opis slike

Bad Blue Boys Otočac

10.12.2007., ponedjeljak

NADA UMIRE ZADNJA...AL´ NADA JE KURVA!!!






Znam da malo kasnimo sa postom ali eto, nema se vremena...

Najprije tekma protiv Ćirinog Zagreba u Maksimiru, išao sam samo ja iz Otočca ali sam imao zanimljivo društvo putem (tko treba znat - zna, ha ha ha), u ZG-u se nalazim sa D. i T. iz N. Zagreba, par pivica u Royalu i put Maxija!
Na tribini solidno, malo previše klinaca ali to je valjda zato jer je opet bio besplatan upad headbang, jedino ne bih komentirao neke pjesme...
Igra Dinama protiv jadnog Zagreba odlična do 6:0 kada zbog opuštanja primamo 3 gola za redom ali ne može im se to baš previše zamjerit jer nitko ne bi više imao volje za igrati!

Onda dolazi srijeda i već puno prije dogovoreni odlazak na tekmu protiv HSV-a...
Polazak oko 15 h sa kombijem DVD-a Otočac, nas 8 + vozač koji je isto na kraju otišao na tekmu, ovom prilikom pozdrav njemu i zato jer nam je platio pivu na Vukovoj Gorici - LEGENDOOOOO!
Dolazak u ZG oko 18 h i odmah udarno po pivi, atmosfera prije tekme nije bila previše euforična, valjda zbog hladnoće, a i ekipe su se malo kasnije počele skupljati...
Nalazimo se sa još 4-5 naših koji su već bili u ZG-u...
Na sjeveru naše dobro izdanje, odlična bakljada obzirom na represiju, navijanje lošije na početku ali prema kraju sve bolje i bolje, a nakon primljenih golova totalni kaos pa se pjeva "Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu, sjever je uvijek tu, ale ale ale alooooo....volim Dinamo jer je život moj!" i to u komadu do dobrih dvadesetak minuta poslije tekme!
Poslije tekme na sjeveru nailazimo na T. i B. iz N. Zagreba.

Što reći? Nismo uspjeli prezimiti u Europi nakon skoro 40 godina? Ne bih rekao, jer Rennes nije u nikakvoj formi, izgubili su zadnjih 4 ili 5 tekmi tako da....sve je moguće...možda se ponovi Ajax, samo da odigraju muški i bez straha!
Eto takvi smo mi navijači Dinama, pravi pravcati mazohisti...
Nakon loše igre protiv HSV-a kojem nismo stvorili niti jednu jedinu pravu priliku, i više nego očajnog izdanja u Koprivi gdje smo primili petardu, mi već razmišljamo o tome kako ćemo dobit Rennes u gostima sa dva razlike, al što bi mu, to valjda mora tako biti, jer kako naslov posta kaže "Nada umire zadnja..."

I na kraju, ali ne manje važno, pozdrav jednom našem dragom prijatelju i članu ekipe, velikom Bad Blue Boysu, VEDRI, koji je jako bolestan i već dugo čami sam u kućnoj karanteni: VEDRO NE DAJ SE - SJEVER JE UZ TEBE!!!

Toliko za sada!


AJMO DINAMO - NEMA PREDAJE









- 00:54 - Pametuj malo (31) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------