Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

. : VAŽNA OBAVIJEST : .

Ovako, da ne duljim, večeras sam dobio informaciju da stara ekipa BBB Otočac organizira prijevoz autobusom na utakmicu zadnjeg kola prvenstva 13.05.2006. u Zagrebu kada Dinamo igra protiv jajduka i kada će biti proslava titule!

Zato, molim sve one zainteresirane koji bi htjeli otići na tu tekmu da mi se jave e-mailom na adrese kale_bbb@yahoo.com ili thug.life@hi.htnet.hr ili da se jave u caffe bar "Mistral" kod Maića!

Navedeno se odnosi samo na one koji će sigurno i 100 % ići na tekmu, a ne na one tipa: "a ne znam još, znat ću u petak 12.05., išao bih al nemam para..." i sl.!
Znači odnosi se SAMO I ISKLJUČIVO na one koji će do najkasnije recimo 09. ili 10.05.2006. znati sigurno da li će ići!

Da ne bi ispalo da ja fantaziram, to je bitno radi organizacije prijevoza sa svima nama dragim poduzećem Autoprijevoz Otočac zato jer se treba unaprijed znati da li je potreban mali ili veliki bus, ili možda dva velika, ili jedan mali i jedan veliki ili....ne znam ni sam!

Cijena, vjerujem, neće biti veća od stotinjak (100) kuna, što naravno uključuje povratnu kartu!

Za ulaznice još ne znam ali mislim da će se i to nabaviti unaprijed nekoliko dana budući će Maximir biti najvjerojatnije totalno rasprodan, a kao što svi već vjerojatno i znate, čitav prihod od prodanih karata ide u Zakladu za obranu istine Domovinskom ratu, znači za obranu naših generala u den Haagu!

Organizirani prijevoz će se ostvariti samo ako bude dovoljno zainteresiranih ljudi zato požurite i već sutra se prijavite, a uostalom ne sjećam se kada se iz otočca posljednji puta išlo organizirano na tekmu tako da bi ovo moglo stvarno biti OK!

E da, još sam nešto zaboravio, najvjerojatnije će se za tu tekmu raditi i prigodne majice BBB Otočac, ali ne znam još ništa sigurno, javim se čim saznam više podrobnijih informacija, a to će biti vjerojatno sutra tijekom dana!


Post je objavljen 04.05.2006. u 00:37 sati.