opis slike

Bad Blue Boys Otočac

24.04.2006., ponedjeljak

"NAPOKON" POBJEDA...




Bit ću vrlo kratak.
Pobijedili smo 3:1 i to je za sada najvažnije premda, kako čujem, opet nismo igrali sjajno i opet smo fulali milijun zicera!
Nema veze, doći će bolja vremena, a i vrijeme je da opet proradi napadački tandem!
Mi nismo bili na tekmi pa nema izvještaja niti naših slika.
Mogu samo reći da je koreo bila fantastična (vidio slike), a i naša brojnost ponovo odlična.
Koga zanimaju fotke neka klikne sljedeći link:

Kamen INGRAD vs. Dinamo Zagreb - fotogalerija

Što se tiče sada tekme u Rijeci, žalosna vijest je to što mi ne idemo (obveze u puhačkom orkestru DVD-a Otočac tj. nastup u Dugoj Resi bangburninmadheadbangpuknucu) ali se nadam da će netko ipak ići pa ćemo opet vidjeti nekoliko fotki!

Znam da nema isprike za neodlazak na takvu tekmu u kojoj će Dinamo možda već riješiti prvenstvo ali eto...ne znam što bih kazao, obveze su obveze, obećanje za Dugu Resu je dato i što bi mu sad.
Znam da će nam biti krivo k`o psima što nismo išli, znam da si to nećemo nikada oprostiti ali...ne znam što reći nago samo JEBI GApuknucu!!!
Na kraju će mi se dogodit još i to da taman kad bude tekma ćemo krenut natrag kući pa je nećemo ni na TV-u gledat....AAAAAAAAAAAAA, UUUUŽAAAAAS!!!!!headbangheadbangheadbangheadbang!!!

Ne znam što više reći osim - VI KOJI BUDETE NA TEKMI PODERITE DLANOVE I GLASNICE I ZA NAS KOJI NEĆEMO BITI TAMO!!!!

Kako čujem na tekmi od strane nas neće biti nikakve prigodne koreografije, nikakvih zastava na dva štapa, stendarda...ničega, samo brutalno navijanje i deranje svih 90+ minuta!!! (Isuse Bože, a ja ću to propustit, još jednom -> headbangheadbangheadbang)

Sad se idem upucat od jada bang , bok!

- 21:40 - Pametuj malo (12) - ...ako imaš tinte... - #

18.04.2006., utorak

JAJDUK vs. DINAMO - Slike by Plavi Džek

Evo dobio sam mailom par slika sa gostovanja BBB Otočac u Splitu koje je slikao Plavi Džek pa pogledajte!

Plavi Džek, još jednom hvala thumbup!












- 00:00 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

16.04.2006., nedjelja

IF YOU CAN`T FIGHT WITH BIG DOGS, STAY AT HOME!



Ne znam što bih napisao, razočaran sam kao i vjerojatno svi koji vole plavu boju!
Mi nismo išli na tekmu ali su neki i bili, njih 4 ili 5 sa autom, nosili su transp ali ga nisam vidio ni na TV-u ni na slikama pa ne znam jesu li uopće došli do Poljuda!
Ipak, povijest je joše jednom pokazala da u sezonama kada je Dinamo prvak u pravilu gubi u derbijima od Jajduka i obrnuto.
Najviše mi je žao što nam je presudio onaj oronuli prastari janez.
Andersonovo ponašanje uopće neću i ne želim komentirati jer sam se dovoljno već iživcirao zbog toga.
Naše navijanje opet fenomenalno (barem preko TV-a), jedino u drugom poluvremenu opet lagani pad, svaki put oslabi navijanje kad se dignu zastave na dva štapa, stendardi i ostalo, ne znam zašto.
Ne mogu, a da ne pohvalim ekipu iz Udruge sa porukom na gornjoj slici (koja je, usput, skinuta sa www.badblueboys.hr), stvarno odlično!
E da, Torc(s)ida opet jadna do bola, pa ne mogu vjerovat, jedva trećina sjevera ispunjena, I kad gube i kad tuku.... ha-ha-ha, da pukneš od smjeha, barem smo ih totalno porazili na tribinama - OPET!!!
Toliko i čitamo se uskoro, pozdrav i.....NEMA PREDAJE!!!

- 19:18 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

12.04.2006., srijeda

DERBI SVIH DERBIJA...koji to više nije!

Kao što svi znamo, u subotu je u Splitu tekma jajduka i Dinama!
Mi još uvijek ne znamo da li ćemo ići na tekmu, ako idemo onda idemo vrlo vjerojatno sa Udrugom, odnosno busevima, a ne autima kao inače!
Sutra ćemo znat da li idemo, najkasnije prekosutra!

