opis slike

Bad Blue Boys Otočac

16.09.2006., subota

NADA UMIRE ZADNJA....a nada je kurva!!!

Kada sam se probudio u četvrtak odmah sam imao neki osjećaj da dan neće sjajno završit, tada sam to pripisivao tome što sam dan ranije bio u Novalji i vratio se kući u 3 ujutro, a budući je bilo puuuuuno alkohola, mislio sam da sam samo mamuran!
Ali eto, pokazalo se na kraju da sam stvarno imao loš predosjećaj koji se, nažalost, pokazao istinitim!
Dinamo je izgubio od, i dalje tvrdim, osrednjeg Auxerrea na svojem terenu, pred svojim navijačima!
Igru neću komentirati jer su svake riječi suvišne, a i sve se već davno iskomentiralo na drugim blogovima i raznim forumima!
Bez obzira na našu lošu igru i na loše izdanje našeg "Joje", svejedno mislim da mu se nije smjelo zviždati, a zviždale su mu sve tribine osim nas najvjernijih na Maximirskom sjeveru!
I da, na kraju utakmice su igrači morali sami doći pod sjever i pozdraviti nas, a ono zazivanje "dođite ovdje" mi je bilo totalno debilno i jadno!
No dobro, budući sam ja vječiti optimist reći ću da nije još sve gotovo jer kako god su oni nas pobijedili u gostima tako možemo i mi njih i u to sam uvjeren jer, kako i sam naslov kaže---NADA UMIRE ZADNJA!!!

Neću više o tekmi jer mi je odmah muka kad se toga sjetim, evo samo kratak izvještaj sa našeg puta:

ovako, skupljanje u "Mistralu" oko 13 h, lagano pivica (neki i kavu jer su večer prije bili "u ofsajdu"), polazak busom oko 14 h, nas oko 30 + par ekipa koje su otišle svojim autima.
Putem pjesma i ispijanje pive, stajanje na svakoj benzinskoj postaji.
Na benzinskoj u Brinju pokupimo dva tovara iz Splita koji putuju za Zagreb eeklud, sprdnja s njima cijelim putem.
Dolazak u ZG i upadanje u najveću prometnu gužvu, totalni kaos, u busu vruće za popizdit, negdje prije Maximira vozač otvara vrata i pola busa izlazi van, uriniranje (koja riječ, roflsmijeh) po dvorištima i tako...
Skupljamo se svi kod "pimpeka" i opet po pivi, padaju i pjesme, nalazimo se sa našima koji su u ZG, V. i braća B. (ovim putem pozdrav njima)!
Odlazak na stadion oko 45 min. prije tekme, gužva do jaja, na sjeveru se gubimo pa smo razbacani po čitavoj tribini.
Na početku fenomenalna koreografija, navijanje solidno prvih pola sata, poslije toga dobro na mahove, diže se i poruka za hrv. junaka, g. Bušića!
Nakon tekme ponovo se svi skupljamo kod Ekonomskog faksa, još par piva i polazak kući, atmosfera pada što i nije čudno obzirom na rezultat!
Dolazak u Otočac oko 2 ujutro.

I da, pozdrav Tommyju: Stari žao mi je što se nismo vidjeli, mislim da si bio sa mojim burazom, on nije siguran jesi to ti (nije ni čudo obzirom da je bio party)! Vidimo se na nekoj drugoj tekmi!

Pozdrav i ekipi iz Oriovca, rekli su mi ovi da ste me pozdravili, šteta što se nismo našli na pivi, riješit ćemo neki drugi put!!!

Skoro zaboravih, pozdrav našem D. koji nikako da se vrati iz Baške!!!

I za kraj pusa mojoj N. koja se vraća iz švabije za 15 dana!

Evo i par slika koje smo mi slikali, točnije slikao ih je H., kroz nekoliko dana biti će ih još!


AJMO DINAMO, NEMA PREDAJE !!!




- 22:59 - Pametuj malo (98) - ...ako imaš tinte... - #

11.09.2006., ponedjeljak

MI SMO BAD BLUE BOYSI, MEĐU NAMA VLADA LUDILO...



Kad me netko pita zašto idem na tekme obično odgovorim kratko i jasno: "Zbog Dinama!", ali pravi odgovor je puno dublji i...ma ne znam ni sam...osobniji!
Uostalom, pa pogledajte ovu sliku iznad, taj osjećaj se ne može riječima opisati, taj osjećaj pripadanja nečemu što je toliko veliko i moćno i što kod "običnih" ljudi izaziva ili divljenje i respekt ili čak i zgražanje!
Gledam danas na net-u jedan video-clip sa tekme Arsenal-Dinamo u Londonu i ne mogu vjerovat da u Engleskoj koja je kolijevka nogometa, navijači Arsenala sjede i, uvjetno rečeno, navijaju!
Sad ja vas pitam gdje je tu tzv. "nogometno ludilo", čest izraz koji se koristi u komercijalne svrhe za vrijeme trajanja velikih nogometnih natjecanja kao što su Svjetsko i Europsko prvenstvo ili Liga Prvaka!
Ako se sjedenje na utakmici i tu i tamo poneki povik može nazvati "nogometnim ludilom" onda k vragu i moderni nogomet!!!

Ali nećemo više o tome, gornja slika je preuzeta sa stranica Udruge (nadam se da se dečki iz Udruge neće ljutiti) sa tekme protiv Kamena prošlu subotu, kao što znate pobijedili smo 2:0 pogotcima Agića eek i Drpića eek !
Znam da zvuči ludo ali tako, a Drpić je čak i proglašen igračem utakmice!

OK, nova 3 boda su na kontu i sad se okrećemo možda čak i najvažnijoj utakmici, a to je tekma protiv Auxerrea koja se igra 14.09.2006. u 20:15 sati na Maxiju.
Iz Otočca, kao što znate, polazi bus kao i na Arsenal tako da tko želi ići neka se javi u Caffe-bar "Mistral"!
Još jedna informacija je da je u planu izrada majica dugih rukava sa kapuljačom i šilt-kapa (sve naravno BBB otočac), a li o tome će još biti riječi!

Ono što još moram spomenuti je to da od danas imamo svoj banner kojeg nam je dragovoljno i besplatno napravio vlasnik bloga Biger i ja mu se ovom prilikom u ime svih nas BBBoysa Otočac najljepše zahvaljujem na tome!
Banner možete vidjeti lijevo u linkovima, a tko ga želi postaviti na svoj blog neka samo kaže!

Eto toliko za sada, Bog i Hrvati!!!


AJMO DINAMO, NEMA PREDAJE !!!

- 20:46 - Pametuj malo (53) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------