Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

"NAPOKON" POBJEDA...




Bit ću vrlo kratak.
Pobijedili smo 3:1 i to je za sada najvažnije premda, kako čujem, opet nismo igrali sjajno i opet smo fulali milijun zicera!
Nema veze, doći će bolja vremena, a i vrijeme je da opet proradi napadački tandem!
Mi nismo bili na tekmi pa nema izvještaja niti naših slika.
Mogu samo reći da je koreo bila fantastična (vidio slike), a i naša brojnost ponovo odlična.
Koga zanimaju fotke neka klikne sljedeći link:

Kamen INGRAD vs. Dinamo Zagreb - fotogalerija

Što se tiče sada tekme u Rijeci, žalosna vijest je to što mi ne idemo (obveze u puhačkom orkestru DVD-a Otočac tj. nastup u Dugoj Resi bangburninmadheadbangpuknucu) ali se nadam da će netko ipak ići pa ćemo opet vidjeti nekoliko fotki!

Znam da nema isprike za neodlazak na takvu tekmu u kojoj će Dinamo možda već riješiti prvenstvo ali eto...ne znam što bih kazao, obveze su obveze, obećanje za Dugu Resu je dato i što bi mu sad.
Znam da će nam biti krivo k`o psima što nismo išli, znam da si to nećemo nikada oprostiti ali...ne znam što reći nago samo JEBI GApuknucu!!!
Na kraju će mi se dogodit još i to da taman kad bude tekma ćemo krenut natrag kući pa je nećemo ni na TV-u gledat....AAAAAAAAAAAAA, UUUUŽAAAAAS!!!!!headbangheadbangheadbangheadbang!!!

Ne znam što više reći osim - VI KOJI BUDETE NA TEKMI PODERITE DLANOVE I GLASNICE I ZA NAS KOJI NEĆEMO BITI TAMO!!!!

Kako čujem na tekmi od strane nas neće biti nikakve prigodne koreografije, nikakvih zastava na dva štapa, stendarda...ničega, samo brutalno navijanje i deranje svih 90+ minuta!!! (Isuse Bože, a ja ću to propustit, još jednom -> headbangheadbangheadbang)

Sad se idem upucat od jada bang , bok!

Post je objavljen 24.04.2006. u 21:40 sati.