opis slike

Bad Blue Boys Otočac

31.05.2006., srijeda

KAKAV GOL!!!! A TEK KAKAV GOLMAN!!!!!?????

Znam da ovo nema nikakve veze sa Dinamom ili sa repkom (dobro možda malo sa repkom zbog sljedeće tekme sa Poljskom) ali ovo sam jednostavno morao objavit na blogu!!!

Dajte molim vas pogledajte kakv gol je dobio Poljski golman, e ako njega ne izbušimo u sljedećoj tekmi onda stvarno....

Gledajte i čudite se.....
eekeekeek



- 17:28 - Pametuj malo (36) - ...ako imaš tinte... - #

30.05.2006., utorak

MI SMO LIČANI, NAJJAČI SMO, NAJJAČI...

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Dakle ovako, iz Otočca nas je išlo 15-ak navijača i još dosta običnih gledatelja!
Smjestili smo se zajedno sa BBB Gospić i BBB Plitvice iza koša, naravno donijeli smo i transparente, navijalo se cijelu tekmu bez prekida uz pomoć dečki iz puhačkog orkestra grada Gospića koji su svirali na trubama i bubnjevima!
Kako je utakmica odmicala, a rezultat sve više išao na ruku Gospiću (konačni rez 80:61 za Gospić) to je i navijanje postajalo sve bolje da bi posljednjih 5-6 minuta došlo već na euforičnu razinu uz pjesme kao: "U boj, u boj, za Gospić svoj...", "Mi smo Ličani, najjači smo, najjači...", "Šampioni, šampioni...", "I nikom nije ljepše neg je nam´, samo da je tako svaki dan..." itd. itd.!
Po završetku tekme ostajemo još 20-ak minuta u dvorani slaveći sa košarkašicama ŽKK Gospić Croatia Osiguranje, pije se i šampanjac!
Ispred dvorane se pale prve baklje, oko 20 komada! Potom pjasma i puuuuuuno cuge u kafiću u dvorani, a nakon toga odlazak u Caffe bar "Sport" u Gospiću i tamo fešta zajedno sa košarkašicama i upravom kluba i grada Gospića te tamburašima do kasno u noć, i još jaaaaako puuuuno baklji!!!
Dolazak u Otočac po kišnom pljusku oko 2 sata ujutro, još jedna tekma za pamćenje!!!

Ponovo moram pohvaliti ljude iz Gospića koji su nam opet organizirali besplatan prijevoz na tekmu i natrag!

E da, skoro sam zaboravio, na fešti u kafiću "Sport" smo upoznali i famoznu GOSPIĆANKU, inače košarkašicu novoga prvaka države Gospića, a koja nam se redovito javlja na blog, i ovom prilikom ju pozdravljam i čestitam na naslovu prvaka!

Kao što vidite ima i nekoliko slika koje su slikane sa mobitela ispred dvorane nakon tekme, da biste vidjeli veću sliku samo kliknite na nju!

Još nešto, prije tekme Hrvatska-Iran sam rekao da ću napisati post o toj tekmi ali mislim da se baš i nema puno pisati o tome, mogu samo reći da je u Hrvatskoj izgleda uz kriminal, mito i korupciju, i nepotizam postao omiljen!
To kažem jer ne mogu vjerovati da je u našoj repki Niko aka. Krafnožder Kranjčar nezamjenjiv, osobno nemam ništa protiv njega ali mislim da nije zaslužio igrati svaku tekmu čitavih 90+ minuta!
Toliko o tome!

Pozdrav i do čitanja!

P.S. Molio bih Gospićane koji čitaju ovaj blog, a imaju koju sliku sa tekme pogotovo tribine na kojoj smo mi bili, da mi ih pošalju na jedan od dva e-maila navedena lijevo, hvala!



- 17:30 - Pametuj malo (12) - ...ako imaš tinte... - #

28.05.2006., nedjelja

VUGA U DINAMU IDUĆE DVIJE GODINE....



Bit ću vrlo kratak jer nemam baš previše vremena!

