Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

NAPOKON TEKMA




Evo nas napokon, nije nam se dalo pisat post ranije!
Ovako, išlo je nas pet autom, skupljanje u Picassu, odlazak u Mistral po transp i put zagreba!
Dolazimo u ZG dosta rano, ostavljamo auto i tramvajem prema Trgu, u tramvaju umiranje od vrućine, umjesto otvaranja šibera mi ga greškom zatvaramo i više ga ne možemo otvorit pa je još toplije...eekburninmadbang!
Odlazimo u neki birc pored poznatof Melina i tamo po pivi do oko 18 sati, potom put Maximira!
Putem prema Maximiru iz tramvaja spazimo stariju ekipu BBB Otočac, njih isto 5, nalazimo se s njima kod "pimpeka" pa na pivu opet, tamo još sretnemo jednog našeg boysa!
Ulazimo na stadion oko pola sata prije početka tekme i postavljamo transp na sjeveru-gore desno od velikog povijesnog transpa "VOLIM TE MAMA...."!

Na sjeveru se smještamo malo lijevo od štange u drugi red, navijanje odlično, na trenutke fenomenalno, mali pad u 2. poluvremenu zbog zastava ali ovaj put srećom samo malih, bez onih velikih na dva štapa tako da se nije baš previše osjetio pad navijanja!
Na početku 2. poluvremena bakljada, koja je u paru sa zastavicama izgledala odlično!
Dinamo je razbio riječane 4:1, 2 gola Eduardo, po 1 Etto i Modrić, uglavnom izgleda da smo mi još bolji nego prošle sezone, a Rijeka lošija, sve u svemu ne znam tko će nam parirat za naslov ove godine!
Nakon tekme odmah odlazimo na tramvaj i krećemo po auto i put Otočca, na autoputu stajemo na nekoj benz. stanici i tamo dolazi do manjeg incidenta (detalji nisu za web)!
U Otočac dolazimo oko 01:00 sati, još malo zafrkancije, pridružuju nam se i neki koji nisu mogli na tekmu, i oko 01:30 odlazak kućama!

Sve u svemu zanimljiva tekma!
Znam da ovaj put izvještaj nije toliko opširan ali nisam imao inspiracije!
Nismo baš previše ni slikali, više smo se posvetili navijanju, znate ono: Grlo, Dlan, Pivo, Fight!!!!
Toliko za sada, pozdrav svim BBBoysima!

P.S. Slike nisu baš nešto i sve su snimljene po završetku tekme! Za veću sliku samo kliknite na nju!






Post je objavljen 21.07.2006. u 18:09 sati.