Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

DINAMO ZAGREB - PRVACI 2005/2006

Skupljanje u Mistralu oko 13h, birc je pun ekipe koja ide na tekmu, svi su u novim majicama BBB Otočac, od onih najstarijih BBB Otočac pa do klinaca!
Pije se piva i obavlja se opskrba za put!
Kreće se oko 13,45, neke ekipe su otišle i ranije, neki čak i oko 11h!
Putem kao i uvijek zafrkancija, pjesma i pišanje svakih dva kilometra, što se vidi i na slikama!
Dolazak u ZG malo poslije 15h i odlazak u Utrine kod V. u stan, tamo još malo pjesme i pive, nakon toga "sedmica" i pravac Maximir!
U tramvaju totalni kaos, mi prvi započinjemo pjesmu i uskoro nas prati cijeli vagon, pjeva se sve, od klasične "Dinamo-Zagreb", pa do "Jedna će torcida..."!
Dolazak u Maximir, tražimo našu stariju ekipu, nalazimo ih preko puta zapada, tamo opet kaos-party, pije se piva qpack i pjeva se i navija, uskoro se pale i prve baklje! Zaista nas BBB Otočac ima jako puno, nikada nas nije bilo više na nekoj tekmi, pridružuju se u pjesmi svi boysi u blizini! Definitivno odlučujemo prespavati u ZG-u kod V.-a!
Odlazimo na sjever oko 40 min prije tekme, već kasnimo, već je gužva, na ulazu ne dobivamo majice jer ih više nema (...KFS...), al nema veze, ionako imamo svoje!
Na sjeveru-dolje totalna gužva, nekako se probijamo do sredine sjevera i pronalazimo mali dio reda gdje se smještamo ali tom prilikom dio ekipe gubimo u gužvi! Na sredini istoka starija ekipa ističe transp "BBB OTOČAC"!
Na početku se diže koreo, naravno druge tribine su zasrale stvar podignuvši najlone prije nego što je trebalo, navija se sve i svašta, između ostalog i "Cico pederu...".
U vezi toga moram napisati da se to skandiralo samo i isključivo zbog toga što Cico nije uvrstio Dudua među putnike za Njemačku, a ne, kako neki mediji pišu, da ga se htjelo poniziti, a legenda je Dinama! To uopće nije točno, mediji su to krivo interpretirali, Cico je bio i ostao legenda Dinama i to mu nitko ne osporava niti mu to itko može oduzeti ali ovim činom je malo zasrao stvar jer smatram da je Dudu ipak zaslužio svojim igrama da bude sa repkom na SP-u!
Nakon Modrićevog gola na tribini kaos!!!
U poluvremenu se ipak skupljamo svi iz Otočca na sjeveru i do kraja tekme navijamo zajedno!
Bakljada i dimnijada u par navrata, nakon završetka tekme ostajemo navijati još oko pola sata, igrači i Kuže nas nekoliko puta dolaze pozdraviti, vatromet, konfeti i ostale "cirkusarije" za koje osobno mislim da im i nije baš mjesto na stadionu ali eto....
Odlazimo sa sjevera opet na isto mjesto gdje smo se prije našli sa starijom ekipom, opet piva, pjesma i sl. Tada nailazimo na boysa iz Benkovca koji je u ratu bio na našem bojištu (slika)!
Tu mi se već polako gubi film (Delirium Tremenspartynutsmijeh) ali mislim da smo prvo otišli tramvajem (i tu je bilo šokova jebenih do jaja ali o tome ne smijem pisat) na trg pa u Tkalču u neki noćni bar i tamo dobrano zalomili (neki su i spavali na stolici, D.thumbup), V. nekom cucku omata moj šal oko vrata, loče se nemilice itd.!
U tom bircu gubimo M.-a, zovemo ga-ne javlja se, tražimo-nema ga, odlučujemo bez njega krenuti prema Savi da bi se našli sa F. i S., naravno, pijane budale sjedaju u pogrešan noćni tramvaj i završavamo na kustošiji, vraćamo se natrag, dio puta tramvajem ali većinu pješice headbang, na trgu nailazimo na M.-a, upoznajemo neke boyse iz ZG, odlazimo na hamburgere pa opet prema savi!
Tamo srećemo S. F. i T., neki više ne mogu ni pit ni pušit ni ništa (jano), zadržavamo se neko vrijeme tamo, i onda dvosatno čekanje tramvaja za Utrine, S. je imao samo jednu stanicu do stana ali je čekao s nama!
Dolazimo u stan kod V. nešto poslije 6h, ja odmah padam u krevet, ostali kuhaju neki gulaš i doslovno žderunjami, a M., D. i V. se dogovaraju kako će ići kupiti bocu vina eekeeklud!
Buđenje oko 11h i polazak za Otočac, po dolasku odlazimo skroz slomljeni na kavu u Mistral, nakon toga kućama!
Još je bilo brdo događaja ali mi se ne da pisat, a dosta toga i nije za javnost, uglavnom dostojno smo proslavili naslov prvaka koji nam se nakon 3 godine zasluženo vratio u Maximirsku 128!
Evo i nekoliko naših slika (nismo sve mi snimali) i clipova (odlični su, morate ih skinut), slike su lošije kvalitete zbog razno-raznih razloga (sjeban fotić+alkohol) ali su clipovi dobri.
Pozzz!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

VIDEO-CLIPOVI

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (1)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (2)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (3)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (4)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (5)

Din - Haj 1:0 13.05.2006. (6)






Post je objavljen 15.05.2006. u 01:37 sati.