Najnovija vijest je da se Vuga jučer u Sheratonu sastao sa Maminhom i da su sve dogovorili da Vuga ostane u Dinamu sljedeće dvije godine.

Navodno potpis još nije stavljen ali, kako sam Vugrinec kaže, ne znam što bi se moralo dogoditi da ne dođem u Dinamo.

Rijeka je, prema pisanju medija, ponudila više novca ali se Vuga odlučio za Dinamo zbog klupskih ambicija ali i pritiska obitelji zbog blizine Zagreba Varaždinu, rodnom gradu Davora Vugrineca!

OK, uz Marija Cvitanovića (o kojem u zadnje vrijeme nisam ništa čuo ali mediji su tvrdili da je on već Dinamov igrač pa....) ovo je još jedno pojačanje, da vidimo tko je sljedeći na redu...

Večeras je tekma protiv Irana pa poslije te tekme slijedi novi post, pozzzz...

- 12:43 - Pametuj malo (14) - ...ako imaš tinte... - #

25.05.2006., četvrtak

Austrija - Hrvatska 1:4 (golovi)



Ma Klasnić je car, pravi "Killer"!!!

Znam da repka nije teme ovog bloga ali budući je trenutno u 1. HNL mrtva sezona, ljeto ćemo posvetiti repki, doduše ne u toj mjeri kao sa Dinamom jer nitko od nas ne ide na prvenstvo ali ćemo se potruditi barem malo kometirati tekme, pozzz!!!

- 19:27 - Pametuj malo (12) - ...ako imaš tinte... - #

23.05.2006., utorak

BBB Otočac u Gospiću...

Narode evo mene opet!

Jučer je u Gospiću odigrana treća utakmica finala Ženske košarkaške Gatorade lige, a kao što znate u finalu su ŽKK Gospić i ŽKK Šibenik, dok je u prve dvije utakmice Šibenik poveo u seriji sa 2:0, jučer je ŽKK Gospić uz nemalu pomoć BBB Gospić i BBB Otočac uspio smanjiti tu razliku na 2:1 pobijedivši rezultatom 83:77.thumbup

BBB-i iz Gospića su zamolili nas da im pomognemo u navijanju za ŽKK Gospić, a mi smo se i odazvali tom pozivu, te je ukupno osam naših otišlo na tu tekmu (ja nisam, nažalost)!

Moram napomenuti da su BBB-i Gospić organizirali besplatan prijevoz iz Otočca u Gospić za naše, a kako čujem bilo je i jaaaako puno cuge!party

Eto toliko za sada, pozdrav svim BBBoysima!mahwavemahwave

P.S. Bio bih zahvalan kad bi mi netko od Gospićana koji su bili na tekmi, a imaju pokoju fotografiju, da mi pošalju na e-mail koji je naveden lijevo!

- 14:14 - Pametuj malo (9) - ...ako imaš tinte... - #

19.05.2006., petak

DINAMO U EUROPI...

Hej, ma evo samo da malo razbijem monotoniju!

Uglavnom, zanima me koga biste Vi htjeli da Dinamo dobije u 2. pretkolu LP?

Što se mene tiče, ja bih najviše volio da dobijemo Janeze tako da po povratku sa gostovanja možemo malo "prijateljski" posjetiti Joška Jorasa na granici...smijehmadburninmad!

A inače ne bih imao ništa protiv ni da dobijemo Slovake ili Čehe, kakvo bi to gostovanje bilo, a jeftina piva teče u potocima...coolpartynut!

POZZZ!!!

