opis slike

Bad Blue Boys Otočac

21.07.2006., petak

NAPOKON TEKMA




Evo nas napokon, nije nam se dalo pisat post ranije!
Ovako, išlo je nas pet autom, skupljanje u Picassu, odlazak u Mistral po transp i put zagreba!
Dolazimo u ZG dosta rano, ostavljamo auto i tramvajem prema Trgu, u tramvaju umiranje od vrućine, umjesto otvaranja šibera mi ga greškom zatvaramo i više ga ne možemo otvorit pa je još toplije...eekburninmadbang!
Odlazimo u neki birc pored poznatof Melina i tamo po pivi do oko 18 sati, potom put Maximira!
Putem prema Maximiru iz tramvaja spazimo stariju ekipu BBB Otočac, njih isto 5, nalazimo se s njima kod "pimpeka" pa na pivu opet, tamo još sretnemo jednog našeg boysa!
Ulazimo na stadion oko pola sata prije početka tekme i postavljamo transp na sjeveru-gore desno od velikog povijesnog transpa "VOLIM TE MAMA...."!

Na sjeveru se smještamo malo lijevo od štange u drugi red, navijanje odlično, na trenutke fenomenalno, mali pad u 2. poluvremenu zbog zastava ali ovaj put srećom samo malih, bez onih velikih na dva štapa tako da se nije baš previše osjetio pad navijanja!
Na početku 2. poluvremena bakljada, koja je u paru sa zastavicama izgledala odlično!
Dinamo je razbio riječane 4:1, 2 gola Eduardo, po 1 Etto i Modrić, uglavnom izgleda da smo mi još bolji nego prošle sezone, a Rijeka lošija, sve u svemu ne znam tko će nam parirat za naslov ove godine!
Nakon tekme odmah odlazimo na tramvaj i krećemo po auto i put Otočca, na autoputu stajemo na nekoj benz. stanici i tamo dolazi do manjeg incidenta (detalji nisu za web)!
U Otočac dolazimo oko 01:00 sati, još malo zafrkancije, pridružuju nam se i neki koji nisu mogli na tekmu, i oko 01:30 odlazak kućama!

Sve u svemu zanimljiva tekma!
Znam da ovaj put izvještaj nije toliko opširan ali nisam imao inspiracije!
Nismo baš previše ni slikali, više smo se posvetili navijanju, znate ono: Grlo, Dlan, Pivo, Fight!!!!
Toliko za sada, pozdrav svim BBBoysima!

P.S. Slike nisu baš nešto i sve su snimljene po završetku tekme! Za veću sliku samo kliknite na nju!





- 18:09 - Pametuj malo (50) - ...ako imaš tinte... - #

18.07.2006., utorak

SVI NA SUPER KUP ! ! !

Bit ću vrlo kratak jer nemam baš previše vremena, a što ste svi mogli i zaključiti jer me nema baš previše na vašim blogovima u zadnje vrijeme!

Uglavnom, mi sutra idemo u Zagreb na Super kup protiv Rijeke, nas petorica autom!
Kad se vratimo vidjet ćete slike i poneki video-clip sa tekme!

Od novosti ima to da je Nowotny ipak pristao doći u Dinamo, tako barem pišu Sportske Novosti, Index.hr i još neki, mada ja to ne vjerujem dok ga ne vidim u plavom dresu!
Također, Mamić želi dovesti i Gorana Pandeva, vrhunskog napadača Lazia koji je izbačen u Serie B, a budući njegov brat Saško igra za Dinamo postoji dosta velika mogućnost da ga vidimo u Dinamu!

Eto toliko, pozdrav svim BBBoysima ma gdje bili...i naravno, pusa mojoj N. koja nikako da se vrati iz Njemačke!

E da, skoro pa zaboravih, veeeeeliki lički pozdrav G.-u koji se nalazi u teškom stanju u bolnici u Rijeci zbog nesreće koja mu se dogodila (detalji nisu za net), stari brzo ozdravi i ne daj se, nadam se da ćemo opet moći zajedno zasvirati, pozdrav!!!

- 15:54 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

06.07.2006., četvrtak

TRESLA SE BRDA...

Roberta Kovača čekaju milijuni u Dinamu

Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, prenio je predstavnicima medija gotovo nevjerojatnu informaciju da će u Maksimir pokušati dovesti hrvatskog braniča Roberta Kovača i pritom mu za dvogodišnju vjernost isplatiti, za hrvatske prilike, senzacionalna 2 milijuna eura...
Nakon što su duže vrijeme u Dinamu bili potpuno zatvoreni kad su u pitanju dolazni transferi, Zdravko Mamić je danas to sve nadoknadio i predstavnicima medija prenio informaciju kakvu apsolutno nitko nije očekivao. Naime, Mamić će pokušati u slučaju izbacivanja Juventusa iz Serie A u redove "Modrih" dovesti braniča hrvatske reprezentacije Roberta Kovača.
Mamiću je jasno da mu takav pothvat neće lako poći za rukom, zato je pripremio ponudu tešku čak 2 milijuna eura, koliko bi isplatio Robertu Kovaču za dvogodišnji ugovor i to unaprijed! Ukoliko Dinamo kao klub ne bi bio u mogućnosti isplatiti mu toliki iznos, Mamić je već najavio da će njegov dolazak sam financirati. Nesumnjivo, bio bi to najveći dolazni transfer u povijesti Hrvatske lige, no mnogi već odmahuju rukom govoreći kako se radi samo o još jednom 'izletu' Zdravka Mamića.


eekeekludludbangbangroflroflroflroflroflrofl

Ovaj "biser" sam jednostavno morao sa vama podijeliti (a i u nedostatku ideje za post), premda znate da inače baš i ne pišem o transferima!

Uopće neću komentirati ovu vijest, samo ću vas podsjetiti na laprdanja od prije nekoliko mjeseci o dovođenju Nowotnyja, Aquillanija, Jerka Leke, Šimića i drugih "svjetskih klasa", uglavnom kako kažu naši stari: "Tresla se brda rodio se miš!".

Inače, naš Dinamo je u utorak odigrao pripremnu tekmu protiv odličnog Basela 2:2, na poluvremenu smo vodili 0:2 (Vugrinec i Eduardo) ali je Kuže u drugom dijelu uveo više od pola rezervi i juniora pa je Basel uspio izjednačiti golom Petrića u 94. minuti, ali kako čujem igrali smo odlično u 1. dijelu!

Najprije sam napisao dulji post ali sam se slučajno disconnectirao, a da nisam skužio, i kad sam kliknuo "Objavi Post", sve je otišlo u 3 p...m....!headbangburninmadbang

Toliko za sada, wavepozdrav D.-u koji je u Baškoj na Krku i spašava turiste (4 mrtva u mjesec dana od kad on radi, a prošle CIJELE sezone 2...eekeeklud), wavepozdrav ekipi u Rijeci, wavepozdrav svima koji nas svakodnevno čitaju (da ih ne nabrajam sve sada) i naravno velika pusa mojoj N. koja je još uvijek u Švabiji kiss!!!



- 00:03 - Pametuj malo (32) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------