Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

U BOJ, U BOJ, ZA NAROD SVOJ ! ! !




Ovako, razlog zbog kojeg već par dana nemam post je sljedeći:

Ne znam koji k**** se dešava jer jednostavno ne mogu otvorit niti blog.hr niti bbbotocac.blog.hr već par dana, uspijem iz milijuntog pokušaja!

Da li je samo meni tako ili što, molio bih da mi ostavite komentar u vezi toga!

Sutra je velika tekma (bar je tako nazivaju novinari, za mene su bitnije druge dvije) i svi nekako živimo za sutra u 21:00 h kada će naši vatreni na Olimpijskom stadionu u berlinu istrčati na travnjak i pokušati se suprotstaviti nogometnim vanzemaljcima tj. Brazilu!

Ne znam za vas ali ja imam jako dobar osjećaj, naravno ne mislim na pobjedu naših već nekako imam predosjećaj da mi tu tekmu nećemo izgubiti (molim te Bože da sam u pravu)!

Ja gledam tekmu u Vatrogasnom domu na projektoru, danas sam tamo gledao drugo poluvrijeme Japan-Australija i moje mišljenje je da niti japanci, a bome niti Australci nisu ništa posebno, najružnija tekma od početka SP-a, a gledao sam ih sve osim Argentina-Obala Bjelokosti.

Mislim da moramo dobiti i jedne i druge jer sudeći prema onome što su danas prikazali Japanci su borbeni ali nikakvi u završnici, dok je Australija užasno i iritirajuće spora momčad!

E da, veliki pozdrav članu naše ekipe D.-u, poznatijem pod nadimkom SUSJED, koji sutra odlazi na Krk u Bašku sezonski raditi kao vatrogasac u jednom hotelu: SUSJED drž se i ne daj da hotel slučajno izgori...bar ne u tvojoj smjeni, he he he!

I naravno velika pusa za Nik koja se nalazi u Njemačkoj (nije u Berlinu al bar je u Švabiji)!

Inače, ovu sliku gore je radio još jedan iz naše ekipe, M., poznatiji kao YA KNOW DA NAME pa sam je zato stavio!

Prigodnu pjesmu koju čujete u pozadini mi je poslao Tommy sa bloga BBB Novi Zagreb, Tommy thanx, pjesma je odlična!

Na kraju još samo nešto, preporučam da posjetite i pročitate blog koji se nalazi pod mojim linkovima desno kao DNEVNIK JEDNOG PURGERA, vjerujte mi odličan blog, fenomenalni tekstovi!

Toliko za sada, sljedeći post slijedi preksutra nakon tekme Hrvatska - Brazil!





Post je objavljen 12.06.2006. u 23:51 sati.