- 21:00 - Pametuj malo (14) - ...ako imaš tinte... - #

15.05.2006., ponedjeljak

DINAMO ZAGREB - PRVACI 2005/2006

Skupljanje u Mistralu oko 13h, birc je pun ekipe koja ide na tekmu, svi su u novim majicama BBB Otočac, od onih najstarijih BBB Otočac pa do klinaca!
Pije se piva i obavlja se opskrba za put!
Kreće se oko 13,45, neke ekipe su otišle i ranije, neki čak i oko 11h!
Putem kao i uvijek zafrkancija, pjesma i pišanje svakih dva kilometra, što se vidi i na slikama!
Dolazak u ZG malo poslije 15h i odlazak u Utrine kod V. u stan, tamo još malo pjesme i pive, nakon toga "sedmica" i pravac Maximir!
U tramvaju totalni kaos, mi prvi započinjemo pjesmu i uskoro nas prati cijeli vagon, pjeva se sve, od klasične "Dinamo-Zagreb", pa do "Jedna će torcida..."!
Dolazak u Maximir, tražimo našu stariju ekipu, nalazimo ih preko puta zapada, tamo opet kaos-party, pije se piva qpack i pjeva se i navija, uskoro se pale i prve baklje! Zaista nas BBB Otočac ima jako puno, nikada nas nije bilo više na nekoj tekmi, pridružuju se u pjesmi svi boysi u blizini! Definitivno odlučujemo prespavati u ZG-u kod V.-a!
Odlazimo na sjever oko 40 min prije tekme, već kasnimo, već je gužva, na ulazu ne dobivamo majice jer ih više nema (...KFS...), al nema veze, ionako imamo svoje!
Na sjeveru-dolje totalna gužva, nekako se probijamo do sredine sjevera i pronalazimo mali dio reda gdje se smještamo ali tom prilikom dio ekipe gubimo u gužvi! Na sredini istoka starija ekipa ističe transp "BBB OTOČAC"!
Na početku se diže koreo, naravno druge tribine su zasrale stvar podignuvši najlone prije nego što je trebalo, navija se sve i svašta, između ostalog i "Cico pederu...".
U vezi toga moram napisati da se to skandiralo samo i isključivo zbog toga što Cico nije uvrstio Dudua među putnike za Njemačku, a ne, kako neki mediji pišu, da ga se htjelo poniziti, a legenda je Dinama! To uopće nije točno, mediji su to krivo interpretirali, Cico je bio i ostao legenda Dinama i to mu nitko ne osporava niti mu to itko može oduzeti ali ovim činom je malo zasrao stvar jer smatram da je Dudu ipak zaslužio svojim igrama da bude sa repkom na SP-u!
Nakon Modrićevog gola na tribini kaos!!!
U poluvremenu se ipak skupljamo svi iz Otočca na sjeveru i do kraja tekme navijamo zajedno!
Bakljada i dimnijada u par navrata, nakon završetka tekme ostajemo navijati još oko pola sata, igrači i Kuže nas nekoliko puta dolaze pozdraviti, vatromet, konfeti i ostale "cirkusarije" za koje osobno mislim da im i nije baš mjesto na stadionu ali eto....
Odlazimo sa sjevera opet na isto mjesto gdje smo se prije našli sa starijom ekipom, opet piva, pjesma i sl. Tada nailazimo na boysa iz Benkovca koji je u ratu bio na našem bojištu (slika)!
Tu mi se već polako gubi film (Delirium Tremenspartynutsmijeh) ali mislim da smo prvo otišli tramvajem (i tu je bilo šokova jebenih do jaja ali o tome ne smijem pisat) na trg pa u Tkalču u neki noćni bar i tamo dobrano zalomili (neki su i spavali na stolici, D.thumbup), V. nekom cucku omata moj šal oko vrata, loče se nemilice itd.!
U tom bircu gubimo M.-a, zovemo ga-ne javlja se, tražimo-nema ga, odlučujemo bez njega krenuti prema Savi da bi se našli sa F. i S., naravno, pijane budale sjedaju u pogrešan noćni tramvaj i završavamo na kustošiji, vraćamo se natrag, dio puta tramvajem ali većinu pješice headbang, na trgu nailazimo na M.-a, upoznajemo neke boyse iz ZG, odlazimo na hamburgere pa opet prema savi!
Tamo srećemo S. F. i T., neki više ne mogu ni pit ni pušit ni ništa (jano), zadržavamo se neko vrijeme tamo, i onda dvosatno čekanje tramvaja za Utrine, S. je imao samo jednu stanicu do stana ali je čekao s nama!
Dolazimo u stan kod V. nešto poslije 6h, ja odmah padam u krevet, ostali kuhaju neki gulaš i doslovno žderunjami, a M., D. i V. se dogovaraju kako će ići kupiti bocu vina eekeeklud!
Buđenje oko 11h i polazak za Otočac, po dolasku odlazimo skroz slomljeni na kavu u Mistral, nakon toga kućama!
Još je bilo brdo događaja ali mi se ne da pisat, a dosta toga i nije za javnost, uglavnom dostojno smo proslavili naslov prvaka koji nam se nakon 3 godine zasluženo vratio u Maximirsku 128!
Evo i nekoliko naših slika (nismo sve mi snimali) i clipova (odlični su, morate ih skinut), slike su lošije kvalitete zbog razno-raznih razloga (sjeban fotić+alkohol) ali su clipovi dobri.
Pozzz!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

