Baš me zanima kaj bude kad Batmana zaustavi murja za vozačku i prometnu. Ne smije pokazati od Bruce Wayne-a, jer će se tako odati. Možda ima posebnu vozačku za Batmana, posebno za Brucea. Ali se na slici ne smije smiješiti, nositi šešire i maske. Tko bi mu uopće dao tu dozvolu? Sigurno mu Batmobil uopće nije registriran, tablica nema, vjerojatno ni nema onu naljepnicu kaj zaljepiš za staklo. On je prekršio tolko zakona da bi vjerojatno sam trebao u zatvor ići. Sigurno nema dozvolu za sva ona oružja.
Tko mu je izgradio auto, brod, letjelicu itd.? On i Alfred? Sigurno su doveli neke Mexikance da crnče za njih. I koje li je sreće da ima špilju ispod kuće. I zašto svaki put ima drugi ulaz? Jednom je ušao kroz sarkofag, drugi put iza ogledala, a treći put se više ni nije trudio pa je išao kroz vrata.
Kako to da cijeli Gotham City izgleda da je iz tridesetih, i auti su starinski, nije očita napredna tehnologija a on ima letjelicu u garaži i auto sa raketama?
Svaki put kad pada ili skače, uvijek ispuca ono uže; i uvijek ima pri ruci točno ono što mu treba(bombu, laser, radar...) Dobro da nosi sa sobom trideset kila napravica.
Život ponekad nema mnogo smisla


Post je objavljen 24.03.2005. u 14:03 sati.