BTW, šupcima koji seru po Dinamu, Zagrebu, Bad Blue Boysima, plavoj boji ili bilo čemu drugome što je nama sveto, poručujem da odjebu sa ovog bloga!
Neću im brisati komentare jer sam osobno demokrat i vjerujem da svatko ima pravo na mišljenje, ali isto tako smatram da vi koji ne mislite o naprijed navedenom baš najbolje, da se onda suzdržite od komentara!
Za(h)valjujem!

- 23:55 - Pametuj malo (9) - ...ako imaš tinte... - #

08.04.2006., subota

NISMO NA TEKMI.....

Čudan splet okolnosti, zapravo bolje rečeno užasan, doveo je do toga da OPET nismo na tekmi!headbang
Ne znam što bih napisao, o razlozima neodlaska neću pisati jer nisu baš za javnost!
Nadam se samo da ćemo večeras NAPOKON pobijediti i osvojiti sva 3 boda!
Sad mi je G. poslao SMS sa Maksimira i lud sam i bijesan k`o vrag jer nisam tamo burninmadmadbang!
Preostaje mi samo da molim Boga da ovaj put bude cijela tekma na TV-u, a ne kao prošli vikend kad nije bilo 1. poluvremenarolleyes!
Eto toliko, ne znam da li je G. ponio fotoaparat pa ako jest onda ćemo kroz par dana objaviti par fotografija koje je on snimio!
Pozdrav i ...NEMA PREDAJE thumbup!!!