VIDEO-CLIPOVI

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (1)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (2)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (3)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (4)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (5)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (6)





- 01:37 - Pametuj malo (41) - ...ako imaš tinte... - #

14.05.2006., nedjelja

DINAMO - JAJDUK 1 : 0 - ŠAMPIONI ! ! !

Bit ću vrlo kratak, tekma za pamćenje, BBBoysa iz Otočca nikad više, navijanja fantastično, na trenutke fanatično, svaka pohvala za majice koje je ja mislim zapamtio čitav Zagreb, a i šire!
Nas četvorica smo ostali u ZG-u i kući smo se vratili tek oko 13 sati danas, ludilo do jaja, potpuni Delirium Tremens!
Slike i izvještaj kasnije jer sad stvarno moram ić odmorit!
E da, skoro zaboravih, veeeeeliki Lički pozdrav dečku nadimka CENER iz BBB Trnje kojega sam jučer upoznao na tekmi, a znamo se i sa weba preko blogova, a također još jedan veliki pozdrav dečku iz BBB Neum kojega isto od prije znam preko bloga, a jučer smo se upoznali pred stadionom!
I da, H. pederu pati i neka ti bude do kraja života krivo što nisi išao na tekmu!smijeh
Čitamo se uskoro!

- 17:22 - Pametuj malo (16) - ...ako imaš tinte... - #

11.05.2006., četvrtak

VARTEKS vs. DINAMO, i ostalo...



Napokon su dinamovi golgeteri proradili i izišli iz "krize"!thumbup
Mislim da je to dobar znak sad za subotu!smijehparty
Najviše mi je drago što je i Carlos zabio gol!
Neću više pisat o tekmi jer sve znate, a mi nismo bili tako da....

Nova vijest je da, prema informacijama koje imam, bus za subotu otpada, starija ekipa ide kombijem, a ostali kako se snađu, nas petorica idemo, kao i uvijek, autom!
Karte nam je jutros V. kupio u ZG-u tako da je i to riješeno!

Još vam donosim i slike majice BBB Otočac...



Ima još i sa natpisom na leđima: "BBB OTOČAC, ZA d SPREMNI"!
Svi vi koji je želite kupiti cijena je 150,oo KN, a mogu se nabaviti u Caffe Baru "Mistral", ali požurite jer su skoro već sve prodane!

Pozdrav i čitamo se vrlo skoro!!!mahwavemahwave

- 02:24 - Pametuj malo (7) - ...ako imaš tinte... - #

08.05.2006., ponedjeljak

SJEVER PJEVA GRADU NAJLJEPŠU BALADU, OOOOOOOOOOOO...

MI SMO PRVACI ! ! !

