opis slike

Bad Blue Boys Otočac

29.06.2006., četvrtak

Da li vam je dosadno???

Evo mene malo na blog, tek toliko da razbijem monotoniju, dosadno mi je, a vjerujem i vama!

Danas mi je dečko iz Tuzla Street Boysa (pod linkovima kao SupportersZG - ekipa iz BiH) javio da smo se našli među novostima na Blogeru, zapravo je vijest o njima ali se i naš blog spominje pa pogledajte ako hoćete!
Također posjetivši taj blog pronašao sam jednu zanimljivu stvarčicu, kako biste se zvali da igrate za Brazilsku repku, samo kliknite, upišite svoje ime i prezime i to je to!
Link je: Kako biste se zvali da igrate za Brazil?

Eto toliko, nadam se da se Matteo iz Tuzle neće ljutiti što sam ovaj link kojega sam našao na njihovom blogu postavio i na naš blog!

Veliki pozdrav iz grada na Gackoj!



- 22:52 - Pametuj malo (46) - ...ako imaš tinte... - #

28.06.2006., srijeda

NOVI DIZAJN


Kao što vidite iz priloženog redizajnirali smo blog!

Ovo još nije sve, najvjerojatnije će kroz nekoliko dana postupno nastati još neke promjene!

Ostavite svoj komentar na dizajn!

Veliki pozdrav iz grada na Gackoj!



- 15:37 - Pametuj malo (24) - ...ako imaš tinte... - #

27.06.2006., utorak

. : VAŽNA OBAVIJEST : .

ŠTOVANI POSJETITELJI BLOGA BBB OTOČAC U TIJEKU JE REDIZAJNIRANJE KOMPLETNOG BLOGA TAKO DA ĆE BLOG NEKOLIKO DANA BITI U TOTALNOM K****!
MOLIMO ZA STRPLJENJE!
POZDRAV IZ LIKE!!!!

- 18:03 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

26.06.2006., ponedjeljak

BOJA MOJIH VENA


Narode evo samo za vas novi spot pjesme Boja mojih vena od Connecta i Zaprešićkih BBBoysa!
Meni je pjesma odlična, a spot mi je fenomenalan!
Pogledajte i komentirajte!





- 01:02 - Pametuj malo (20) - ...ako imaš tinte... - #

25.06.2006., nedjelja

SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI !!!






Evo naslov sve govori, a na videu imate spot pjesme koja će nekima vjerojatno izmamiti i suzu na oko!!!

BTW, najprije smo u pripremnoj tekmi razbili Omoniu s Cipra (inače protivnik NK Rijeke u pretkolu Kupa UEFA-e) sa čak 6:1, a jučer slovenskog trećeligaša Pohorje sa 5:1, za sada ide OK!

Pozdrav!!!

- 15:19 - Pametuj malo (6) - ...ako imaš tinte... - #

23.06.2006., petak

NEIZMJERNA TUGA....



Nevjerojatno, katastrofalno...
Da li je moguće da u jednoj utakmici koja odlučuje o daljnjoj sudbini repke na SP-u dva puta povedeš i dva puta dobiješ gol!?!?!
Moguće je itekako, jer nakon onakvih grešaka u šesnaestercu, nakon onako jadnog zadnjeg reda, nakon potpuno prazne sredine mora se dogoditi da australac primi poluvisoku loptu preko čitave obrane na 4-5 metara ispred našeg gola i naravno zabije, prestrašno!
Ne znam što bih kazao, previše sam ljut i razočaran.
Ova utakmica je bila skoro pa ista kao ona u Portugalu protiv Engleza, zabili smo prvi gol odmah na početku i onda jednostavno nestali sa travnjaka, da smo se barem kako treba zatvorili u bunker, ali ne, mi smo odigrali jednostavno kukavički i nismo bolje niti zaslužili nego da odemo kući, jer sa onakvom igrom bismo se samo obrukali protiv Talijana!
Uopće neću više o repki, jednostavno nemam riječi!

