opis slike

Bad Blue Boys Otočac

10.01.2007., srijeda

. : Snow Queen Trophy 2007 : .



Kao prvo: SVIMA VAMA SA ZAKAŠNJENJEM ŽELIM ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU 2007. GODINU!!!

Ovako, u nedostatku utakmica i tema za pisanje opisat ću vam naš odlazak na Snježnu Kraljicu 2007. na kojoj je naša draga Ana osvojila fenomenalno drugo mjesto, odmah iza trenutno apsloutne vladarice skijanja, Marlies Schild!

Bio je to jedan jako lijepi izlet u prirodu, nas četvero iz Otočca (dvoje muških i dvije cure), polazak je bio dogovoren za 7 ujutro ali naravno kasnilo se jer je "netko" zaspao pa se tako krenulo autom u točno pola 8! Kava se pila putem iz termosice jer je postojala određena doza straha od mogućeg kašnjenja na bus na Mihaljevcu iz razloga što smo imali karte za zonu-A sa polaskom u 11:00,a još smo trebali i pokupit karte na Trnju i nać se sa Tommyjem na Trgu! Međutim, u ZG smo stigli i ranije od očekivanog oko 9 sati, pokupili karte i popili kavu na Trnju (4 macchijata = 36 kuna eek, s tim da je jedna cura dobila katastrofalan kojeg ne bi nitko popio)! Potom odlazak tramvajem na >Trg gdje putem srećemo Tommyja!
Ne gubimo vrijeme već odmah 14-icom idemo na Mihaljevac, trpamo se u prvi bus (kontrola nikakva, jedva da neam je netko i karte pogledao) i peglamo prema Sljemenu! U busu vruće do boli, skoro smo/sam se podavili od vrućine, i još u kombinaciji sa ludim zavojima na cesti...umalo je i riganja bilo! Po dolasku na Sljeme ide se pješice od Doma Željezničara prema Krumpirištu, klizavo skroz-naskroz, srećom pa je staza bila posuta piljevinom jer bi u suprotnom bilo lomova donjih i gornjih ekstremiteta! Čim smo došli na Krumpirište uvaljuju nam raznorazne nazovimo ih "rekvizite", tipa: baloni za lupanje od Snickersa i Jutarnjeg Lista, kape Djeda Mraza od Jutarnjeg itd., opskrbljujemo se tim glupostima i odlazimo na grah koji je bio, blago rečeno, odličan, pale su dvije porcije zaredom njami! Nakon toga odlazimo na stazu i tamo se smještamo u blizini video-zida na sredini staze, tamo smo i dočekali prvu vožnju! Cure se smrzavaju, nama muškima dobro (živjele "adidaske" thumbupcool)! Nekima je toliko hladno za noge da reklamne kape od Jutarnjeg upotrebljavaju kao čarape, a čak ni coflek na vrhu ne skidaju, paranje od smijeha rofl! Prva vožnja, naša Ana odlična treća, veselje i blaga euforija!
Slijedi odlazak na krumpirište (opet šetnja headbang) na koncert Gibonnija, a neki i ponovo na grah, malo se grijemo kraj "gljive" pa povratak na stazu!
Navijanje za sve skijašice bez obzira na zemlju porijekla, jedino malo zvižduka Anji Parson! Naša Ana skija odlično i osvaja prvo postolje u karijeri i to u svojoj zemlji pred svojom publikom - totalna euforija!!!
Nakon druge vožnje odlazimo (opet pješice naravno burninmadbang) prema busevima, spuštamo se na Mihaljevac i onda tramvajem do Trga, tamo u blizini u jednom bircu popijemo pivu, opraštamo se od Tommyjamahwave i pičimo na autoput prema Otočcu, kući dolazimo doslovno krepani oko ponoći, a posljedice izleta (upala mišića) se osjećala još danima kasnije !

Uglavnom jako lijep izlet i provod i svakome bih to preporučio! Moram pohvaliti i organizatore koji su to odlično organizirali, od prijevoza do besplatne hrane i pića pa do koncerta i svega ostalog, jedine dvije zamjerke, koje i nisu toliko bitne, su to što je premalo stolova i klupa za pojesti grah i što pješačka staza nije barem malo osvjeljena na putu sa skijališta prema busevima, ali to je nezamjetno u usporedbi sa svim ostalim pozitivnim detaljima!

Još je bilo jaaaaako puno doživljaja (od toga da se Tommy uspio zaliti grahom, pa sokom, pa mineralnom eekrofl, pa do toga da je uspio i pasti desetak puta nutrofl, što i nije tako čudno obzirom da smo stajali na strmini gdje "i koze pod ručnom pasu travu") ali nije sve za javnost, ipak ovo nije klasična tekma sa samo nama muškima, ipak su i dvije cure bile s nama!

Toliko od mene za sada ( a vrlo vjerojatno i do početka drugog dijela sezone), o Dinamu neću pisati ništa jer ionako već sve znate iz novina!

Pozdrav svim Bad Blue Boysima!!!

BTW: Evo vam dole video-clip koji smo snimili prilikom druge vožnje Ane Jelušić i par naših fotografija!








- 19:59 - Pametuj malo (37) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------