Da da ljudi moji, Dinamo je nakon pune tri godine vratio titulu u Zagreb i tako po osmi put od kada postoji 1. HNL postao prvak, u ex yugi mu je to uspjelo četiri puta.
No, da ne duljim, počnimo ispočetka!
Najprije u četvrtak ja odustanem od odlaska na tekmu ali me D. u petak nazove i uspije nagovoriti, ubrzo skupimo ostatak ekipe, ukupno nas petorica.
Skupljamo se kao i uvijek u Mistralu oko 12:30, pije se piva, neki su već riješili ospkrbu za put u obližnjem Konzumu.
Legendarni BBBoys i vlasnik Mistrala, Maić, nam za put poklanja boksu Tuborga (ovom prilikom mu se u ime svih najljepše zahvaljujem na tome, stvarno je čovjek legenda).
Krećemo oko 13:00, putem pjesma, zafrkancija, ispijanje pive...nekoliko puta stajanje radi "uriniranja" (čitaj: pišanja).
Dolazimo na Lučko oko 14:20 i tad nam se dešava nešto prilično nevjerojatno, stajemo kod naplatne kućice, dajemo čovjeku karticu, gledamo semafor i vidimo da piše: "JASTREBARSKO 8,00 KUNA"eek, pogledavamo semafor pa čovjeka, pa opet semafor, kad odjednom tip kaže: "Aj aj, nemoj se previše čudit nego daj osam kuna i sretno na tekmi!". Ja mu dajem 10 KN još u vijek u nevjerici i peglamo dalje u grad - nevjerojatno, umjesto 60 čovjek nam je naplatio 8 KN, svaka mu čast!!!
U gradu putem zajebancija u autu, na jednom semaforu H. i M. pokazuju nekim tipovima u autu pored dresove i ovaj im kroz prozor pruži miris za auto u obliku dinamovog dresa, i sad visi kod mene u autusmijeh!
Prije tekme u nekom bircu pijemo pivu (ja kavu jer vozim headbang), neki su već dobrano pijani (D.), svi ga jebemo u mozak da ga neće pustit na stadion pa čovjek jednu rundu "prebije" s kavom! Poslije je u WC-u na pločice napisao BBB Otočac i krivi datum, umjesto 6.5. on napisao 4.6. eek rolleyes thumbup, svi ga zbog toga zajebavamo!
Dolazak na sjever pola sata prije tekme, dijele se zastave i stendardi! Tekma OK, mada nismo naravno ništa vidjeli smijeh, navijanje solidno obzirom na broj zastava! Sreli smo nekoliko ljudi iz Otočca na tribini!
1:0 za Dinamo i na sjeveru počinje kaos-party, nakon zadnjeg sučevog zvižduka postajemo prvaci, igrači prilaze sjeveru sa bakljama, na tribini ludilo, skandira se Kužeu, pjevaju se pjesme "Šugava Rijeko...", "Jedna će torcida...", "Šampioni..." i sl., a pjeva se i jedna nova "Sjever pjeva gradu najpljepšu baladu, oooooooooooooo..." koja je, usput, jako dobra i još mi odzvanja u ušima!
Na tribini ostajemo još skoro sat vremena i potom odlazimo u obližnji birca na pivu naravno, tamo isto pjesma i zajebancija, i čuđenje G. koji je zaredom pojeo pizzu i dva bureka iz pekare eeknjami!
U jednom trenutku cestom prolazi Golf petica i u njemu, ni manje ni više, Etto i Carlos, slušaju neku brazilsku sambu ili što god već, a Carlos nam iz auta pokazuje pivu PAN qpack, strava!
Zadržavamo se u ZG-u do oko 21:00 kada krećemo kući, dolazimo u grad oko 22:30 i odlazimo na pivu u Picasso, tamo ulazimo sa pjesmom "Dinamo je šampion...", svi nam čestitaju, pjevaju s nama, nakon toga odlazimo u Mistral odakle smo i krenuli i tamo se i razilazimo!
Ludnica općenito ali pravi šou će biti 13.05. protiv jajduka zato SVI U ZAGREB NA TEKMU!
Za bus još ne znam ništa pouzdano ali čim saznam objavit ću!
Budući sam opet slikao i snimao navijanje možete i to pogledati, pozz!!!




















Ovo su vam linkovi za download video-clipova, skinite ih, isplati se pogledat!