Ovako, danas je održan ždrijeb pretkola Lige Prvaka!
Dinamo će u 2. pretkolu igrati protiv pobjednika susreta 1. pretkola između albanskog Elbasana i prvaka Litve Ekranasa!
Prvu utakmicu Dinamo igra 25. ili 26. srpnja u gostima, dok je uzvrat 1. ili 2. kolovoza u Zagrebu!
Možemo reći da smo izvukli slabije protivnike (srećom pa nas je Red Bull Salzburg promašio) ali ipak opreza nikad dosta!

Eto toliko, nemam uopće inspiracije za pisanje pa ću jednostavno završiti ovaj post, pozdrav i čitamo se, nadam se, uskoro!

- 16:03 - Pametuj malo (7) - ...ako imaš tinte... - #

16.06.2006., petak

SLIKA IZ NOVOG LISTA

Evo samo na brzinu jedna slika koja je danas objavljena u Novom Listu u vezi tekme, Caffe bar "Mistral" kod legende Maića!
Inače, vjerojatno ću ja danas ili sutra nabavit CD sa više slika i video-clipova pa ćete vidjeti i to!
Nemam vremena pa gibam, pozdrav!



- 20:37 - Pametuj malo (27) - ...ako imaš tinte... - #

15.06.2006., četvrtak

PROUD TO BE CROAT !!!





I da, prošla je i ta "tekma svih tekmi", neću reći da smo poraženi jer to zvuči jako ružno, jednostavno je Brazil pobijedio!
Kažem to jer Brazil nije bio ništa bolji od Vatrenih, dapače, objektivno gledajući taj isti tezultat od 1:0 za Brazil je isto tako mogao biti 0:1 za Hrvatsku i mislim da se ne bi nitko bunio niti zamjerio, mada ako se sagledaju svi segmenti tekme remis bi bio idealno rješenje, ali eto...ponekad treba imati i malo sreće.
Sinoć sam pogledao snimku tekme, toliko smo dobro odigrali i zatvorili "nogometne vanzemaljce" da se Ronaldo i Adriano (pogotovo ovaj prvi) nisu uopće niti primijetili, u nekim trenucima sam se zapitao da li oni uopće igraju!?
OK, izgubili smo, ali ova tekma nam treba dati snage za sljedeće utakmice sa Japanom i Australijom, jer ako odigramo samo 70 % od onoga što smo prikazali u Berlinu mislim da drugi krug natjecanja uopće ne bi trebao biti upitan.

Navijači!? ha, pa to je sasvim druga priča, nemam riječi, onakvo navijanje nije nitko nikada u povijesti Svjetskih prvenstava prikazao, na naše navijače se trebaju ugledati navijači svih drugih nacija - PRESTRAŠNO!
Kad se svirala Lijepa naša prolazili su me trnci, kad se skandiralo U boj, u boj... sav sam se naježio, a kad se posljednjih 15 minuta glasno u komadu i bez prekida pjevalo Oooooo, volim te Hrvatsko... - taj osjećaj se ne može niti opisati, jednostavno ne može!!!

U Otočcu se na nekoliko mjesta organizirano gledala tekma, već od jutra je grad bio obojen u bijelo-crvene kockice, euforija se osjećala u zraku!
Ali onakva fešta poslije tekme, obzirom na ishod, nije se mogla ni zamisliti, ja sam imao osjećaj kao da smo mi postali svjetski prvaci, a ne izgubili od peterostrukih svjetskih prvaka i vrlo vjerojatno najbolje nogometne reprezentacije u povijesti nogometa.

Što još na kraju reći, svaka čast dečkima iz repke koji su se svih 90+ minuta borili kao lavovi i niti u jednom trenutku se nisu predali!
Svaka čast svim ljudima koji su nazočili tekmi u Berlinu i koji su poderali glasnice i dlanove bodreći našu repku!

Ovaj video gore sam jednostavno morao objaviti, kliknite i pogledajte kako to izgleda kada 25000 hrvatskih navijača pjeva Lijepu našu!

Do čitanja!