- 19:33 - Pametuj malo (10) - ...ako imaš tinte... - #

03.04.2006., ponedjeljak

Modri promašaji za nastavak krize


NOGOMETAŠI Dinama nisu uspjeli doći do pobjede na osječkom stadionu Gradski vrt, čime su dokazali da još uvijek nisu prevladali krizu koja se u njihove redove uvukla nakon poraza od Pule Staro Češko u 22. kolu osnovnog dijela prvenstva.
Koliko god da u Maksimirskoj 128 odmahuju rukom na špekulacije o smjeni trenera Josipa Kužea, te zaobilaze zle jezike koji šapuću o svjetskoj blamaži europskog Dinama protiv osječkog prvoligaša, sada je postalo kristalno jasno da nešto ne štima unutar momčadi budućih prvaka.
Dinamo je počeo prijetiti i promašivati od prve minute. Bošnjak je prvi zicer propustio realizirati u 22. minuti, a postupak je do kraja poluvremena ponovio još tri puta. Svijetla točka Dinama ponovo je bio Luka Modrić. No, unatoč svim naporima lopta nije htjela u mrežu, s opaskom da se domaći vratar Skender vrlo brzo nametnuo kao prvo ime utakmice.
Prvih 45. minuta brzo je prošlo, a Dinamovci su i u nastavku nastavili napadati i - promašivati. Da drugo poluvrijeme ne bi bilo čista repriza prvog, pobrinuli su se Osječani, odlučivši se za defanzivu i čuvanje rezultata pod svaku cijenu. Pohvale je za trud zaslužio Marijan Buljat, ali njegova centriranja mahom su ostala loše ili nikako iskorištena od strane Dinamovih napadača.
Što se utakmica više približavala kraju, igrači su s obje strane pokazivali sve veću nervozu, te je sudac Šupraha nekoliko puta morao smirivati strasti. Nakon okršaja Modrića i Dinjara, u neprilike je upao i Anderson, koji je u 82. minuti zamijenio Buljata. Brazilac je nogom uspio pogoditi osječkog vratara Skendera i navući na sebe bijes nekolicine domaćih igrača.
Do kraja susreta Kuže je osim Andersona u igru uveo i Juniora, no svi napori mahom su završavali u rukama Skendera ili, pak, pokraj njegovih vrata.
Bod iz Gradskog vrta najljepši je poklon Kohorti za njen 18. rođendan, ali i veliki podsjetnik Kužeovom stožeru da uvede red u momčad od koje se na jesen očekuje veliki iskorak na europsku scenu. No, po strani i europska jesen; u Maksimiru tek čekaju prve vjesnike proljeća.
Tijek utakmice:
Dinamo je počeo napadati od samog početka. U prvih 5 minuta dvije dobre prilike imao je Ćorluka, no njegov prvi udarac glavom bez problema brani Osijekov vratar, a drugi osječki braniči ispucavaju.
Nakon toga Osječani se bude i pokušavaju odigrati jedan dobar napad, no Dinamova obrana to sigurno rješava.
U 7. minuti Luka Modrić iz poprilične daljine pokušava svladati Skendera, no lopta odlazi daleko pored gola.
Odmah zatim i Turina se mora ispružiti, ali bez većih problema lovi loptu.
U 11. minuti Čale odlično puca, no Skender je opet siguran.
Nakon 15. minute Osijek uspostavlja ravnotežu, Dinamova igra malo je sporija.
U 20. minuti odlično je pucao Dedaj, Turina je jedva izbacio loptu. Udarac iz kuta za Osječane, ali do lopte dolaze gosti.
U 22. minuti Bošnjak je propustio prvu pravu priliku na utakmici. S 5 metara nije uspio matirati sigurnog Skendera.
Nakon toga Etto pokušava centrirati, no lopta ne uspijeva doći do Dinamovih napadača.
U 30. minuti Babić ruši Modrića, ali Dinamovci ne uspijevaju zaprijetiti Skenderu.
Odličnu priliku u 35. minuti imao je Bošnjak, ali lopta neće u gol.
U 36. minuti Eduardo je započeo odličnu akciju. Prvo je Modriću obranio Skender. Odbijanac lovi Modrić, puca, ali previsoko.
U 39. minuti Eduardo nakon ubačaja Buljata sa samo metar udaljenosti promašuje vrata.
Pred kraj poluvremena gosti su zabilježili nekoliko odličnih prilika, ali Skender je siguran, a osječka obrana ne posustaje.
(poluvrijeme)
Obje momčadi u drugo poluvrijeme su ušle s jednakim igračkim kadrom, iako se od trenera Osijeka Ive Šuška očekuje da vrlo brzo u igru uvede iskusnog Almira Turkovića.
Igrači momčadi iz Gradskog vrta počeli su oštro, kako u napadu, tako i u obrani. Nakon što su se spetljali ispred gola Turine, napravili su težak prekršaj na udaljenosti 25 metara od Skenderovi vrata, no Dinamovci nisu ozbiljnije priprijetili iz slobodnjaka. U 53. minuti Etto se oslobodio od osječke obrane i vrlo atraktivno, škaricama, pokušao ugroziti Skendera. Njegov udarac otišao je tik pored gola. Stopostotna prilika propuštena je u 57. minuti. Buljat je sjajno nabacio, lopta se odbila do Chage, koji s pet metara udaljenosti uspjeva pogoditi okvir vrata.
Dinamovci su napadali sa svih pozicija i na sve načine, no osječki vratar nametnuo se kao prvo ime utakmice. Sve veća nervoza bila je prisutna među igračima Josipa Kužea, čak je i rastrčani Luka Modrić uspio ući u sukob s mladim Dinjarom. Sudac je odmah urgirao i razdvojio ih.
U narednih desetak minuta igra je opala, osječani su nastojali sačuvati rezultat, Modri su polako popuštali pritisku. No, i dalje su napadali, iako se sve skupa svodilo da individualne pokušaje raspoloženog Marijana Buljata i ponovo neprecizong Ivana Bošnjaka.
Šušak je za prvom izmjenom posegnuo tek u 76. minuti, umjesto povratnika Slavena Tokića u igru je ušao Frane Vitajić. Nakon dvije minute Osijek je propustio realizirati najveću šansu u drugom poluvremenu. Milas je istrčao kontru, ali nije uspio iz kosa matirati Turinu.
U 81. minuti novi promašaj Modrih djelo je Eduarda Da Silve. Buljat je odlično centrirao, no Brazilac glavom ne uspijeva postići svoj 17. prvenstveni pogodak.
Kuže je osam minuta prije kraja posegnuo za dvostrukom izmjenom, umjesto Bošnjaka ušao je Junior, a umjesto Buljata - Anderson.
Eduardo je zatresao Skenderovu mrežu u 86. minuti, no sudac Šupraha označio je zaleđe i poništio pogodak Dinama.
Do kraja utakmice Dinamo je pokušavao postići pogodak, no sudac je označio kraj utakmice i početak krize u Modrim redovima.

------------------------------------------------
Eto, prođe još jedna utakmica, a Dinamo opet nije pobijedio!
Ne znam da li se to sad već može nazvati krizom ili samo lošom sportskom srećom!
Mi nismo bili na tekmi pa ovaj put nećete vidjeti slike i clipove, a tuđe neću stavljati jer ih ionako možete pogledati na raznoraznim sportskim portalima.
Kao što znate uključenje u prijenos je bilo oko 22. minute zbog tenisa (BTW Ljubo je izgubio od Federera ali nema veze, velik je uspjeh i ulazak u finale, a i sam je kazao da je svim današnjim tenisačima zajedničko to što svi vole tenis i svi gube od Federera).
Koliko se moglo vidjeti iz prijenosa Dinamo je opet bio puno bolji od protivnika ali opet neefikasan u napadu, a i svi vratari se protiv Dinama toliko motiviraju da im se jednostavno ne može zabiti (Čaplja, Žilić, Skender)!
No dobro, idemo dalje, sljedeća tekma je u Maxiju protiv Varteksa koji igra jako dobro u proljetnom djelu pa ćemo vidjeti, mi idemo na tekmu tako da će po povratku opet biti objavljene navijačke slike i clipovi!
Pozdrav i......NEMA PREDAJE !!!

- 14:38 - Pametuj malo (9) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------