Bakljada1 - 5.66 MB

Dinamo Zagreb ale ale ale - 3.7 MB

I naprijed plavi... - 4.39 MB

Igrači 3 - 7.02 MB

Igrači i baklje - 8.74 MB

Jedna će torcida... - 5.05 MB

Samo ti Dinamo šampione... - 6.33 MB

Šugava Rijeko... - 1.67 MB


- 00:14 - Pametuj malo (16) - ...ako imaš tinte... - #

05.05.2006., petak

IDEMO NA TEKMU !!!



MI IDEMO NA TEKMU SUTRA, NAPOKON, NISMO BILI VEĆ PAR KOLA ZA REDOM!

BIT ĆE LUDNICA, NADAM SE BAREM JEDNOM JEDINOM BODU TAKO DA VEĆ SUTRA PROSLAVIMO NASLOV PRVAKA!

RAZBU JEBI GA BEZ TEBE I H. NEĆE BIT ISTO, NEĆE IMAT TKO PADAT PO TRIBINI smijehrofl!

AL NE IDE NI D. PA NAS NEĆE IMAT TKO OPSKRBLJIVAT ALKOHOLOM KAD PONESTANE smijeh!

- 19:21 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

04.05.2006., četvrtak

. : VAŽNA OBAVIJEST : .

Ovako, da ne duljim, večeras sam dobio informaciju da stara ekipa BBB Otočac organizira prijevoz autobusom na utakmicu zadnjeg kola prvenstva 13.05.2006. u Zagrebu kada Dinamo igra protiv jajduka i kada će biti proslava titule!

Zato, molim sve one zainteresirane koji bi htjeli otići na tu tekmu da mi se jave e-mailom na adrese kale_bbb@yahoo.com ili thug.life@hi.htnet.hr ili da se jave u caffe bar "Mistral" kod Maića!

Navedeno se odnosi samo na one koji će sigurno i 100 % ići na tekmu, a ne na one tipa: "a ne znam još, znat ću u petak 12.05., išao bih al nemam para..." i sl.!
Znači odnosi se SAMO I ISKLJUČIVO na one koji će do najkasnije recimo 09. ili 10.05.2006. znati sigurno da li će ići!

Da ne bi ispalo da ja fantaziram, to je bitno radi organizacije prijevoza sa svima nama dragim poduzećem Autoprijevoz Otočac zato jer se treba unaprijed znati da li je potreban mali ili veliki bus, ili možda dva velika, ili jedan mali i jedan veliki ili....ne znam ni sam!

Cijena, vjerujem, neće biti veća od stotinjak (100) kuna, što naravno uključuje povratnu kartu!

Za ulaznice još ne znam ali mislim da će se i to nabaviti unaprijed nekoliko dana budući će Maximir biti najvjerojatnije totalno rasprodan, a kao što svi već vjerojatno i znate, čitav prihod od prodanih karata ide u Zakladu za obranu istine Domovinskom ratu, znači za obranu naših generala u den Haagu!

Organizirani prijevoz će se ostvariti samo ako bude dovoljno zainteresiranih ljudi zato požurite i već sutra se prijavite, a uostalom ne sjećam se kada se iz otočca posljednji puta išlo organizirano na tekmu tako da bi ovo moglo stvarno biti OK!

E da, još sam nešto zaboravio, najvjerojatnije će se za tu tekmu raditi i prigodne majice BBB Otočac, ali ne znam još ništa sigurno, javim se čim saznam više podrobnijih informacija, a to će biti vjerojatno sutra tijekom dana!

- 00:37 - Pametuj malo (4) - ...ako imaš tinte... - #

01.05.2006., ponedjeljak

IZAĐITE NA BALKONE, POZDRAVITE ŠAMPIONE...