- 15:57 - Pametuj malo (15) - ...ako imaš tinte... - #

12.06.2006., ponedjeljak

U BOJ, U BOJ, ZA NAROD SVOJ ! ! !




Ovako, razlog zbog kojeg već par dana nemam post je sljedeći:

Ne znam koji k**** se dešava jer jednostavno ne mogu otvorit niti blog.hr niti bbbotocac.blog.hr već par dana, uspijem iz milijuntog pokušaja!

Da li je samo meni tako ili što, molio bih da mi ostavite komentar u vezi toga!

Sutra je velika tekma (bar je tako nazivaju novinari, za mene su bitnije druge dvije) i svi nekako živimo za sutra u 21:00 h kada će naši vatreni na Olimpijskom stadionu u berlinu istrčati na travnjak i pokušati se suprotstaviti nogometnim vanzemaljcima tj. Brazilu!

Ne znam za vas ali ja imam jako dobar osjećaj, naravno ne mislim na pobjedu naših već nekako imam predosjećaj da mi tu tekmu nećemo izgubiti (molim te Bože da sam u pravu)!

Ja gledam tekmu u Vatrogasnom domu na projektoru, danas sam tamo gledao drugo poluvrijeme Japan-Australija i moje mišljenje je da niti japanci, a bome niti Australci nisu ništa posebno, najružnija tekma od početka SP-a, a gledao sam ih sve osim Argentina-Obala Bjelokosti.

Mislim da moramo dobiti i jedne i druge jer sudeći prema onome što su danas prikazali Japanci su borbeni ali nikakvi u završnici, dok je Australija užasno i iritirajuće spora momčad!

E da, veliki pozdrav članu naše ekipe D.-u, poznatijem pod nadimkom SUSJED, koji sutra odlazi na Krk u Bašku sezonski raditi kao vatrogasac u jednom hotelu: SUSJED drž se i ne daj da hotel slučajno izgori...bar ne u tvojoj smjeni, he he he!

I naravno velika pusa za Nik koja se nalazi u Njemačkoj (nije u Berlinu al bar je u Švabiji)!

Inače, ovu sliku gore je radio još jedan iz naše ekipe, M., poznatiji kao YA KNOW DA NAME pa sam je zato stavio!

Prigodnu pjesmu koju čujete u pozadini mi je poslao Tommy sa bloga BBB Novi Zagreb, Tommy thanx, pjesma je odlična!

Na kraju još samo nešto, preporučam da posjetite i pročitate blog koji se nalazi pod mojim linkovima desno kao DNEVNIK JEDNOG PURGERA, vjerujte mi odličan blog, fenomenalni tekstovi!

Toliko za sada, sljedeći post slijedi preksutra nakon tekme Hrvatska - Brazil!




- 23:51 - Pametuj malo (29) - ...ako imaš tinte... - #

08.06.2006., četvrtak

DRUGI PUT ZAREDOM...

Ne znam što bih rekao, razočaran sam, ne zbog naše loše igre nego nesretnog poraza!
Kad se malo bolje i objektivnije sagleda, nismo mi loše niti igrali, ali vidi se da na klupi nemamo prave zamjene, jer čim je sinoć Cico napravio nekoliko izmjena igra se u potpunosti raspala!
OK, kako god su Španjolci pobijedili nas tako smo i mi mogli pobijediti njih jer, ruku na srce, Kranjčar je ipak dao gol koji nije priznat, a Bošnjakova šansa pred golmanom je bio penal čist kao suza!
No dobro, bitno da smo pokazali da se ipak možemo boriti protiv svih, idemo dalje i nadam se...zapravo čvrsto vjerujem da ćemo skupinu ipak proći!
E da, skoro zaboravih, veeeeeeliki pozdrav mojoj NIK koja se nalazi trenutno u Njemačkoj, šaljem joj ogromnu pusu, i također pozdrav SUSJEDU, pederu kako si već prije dobio ADSL, ja sam čekao 2 mjeseca!?!?!? Šala mala, dobro nam došao prijatelju!!!
Evo vam i highlights sa tekme!
Pozzz....




- 15:35 - Pametuj malo (12) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------