RIJEKA - DINAMO 2:2 U derbiju sezone zagrebački modri remijem praktički postali prvaci
Modrić zaustavio nabujalu Rijeku, plavi korak do naslova


Vjerojatno je tako najpoštenije. Dvije najbolje hrvatske momčadi u međusobnom obračunu u smiraju prvenstva. Iako, gotovo sigurno, konačni rasplet riječke priče neće imati presudan utjecaj u izboru novoga prvaka.
Uvertira je počela oko 18.30 sati. Zdravko Mamić iskrcao se iz luksuznog Dinamova autobusa i umjesto u VIP lože zajedno s cijelom delegacijom iz Maksimira krenuo prema istočnom stajanju. Zbog nerazumljiva poteza Rijeke i primitivna dokazivanja tko zna kome, Mamić je dvoboj gledao u društvu BBB-ovaca...
Otvaranje iz bajke
Travnjak je ponudio otvaranje iz bajke. Toliko atraktivno da je jedan kolega poslao logično pitanje je li to uopće hrvatska liga... Poveo je Dinamo nakon 30-ak sekundi. Modrić je lansirao Bošnjaka na lijevi bok, ubačaj je bio briljantan, a Rijekina obrana statična. Čovjek iz naftalina Ante Tomić rutinirano je probušio Žilića za ekspresno vodstvo gostiju. U tom trenutku bili su novi hrvatski prvaci. Samo desetak minuta nakon toga obrat. Prvo je u 4. minuti Turina maestralno obranio Sharbinijev udarac. Dvije minute nakon toga Rijeka je izjednačila. Akcija trokuta Vugrinec - Šarić - Prišć završila je ubačajem koji je Linić topovski smjestio u Dinamovu mrežu. U 13. minuti Rijeka je povela. Nakon Novakovićeva ubačaja Ahmad Sharbini je napokon zabio kada najviše treba - 2:1. Dvoboj u kojem su obrane ostale u svlačionici.
“Kašljali” koncepcijski
Igralo se maksimalno otvoreno, pritom je Rijeka mogla i do uvjerljivijeg vodstva. Ivan Turina u prvom je dijelu bio prvo Dinamovo ime. Iako je Drpić u 44. minuti sa 30 metara topovski pogodio vratnicu. Evidentno je postalo, odmah nakon početka drugoga dijela, da se Dinamo diže. Rijeka je koncepcijski počela “kašljati”, ozljede Rubila i Tadića reflektirale su se na momčad.
I bilo je pitanje kada će pasti. Dogodilo se to u 71. minuti, Luka Modrić je nakon proigravanja s Andersonom briljantno rasparao Žilićevu mrežu. Za izjednačenje i - naslov prvaka. Jer, Dinamu u posljednja tri kola treba samo bod. Preživjeli su modri Rijeku i verificirali pehar.

---------------------------------------------------------------
Da, da, narode, koliko god neki očekivali super neizvjesnu završnicu prvenstva Dinamo je ovim remijem ipak osigurao povratak titule tamo gdje i pripada, u Maksimirsku 128!
Još jedna vijest je i to da je Kuže na najnovijoj konferenciji za novinare praktički kazao da je dolazak Vugrinca u Dinamo gotova stvar!
Sada nam za formalno osvajanje titule nedostaje samo jedan jedini bod u preostala 3 kola, a to će se najvjerojatnije ostvariti već sljedeći vikend u Zagrebu kada Dinamo ugošćuje Osijeka, zato....SVI U ZG PROSLAVITI TITULU!!!
I još moram spomenuti spektakularan izlazak igrača Dinama pola sata nakon tekme dok su BBBoysi još uvijek bili u "kavezu", sa bakljama i pjevajući "Šugava Rijeko..."-NEPROCJENJIVO!!!



- 17:51 - Pametuj malo (8) - ...ako imaš tinte... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Ožujak 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (13)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KONTAKTI
kale_bbb@yahoo.com

------------------------------

.:AKTUALNA PJESMA:.
...IGRAČI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, U DOBRU I U ZLU, SJEVER JE UVIJEK TU, ALE ALE ALE ALOOOOO...VOLIM DINAMO, JER JE ŽIVOT MOJ...
najbolje dočarava trenutno stanje u klubu i oko njega
---------------------